Hvor mye koster hundens kremering? Alt du trenger å vite

Hvor mye koster hundens kremering?

"Hvis det er en himmel, er det sikkert at våre dyr skal være der. Deres liv blir så sammenvevd med vår egen; Det ville ta mer enn en arkeengel å falle dem "- Pam Brown.

Miste et kjæledyr er en smertefull opplevelse som ingen kan være klar for. Vi vil aldri tenke på det, men vi vet at det kommer rundt en gang fordi hunder har kortere levetid enn mennesker. Hvis du har å gjøre med den sjel-knusende opplevelsen av å miste hunden din, vennligst godta våre oppriktige kondolanser.

Den sørgeligste delen er at selv i dette dystre øyeblikket, må du fortsatt håndtere noen tidssensitive saker. Begynn med å finne ut hva du skal gjøre med kroppen, og kremering er sannsynligvis en av dine alternativer. Noen av grunnene som gjør kremering et populært valg er at det er praktisk og rimelig. La oss se på de gjennomsnittlige kostnadene for denne tjenesten og hva den innebærer.

Pet urner

Forstå hund kremeringskostnader

Kostnaden for å kreme en hund kan variere mye; Fra $ 30 til $ 250. Prisen avhenger av kremeringsmetoden og størrelsen på kjæledyret. Du må kanskje også betale for ekstra kostnader som henting og spesielle urner. Kremering kan være et personlig valg eller en anbefaling av veterinæren din.

Faktorer som bestemmer hundens kremeringskostnader:

  • Kremeringsmetode

Det er tre generelle metoder for kremering:

  1. Privat
  2. Individuell
  3. Kommunal

1. Privat hund kremering

Her vil bare deg og kjæledyret være i kremeringskammeret, så det er minimal sjanser for restene som er blandet. Når kremeringsprosessen er fullført, vil tjenesteleverandøren pulverisere asken og gi dem til deg. Denne metoden tiltrekker seg den høyeste prisen.

2. Individuell hund kremering

Det regnes som en "semi-private" metode. Flere kjæledyr er kremert i samme tid, men dyrene holdes i separate kamre. Så, det er en mulighet for at kremering forblir blanding, men ikke en høy. Den nøyaktige metoden varierer fra en krematorisk til en annen, og det gjør også kostnadene. Imidlertid er individuell kremering generelt billigere enn privat kremering, men dyrt enn felles kremering.

3. Felles kjæledyr kremering

Hvis du er på utkikk etter en kostnadseffektiv måte å kreme hunden din, bør du velge den kommunale kjæledyrets kremering fordi den er den billigste. Metoden innebærer å kremere flere dyr samtidig. Siden alle dyrene holdes i ett kammer under kremering, er det ikke mulig å gi hunden fortsatt til eierne. Derfor er krematorisk disponerer av asken. Noen krematorier scatter restene i en hage eller et felt som er dedikert til dette formålet.

Kremeringskostnader etter størrelse

Den generelle regelen er at jo større hunden, desto mer vil du bruke på kremeringskostnader. For eksempel vil en Labrador-eier betale mer for sitt kjæledyr å bli kremert enn en Pomeranian. Logikken er at store kjæledyr tar opp store rom i kammeret, tar mer tid til å kreme og lenger å behandle.

Den spesifikke prisen vil avhenge av hvor du tar kjæledyret ditt for å bli kremert. Noen gruppevekter i klasser, som 10 til 20 kg eller 30 til 50 lbs. Med andre ord, det er ikke en spesifisert standard for de nøyaktige kjæledyrvektsområdene. Det er derfor du burde ringe mange kjæledyr kremeringsleverandører for å få sitater før du bosetter seg på en bestemt krematorisk.

Ekstra kremeringstjenester som kan påvirke hundens kremeringskostnad

  • Overføringsgebyrer

Prisen på kremering, enten privat eller felles, inkluderer ikke kostnaden for å overføre hunden fra veterinærklinikken eller hjemmet til krematoriet. Noen ganger kan veterinæren utarbeide en kontrakt med krematoriet på henting av kostnader. Hvorvidt et slikt forhold eksisterer, må du betale for transport av kroppen til krematoriet. De fleste tjenesteleverandører kan komme til ditt hjem og plukke hunden din mot en ekstra kostnad, som varierer mellom $ 50 og $ 75.

  • Vise avgifter

Hvis du ønsker å være til stede i løpet av kremen, må du kanskje hoste litt mer penger fordi noen krematorier belaster visningsavgifter. De fleste er av ideen om at vitne til hjelper i helbredelsesprosessen.

