Topp # 62: hva er hund kremering og hvor mye koster det

Det vil være veldig emosjonelt og kanskje enda vanskelig å planlegge for kjæledyret ditt, men å være forberedt og klar for når den triste tiden kommer, betyr mindre stress. En av alternativene du har er hund kremering, men noen eiere er fortsatt veldig forvirret om hvordan prosessen fungerer.

For en av mine lengste podcast episoder, har jeg intervjuet Mark Lux av Paris Pet Crematory I Wisconsin for å forklare alt eiere bør vite om kremering av hunder, blir forberedt på prosessen og bruk av husholdningens kremering. Vi gikk i stor detalj og dekket alle mulige aspekter av det, inkludert hund kremeringskostnader, alle tilgjengelige alternativer, hvordan velge den beste servicen og hva du skal se etter, og mye mer.

Lytt til episoden i videoen ovenfor og finn det fulle podcast transkripsjonen nedenfor. For mer, besøk denne episodenes innlegg på den offisielle TEORI OF DYR nettside.

Hva er hund kremering og hvor mye det koster
(podcast transkripsjon)

Hva er hund kremering og hvor mye koster det

For noen år siden løp mannen min og jeg inn i et problem som vi aldri hadde opplevd før. Vi hadde mistet et kjæledyr, en bokser som vi hadde uventet, og vi bor i Maine, som blir veldig kaldt og mye snø om vinteren. Dette skjedde i februar og bakken var frossen. Det var noen få meter snø på toppen av bakken. Det var ingen måte å begrave vårt kjæledyr på. Vi bor ute i et svært landlig område. Vi har et stort tomt som vårt hjem er på. Vi har alltid begravet våre hunder, og vi var ikke helt sikker på hva de skal gjøre. Dessverre, vi hadde ikke tenkt på dette på forhånd, og ingen av oss visste noe om kjæledyr kremering, og vi endte opp med å diskutere våre alternativer med vår veterinær.

Vi har en fantastisk veterinær som vi stoler på veldig, veldig mye. Hun har alltid vært veldig fantastisk. Hun behandlet mange hunder av oss. Vi har kjent henne i flere tiår nå, og vi stolte på hennes dom på det, men samtidig jobbet vår veterinær med en kjæledyr kremeringsanlegg, så det var litt av vårt eneste alternativ, med mindre vi ønsket å se på ting selv. Vi kjempet med dette fordi det er en tid da du allerede går gjennom så mye, og følelsene er overveldende fra å miste kjæledyret ditt. Det siste som du vil gjøre er å legge til mer på tallerkenen din for å måtte gjøre noen undersøkelser og finne ut om kremering. Hvilken kremering er? Hvilke steder? Hvilke krematorier er tilgjengelige i ditt område? Jeg ønsket å ta tiden i dag, selv om jeg vet at dette er litt for et forferdelig tema som ingen virkelig ønsker å diskutere på forhånd.

Jeg ville virkelig ta deg tid til å skinne et lys på dette emnet og å minne alle sammen om at det er veldig viktig for deg å ta deg tid til å forberede dine planer på forhånd. Mye som vi gjør for oss selv og våre menneskelige familier. Det er veldig viktig å gjøre noen planer på forhånd. Hvis planen din er å begrave kjæledyret ditt, som vårt alltid har vært, sørg for at du har en sikkerhetskopieringsplan. Hva skjer hvis du ikke kan begrave kjæledyret ditt? Hva skjer hvis noe kommer opp? Det er en upassende tid på året, eller kanskje du beveger deg et sted, eller huseierens forening som ikke tillater det, eller du beveger deg et sted hvor det er mot byens ordinanser. Det er mange grunner til at du kanskje ikke kan begrave ditt kjæledyr og kremering er et annet alternativ for kjæledyrseiere. Det er noe jeg føler at mye av Pet Parent Community ikke er utdannet om.

Det er alternativer når det gjelder kremering, og jeg vet som jeg nevnte, dette er et mer emne som ingen ønsker å diskutere, men jeg tok tiden i dag for å snakke med Mark Lux. Mark er eieren av Paris Pet Crematory, og de ligger i Wisconsin. Han tok tiden i dag for å snakke med meg om kremering. Gi oss beskjed om hva det er, prosessen som kjæledyrets kropp kommer til å gå gjennom. Jeg tror for meg, det var en av de største spørsmålene, jeg hadde aldri hatt noen erfaring med mennesker eller kjæledyr. Jeg visste ikke selv hva det var og hvilke alternativer som er tilgjengelige for kjæledyrseiere. Mark snakket med meg i dag om det, og jeg spurte ham om å bare starte med å snakke litt om seg selv og hvordan han faktisk ble involvert i denne virksomheten.

Intervju med Mark Lux

Merke: Mitt navn er Mark Lux, og jeg startet Paris Pet Crematory i 2002. Jeg har vært i denne virksomheten i litt over 15 år. Jeg har vært gift med en veterinær i 23 år. Hva fikk meg i gang i dette var faktisk da en av mitt første kjæledyr som en voksen, min første hund som en voksen gikk bort, og med min kone var en veterinær, selvfølgelig tok jeg hunden min, hans navn var Bubu, var på hennes anlegg eller veterinæranlegget og jeg spurte, vel, hva er våre valg? Hva skal vi gjøre nå? Jeg tror at det også var i vintermånedene. Vi har ganske mye areal, og vi hadde en greyhound allerede en begravet der, men det var ikke et alternativ, så hun introduserte meg til kremen. Hun sa, "Vel, vi har et selskap som vi jobber med, og de kommer med en gang i uken, og de vil plukke opp de avdøde kjæledyrene, og jeg er om et par uker, de kommer tilbake CREMAINS.

Det er det vi valgte å gjøre for hunden vår, og to uker senere mottok vi cremains tilbake, men det fikk meg til å tenke på det. Jeg var der en gang, jeg var på hennes veterinett sykehus en gang da kremeringsanlegget kom forbi, og jeg så at de hadde en stor boks lastebil og ryggen ble ted, alle disse svarte posene som åpenbart hadde kjæledyr i dem. Det var ganske fullt, og det virket ikke som en behagelig ting for en kjæledyrseier. Jeg tenkte på kjæledyrseiere virkelig visste at det var hvordan deres patent ble transportert, at de ikke ville velge det valget. Deretter, og deretter anlegget, kremeringsanlegget, forlot trucken ut sin oppkjørselen og deretter på vei inn i Kenosha i stedet for å gå i retningen der de kom fra, hvor de er plassert på.

Jeg trodde det, da begynte jeg å koble prikker og sa: "Vel, jeg får det nå, de kjører rundt til alle dyrene som plukker opp alle disse kjæledyrene, og deretter på slutten av dagen hadde de tilbake til hvor de kom fra og start kremen. Det er slik jeg kom inn i det. Jeg trodde, det må være noe. Dette må kunne gjøres bedre. Det er det jeg gjorde. Jeg bestemte meg for at vi ikke ville komme rundt bare en gang i uken og uh, vi ville komme to ganger i uken, så vi kunne bruke en henting på kjæledyrene og få dem tilbake en raskere. Innen fire dager har vi CREMAINS returnert, og vi ville levere. Jeg husker da hunden min ble kremert av et annet anlegg, sendte de cremains tilbake til sykehuset gjennom UPS, og jeg husker å åpne boksen og det var disse pack gen peanøtter og så denne tappen inne i det hadde cremains.

Jeg ville ikke gjøre det. Jeg trodde at shippingrester var egentlig ikke et godt alternativ. Jeg tenkte bare var litt respektløs. Vi implementerte at vi skulle håndtere lever dem, og de ville ikke være i en fraktboks. De var i en radpanelpose. Det er bare ting som det jeg bestemte meg for at vi ville gjøre det som ville være mer enn en kjæledyrseier ønsker, som meg selv, hvor du ikke venter så lenge for å få kjæledyrene dine Cremains tilbake. Det kan skje mye raskere, og derfor kan du få litt nedleggelse raskere enn to uker senere etter at du tenkte på, tenker du på hunden din litt, men du kommer til å begynne å komme over smerten og så plutselig Her kommer til denne pakken, og at kjæledyret ditt forblir, og så begynner du bare alt igjen.

