15 Måter å underholde hunder innendørs

Hunder er fine med å leve både innendørs og utendørs, Men flertallet foretrekker utsiden for å bo hjemme i de fleste tilfeller. De liker å løpe rundt og ha det gøy i det åpne rommet, men det betyr ikke at du ikke kan underholde hunden din innendørs også. Her er noen eksempler på ting du kan gjøre for å hjelpe hunden din til å bli aktiv innendørs når du ikke har noe annet alternativ.

Til å begynne med, er den beste og mest åpenbare måten å holde hunden underholdt innendørs, å spille spill med ham. Du vil sikkert ha det gøy langs veien også. Det er en umber av Hundevennlige spill å gjøre, men noen er alle kjæledyrs favoritter.

1. Nossing Games

Nosework Games er en god måte å binde med hunden din og trene ham mentalt. Hvis han er ny på NoSework, Start med å plassere noen få sunne godbiter rundt i rommet mens han ser på deg. Etter det, gi ham kommandoen "Finn godbiter" og oppmuntre din pooch mens han gjør det. Ros ham etter at han finner en godbit og gjør det hver gang han gjør det.

Når hunden din lærer kommandoen, øker du vanskeligheten gradvis. Først, skjul godbitene mens hunden din venter i et annet rom og deretter begynner å sette godbitene på steder vanskeligere å finne.

2. Shell spill

Shell spill, også kjent som Tre kopp monte, vil holde hunden underholdt og hans sinn aktive. Legg en godbit i en av tre kopper, slik at hunden din ser det og bland deretter koppene litt. La din pooch ta en gjetning hvor godbit er, og hvis han finner det, belønner han med en Sunn hundebit!

3. Tautrekking

Tautrekking er en fin måte å fysisk og mentalt utøve din pooch. Du trenger ikke mye plass til å spille dette spillet, så du kan spille det innendørs. Ikke bekymre deg for den vanlige misforståelsen som Tautrekking Gjør hundene aggressive eller dominerende, noe som synes å være en myte. Faktisk, studier viser At hundene som spiller dette spillet, er faktisk mer lydige og har mer selvtillit, spesielt når de vinner.

4. Gjemsel

Spill skjul og søk med hunderGjemsel kan være en god måte å lære hunden din på "opphold" -kommandoen eller for å styrke den. Dette spillet innebærer også trening og kan hjelpe deg med å forbedre bindingen du har med poochen din. Hvis hunden din ikke vet "Stay" -kommandoen, trenger du en annen person til å holde ham på plass mens du skjuler.

5. Hente det

Selv om henting er et spill som best spilles utendørs, har de fleste av oss litt ekstra rom inne der vi kan spille et enkelt spill med henting. Selvfølgelig, hvis du har en stor rase, bør du sannsynligvis hoppe over dette spillet. Et annet lignende alternativ til hente det spiller et spill med fangst med poochen din.

6. Underholde hunden med leker

Å gi mange leker for hunden din å leke med er en enkel, men svært effektiv måte å holde ham underholdt innendørs. Kjøp eller gjør hunden din til en ny leketøy hvis han allerede har noen, og prøv å rotere dem så ofte som mulig for å holde sin interesse høy. Fylte leker er alltid et godt valg, spesielt fylt Kong leker Siden de ikke krever mye forberedelse, og de kan holde hunden din underholdt i lang tid.

7. Mat dispensering og puslespill leker

Disse lekene er perfekte for hunder som kjeder seg lett, men de er også gode for hunder som spiser maten for fort. Mat dispensering leker gjør hunden din arbeid for maten ved å løse puslespill og tenke på andre måter å komme til maten. West Paw Qwizl er et av de beste valgene på markedet, men det er en rekke andre flotte leker for valper og voksne hunder.

8. Ha en avslappende grooming økt

Ha en avslappende grooming øktMange hunder liker ikke de fleste deler av groomingprosessen, men når det regner eller for kaldt ute, og du bor hjemme, kan dette være en flott tid å endre kjæledyrets oppfatning av grooming.