  • Kremering urner

Hvis du velger privat kremering eller individuell kremeringsmetode, vil du utvilsomt kreve en beholder for å sette asken. Du trenger ikke å kjøpe en urn, men mange kjæledyrseiere bestemmer seg for å velge å få en til ære for deres furrige venner. Du finner en rekke urner fra Cremation Service Company. De varierer i pris, kvalitet og spesifikasjoner, så du er sikker på å finne en som passer dine behov.

  • Minnesmerker

Når du har restene, er du fri for å bestemme hva de skal gjøre med dem. Hvis du velger å begrave, så kan du lytte en minnesmerke. Det kan være en stor hage stein eller en enkel granitt plaque. Du kan også gå for den konvensjonelle oppreist Memorial Marker.

  • Mausoleumnisjer

Hvis du bor i et befolket område, kan du vurdere å legge asken på hunden din for å hvile i en mausoleet eller nisje. Derfor bør du betale for området du vil begrave din kjære hund venn.

  • Begravelsesplott

Noen krematorier og kirkegårder tilbyr pakker som inkluderer gravplass. Kostnaden er avhengig av størrelsen på rommet du ønsker å plassere asken. Men du må kanskje betale for markøren separat.

Hunden kremeringsprosessen - hva du kan forvente

Mange hundeeiere er nølende med pet cremation prosessen, som er forståelig fordi det er et relativt nytt alternativ sammenlignet med begravelser. Det er derfor du burde bli kjent med prosessen slik at du vet hva du kan forvente.

  • Start med å kontakte en lokal krematorisk

Du kan gjøre denne samtalen når hunden din går bort. Men hvis kjæledyret ditt har lidd av en alvorlig sykdom eller er i alder, kan du få henvendelser på forhånd. Dette vil spare deg for å planlegge planlegging for hundens kremering mens du sørger.

Personalet på krematoriet tar deg gjennom prosedyren og forklarer de forskjellige tilgjengelige alternativene. For eksempel finnes det flere typer kremerings- og askepreparasjonsprosedyrer. Etter at du har tatt din beslutning og planlegger en avtale, kan du betale for de ansatte til å plukke kjæledyret ditt fra Vetens kontor eller ditt hjem.

  • Personalet vil plassere hunden din i kremeringsenheten

Avhengig av hvilken type kremering du valgte, kan hunden din bli plassert alene i kammeret eller med andre kjæledyr. Personalet vil slå på maskinen, og det vil oppnå temperaturer som strekker seg mellom 1400 og 1800 grader Fahrenheit. Slike temperaturer har effekten av å fordampe kjæledyrets kropp, etterlater støv og små beinstykker.

  • De vil fjerne uorganiske materialer fra asken

Før du overgår asken til deg eller sprinkler den i hagen (avhengig av hvilken type kremering du valgte), vil personalet fjerne uorganiske materialer fra asken. Dette inkluderer ting som krage, mikrochipimplantater og kirurgiske pinner. Noen krematorier gjør dette for hånd, mens andre bruker magneter til å fremskynde prosessen.

  • Benbitene knuses videre

De små bitene av bein er malt for å få en jevnt tekstur av asken.

  • Resten er satt i en beholder og returnert til deg

Hvis du hadde valgt en privat eller individuell kremering, vil personalet plassere asken i en pott og gi den over til deg. Når det gjelder kommunal kremering, er asken bortkastet som avtalt tidligere, sannsynligvis i en hage. Den type beholder de legger asken, avhenger av personlige preferanser og den spesielle krematoriet. Hvis du hardt kjøpt en urn, kan du be dem om å sette restene i den.

Kremeringsprosessen er ofte over om noen timer, og du kan velge hundens rester på samme dag.

boks urn med hund aske

Hund kremering FAQ

Spørsmål: Skal jeg kremere hunden min?

EN: Å velge å kreme hunden din er et ideelt alternativ, spesielt for sorg-rammet eiere. Når du kremerer kjæledyret ditt og legger asken i en urn, har du en fysisk påminnelse om din furrige venn. Overraskende, dette kan gi mer komfort enn en kunne forestille seg. Noen ganger kan kremering være det eneste alternativet. Dette skyldes at noen samfunn ikke tillater å begrave kjæledyr på privat eller offentlig land på grunn av risikoen forbundet med å grave og treffe underjordiske verktøy som kloakklinjer. Avhengig av kremeringskostnadene og de ekstra kostnadene man må bruke, kan kremering være billigere eller dyrere enn andre alternativer.

Spørsmål: Hvor mye koster det å kreme hunden min?