Det er derfor jeg startet det. Pet Cremation Business og vi ønsket å gjøre ting annerledes, og jeg ønsket ikke å være et industrialisert anlegg som hadde flere kremeringsenheter med en haug med ansatte og en haug med lastebiler som kjører over hele staten, som synes å være hvor mye av kremeringsanlegg opererer i mitt område. Det er det vi gjorde, og vi har vært i løpet av de 15 årene, vil jeg si at det jeg har lagt merke til er i begynnelsen da jeg startet det, syntes at veterinærene var mer interessert i serviceaspektet av det. Hvordan vi kom til sykehuset to ganger i uken og hvordan vi hadde ensartet personell. Vi kjørte et fint kjøretøy. Jeg hadde ikke en stor boks lastebil. Jeg trodde det bare ikke virket riktig.

Det virket som om det trengs for å være en slags transport hvis det for kjæledyr som kan være litt mer verdig enn det. Vi kjøpte en Mercedes Sprinter Van, som jeg trodde hadde klassen til det, kanskje mer som et begravelseshjem ville ha for en slektning som passerte. Vi gjorde det, og da vil jeg si nok, kanskje de siste 10 årene har jeg lagt merke til at veterinærene begynner å komme seg vekk fra å bekymre seg med denne tjenesten av kremeringsanlegget, men mer med kostnaden for det og kostnaden er lav. Vi ville ha noen kunder som kan være, ville være 30 minutter unna oss, og da ville de bytte til et kremeringsanlegg som ville være to og en halv time unna dem bare fordi prisen var halv pris.

Ting som jeg syntes var fantastisk at noen faktisk kunne gjøre kremen for så lav av en pris, men fortsatt tjene penger og bo i virksomheten. Det er en ting som jeg tror som er viktig for kjæledyrseiere, er at de trenger å være oppmerksom på det. Jeg har lagt merke til med veterinærene, de pleide å bli drevet av veterinæren selv, ville eie øvelsen og kanskje ha et par andre veterinærer som er partnere med dem med praksis, og det er virkelig plukket opp damp nå, men mye dem i de siste 10 årene jeg vil si begynner å bli kjøpt av selskaper som eier mange sykehus over hele landet eller i Nord-Amerika. Jeg relaterer det til det faktum at de leter etter en billig kremering er det faktum at de skal selge sin virksomhet, og de vil maksimere deres salg. Beløpet de får for å selge sin praksis, så de vil at bøkene skal se bra ut, og de leter etter en billigere kremering.

Samantha: Ja. Du og jeg hadde snakket kort før intervjuet, og jeg fortalte deg at jeg hadde en opplevelse med kjæledyr kremering, og jeg tror du har rett. Til meg og jeg hadde nevnt for deg at vi jobbet med en veterinær, det samme som i mange, mange år, et par tiår nå, og hun er en fantastisk kvinne og hun, det er en liten veterinærklinikk, hun er den eneste veterinæren der. Hun ansetter en fantastisk skatt som virkelig bryr seg om dyrene dine. Vi har hatt dyr å sove der og vår veterinær og hennes ansatte er i tårer fordi de har sett disse dyrene i mange år, og de elsker dem også. Vi er veldig knyttet til henne, og jeg stolte på henne når hun anbefaler at stedet for oss å ha vårt kjæledyr kremert, og så jeg stolte på at hun ville velge et sted som ville ta vare på dyrene slik hun bryr seg om dem og hennes veterinær praksis.

Vi hadde en nydelig, fantastisk opplevelse. Tydeligvis vil du aldri måtte gjøre det, men når det er på tide å gjøre det, vil du kanskje sørge for, som du sa, at de ikke bare plukker opp hunden din og kaster dem i en boks lastebil og mailing forblir tilbake til deg om et par uker. Det er veldig upersonlig. Jeg tror du hadde et flott poeng da du nevnte at du hadde de to ukene, og du har hatt litt tid til å vikle deg rundt det og behandle det litt, og du begynner å føle deg litt bedre og så plutselig , UPS-mannen dukker opp med pakken din, og det gjør bare alt så mye vanskeligere igjen. Jeg tror du hadde noen gode poeng.

Nå som åpenbart jobber jeg i kjæledyrindustrien, og jeg har lært noe mer om det. Jeg tror det er ikke bare kjæledyrindustrien, alt i vårt samfunn nå, men mange mennesker er på utkikk etter bare priskostnaden. Det må være så lite som mulig for å gjøre så mye av en fortjeneste som mulig. Jeg tror når det gjelder noe som åpenbart veterinær omsorg for sikker, og kremering også, kanskje tilbringe litt mer, men du får en bedre opplevelse, det gjør at du føler deg bedre i en tid du føler deg virkelig nede og ødelagt hvis du vet at du kan ha noen som virker som de virkelig bryr seg om kjæledyret ditt og ditt tap, som gjør en verden av forskjell.

Merke: Ja, det gjør en forskjell. Vi liker å partnere oss med veterinære sykehus som er veldrevet, det ser bra ut, de er rene, som har gode ansatte som har gode Google-anmeldelser og den tingen. Vi vil gjerne samarbeide med de typer mennesker. Vi vet alltid et godt veterinærhospital når de vil komme og besøke anlegget vårt fordi så lenge jeg har gjort de svært få veterinærene vil komme og til og med se hvor de sender kjæledyrene også, hvilken type anlegg? Har det nok utstyr til å fungere? Den slags ting bare for å få en følelse for innstillingen. Du tror at det ville være viktigere noen veterinærer, men det er ikke. La meg fortelle deg dette skjønt, veterinærene når de går til, jeg vet ikke hva deres pensum i dag i skolen, men når min kone gikk i skole, lærte de ikke noe om kremering.

De visste ingenting om kremering, og hun visste ingenting om kremering. Hun visste at dette anlegget kom. Det var tre alternativer for deg. De hadde en urn-bok hvor du kunne velge en urn, og de visste at kjæledyret skulle bli sendt tilbake til dem om to dager. Det var virkelig standarden for området i mange år. Nå ser du at kjæledyrets kremeringsindustrien vokser, akkurat som den menneskelige kremasjonen vokser. Det er av informasjonen vi så opp, fant vi ut at det er $ 800 Pet Crampatories i Nord-Amerika. Det vokser på begge sider, men da jeg begynte å komme inn i virksomheten og forstå det og deretter fortelle henne at du skulle se, spurte du, du sa om det tredje alternativet eller det andre alternativet. Du visste ikke hva det var? Jeg skal gjette at du sannsynligvis snakket om hva vi her på Paris kaller en partisjonert kremering.

Over hele landet kalles de forskjellige ting, og selv i samme tilstand kaller de dem forskjellige ting. De kan kalle det en individuell kremering, en egen kremering. Vi har til og med en konkurrent ikke langt fra oss som kaller det på en privat kremering når det er mer enn ett kjæledyr i kremeringskammeret. De anser ordet Privat mening mens du får Cremains tilbake, det gjør det ikke, de sier det ikke har, det må bare være kjæledyret ditt i kremeringskammeret. Når du begynner å se på, og hvis du gjorde forskning, selv over hele landet på kjæledyr kremeringer og så på sine definisjoner, ville du se at det ikke er en standard, og de er over terminologien er det de kaller dem.

Noen av dem kan selv unngå å ringe dem noe og ringe dem en pakke, solnedgangspakken eller Rainbow Bridge-pakken eller noe i den effekten. En ting som jeg synes det er viktig for alle dine lyttere å forstå, er det er terminologien, og vagenheten. Det har vært veldig frustrerende for oss i denne virksomheten når vi ser deg rundt og ser mange konkurrenter som ikke forklarer hva de gjør eller på deres kremeringsformer som klienten selv vil lese og signere, legge til en følelsesmessig tid på toppen av det er vag. De kan bruke ord som privat plassert i et rom i kremeringskammeret, og virkelig hva betyr det? Privat plassert i rommet og kremeringskammeret. Disse kremeringskamrene har ikke rom i dem, og det meste av informasjonen som kremeringsvirksomhetene har, brukte vi samme retort, som er en creek kremeringsenhet.

