Brain spill for hunder: hvordan holde hunden din underholdt innendørs

Brain spill for hunder: Hvordan holde hunden din underholdt innendørs

Enten du bor i en leilighet Eller du kan ikke komme seg ut av huset på grunn av dårlig vær, det er fortsatt viktig at du holder hunden din aktiv og underholdt. Og det er mange spill og aktiviteter som du kan prøve fra komforten til ditt eget hjem. Tross alt, sørg for at hunden din er riktig mentalt og fysisk stimulert, er to av dine viktigste ansvarsområder som kjæledyrseier. I dette blogginnlegget skal vi gi deg noen ideer om hva du kan gjøre for å holde poochen din underholdt. Men først, hva er konsekvensene av ikke å stimulere hundens sinn.

Golden Retriever valp med leketøyet

Hva er tegnene på en kjedelig hund?

Hvis din hunden blir kjedelig, Du er mer sannsynlig å virke som om de engasjerer seg i en rekke problemadferier. De kan starte grave rundt på teppet ditt eller i gården din. Du kan finne at ditt favorittpar av joggesko plutselig blir tygget til stykker. Ellers kan valpen din engasjere seg i oppmerksomhetssøkende oppførsel som problem bjeffer eller whining. Eller du kan merke at hunden din plutselig begynner å slikke eller tygge seg selv. Selvfølgelig kan dette være et tegn på lopper I stedet, så sjekk for dette. Når en hund er riktig stimulert, bør du legge merke til at det er mindre sannsynlig at de engasjerer seg i denne problemadressen.

Ideer til hjernespill å leke med hunden din: Hvordan mentalt stimulere en hund

Det er mange hjernespill for hunder og aktiviteter å nyte med hunden din, noe som bidrar til å stimulere deres sinn og ofte deres kropp også. Her er bare noen få muligheter for deg å prøve ut.

Gjemsel

Akkurat som barn elsker et spill med skjul og søker på en regnfull dag, det samme gjelder for hunder også. Alt du trenger å gjøre er å skjule noen godbiter rundt hjemmet og la hunden din snuse dem. Du kan angi det vanskelighetsnivået i spillet ved å velge hvor du skal skjule behandlingen. Start med åpenbare steder til hunden din får tak i det før du begynner å sette dem noen større utfordringer.

Lær hunden din noen nye triks

En av de beste måtene å underholde hunden din og deg selv er å lære dem noen nye triks. Dette har også den ekstra bonusen til å forbedre din hundens generelle oppførsel, så vel som å styrke båndet mellom dere to. Selvfølgelig kan lære hunden nye triks være en tidkrevende prosess, og du må vise mye tålmodighet for å oppnå suksess. Hvis du ikke vil gå gjennom all denne innsatsen, kan du bare oppdatere din poochs kunnskap om noen av triksene de allerede vet hvordan man skal utføre. Bare noen av de morsomme triksene du kan lære inkluderer å riste hånden din, spille død og rulle over.

Sett opp en valpedato

Hvis hunden din ikke kommer utenfor mye, og du ikke har andre kjæledyr hjemme, kan de være sultet av hundens oppmerksomhet. Så, hvorfor ikke få hunden din - eier vennen din for å invitere sine pooches rundt for en spilledato. Sosialisering er spesielt viktig for valper, men voksne hunder elsker muligheten til å spille også. Hvis mulig, bør du prøve å finne andre hunder som er en kamp for hunden din. Hvis du har litt Chihuahua, en Great Dane Kan ikke være den ideelle følgesvenn! Også, du vil ikke risikere sikkerheten til hunden din ved å ha en over med en kjent historie med aggresjon. Hvis ting ikke går i henhold til planen, må du være på hånden for å gripe inn. Før du kaster noen leker i blandingen, bør du sørge for at poochen din allerede har "Drop It" -kommandoen ned.

Eier spiller med hunden sin

Invester i noen puslespill leker

Løftet om å få en behandle På slutten av en spillesesjon er det bare for mye å motstå for mange hunder, og det finnes alle slags variasjoner på denne typen leketøy som vil engasjere poochen din i flere timer på slutten. For eksempel kan du få gummiboller som er fylt med godbiter, men åpningen er liten nok til at hunden din må jobbe for å få sine poter på dem. Det er andre interaktive hundefôr som setter hindringer i din poochs måte før de kan få tilgang til de velsmakende godbitene. Eller det er andre som har plysj leker gjemmer seg i en hule for hunden din for å grave ut. Hvis du kommer sammen noen av disse hund leker, Du kan begynne å rotere dem for å sikre at puppen din ikke kjeder deg. Når du graver en ut igjen, vil den få spenningen om å være helt ny igjen!

Relatert innlegg: Hunden behandler

Spill innendørs henting

Så lenge du har nok plass innendørs, kan du prøve å spille et spill av hente det med hunden din. Ideelt sett vil du ha en lang, rett gang med ingen vaser perched på rickety avføring underveis! Få en myk ball som ikke er i fare for å forårsake skade på alt og rulle det i stedet for å kaste det. De fleste hunder kan ikke risikere å jage etter en ball, og det er en god måte å få dem til å brenne av noen kalorier. Hvis du vil gi din pooch litt mer en trening, kan du til og med kaste ballen opp og ned trappene. Du vil at de skal være slitne uten å være altfor utmattet. Et annet alternativ er å spille et spill med "holde unna" med deg kan noen andre i huset. Kast ballen til hverandre og la hunden din ha det gøy å prøve å få det. Men du må sørge for at du tillater at poochen din kan fange den fra tid til annen for å gi dem en følelse av prestasjon og tilfredshet.

