To nye jersey lawmakers ønsker å stramme lover for større raser

To nye Jersey Lawmakers ønsker å stramme lover for større raser

Hundangrep er noe som mange mennesker bekymrer seg for, men det er kjæledyrets eiere som er ansvarlige for sine hunder og bør gjøre det de trenger for å holde dem under kontroll til enhver tid. Men i fjor i New Jersey var det to hendelser hvor barn ble mauled av hunder, og lovgivere presser for sterkere gjerde og hundesnittlover på grunn av det.

Demokratmonteringsmedlemmer PAM Lampat (Voorhees) og Benjie Wimberly (Paterson) introduserte Ansvarlig hund eierskapsloven i forrige måned 11. mai 2015. Den nye lovgivningen vil innebære den nye Jersey Institutt for helse som skaper nye leasing- og gjerdekrav for hundeeiere av store raser.

I SLEKT: Hvordan lære en hund å gå på snor

Regningen vil også skape straffer for brudd og forbrytelser for å true velferden til et barn for alle som bryter med strengere vedtekter. Wimberly sier det lovgivere Ønsker å sørge for at borgere og hjørnetenner er beskyttet av disse lovene. Lovgivningen ville kreve gjerder å være minst 8 meter høye.

Som tidligere nevnt, er de nye lovene som svar på to hundangrep i 2014. En 13 år gammel gutt ble drept etter å ha blitt angrepet av en bullmastiff mens han spilte i hans nabolag, og to 12 år gamle gutter opprettholdt mange skader etter å ha blitt bitt av en pit bull.

To nye Jersey Lawmakers ønsker å stramme lover for større raser

Wimberly sier at for å miste et barn eller noen for den saks skyld, på grunn av en uovervåket, er ubegrenset hund en tragedie som Lawmakers må gjøre alt som er mulig for å hindre seg i fremtiden. Hun sier at det er å holde seg av de nye lovene, ikke bare beskytte sårbare innbyggere i nabolaget ditt, men også hunden din.

Regningen oppgir ikke hva en stor rasehund er, slik at definisjonen ville være opp til helsevesenet. Selv om regningen ikke inkluderer små raser, sier Wimberly at de på ingen måte diskriminerer mot store raser. Hun sier at etter en samtale med den lokale dyrkontrollansvarlig ble det bestemt at det ville være svært lite sannsynlig at en liten rasehund skulle drepe en person.

I SLEKT: Beste ikke-skadelige alternativer til elektriske hunde gjerder

Under den nye lovgivningen vil helseavdelingen være pålagt å konsultere eksperter for å etablere størrelsen på en stor rasehund som ville kreve gjerde, de riktige dimensjonene og høyden på inngjerdet område, og Standarden for restraining, leasing eller begrense bevegelsen av en hund når det ikke var på eierens eiendom.

Siden midten av 1980-tallet har mer enn 700 byer over hele USA vedtatt avspesifikke lover. I fjor var alene løse hunder ansvarlig for 40 prosent av alle dødelige angrep i U.S. De to lovgivere som støtter regningen, ser ut til å redusere antall hendelser i New Jersey.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » To nye jersey lawmakers ønsker å stramme lover for større raser