Vi bruker den samme retorten som et begravelseshjem ville bruke til menneskelig kremering. I samme størrelse og hvis du vil forestille seg innsiden av det, er det egentlig bare litt større enn en kiste er. Det eneste som er forskjellig med, i kjæledyrindustrien, i stedet for å ha en brenner i retorten at menneskene de bruker for mennesker som ville komme ned på brysthulen til et menneske, i kjæledyr bruker vi rørbrennere i kremeringskammeret på taket. Årsaken til det er i vår kjæledyr kremering til industrien, vil de gjøre ting som partisjonen eller separert eller segregert eller hva begrepet de vil bruke, men det er når det er mer enn ett kjæledyr i kremeringskammeret under kremering, som selvfølgelig er mer effektivt fordi du blir mer ferdig i samme tid, og det kan gjøres hvor du kan plassere en metallbarrierer eller firebrick eller bare plass selv hvis du holder kjæledyret fordelt langt nok fra hverandre hvor du er på plass kan gjøre flere kremer i kremeringskammeret og fortsatt hente hver kjæledyrs aske eller cremains, i bransjen de kalles Cremains. Du kan fortsatt hente hvert kjæledyr tilbake og returnere dem til eieren.

Kanskje jeg burde røre på kremering litt. Disse retorts for kremering er veldig mye som mennesker, og temperaturene som er nådd, er det samme. Her i Wisconsin, må vi kjøre vår på 1600 grader Fahrenheit og kremering, vanligvis, i noen stater kan du sette temperaturene lavere, eller de krever at det er høyere, men ikke bli forvirret hvis temperaturen er høyere, la oss si 1700 grader, det betyr ikke nødvendigvis at kremingen skjer raskere fordi når du er et krem ​​- akkurat som med enhver bedrift, hvis du er en baker for eksempel, jo flere kaker du kan gjøre på en dag og selge, jo mer fortjeneste du ville ha.

Selvfølgelig vil vi alle kremeringsfasiliteter ønsker å bevege seg så fort som de muligens kunne. Vi vil alltid ønske å slå vår temperatur den høyeste, hvis det faktisk bidro til å få kremen gjort raskere, men det gjør det egentlig ikke. Så når det gjelder kremering, er det høye temperaturer som fjerner all fuktighet fra kroppen og reduserer den ned til bare dets skjelett. Selv beinmarget er borte, så beinene er hule og de er veldig skjøre og de er også et veldig skarpt øye som de bryter brikkene er skarpe, så vi vil feie ut resterne av et kjæledyr og deretter og ved å feie dem ut, vi har en lang, en børste, et verktøy som når der inne, slik at du kan holde deg borte fra varmen og så feie og mot forsiden og det er en panne foran. Når du svinger dem over kanten av kremeringsgulvet, er det en skyte som fører til en panne på bunnen av enheten, og alle cremains går inn i denne pannen.

Så tar du pannen ut. Selvfølgelig bør det være noen identifikasjon med kremen. Vi vil henge identifikasjonen med et kremeringsskjema. Vi henger det på utsiden av kremeren av retorten under kremen. Vi har også mye som vi har, rett? Hva vi gjør? Hvilket kjæledyr er? Hvor mye det veid? Temperaturen på den tiden vi startet kremen. Tiden kremeringen avsluttes. Vi holder en veldig detaljert logg av alt som vi gjør på den måten, og vi trenger ikke, det er ingen regulering for å gjøre det. Det er ingen forskrifter i det hele tatt. Så tar vi cremains ut, tar taggen med det og følger det over til prosessanlegget. Igjen, det er akkurat som for mennesker, er beinene skarpe, og jakken og de vil være for store til å sette inn i en urn. Du må ha en vanskelig, merkelig størrelse urn. S du legger dem og det er i utgangspunktet som en kommersiell blender som bryter ned beinfragmentene i enda mindre stykker, som ligner en sandkonsistens av sand.

Mange mennesker tror det er aske og refererer til dem som, "Jeg får kjæledyrene mine Ashes tilbake," Men hvis du skulle, la oss si, åpne din pose med Cremains og prøv å blåse dem, de ville ikke ikke blåse opp i luften som aske gjør fordi det er virkelig beinfragment, ikke aske. Varmen og prosessen fjerner bare asken og brenner den en vei og ut av toppen av stabelen, og de fleste gode retorts bør ikke ha røyk som kommer ut av toppen fordi det ville bety at røyk ville være partikler og i den sanne kremasjonen , du vil ikke ha noen partikler, så du vil sørge for at ved temperaturen er høy nok og alt blir brent, så det burde ikke være røyk som kommer ut av toppen.

Jeg vet at jeg hopper rundt der, men det er hvordan prosessen fungerer, og det er den temperaturen det er på og la meg gå tilbake til den delen der jeg sa det er ingen forskrifter. Det er ingen regler, så det jeg bare fortalte deg, hva vi gjør, kan ikke være hva fyren nedover gaten gjør eller noen i Maine kan gjøre, eller noen i Arizona, og det er, fra det vi har funnet, er det tre stater som har en slags regulering eller lov, men de har ingen som overvåker den. Det er ikke som en slags regulator, for en gård selv, fordi du har å gjøre med mat som mennesker vil konsumere.

Du har det, jeg vet ikke om det er Aftaa eller som blir involvert. Jeg vet her hvor vi bor der, de har disse inspektørene som kommer forbi fordi et par gårder ikke var i veldig god form, og de ble rapportert, og de endte opp med å bli i nyhetene, men det er ingen som kommer forbi og sjekker på deg for å se om du gjør ting riktig. Min tro er selv disse statene, New York og Arizona, de har sannsynligvis ingen regjeringer som ikke kommer til å bruke penger for å få noen kjøretur rundt til krematoriene og sørge for at de ser på sine logger og sørger for at de er gjør alt riktig. Det er sannsynligvis den største tingen og noe som jeg ville understreke for dine lyttere, er å være oppmerksom på det faktum at selv, vel for eksempel, Maine, har du ikke noen regler eller regler eller den slags ting, og selv om Du gjorde det, for eksempel, jeg vet ikke om du kan huske, men det var noen, jeg tror det var i Georgia for menneskelige kremer, de ble ikke engang inspisert. Når du gjør menneskelige kremasjoner, er det mange flere regler involvert i mye mer papirarbeid. Den personen der, hans utstyr brøt sammen, og så skjønte han bare kroppene på eiendommen deres til han endelig, til noen skjønte det og fanget dem. Det er noe jeg alltid ville huske på er at det du leser eller hva du ser.

Jeg tror det beste for kjæledyrseiere når det gjelder kremering av kjæledyret sitt, hvis de virkelig elsket kjæledyret og dets en del av familien. Som de fleste kjæledyr er i dag med familier, de er en av familien, men min anbefaling ville være å definitivt gjøre din egen forskning på det og å besøke kremeringsanlegget. Mange mennesker gjør det ikke. De ser ikke på det og de gjør det. De har utviklet dette forholdet til veterinæren, og de stoler på at deres veterinær skal håndtere kremen for dem. Jeg sier ikke at du ikke kan stole på veterinæren din til å gjøre det, men jeg sier at du definitivt ikke kan stole på alle dine veterinærer for å gjøre det fordi det ikke er deres ting. De er ikke så bekymret. Så lenge kroppene er fjernet fra sykehuset, og Cremains returneres til sykehuset, og det er virkelig det som er det viktigste for tingen for dem. Etter at de forlater, og hvordan de håndteres eller hva som er gjort så lenge det ikke er noen klager, som en klient så et kjæledyr som ble kastet på baksiden av trucken eller noe sånt.

Så lenge de ikke her har noen grunn til å bytte fra anlegget, så kommer de ikke til å gjøre det. Jeg ville definitivt, som jeg sa, jeg ville undersøke det, se og prøv å gå til anlegget. Vi hadde en kunde her som kom hit til vårt sted at han var 30 minutter unna. Dette sykehuset var 30 minutter unna, og de brukte en krematorisk som var to og en halv time unna sykehuset, og han fant ut hvem de brukte og så spurte de seg selv, hvorfor bruker de noen to og en halv time unna, og han fortalte meg at da han kom hit, vet jeg ikke hvorfor de bruker et sted som er to og en halv time unna når du bare er 30 minutter unna. Noen mennesker regner med det på egen hånd fordi min mening ville være for veterinærer å prøve å bruke et kremeringsanlegg som er nærmere, en lokal for dem, som ligner på mennesker.