Relatert innlegg: Automatiske hente maskiner

Spill av krigen

En annen enkel, men likevel klassisk hjerneopplæring for hunderspillet for å leke med hundens følgesvenn er en krigsfall, som bidrar til å utøve hundens rovdyr instinkter. Alt du trenger er noe tøft tau som har en vinnende kombinasjon av holdbarhet og fleksibilitet. Men før du kommer til å gå, er det en god ide å sikre at du lærer `Drop It` -kommandoen. Dette vil tillate deg å stoppe spillet når du trenger det. Noen ganger kan hunder bli litt også i ting, og moro kan tippe over i aggresjon. Det er også viktig at du velger riktig sted i ditt hjem. Du leter etter et sted som er fri for rotete som du ikke vil reise bakover over alt når du slår på tauet. Ta noen pauser når du føler at de er nødvendige. 30 sekunder eller så burde det være bra. I løpet av denne tiden kan du øve noen få grunnleggende kommandoer som "sitte" for å få dem roet ned. En bit av growling og hale wagging er normalt, men hvis din hundens tenner Trykk på huden din, du bør stoppe spillet. Det er også en god ide at du lar hunden din vinne spillet som dette vil Øk valpens tillit. Så lenge du overvåker det riktig, kan to hunder også spille krigsfall.

Sett opp et hinderkurs

Hvis du vil legge litt mer innsats i hundens hjerne-teasers, kan du til og med prøve å sette dem opp et hinderkurs. Du kan bare prøve å bruke noen av møblene du har hjemme, slik at hunden din kan hoppe over stoler, dykk under bord og sirkel rundt skjenker. Tydeligvis må du flytte alt som er brytbart godt ut av veien. Når hunden din har fullført kurset, sørg for å gi dem rikelig med ros og en godbit. Når du er i stand til å ta dem utenfor igjen, kan du overføre sine ferdigheter på et skikkelig smidighetskurs.

Relatert innlegg: Dog Agility Tunnel

Kvinne spiller med hunden sin

Lær hunden din for å bruke tredemølle

Hunder kan også lære å løpe på en tredemølle, men du må sørge for at de har nok øvelse til å gjøre det trygt. Du kan få spesielle hund tredemøller som er spesialdesignet for hjørnetenner. For å starte med, vil du ønske å få din pooch som brukes til maskinen når den er slått av. Når du slår den på for første gang, bør du starte sakte. Pass på at du overvåker hunden din til enhver tid og gir dem en enkel flukt når de vil gå av.

Relatert innlegg: Hund tredemøller

Prøv "hvilket hånd" -spillet

Hvis kjæledyret ditt er vant til duftarbeid, kan du prøve å gi mer mental stimulering for hunder med "hvilket hånd" -spillet. Alt du trenger er noen hunden behandler som de skal kunne snuse ut. Sett en godbit i en av hendene dine, lukk knyttneve, og legg dem ut foran hunden din. La din pooch velge hånden som de tror inneholder behandlingen. De burde enten snuse eller pote høyre hånd. Ikke bekymre deg hvis de velger feil å starte med. Det kan ta litt tid for dem å få tak i spillet. Du kan legge til i en "touch" -kommando for å få dem brukt til å velge en hånd med deres pote.

Lær hunden din for å gjøre noen oppgaver

Hva kan være mer nyttig enn å lære hunden din for å hjelpe deg med noen oppgaver rundt huset? Din pooch må vite Grunnleggende lydighetskommandoer, så vel som navnene på noen objekter rundt huset. Du kan lære hunden din å gi deg ting eller rydde opp etter seg selv. For den sistnevnte, trenger hunden din allerede å kjenne "Drop It" -kommandoen, og de må stå over deres toybox. Når de har blitt deponert leketøyet, må du gi dem rikelig med ros. Du kommer også til å lære dem navnet på alle sine leker, så de vet hvilken som skal grip. Over tid vil de få tak i det, og du trenger ikke å bekymre deg for å rydde opp etter hunden din igjen! Hvis dette virker litt for komplisert, kan du starte med den gamle klassikeren for å få hunden din til å hente avisen din eller tøfler.

Gi hunden din en massasje

Mens alt annet vi har snakket om så langt, har hunden din vært ganske aktiv, gir dette sinnsspillet for hunder å ligge tilbake og nyte når du skjemmer bort med en massasje. Det er mange opplæringsprogrammer online som lærer deg det grunnleggende. Dette er spesielt gunstig for eldre hunder som lider av leddgikt som det vil bidra til å berolige sine ledd. Andre fordeler med denne aktiviteten inkluderer reduksjon angst, lindre stress, forbedre sirkulasjonen, og styrke obligasjonen mellom hund og eier. En fin tid å gi hunden din en massasje kan være på slutten av en Grooming økt. Når du kommer inn i en vanlig vane med å pleie hunden din, massasje kan fungere som godbit, og de kan være mer mottakelige for å få tennene børstet, strøk preparert og ører rengjort!

Slapp av på sofaen sammen

Ikke alt du gjør med hunden din innendørs må være en intens trening, og noen ganger er det ingenting som kose opp på sofaen. Slutten på en lang dag er en spesielt fin tid å krølle opp foran noen Netflix, da det blir avslappet, rolig og klar for seng. Hvis hunden din har vært riktig mentalt og fysisk stimulert i løpet av dagen, bør de ikke finne det for vanskelig å drive av for å få sine førti blinker.

Hunden spiller med ballen

Siste tanker

Som du kan se, er det rikelig med hundens hjernespill som kan stimulere hunden din uten å måtte gå utendørs. I stedet for å bare stole på en eller to, er det en god ide å variere aktivitetene for å holde poochen din engasjert og interessert.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Brain spill for hunder: hvordan holde hunden din underholdt innendørs