Gjennomgang: paw pod dog burial pod

Hvis du noen gang har mistet en familie kjæledyr, Du kjenner hjerteslaget som følger med det. Sammen med ødeleggelse, gir denne hendelsen også et overveldende antall beslutninger som må gjøres. Viktigst, hva skal du gjøre med restene av kjæledyret ditt? Paw Pod Begravelsesbøtter kan hjelpe med denne avgjørelsen.

Å gjøre ordninger for kjæledyret ditt er best gjort før de går forbi. Det er absolutt ikke noe vi vil tenke på, men det må gjøres. Ellers kan du finne deg selv fast i en forvirrende situasjon under en veldig trist tid i livet ditt.

Visste du at det er lover som omgir kjæledyr begravelse?

Vi har dekket de mange aspektene av begrave en hund i denne artikkelen.

Kort, i noen byer og byer er det lover om begravelser på personlig eiendom. Hvis det er ulovlig hvor du bor eller din huseørens forening forbyder det, må du kanskje begrave kjæledyret ditt i et utpekt kjæledyrkirkegård eller annen offentlig beliggenhet. Hvis dette er tilfelle, må du ha en plan på plass før hunden din går bort.

Hvis du, som meg, du bor i en region hvor bakken fryser i vintermånedene, er det sannsynlig at du kan trenger å ha et kjæledyr kremert. Hvis dette skulle skje, vil du ønske å lagre asken i en attraktiv beholder til du kan begrave dem når bakken tines.

Paw Pod Dog BegravelsespodDet er ikke et emne som alle liker å diskutere, men det er noe som hver kjæledyrseier trenger å tenke på. Vi har kjøpt metall urner i det siste, og en gang en venn av oss bygget oss en treboks for å sette restene av hunden vår i. EN Paw Pod tilbyr en miljøvennlig og familievennlig måte å begrave kjæledyret ditt som ikke koster mer enn en tradisjonell urn.

Flere videoanmeldelser: Beste Dog Supplies Anmeldelser

Paw Pod Dog Burial Pod Review

Paw Pod Dog Burial Pod Review

Å begrave kjæledyret ditt i en plast eller metall urn er ikke miljøvennlig. Paw Pod Burial Bods er laget av risskall, maisstivelse og bambuspulver. De er helt miljøvennlige og vil nedbrytes i 3-5 år etter å ha blitt begravet.

Paw pods er veldig holdbare også. De kan Hold opptil 200 pounds. I min videoanmeldelse ovenfor viser jeg deg hvor solid disse kjæledyregravene egentlig er. Jeg ble faktisk hyggelig overrasket over Hvor sterk en pote pod er.

Du lurer nok på hvorfor disse pods ser så lite ut.

Paw Pod som jeg viser i min anmeldelse er en liten, måling 10.5 & ​​# 8243; lang, 6.5 & ​​# 8243; bred og 4.5 & ​​# 8243; dyp. Det er mindre størrelser tilgjengelig på Selskapets nettside, og den største størrelsen måler 26 "x 18" x 10, "som absolutt ikke er stort nok til en stor hund. Åpenbart er disse pods laget for å holde aske og svært små dyr.

Dessverre betyr det at du må betale for en kremering pluss kostnaden for en pote pod for å begrave hunden din. Mens noen kjæledyrseiere kanskje trenger å kreme sitt kjæledyr uansett, kan andre foretrekke å bringe kroppen hjem for begravelse. For ikke å nevne, kan kremeringskostnader ikke passe inn i hvert hundeeiers budsjett.

I SLEKT: 15 måter å tilbringe siste dager med din døende hund

Paw Pod ReviewJeg elsker at hver pod kommer med et lite bladformet stykke materiale som er sådd med wildflowers. Du kan plante dette lille bladet på toppen av gravstedet, og hvert år vil det være et fantastisk, naturlig minnesmerke for ditt kjære kjæledyr.

Som jeg forklarer i min videoanmeldelse, er min favorittfunksjon i Paw Pod sin evne til å hjelpe familier med barn til å takle tapet av kjæledyret deres. Disse pods kan være dekorert med maling, markører, klistremerker, glitterlim og mange andre kunstforsyninger.

Dette er en unik funksjon som gjør at barna dine kan uttrykke sin tristhet og sorg ved å minne om deres elskede kjæledyr. Hvis du har kjæledyr og barn, vet du hvor vanskelig det kan være å forklare døden til en hund til et ungt barn.

Når hunden din går bort, er det mange utgifter til å planlegge for. Hvis du er på et budsjett, kan en pote pod ikke være en nødvendig kostnad. Den lille størrelsen som jeg deler i min anmeldelse selger for $ 40 på Amazon. Den største størrelsen koster $ 150, og du kan også finne mindre pods som selger for mindre.

Husk at hvis du planlegger å bruke en urn eller hundekiste av noe slag, er det sannsynlig at du vil ende opp med å bruke mye mer enn $ 100. På samme måte er de fleste urner og kjæledyrkasketter for hunder ikke miljøvennlige.

Les neste: Er kjæledyrkasketter for hunder for mye? Trenger vi virkelig dem?

Sammendrag av Paw Pod Dog Burial Pod
Anmeldelse

Fordeler:

  • Paw Pod Dog BegravelsespodMiljøvennlig - nedgraderinger i 3-5 år
  • Sterk og holdbar
  • Holder opptil 200 pund
  • Kan bruke markører, klistremerker, maling og andre kunstforsyninger for å dekorere poden
  • Finnes i flere størrelser for kjæledyr fra gullfisk til hamstere til hunder
  • Kommer med en wildflower seeded bladformet stykke materiale

ULEMPER:

  • Må ha middels og store hunder kremert for å kunne bruke en pote pod
  • Legger til en ekstra kostnad for en allerede dyr og traumatisk hendelse

Nå er det din tur til å vurdere Pet Pod Burial Pods

Har du noen gang brukt en av disse pods å begrave et kjæledyr? Det trenger ikke å være en hund, bare gi oss beskjed om hvorfor du valgte en Pet Pod og hva din førstehånds anmeldelse er. Har du funnet et annet lignende produkt som du kan dele med våre lesere? Vi vil gjerne høre om det også! Del dine meninger og råd i kommentarene nedenfor eller la din egen video gjennomgang på Vår Facebook-side.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: paw pod dog burial pod