For eksempel, hvis du hadde en slektning som døde, og jeg hadde en som døde, og det var på sykehuset, og det er opp til deg å gjøre arrangementene for hva begravelseshjem du vil håndtere tjenesten for deg. Så kaller du begravelseshuset og så går de til sykehuset og plukker opp kroppen, ta den til begravelseshuset, gjør balsamen eller det du har bedt om. De håndterer hele tjenesten for deg, og selv etter tjenesten transporterer de kroppen til kirkegården, og hvis du har valgt kremering og de har en retort på stedet, vil de gjøre kremen der for deg. Eller de vil fortelle deg hva det skal fortelle deg, hvor de tar din slektning for kremering, men vi gjorde en begravelse og de håndterte hele greia. De plukket opp kroppen fra sykehuset, så brakte det til krematoriet, brakte det til begravelseshuset og tok det til kirkegården.

Når det gjelder kjæledyr og mange steder i hele statene, er det ikke hvordan det håndteres. Veterinæren gir deg ikke et henvisningskort av tre krematorier i området her. Hvorfor kaller du ikke, gjør ordningen? De gjør det ikke. De er virkelig mellommannen, og de legger ofte til gebyrer der inne for å være den midterste mannen, og de velger kremeringsanlegget for deg. Som jeg bare finner det for å være snill, merkelig i dag, er det 2018, og jeg ville trodd at det nå ville ha tatt en sving hvor det ville være mer av en henvisningstjeneste hvor folk enten ville ta kjæledyret til krematoriet selv eller har hatt kremerisk til sitt sykehus og gjør en pickup.

En ting vet at jeg satser på mange lytterne, de faller inn i denne kategorien er at de ikke vil tenke på kremering. De vil ikke tenke på det, og de gjør det ikke. De unngår det. Så når kjæledyret går forbi, er de egentlig ikke sikker. Spørsmålene du var i spør. Og det er ødeleggelse av veterinærteknologien eller veterinæren blir involvert og sier, "Åh, du vet at vi har et sted som vil plukke dem opp og gjøre kremen," og de kommer deg på den måten og så er du bra. Jeg har vært på Pet Expo her på State Fairgrounds i Wisconsin. Vi har en vakker bakteppe av en stor afghansk hund der. Det er nydelig, og så har vi vår logo der som leser, min logo har ordet Paris i store bokstaver og deretter i mindre bokstaver under det, sier Pet Crematory.

Som folk går ved bordet vårt, ville vi ha brosjyrer og penner og ting som det for dem å plukke opp, og noen mennesker ville lese logoen og begynne å nå for brosjyren eller pennen eller noe, og de vil se at de bare ser Jo mindre utskrift kjære Cremarath og deres ansikter med rynke opp, de gjør disse ansiktene og deretter vende seg bort og gå bort, nå her er du på en kjæledyr expo som skal ha alt for kjæledyr fra hunden mat og godbiter til blekemidler og alt under solen, men du vil ikke tenke på kjæledyr kremering. Du vil unngå det.

Her er din mulighet til å lære, å stille noen spørsmål som er i bransjen, og mange av disse menneskene vil bare gå rett ved og spark som kan nedover veien fordi de bare ikke kan håndtere det eller ikke vil ha å tenke på det, og de virkelig gjør en disservice når du venter på slutten, og så gjør ikke engang anropet for deg selv. Du lar veterinæren gjøre den avgjørelsen, og igjen, noen veterinærer kan ta en god beslutning for dem, men de er ikke utdannet i kremering og hva det skal være, eller hva det skal være om og hvordan det skal bli håndtert. Noen av dem får noen form for rabatt fra kremeringsanlegget eller en slags tilbakeslag.

Mange kremeringsanlegg vil gjøre sykehusets ansatte, kjæledyr gratis og gave og den slags ting å holde forholdet til en veterinær. Det er noe i kveld, jeg har aldri en troende i. Noen ganger hvis vi har et godt forhold til noen, eller hvis jeg har et spesielt forhold til legen eller noe sånt, ville vi gjøre det for, men for det meste når du gir noe bort gratis, må noen andre betale for det, og så vi vanligvis ikke gjør det.

Samantha: Jeg er enig, og jeg tror at når du nevnte at mange kjæledyrseiere, tror jeg ikke det er nødvendigvis at de ikke vil lære og vite nok til å gjøre det beste valget for kjæledyret sitt, men jeg tror du bare Ønsker ikke å tenke på å miste kjæledyret ditt og hvordan du skal takle det. Det er akkurat det samme, som du sa, med våre kjære, vil vi ikke tenke på det heller, men når vi kommer til et bestemt tidspunkt i våre liv, begynner vi å tenke på hva som skal skje med oss og vi prøver å gjøre ordninger for oss selv eller vår familie trenger ikke å håndtere det. Tydeligvis kan våre kjæledyr ikke gjøre det. Jeg falt i kategorien av personen som, vi har alltid begravet hunder. Vi lever ut i landet.

Vi har ikke en huseierens forening. Vi har mye land. Jeg trodde aldri at vi ikke ville kunne begrave et kjæledyr til vi mistet en hund om vinteren og bakken var frossen og vi kunne ikke begrave. Jeg var absolutt en av de menneskene som jeg ikke skjønte. Jeg visste alltid kremering var et alternativ. Jeg visste ikke at det var så mange alternativer, så mange valg. Jeg visste egentlig ikke hva det var. Tydeligvis visste jeg om kremering for mennesker, men jeg hadde ikke mye informasjon. Når du kommer til det punktet og kjæledyret ditt er borte, har du ikke noen få uker for å gjøre noen undersøkelser, stille spørsmål, ring forskjellige fasiliteter, ta en avgjørelse. Du må ta en beslutning veldig raskt. Jeg tror, ​​som du påpekte, det er veldig bra for kjæledyrseiere.

Det er en trist ting å tenke på, men det beste du kan gjøre for å forberede deg selv og gjøre ting så enkelt for deg selv som mulig, er å ta deg tid til å gjøre forskningen på forhånd. Gjør det når hunden din eller katten din er ung, ikke tenk når de er eldre at du må tenke på det og, og gryte på den, og det er bare deprimerende dual når du får valpen eller kattungen din. Du trenger ikke å tenke på tristheten. Det er bare noe som du har informasjon om det og kunnskapen, og når den tiden kommer, vil du bli forberedt. Jeg falt sikkert i den kategorien. Jeg lærte mye veldig raskt. Men samtidig hadde vi nettopp mistet hunden vår som vi hadde hatt i 13 år, vi ble ødelagt.

Det var så vanskelig tid. Nå som vi går gjennom alle de vanskelige følelsene, og alle de vanskelige tider som omgir kjæledyret til kjæledyret, må vi også gjøre all denne undersøkelsen og prøve å ta den beste avgjørelsen og finne ut av dette. Det ville faktisk ha gjort det lettere på meg selv og min mann hvis vi hadde kjent alt det på forhånd. Jeg kan ikke stresse nok hvor viktig det er, og jeg tror, ​​for deg å snakke om å gå til Pet Expos og ting sånn, innser folk ikke at informasjonen, ressursene, de er der ute, det er bare Ta deg tid og ingen ønsker å gjøre det, men det kommer til å bli bedre i det lange løp hvis du tar deg tid til å gjøre det når du, før du trenger det.

Merke: Absolutt. En annen ting med det som sagt på forhånd, tenker på disse tingene på forhånd, når folk får kjæledyr, kan det kanskje ikke gå ned på den måten, men normalt når du får kjæledyr, har jeg hatt ganske mange potter Nå i mitt voksne liv og, og vi vet allerede hvor lenge det raser å leve. Vi har en ide, ok, vi har en hund som heter Scot, ok, det er en liten en Jack Russell Terrier, og vi vet hva med hvor gammel hun skal leve til, og så begynner du å planlegge for det. Vi har en annen hund, vi vet hvordan de skal leve og så etter min mening vet folk at når kjæledyret kommer til å dø.

En katt er litt vanskeligere, selv om de kan leve ganske lenge, eller de kan leve i kort tid, men det er litt vanskeligere. Ja, folk gjør ikke noe, og da når de kommer hit på, har kjæledyret gått bort og nå kommer de hit og de er litt kryptert på hva de vil gjøre, og da skal vi ha folk som vil ha en pote utskrift eller en podcasting av deres pat og kanskje de vil ha en for å klippe eller noe sånt. Vi vil gjøre det for kunder, men det er bare alltid overrasket meg som, "hvorfor ville du ikke bare gjøre poputskrift mens du er i live?"Det vil være mye enklere hvor de står der. Du kan gjøre det med dem og gå, "Hei, jeg skal ha dette," selv når de er små eller middelaldrende eller blir eldre, men de er ikke. Her er tiden der du kan gjøre det når hunden din fortsatt er i live, og du kan ha det gøy å gjøre det sammen og ha det. Det er ikke gjort, men uansett grunn, etter døden av kjæledyret ditt, vil folk nå folk ha Paul-skriveren.