EN: Den gjennomsnittlige kostnaden for å kremere hunder varierer fra $ 50 til $ 150. Kostnaden er basert på typen kremering du velger, din plassering, størrelsen på hunden din, tilleggstjenestene og mange flere.

Spørsmål: Hvor lenge vil prosessen ta?

EN: Vanligvis tar hele kremingen omtrent en time. Dette varierer imidlertid også i henhold til vekten av kjæledyret ditt.

Spørsmål: Hva skal jeg gjøre med hundens aske?

EN: Når hunden din har blitt kremert, vil du motta en pakke som inneholder resterne av hunden din. Du kan håndtere disse gjenstår på noen måter:

Sette dem i en urn - Dette er en av de mest populære og rimelige måtene å lagre kjæledyr aske på. Urner kommer i ulike stiler, størrelser og kostnader, så du er sikker på å få en som passer dine behov.

Burry - Mange kjæledyrseiere velger å begrave sine hunders aske. I de fleste tilfeller er dette gjort i familiens verft. På den måten kan familien besøke sitt kjæledyr når de liker, noe som kan hjelpe i den sørgende prosessen. Restene er begravet nær bakken, så det er ikke risiko for å forstyrre de underjordiske verktøyene. Hvis du velger å begrave asken, kan du bruke en biologisk nedbrytbar urn.

Kremeringsbokser - Du kan få en unik treboks for å plassere asken. Viser boksen i hjemmet ditt, vil gi et varig minne om hunden din.

Spredende aske - Noen hundeeiere føler at spredning av aske symboliserer den endelige avgang av sine kjæledyr. Hvor du scatter restene er et personlig valg. Du kan bestemme deg for å spre seg i en park, på tvers av plass eller til sjøs. Hvis du bestemmer deg for å spre seg i vann, er det tilrådelig å bruke en vann urn.

En headstein - Hvis du sprer resterne i hagen, kan du kjøpe en headstein og plassere den der. Dette vil være et vakkert minnesmerke for ditt tapt kjæledyr.

Smykker og nøkkel kjeder - Hvis du vil beholde hundens minne nær hjertet ditt, er det ikke noe bedre alternativ enn en kjede med en liten mengde rester i stedet.

Nøkkelring keepsakes - En annen måte å holde restene i nærheten av deg, er å plassere en del av asken i en nøkkelring som er laget for det spesifikke formål. Noen av smykkene som kan gjøres med hundens aske, inkluderer ankelkjeder, ringer og armbånd.

Spørsmål: Hva om kjæledyret mitt dør hjemme?

EN: Mange krematorier tilbyr samlingstjenester. Derfor kan du ringe leverandøren for å velge restene. Du bør imidlertid merke seg at de fleste krematorier krever mer for innsamlingstjenester i helgen og av åpningstider.

Spørsmål: Hva om hunden min går av på veterinæren?

EN: De fleste veterinærer utfører ikke kremen, men de har lenker til folk som gjør det. Derfor kan du be om anbefalinger for en kvalitetsleverandør.

Spørsmål: Kan hundens eiendeler bli kremert også?

EN: Dette vil avhenge av det spesifikke krematoriet. Noen tillater at teppet skal kremeres, så lenge det er laget ved hjelp av naturlige fibre. De fleste tillater ikke leker eller plastmaterialer som skal kremeres. Om de tillater eller ikke vil avhenge av miljøforskriften i området og konsekvensene av å gjøre det.

Spørsmål: Vil jeg kreve en kiste for å få hunden min kremert?

EN: Nei. En kiste er ikke et kremeringskrav. I stedet kan du pakke inn din kjære hjørnetann venn i deres favoritt teppe. Alt det samme, du kan få en kiste hvis du ønsker det.

Spørsmål: Hvordan kan jeg fortelle om jeg har mottatt de riktige gjenværende?

EN: Så lenge du ansetter et anerkjent krematorium, bør dette ikke være en bekymring. Kvalifisert personale sikrer at de følger de riktige teknikkene for å sikre at de setter kremeringens rester av kjæledyrene separat. Dette gjøres ved hjelp av identifikasjonskoder.

Å miste din elskede hund kan være en stressende tid. Denne veiledningen er hensikt for å lindre presset av å gjøre avgjørende beslutninger i løpet av sorgstidspunktet. Hvis du opplever tap på dette tidspunktet eller tidligere, tilbyr vi våre varme kondolanser.

Kilder:

  1. Dr. Patty Khuly VMD, På privat kjæledyr kremering, Vetstreet
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvor mye koster hundens kremering? Alt du trenger å vite