Dedikere litt tid til å endelig ha en stressfri, riktig og en veldig avslappende grooming økt med poochen din. Det er en god måte å holde ham underholdt, til slutt nyte groomingprosessen og sette pris på hva som gjøres, kjent med andre aspekter av det nærmere, og det er også bra for hundens generelle helse.

9. Lær hunden din for å hjelpe med oppgaver

Selv om du egentlig ikke trenger hjelp rundt huset, bør du fortsatt lære poochen din for å hjelpe deg med noen enkle oppgaver. Det vil være bra for sin selvtillit siden det vil stimulere seg og holde ham underholdt. Tross alt kan det ikke skade å ha en velutdannet pooch som kan hente tøfler eller til og med noe fra kjøleskapet fra tid til annen (det kan gjøres!) Viktigst, dette vil beholde hans sinn skarpe.

10. Lær hunden din nye triks

Hvis hunden din allerede vet mye triks, kan du oppdatere hans minne og gå gjennom noen av dem igjen, spesielt hvis du ikke har gjort det på en stund. Pass på at poochen din ikke blir rusten og få ut noen godbiter og din clicker å løpe gjennom øvelsene.

Hvis du ikke har lært ham noen triks eller kommandoer ennå, start med noen grunnleggende, som "sitte" eller "kom".

11. Gi hunden din en avslappende massasje

Gi hunden din en avslappende massasjeSmertelindring, avslapning og forbedret immunsystem er bare noen få av de mange fordelene med hundemassasje, ifølge eksperter. Men å gi hunden din, kan en massasje også forbedre båndet mellom de to av dere blant annet.

Massasjer er spesielt nyttige for eldre hunder eller hunder som lider av leddgikt, men det er også en fin måte å underholde en hund innendørs. Sjekk ut Samantha`s tips om hvordan du gir en hund en massasje hjemme i Denne veiledningen og videoen.

12. Ordne en spilledato

Hvis hunden din bor innendørs, betyr det ikke at han ikke kan sosialisere med andre kjæledyr eller mennesker. Inviter noen av dine eller kjæledyrets venner over for en spilledato for å holde ham underholdt og aktiv. Mens hundene leker, presenterer det en god mulighet for deg å sosialisere deg selv, eller til og med hente på noen av dine oppgaver.

1. 3. Blåse noen bobler

Lær hunden din for å jage bobler. Det er en enkel måte å gi litt trening på din pooch uten å måtte gjøre mye selv. Og det er en morsom ting å gjøre også, spesielt hvis du har en baby, som du kan se fra denne morsomme videoen nedenfor:

Det er mange forskjellige valg på markedet, og du bør bare sørge for å kjøpe bobler som ikke er giftige, som i utgangspunktet er alle bobler tilgjengelig for barn.

14. Lær hunden din navnene på hans leker

Underviser hunden din for å gjenkjenne lekene sine ved navn, vil hindre seg aktiv. Hunder kan lære rundt 200 ord i gjennomsnitt, ifølge Dyreplanet. Selvfølgelig, med riktig trening, kan noen hunder lære mye mer, så å lære navnet på hans leker bør ikke være så vanskelig.

Start med å velge en enkelt leketøy. Gi det et navn mens du spiller med det. Etter en stund og praksis vil hunden din lære navnet på det leke. Test hans ferdigheter ved å få ham til å finne det spesifikke leketøyet blant andre og ikke glem å belønne din pooch med en godbit for jobben godt utført.

15. Lag hjemmelagde hundebehandler

10 måter å underholde hunder innendørsSelv om poochen din ikke hjelper deg med selve prosessen, vil han sikkert bli underholdt og glad når han prøver din Hjemmelaget hundebehandler etter at de er ferdige. Å lage din egen hjemmelagde godbit er den eneste måten å vite sikkert hva som går inn i dem og å gi hunden din en sunn og velsmakende matbit.

Disse var bare noen få av de mest effektive måtene å holde hunden din underholdt innendørs. Vær kreativ og finn flere måter å holde hunden din aktiv til enhver tid, spesielt når han må være inne.

Les neste: Topp 6 beste leker for hunder med separasjonsangst

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 15 Måter å underholde hunder innendørs