De vil ha disse øyeblikkene å huske sitt kjæledyr av, selv om de kan ha bilder i løpet av kjæledyrets liv, men ja, mange mennesker gjør det ikke, ikke tenk på det. Til slutt tror jeg at noen mennesker kan bli frustrert eller være litt skuffet fordi de ikke fikk det de vil, eller de visste ikke, de visste ikke engang hva de ville. Du vil se noen mennesker som vil forlate dårlige anmeldelser på forskjellige selskaper, og noen ganger vil jeg lese anmeldelser og tenke, det er virkelig urettferdig. Det er virkelig på deg. Du visste ikke hva du skulle spørre eller hva du skal se etter, hva du vil, og folk gjør ikke, men Samantha før vi kommer for å komme for langt her, tror jeg vi trenger å svare på spørsmålet som alle har og det er Hvordan vet jeg at jeg får kjæledyrene Cremains tilbake? Det er et stort spørsmål.

Samantha: Absolutt.

Merke: Det er sannsynligvis nummer ett i bransjen, og det er et stort spørsmål, og du kan være bambusledet veldig enkelt av forskjellige ordlyd eller forskjellige forslag og den slags ting. Jeg gir deg noen eksempler for at dine lyttere bør være oppmerksom på. For eksempel har de denne identifikasjonsdisken som de bruker på rustfritt deal desk. Det kan ha krematorisk navn på det, det kan ha et tall på IT, Identifikasjonsnummer, som kan ha det på sitt kontor, og da når etter eutanasia, kan de ta dette skrivebordet og ta kanskje en glidelås og fest det til kjæledyrs slagg eller kanskje til kadaver posen til kjæledyret, og du vil se det og nå har alle sine smarttelefoner.

De kan ta et bilde av det og "Åh, hunden min er nummer to, en tre," og da når de får CREMAINS tilbake, vil de få CREMAINS, og de vil ha platen der som ser ut som det hadde vært gjennom en brann og de føler seg veldig komfortable. "Boom. Du vet, jeg gjorde det. Jeg fikk kjæledyrene Cremains tilbake ", men jeg vil bare fortelle deg at det, det er ingen vilje at du fikk kjæledyret ditt tilbake. Det er en prosedyre vi ikke bruker fordi jeg tror at det lett kan lurt. Du kan ta alt, og jeg mener ikke å snakke syk av bransjen, jeg vil bare at alle skal være oppmerksom og forstå hva som skjer, og hva som kan skje fordi vi er så uregulerte at du grådighet definitivt kommer i veien for noen av de operatører og det er om pengene og egentlig ikke om å gjøre ting etisk.

Med det sagt, tilbake til IDen, kan ID-disker fjernes på kremeringsanlegget og plasseres på forsiden av kremeringskammeret og gå gjennom brannen og se Bert og være og komme tilbake og ikke være skinnende rustfritt stål lenger, men vær av mørkere farge, og så kan du gå videre og sette to, en, tre med hunden som du plukket opp fra det sykehuset. Gå videre og legg det med noen cremains og send den tilbake til sykehuset.

Du kan lett bli lurt av platen, så ikke tro på det. Det er sannsynligvis bare to måter du kan være trygg på at du får kjæledyrets cremains tilbake. Som også går med som din veterinær for eksempel, at du stoler på og du har kjent i lang tid. Det er flott.W e har veterinærer som virkelig stoler på oss, som har vært her, vi gjør deres kjæledyr for hva som helst, men for å være ærlig med deg, den eneste mulige måten du vil vite at du får ryggen din er to ting. En, du var der, og du opplevde kremen eller to, du hadde en videoopptak av kremen.

Jeg antar at det kan være tre. Du kan ha en webstøpning av prosedyren når du ikke er der, men du er et annet sted i verden, og du så på det. Jeg tror de er de beste måtene du virkelig kan være sikker på at du får din kjæledyr Cremains tilbake fordi alt annet kan bli lurt. Det kan være noe trickery involvert og "hei, det ser ut," mennesker gjør feil. De kunne ha en ny operatør som ikke har blitt trent riktig, eller det har ikke noen som ser på den personen eller betaler oppmerksomhet, sørg for at ting ikke blir slått på. En ting vi prøver å gjøre her for å unngå den slags ting er at vi har videokameraer og A for å se på våre enheter, vi har en på hver av våre enheter og deretter kameraet på hver og en, så vi kan se nøyaktig hva vi gjør, og hvis det var noen spørsmål som, "whoa, denne siden? De ble for mange cremains for denne lille hunden eller noe sånt."Det skjer ikke.

Jeg kan ikke huske sist gang noe som skjer, men likevel har vi denne videoen som vi kan gå tilbake og se og gå, "Ok, hei her, her er hvor han bare gjorde bryteren, satte dette tilbake og alt er fint."Det er gode ting å ha på plass for å holde dem i gang. Jeg tror kanskje en annen ting som ville være viktig for kjæledyrseiere som om de var klar over hva deres kremer ser ut og kanskje hvor mye cremains de burde komme tilbake til kjæledyret fordi ingen vet det, rett.

Samantha: Ikke sant. Jeg absolutt ikke.

Merke: Ingen vet hvor mange cremains de burde komme tilbake til vekten av kjæledyret deres. Det er mange forskjellige faktorer på det. Selvfølgelig, rasen og beinstørrelsen, og vi får folk som vil ha det. Vi må ta med en liten hund, men det betyr ikke at det ikke trenger å være litt å være en stor hund, men det er langt overvektig. La seg si at hunden skal være 70 pund, men det er 110 pounds, og så vil de stille spørsmål som "Hei, han var 110 pounds. Det virker bare ikke som nok cremains."Vel, fettet blir ikke til cremains eller aske eller noe sånt. Du kommer ikke inn i fettet tilbake. Hvis kjæledyret ditt er overvektig, betyr det ikke at du, hvis du har en 70-pund laboratorium og i 110 pund laboratorium, betyr det ikke 110 pounds nødvendigvis, Cremains kommer til å veie så mye mer enn 70 pund.

Jeg har litt informasjon her som jeg trodde kunne være interessant, og jeg vil bare løpe gjennom det virkelig raskt, og det vil gi deg en ide om hvor mye du forblir, bør veie etter kremering. Vi har et kjæledyr her som er 17 pund og vekten av cremains er .43 pounds. Vi har en annen her, la si 26 pounds er .81 pounds av cremains, 43 pund beagle mix, 1.049 pounds av cremains, vi har en 55 pund hund, vi har 2.55 pounds av cremains, 57 pounds, få 2.63 pounds av cremains. Her er en 83 pund habitude greyhound og han 83 pounds. Vi har 3.33 pounds of cremains gjenstår. Vi har 103 pund Great Dane og vi får 4.36 pounds av cremains tilbake.
Så her har vi 107 pund bokser og vi har 2.8 pounds av cremains på det. Det er interessant der. Du ser på boksen og du skal si at den bokseren eller la si om du ser på den store danskeren, vet han at han har en større beinstruktur.

De har større, tykkere bein, så det veid mindre enn boksen, men det hadde mer, flere cremains går tilbake. Det er noen interessante tall fordi det jeg finner mange ganger når vi har folk som vil bringe sitt kjæledyr her, og noen ganger vil vi få folk som har kommet fra forskjellige stater. De flyttet inn i området, så de kunne være folk fra området eller folk fra andre stater. De vil bringe meg sitt kjæledyr og det er mange ganger de fikk en verktøybeholder derfra de gikk gjennom det som forutsi kremering og de fikk en verktøybeholder som kunne være en 10 eller en plastboks eller noe sånt og da vil å sette sitt kjæledyr inn i, få meg til å sette dem i en urne, og så spør vi rasen eller vekten eller noe sånt på et kjæledyr, slik at vi kan få en ide om hvilken størrelse urn trenger og funnet ofte er det folket får flere cremains tilbake enn jeg etter min mening, tror jeg at de skal komme tilbake, og vi vil ikke si noe fordi vi ikke vil forstyrre noen, men vi får folk til å komme inn og si at det vil vær en cocker spaniel eller mindre hund selv enn det, og vi vet ikke hvordan det går i mindre, og vi kan alltid komme inn i det i vårt lille lands skog, og så prøver vi å gjøre det, og vi kan ikke gjør det. Vi må gå til neste størrelse opp. Jeg finner det å være veldig interessant at noen av disse kjæledyrseierne med sine kjæledyr får flere cremains tilbake enn de burde. Det er noe du bør se etter.

