Hvordan trene hunden din innendørs

Kvinne spiller med beaglehunden hjemme med en ball

Nå mer enn noensinne, bruker vi mer tid innendørs og så er våre hunder. Å holde hunden din er ikke bare viktig for deres helse, men det kan spare deg for å kreve på kjæledyrsforsikringen din.

Så hvordan kan du holde hunden din underholdt mens de er innendørs? Vi ser på de beste måtene å holde kjæledyret ditt underholdt - slik at de ikke tyder på å ødelegge sofaen.

Hold hunden stimulert

Å holde hunden stimulert vil bidra til å trette dem ut og stoppe enhver oppførsel forbundet med kjedsomhet. Du kan prøve børsting opp på trening - Kan de fortsatt sitte på kommandoen? Går de godt på ledelsen? Du kan til og med prøve å lære dem noe nytt som rulle over, risting av en pote eller vinking. Det er praktiske opplæringsprogrammer for slike treningsøvelser på nettet.

Hvis du har en valp, er det en god idé å bruke denne tiden til å få dem til å kledd opp på de grunnleggende kommandoene og jobbe på toalettet trening. Hvis du trener hunden din, prøv å passe den inn før frokost eller middag. De vil være hungrier, noe som betyr at de vil være mer interessert i dine godbiter.

Bare trene hunden din i kort tid, rundt 10-15 minutter er nok. På den måten vil de kunne absorbere alt du lærer dem.

Spilletid

Så er det alltid spill! De fleste hunder-valper spesielt - vil elske å spille. Hvis de har utmattet alle sine vanlige leker, kan du prøve å gjøre noen ut av husholdningsobjekter. For eksempel, opprett en duftsti. Skjul godbiter i forskjellige områder rundt huset og send hunden din til å gå og finne dem.

Du kan lage leker ut av kappetilkjøretøy. Her er et par til å begynne med:

  1. Sett noen godbiter i et loo-rollrør og skru på hver ende sammen, slik at den er lukket. Det burde se litt ut som en julekrakker. Gi det til hunden din, og de vil tilbringe en stund å komme til behandler inne. Bare en advarsel, dette kan gjøre et rot!
  2. Bruk en gammel pappkasse og legg rørene oppreist i boksen. Plasser noen få godbiter i et av rørene. Pass på at det er nok plass i boksen for hunden din for å flytte loo ruller rundt og finne godbitene.

Hvis du ikke vil ha en stue full av papprør, kan du prøve å fryse noen av hundens favorittbehandler i is. De vil sette pris på dette i varmt vær. Avhengig av hvor mye plass du har, kan du til og med prøve å utfordre hunden din med noen innendørs agility økter. Eller ta dette ut i hagen din hvis du har en. Når du spiller med hunden din, sørg for at du er Å være trygg og unngår eventuelle potensielle ulykker.

Tygger og leker

Hvis du ikke føler deg kreativ, noe enkelt som en deilig hundben eller til og med A velsmakende grisens øre kan holde hunden din opptatt for en stund. En god Spill av tugkrig er alltid verdsatt også. Matpuslespill er en annen flott måte å holde hunden din underholdt. Fyll puslespillet med hundens favorittbehandler eller til og med middagen. Når hunden din spiller med leketøyet, kommer maten sakte ut.

Stilletid

Så mye som våre hunder trenger stimulering, trenger de stille tid også. For noen hunder, ville de få dette i løpet av arbeidstiden. Gjør en den eller rolig plass til hunden din å snuggle ned i. Dette kan være et godt prosjekt for barn. Mens hunden din er i hule, gi ham litt plass. Hvis du eller dine barn vil leke med hunden, prøv å oppmuntre ham med et leketøy. Hvis hunden din ikke vil komme ut, bare la ham gå til den.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan trene hunden din innendørs