En annen ting med Cr.ains, bør Cremains være hvitaktig, beige farge i de fleste tilfeller. Selvfølgelig avhenger det av hva kjæledyret spiser. Jeg har aldri eid en god bit, men jeg la merke til fra å kremere ilder som de må ha kanskje et høyt jerninnholdsdiett, jeg er ikke sikker, men jeg vet at deres bein er mer av en rusten farge, så det gjør det varierer litt, men for det meste, for katter og hunder, bør deres cremains være en slags elfenben eller en beige farge, og det ville være konsistent med en fullført kremering versus noe som er svart eller grått. Når du begynner å se svarte eller grå cremains, så ser du en kremering som ikke har fullført. Det kan være, jeg vet ikke at du sa at du er en utendørs person, så du har sikkert hatt en leirbranner før.

Med et bål, hvis du, la si at du skal få et bål som går og så kanskje det regner eller kanskje var treet ikke tørket opp eller hva som helst, og brannen vil stoppe og at du går å se mye svart og grått og i haugen av tre, men la si at du har en veldig god brannbrenning skjønt, og så kaller du det en natt og kommer tilbake neste dag, og du vil se at det er som hvitt. Alt er vendt til aske og det er veldig lett, det er ikke mørkt. Det er veldig lik med kremering av en kropp er at fullstendig kremering vil, hvis du har grå eller svart, det er fortsatt partikler som ikke har blitt fullstendig brent, så du vil ha, vil du lete etter den beige fargen i de fleste tilfeller.

Den eneste gangen som kanskje noe sånt ikke skjer, er hvis du skulle velge en av de kremeringene hvor det er mer enn ett kjæledyr i kremeringskammeret. Noen, som vi snakket om det tidligere, kan de kalle det separat eller individuelt eller partisjonert eller noen steder, selv gir det til misnomer av et privat område hvor du tror det ville være bare kjæledyret ditt, men det kan ikke være bare din kjæledyr. Årsaken til det er at det kan være et kjæledyr som kan være i baksiden av kremeringskammeret og brenneren og flammen ikke kommer til det veldig bra. Det kan være en årsak til hvor den ikke fullførte den kremering. Når vi har de typer kremeringer, vil vi gjerne ta det spesifikke kjæledyrets cremains der, og når vi feier dem ut, legger vi dem tilbake i kremeringskammeret under burgeren og fullførte kremen.

En annen grunn til at du kanskje får noen misfarging, er hvis noen hadde - det er vært tider hvor vi har hatt folk zoomende kropper og bringer dem til oss for kremering fordi de kanskje beveger seg, og de ønsket å ta sitt kjæledyr med dem, og da hadde vi en forekomst opp her i Wisconsin like utenfor Milwaukee. Det var et kjæledyr kirkegård som stengt og det var faktisk, de hadde faktisk Jayne Mansfields hund begravet der. Det er en interessant godbit av informasjon, men de stengte og folk lette etter alternativer. Hva gjør de med kroppen sin? Disse kjæledyrene, de var exhuming dem og brakte dem til oss for kremering. I det tilfellet har vi gjort det før. Ja, det er det, wow, og vi liker ikke å gjøre det, det er ikke hyggelig på slutten i det hele tatt, men;

Fordi, og jeg snakker om kjæledyrene fra denne kirkegården fordi vanligvis i en beholder som er glassfiber eller plast eller noe sånt, og det tok litt vann over tid, og det er bare ikke hyggelig. Andre mennesker, huseiere som har begravet sitt kjæledyr, mange ganger som fungerer bra, men vi forteller alltid folk at når vi gjør det, tror jeg det kan til og med være på vår nettside at når du får de cremains tilbake, er de ofte kommer til å være en mørkere farge. De kommer til å være kanskje av et si, en mørkere sandbrun farge, egentlig ikke beige, men mørkere enn det. Jeg vet ikke, men jeg er definitivt ikke utdannet i det området, så jeg vet ikke hva det er årsak. Er fra å være i bakken for en stund? Jeg vet ikke. Vi vil ofte fortelle dem at du kan få flere cremains tilbake enn normalt, vi kan gi deg større beholdere tilbake fordi noe av det vil være jord som er i med kroppen også, og når du brenner bakken, minst Wisconsin Brown , det er en brun farge når du er ferdig, og det fjerner all fuktighet fra den, så det er mer av en aske, men vi har det som er blandet med cremains, og det er også tidkrevende for å prøve å prøve pakke hvert lite bein ut, så vi vil bare bruke et par containere, kanskje i stedet for en enkelt urn for det kjæledyret. Det er ting du - vel det er interessant, og det kan gjøres, så hvis det er lyttere som har sitt kjæledyr begravet, kan de fortsatt gjøre det, men jeg vil sjekke med krematoriet først, vi vil at folk skal ringe og ringe og gi oss en heads up fordi vi vil at den skal kunne gjøre den kremen så snart de kommer hit. Det virker bare bedre for oss hvis det er slik det skjer. Så det er en mulighet.

Samantha: Ja absolutt. Det er forståelig. Jeg vil definitivt ønske å oppmuntre folk til å ringe fremover først og sørg for at de kan få deg rett inn. Akkurat som et nysgjerrighetsspørsmål, vet jeg at du nevnte at enhetene du bruker, er omtrent litt større enn en kiste, de er de samme de bruker for mennesker. Så, folk som, du nevnte ilder og mindre kjæledyr, og selvfølgelig kjenner vi katter og hunder, kan du få større kjæledyr kremert som en hest for eksempel?

Merke: Vår enhet vil ikke være større for en hest. Det kan være noen mennesker som ønsker å ødelegge hesten til å gjøre det, men jeg ville absolutt aldri gjøre det. Vi er ikke satt opp for en hest. Vi har vært i stand til å hjelpe lokalbefolkningen med noen av dyrene sine. En gang var vi i stand til å gjøre en løve for dem. Ja, det var veldig kult. Jeg hadde store poter, bare fantastisk.

Samantha: Wow. Yeah.

Merke: Da gjorde vi en, vi hadde en klient som hadde en hest som hadde født tvillinger eller to babyer på en gang, og bare en av 10.000 av de gjør det og, og de gjorde det ikke. Vi gjorde disse små hestene, og vi har gjort miniatyrhester også. Vi gjør det, vi har vært i stand til å gjøre noen av geiter og ganske for noen år siden, det pleide å være en stor mani her i Amerika med disse potbelly grisene.

Samantha: Ja.

Merke: Ja. Alle, alle fikk få en potbelly gris og vel, de ble lurt og de var ikke lite miniatyr potbelly gris. De ble til å være veldig store griser. Vi har hatt å gjøre noen av dem til hvor de ville være over 200 pounds. Jeg tror vår grense vil trolig være ca 300 pounds for et dyr. Du også, Samantha, du spurte om kostnader også. Da er dette sikkert å variere av den typen tjeneste som du får eller kanskje området, hvilken region i landet du er i, den slags ting, men for oss, vi og vanligvis når det gjelder kremering av kjæledyr, I motsetning til mennesker, bør jeg ikke si dette fordi jeg tror med mennesker, jeg tror det er en kostnad, men jeg vet at vi har et stort fedmeproblem i landet, og disse menneskelige krematoriene har ekte vanskeligheter med å kreme disse overvektige kadaverne fordi de " re fett.

Du må huske virkelig som drivstoff. Det er en fettete drevet som forårsaker, hva det gjør er at det forårsaker situasjonen hvor du ikke kan kontrollere brannen, og med kremering, kontrollerer du i utgangspunktet den brannen inne i den retorten. Det er viktig at du styrer det fordi du når du ikke kontrollerer det og drivstoffet inne i å kontrollere det, det er når du er i trøbbel. Jeg vet det er menneskelige krematorier deres forsikringer går opp fordi flere og flere av dem er i brann over hele landet på grunn av det problemet., Så jeg tror at de legger til gebyrer på for en gang du når en viss vekt over at de lader mer, men generelt i kjæledyrindustrien går det i vekt, kjæledyrets vekt og det fordi jeg er mer vent jo lenger kremering tar. Ja.

Alle bryter det ned annerledes; Noen mennesker vil gå null til 20 pund og i forskjellige kategorier. Jeg liker ikke å ha en haug med små kategorier. Vi har skilt det. Vi går til 35 pund og deretter 75 pounds, 100 pounds i 150 og så videre. Vi starter våre priser her for en felles kremering, som ville være der du ikke ville få noen cremains tilbake. De ville bli spredt på stedet. Vi har en tre hektar minnehage her som vi sprer resterne av kjæledyr som ikke går tilbake, er startavgift for det er $ 103, og deretter en privat kremering hvor det bare ville være kjæledyret ditt bare i kremeringskammeret, og det ville være Opptil 35 pund er $ 183. Da tilbyr vi også å delta på prøve hvor du er her for kremering og avgiften for det er ganske mye mer, det er $ 333. La meg forklare noen ting på det.

Først av alt, den kommunale kremasjonen, mange mennesker som velger den kremering, hvis de er, la oss innrømme det, vi er ikke alle de samme. Vi har ikke alle de samme følelsene mot kjæledyret vårt. Noen mennesker kan ha sitt kjæledyr som en arbeid, en del av gården eller en arbeidshund eller en vakthund eller hva som helst. Deres bånd er bare annerledes enn kanskje din og min binding kan være med våre kjæledyr, men på slutten av livet var de bare på jakt etter en enkel avhending av deres Pat, og så kan de velge samfunnet. Så også det er andre mennesker som det kanskje ikke vet hva de ville gjøre med cremains at hvis de hadde dem tilbake og kanskje er de en eldre person, og de ønsker ikke å byrde familiemedlemmer om å prøve å finne ut hva å gjøre med disse gjenstander, selv om mange mennesker ber om å få dem til å sette i sin kiste med dem når de er, når de er begravet.

Uansett, noen mennesker velger det kommunale og noen mennesker bryr seg ikke om hva som skjer med Cremains etter en felles kremering. Jeg burde forklare for dine lyttere at den kommunale kremasjonen ville være flere kjæledyr i kremeringskammer på toppen av hverandre. Det er ingen form for deling av kroppene, og de er alle kremert sammen. Denne prosessen tar vanligvis omtrent fem timer med den kremasjonen. Noen bryr seg ikke, og de virkelig ville ikke bryr seg om deres kjæledyrs cremains var landfylt og andre bryr seg om hva som skjer med de kommunale kremeringene etterpå. Så lenge jeg har vært i virksomheten, har jeg aldri kastet noen cremains i søppel. Vi har alltid satt dem på og spre dem tilbake på jorden til, som deres endelige hvilested. Vi har alltid gjort det.

Det er en ting du vil vite for folk som ønsker å gjøre felles, men likte ideen om minneshagen, er at du trenger å spørre krematorisk, hvor er de spredt eller hvordan de disponerer asken Fordi det er en annen ting å se etter det er veldig vage med mange krematorier, vil de si at de har forskjellige ord de liker å bruke. De vil si et stykke land utpekt bare for spredning av kjæledyr kremeringer, men de vil ikke gi deg en adresse eller et annet godt triks, er kremert gjenstander er spredt i et privat gårdsfelt og sørlige Wisconsin, men det er ingen adresse til Disse stedene, og som gjør at du lurer på, er det virkelig sannheten, og hvorfor kan jeg få en adresse eller fordi jeg personlig ikke vet noen bonde som ønsker å ta på en gjeng med rester fordi de ikke er gode for jorden hvis Du fortsetter å spre dem på samme tomt over tid på grunn av at de har et høyt natriuminnhold og kalsiuminnhold. Noen ganger i løpet av kremen, og du vil se en ekte lys, snill nesten en fluorescerende grønn, ikke den fluorescerende grønn som byggearbeidere var, men som en kjølegrønn, og det er kalsium etter kremen.

Ja, så hva vi gjør er at vi sprer dem, vi tar cremains og vi blandet dem med et produkt som nøytraliserer at den høye natriumkontakt og kalsium og gjør det tryggere for miljøet og sikrere for jorden. Det er ikke super nødvendig for villaeiere. De tar dem hjem for å spre cremains, med mindre de sannsynligvis sprer dem i en innsjø eller ved vår hytte eller noe sånt. Det er ikke som om de treffer bakken og alt rundt det dør. Det er ikke tilfelle i det hele tatt, men hvis du skulle fortsette å gjøre det over samme område over tid, ville du se at tingene ville endres. Plantet livet ville være annerledes. og det ville komme til et punkt der det ikke ville se bra ut. Det er noe vi gjør, og jeg vet at det er produkter der ute for folk som selv har fått sitt kjæledyr kremert eller en venn eller slektning kremert at de kan blande det med dette materialet og deretter sette det i en plante eller, og deretter plante et tre eller en slags plante som de vil huske deres kjære med. Det er med den kommunale kremasjonen.

Med privat kremering kaller vi det en privat, jeg er ikke sikker. Se, jeg vil ofte referere til det som enkelt kjæledyr kremering på grunn av det faktum at noen mennesker bruker privat, men det er egentlig ikke bare kjæledyret ditt og det blir forvirrende. Jeg personlig ønske det var noen regulering eller noen metodikk som alle kunne komme på samme side, så det er ikke så forvirrende for kjæledyrseiere, men samtidig tror jeg det er forsettlig at det er forvirrende for kjæledyrseiere. Også, du hørte meg nevnt tilstedeværelsen. Du sannsynligvis spurte som, wow, wow, det er ganske hopp i pris. Vel, og vi har hatt det spørsmålet fra forskjellige kjæledyrseiere at når vi gir dem prisene de er som, "Wow, hvordan kommer det så mye?"Da kan de begynne å tenke at du må være fusk, og nå hvis vi vil se at vi er sikre på at vi får vårt kjæledyr tilbake, lader du meg virkelig for det, men det er ikke tilfelle i det hele tatt.

Den virkelige grunnen er når det gjelder en deltakende kremering, må vi ta retorten og ikke bruke den til sannsynligvis to timer før kremasjonen. Noen ganger lenger, fordi vi må la det kjøle seg ned. For eksempel, når jeg kremerer mitt eget kjæledyr, vil jeg få enheten veldig kul, hvor jeg kan plassere kroppen der inne, og så lukker jeg døren, og så slå tiden for litt lengre tid enn den virkelig trenger å være og det er fordi det er min tid, og jeg vil ikke åpne den. Jeg ser ikke, jeg bare la kremen gå og så kommer jeg tilbake senere, og jeg åpner døren og så feier jeg cremains ut og det er fordi jeg har et bånd med det kjæledyret og, og minner knyttet til det Kjæledyr, og jeg vil absolutt ikke ha minnet om hunden min i brann.

Samantha: Selvfølgelig.

Merke: Ikke sant. Selvfølgelig er det fornuftig, men hvis du skulle bringe meg kjæledyret ditt, og dette er selvfølgelig ditt kjæledyr som jeg ikke vet fordi jeg har venner som gir meg sitt kjæledyr som jeg kjenner, og jeg vil gråte også fordi Jeg er som, "mann, det er så trist. Jeg elsker den hunden også."Hvis jeg kjenner kjæledyret, hvis jeg har noe forhold til kjæledyret, la jeg si det på denne måten, jeg vil ofte kremere det som jeg ville kreme mitt eget kjæledyr, men jeg vet ikke banen. Da kan jeg kreme det som en kremeringsoperatør, hvor du kremerer kjæledyret og når det er gjort, plasserer du et annet kjæledyr i kremeringskammeret. Så når det er gjort, vet du, du fortsetter å gå slik. Jeg gjør det ikke. Når det kommer til stede, kan jeg absolutt ikke presse pakken din der inne og ha ham, boom, blåse, blåse opp i flammer og mens du står der, det er absolutt ikke hva du forventer, og det kan være skremme deg og gi deg et dårlig minne, slik at enheten for å delta på kremering som vil sitte, og det vil løpe.

Det er ikke å sitte av, det kommer til å løpe, det har en blåser på den som suger luft gjennom det, men ingen brennere som er på, så vi prøver å avkjøle den enheten ned. Noen som ønsker å gjøre oppmøte, grunnen til at kostnaden er høyere, fordi vår enhet sitter der, ikke blir brukt i to timer før kremering, og deretter avhengig av lengden på kremen, la du si at du hadde en katt, kanskje den behandlende kremering ville ta omtrent en time, og så skal vi prøve å avkjøle cremains ned så fort vi kan slik at vi kan feie dem ut av prosessen da og deretter plassere dem i en polybag. Vi vil ikke at polyposen smelter, så vi kan ikke ha cremains for varme og så legger vi dem i en fløyelspose og deretter i arenaen du velger og så er du klar til å gå hjem på samme tid. Det er egentlig grunnen til at den kremering, den tilhørende kremering koster mer, fordi vi har det tapet av produksjon og vi kjører fortsatt enheten mens vi prøver å avkjøle det.

Jeg tror at en annen ting jeg vil nevne, en ting jeg vil si til dine lytter og noen som egentlig, de anser at deres kjæledyr skal være et familiemedlem, og de vil gjøre de beste tingene de kan gjøre for dem, er å sikkert gjøre Din forskning på egenhånd, besøk i en krematorisk, du trenger ikke, du kan sette opp en bestemt avtale for, eller kanskje du er i området, eller du er ute på den måten hvor krematoriet er, gir du dem en samtale og si, "Hei, kan jeg stoppe i?"Jeg synes det er en god ide for folk fordi du trenger å. Du bør møte folket som skal håndtere dette for deg og få en følelse for dem. Kan du stole på dem? Er de slags skumle? Eller er de upselling deg hele tiden?

De tingene jeg tror du bør se etter, og du bør også se etter noen av de tingene vi vil kalle røde flagg, ville være forsettlig vaghet på nettsteder, om kjæledyr kremeringsprosedyren. Jeg tror ikke det er noe også som burde være skjult egentlig. Det er noen ting som ikke er hyggelige, og ikke alle kan håndtere det. Kanskje som de advarsler når du er, hvis du får litt musikk som den eksplisitte lyrics-logoen på den, eller hvis du lytter til radio, kommer det til å begynne å snakke om noe som kan være en liten pause og for alle å advare du og gir deg et hode opp, slik at du kan, fjern barna dine fra rommet eller hva som helst. For det meste tror jeg ikke at vi skal gjemme noe. Eventuelt kremeringsanlegg du snakker med, bør være veldig gjennomsiktig og være villig til å fortelle deg noe om trinnet og ikke prøver å skjule noe eller snakke deg ut av et spørsmål du spør.

Jeg tror en annen ting som er viktig er hvis veterinæren din, valgte et kremeringsanlegg for deg, ville jeg alltid bekymre meg selv med avstanden det er fra Vet Hospital. Vi er i et veldig befolket område her mellom Chicago og Milwaukee. Det er en, jeg vet ikke, det er kanskje fem eller seks krematorier her, og jeg tror bare alltid mistenkt, når veterinæren din sender kjæledyret ditt, hvor du må kjøre med tre krematorier for å komme til den som de ` re sender den til dem. Det må være en grunn til den avstanden, og det er det jeg ville prøve å finne ut.

En annen ting vi snakket om på de kommunale cremains, prøver å få et nøyaktig sted for det hvis det er noe du er bekymret for. Jeg tror på vår nettside Vi har GPS-koordinatene til hvor er vår hage. Du kan Google det i Google Maps og se akkurat der det er på, og vi snakket allerede om å motta tilbake for mye cremains. Det var derfor jeg gikk gjennom de kjæledyrene som vi nettopp har kremert, og vi ga deg et eksempel på hvor mange rester du burde komme tilbake. Jeg kan tenke meg at det er nok noen krematorier der ute som ville gjøre noe som en felles, og deretter gi alle noen cremains tilbake.

Faktisk, å være i virksomheten i 15 år, jeg har hatt folk spør meg om det, "Kan du bare gjøre en felles og jeg vil bare ta noen av restene tilbake?"Og jeg sa," Vel nei, det gjør vi ikke, og jeg kan ikke gjøre det for deg fordi de andre menneskene, hva tror du de skal gjøre? Deres cremains går til Memorial Garden, og jeg kan ikke føle meg godt om å la deg ta noen av deres forblir hjemme fordi de alle kommer, og jeg ville ikke kunne dechiffrere hvem som er eller hvem er?"Det er sannsynligvis noen operasjoner som gjør det, og jeg er sikker på at det er noen som i dette landet definitivt. Jeg er sikker på at det er kremeringsfasiliteter som kremerer, gjør en felles kremering på alt og gir dem ut og selger dem som privat eller partisjoner eller hva som helst fordi det er hvor du får noen av disse super lave ballprisene som vi ` SE SEING. Jeg vet aldri, du vet hvordan du har hørt den samme scenen der prisene alltid går opp og akkurat som skatt, de kommer aldri ned, og dette er en bransje faktisk hvor, konkurransen blir så grådig at prisen faktisk er droppet, og Jeg har aldri sett noe sånt før.

Det siste røde flagget jeg vil ønske å røre på, er, som egentlig er, veldig viktig jeg tror er når du sjekker ut et sted å se etter mange logoer på deres hjemmeside. De fikk BBB, Better Business Bureau eller for EPA for miljøvernbyrå eller ulike bransjeforeninger. På deres nettside, kanskje de vil ha logoer på bunnen eller hva som helst. Jeg tror det er den største bamboozle der ute. Folk blir lurt av det. De logoer betyr ingenting. Det betyr ikke at de er uetiske, oppstående operasjon. Det er ikke tilfelle i det hele tatt.

The Better Business Bureau ringte oss Hvis vi ønsker å gi dem $ 40 i måneden, kan vi sette sin logo på vår nettside. Jeg faktisk joked med dem og sa, "Vel, du bør betale meg for å sette din logo på nettstedet mitt nå, jeg betaler deg."Det er det og da er dette, akkurat som med noe, noen bedrifter der ute, alle har sine bransjeforeninger som de tilhører, enten du lager mekaniker eller om du er veterinær. For eksempel tilhører min kone noen veterinærforeninger. De har de foreningene der ute, men de garanterer ikke at krematoriet som er medlem av dem, gjør noe riktig eller etisk, jeg sier bare, bare ikke bli lurt av disse logoer. Ikke ta komfort. Som alle mens de fikk denne logoen, den logoen, de må virkelig være på opp og opp. Jeg vet for et faktum som ikke er tilfelle. De fleste av disse stedene er lønn for å spille, eller du betaler gebyrene hvert år, og du har lov til å bruke sin logo og du får deres magasin eller hva som helst, og du er invitert til deres foreningsmøter, den slags ting. Ikke la deg lure av det.

Samantha: Jeg må utvide en stor takk for å markere for å komme på i dag. Jeg ønsker absolutt at jeg hadde hatt denne informasjonen før jeg jobbet med å ha hunden min kremert. Jeg ønsker at jeg hadde kjent om mine alternativer og de forskjellige tingene der ute. Som jeg nevnte, hadde jeg snakket med min veterinær som vi stoler på og har jobbet med i flere tiår nå og heldigvis hadde vi en veldig hyggelig, veldig fantastisk opplevelse, og jeg anbefaler faktisk krematoriet som vi brukte, nå når jeg blir bedt om anbefalinger for Våre venner og familie i mitt lokale område. Heldigvis fungerte det bra for meg, men jeg var definitivt uutdannet, og jeg setter pris på Mark som kommer på og snakker med oss.

Podcast - hva er hund kremering og hvor mye koster detHvis dere har noen spørsmål, hopper du på vår hjemmeside. Det er teoriofpets.com. Du kan sende disse spørsmålene til meg. Jeg vil prøve å svare dem. Hvis jeg ikke kan eller hvis du har spørsmål spesielt for Mark, vennligst send dem også. Jeg vil få dem til ham, og han kan gi deg et svar på disse spørsmålene, og mens dere er på vår nettside, er det en kobling over på høyre side. Du ser det for å hoppe på og gi oss en anmeldelse på iTunes.

Det tar bare et minutt og de vurderingene virkelig hjelper når jeg nå ut til eksperter som Mark, bare for å vise dem at dere er der ute, og du nyter podcasten, og du vil virkelig høre mer, så hvis du kunne Ta bare et minutt å hoppe på og la en rask anmeldelse, det ville være flott. Jeg setter pris på at dere lytter, og jeg vil være tilbake med et annet hot emne neste uke.

Forrige Podcast: Hunder på arbeidsplassen

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp # 62: hva er hund kremering og hvor mye koster det