10 Av de mest lekne hundene raser

10 av de mest lekne hundene raser

En av de store gledene av å være a hund eier spiller med din firbenede venn. Alle hunderaser er forskjellige, og noen er uunngåelig mer lekende enn andre. Hvis du tenker på å få en pooch av din egen og lekenhet, er det viktig for deg, vi skal løpe gjennom 10 av de mest lekne hundene på denne listen. Alternativt kan du kanskje tro at du allerede har en av de mest morsomme raser hjemme og vil at mistankene dine er bekreftet!

Engelsk Springer Spaniel

Engelsk Springer Spaniel

En ekstremt livlig hund, den engelske Springer Spaniel fikk navnet sitt fra måten det sprang etter sitt byttedyr da det var en jakthund. Nå har de blitt tammet, de elsker fortsatt å hoppe rundt huset når de får en halv sjanse. Velkjent for deres intelligens, de er også entusiastiske og ivrige etter å behage, noe som gjør dem gode for trening. Generelt er de hengiven mot familiemedlem hvis de sosialiseres tidlig under valsen. Ofte vil de bundet rundt hjemmet ditt, og de er også kjent for deres hyppige bjeffer På lyder og fremmede, men ikke bli lurt til å tro at de gjør gode vakthunder!

Mens de kan være gode med andre kjæledyr, kan deres jaktinstinkter komme tilbake når de konfronteres med fugler og små gnagere. Og denne jakten fortid betyr at de trenger rikelig med trening til Hold deg glad og sunn. Vær forsiktig med å la dem av deres bånd i åpne områder som de kan prøve å gå ut på egen jaktutstilling med det lokale dyrelivet. Kjent for sin atletikk, kan du spille av alle slags spill med puppen din. Agility kurs gir en stor utfordring, og de bidrar til å sikre at valpen din er utmattet på slutten av dagen.

Relatert innlegg: Dog Agility Tunnel

Den australske hyrden

Den australske hyrden

Som navnet tilsier, Australske hyrder brukes ofte som sheepdogs, og de har mange av de kvaliteter som gjør dem perfekte for denne oppgaven, inkludert intelligens og et hardt arbeidende temperament. Hvis du ikke har en flokk av sauer for å holde hunden din opptatt, må du rette oppmerksomheten deres andre steder. Treningskravene er høye, og du må være villig til å sette i arbeidet for å holde hunden din i passform. Ellers vil de sannsynligvis engasjere seg i problematisk atferd som også kan vise seg å være ødeleggende.

Relatert innlegg: Hundemat for australske hyrder

Ideelt sett kommer du til å trenge din egen gård hjemme, da dette ikke er den typen hund som skal bli glad i en leilighet hele dagen. Dette er den perfekte poochen hvis du ønsker å registrere dem i noen Hundesport. Også, de er flotte som arbeidende hunder i politiet, Søk og redning, eller Human Aid Fields. Men hvis du har en aktiv familie, kan denne hunden vise seg å være den ideelle følgesvenn.

Corgi

Corgi

En av de mest ikoniske lekne hundene raser, Corgi er både svært intelligent og svært aktiv. Mens de noen ganger ikke brukes til deres jaktferdigheter, er de mer vanlig eid som familie kjæledyr i dag. Opplæring er viktig for å sikre at de oppfører seg godt i huset. Maten er en nyttig motivator, men du må sørge for at du ikke overdriver det som Corgis er kjent for overeating og fedme er et vanlig problem.

Relatert innlegg: Hundemat for Corgis

Mens de har korte små ben, kan du bli overrasket over hvor raskt poochen din kan bevege seg! Spill av henting er en fin måte å få hunden til å jobbe av deres overflødige energi. Som dette er en folkelighund, er de bedre i travle husholdninger i stedet for å være alene i flere timer på slutten. Men i motsetning til noen av de andre hundene på listen, kan de holdes som bypupper også så lenge de får rikelig med trening.

Relatert innlegg: Corgi valper til salgs

Jack Russell Terrier

Jack Russell Terrier

En annen elsket lekfull hund, Jack Russells ble først utviklet for 200 år siden og har vist seg å være svært populære siden. Kjent for deres besluttsomhet og fart, de er ideelle jakthunder. Og som de andre jakthundene på listen, er energi og leknemlighet bygget inn i dem. Vær forsiktig med å bli forført til å få en Jack Russell tenker at det kommer til å være en enkel oppgave. Du må ha poser med tid og energi til å trene hunden din. Ellers vil de sannsynligvis bli kjedelig og engasjere seg i problembarking og annen ubehagelig oppførsel.

Hvis du er i jogging, vil Jack Russell lykkelig komme sammen med deg. Eller du kan bare engasjere seg i noen få (hundre) spill av henting! Som en tommelfingerregel trenger hunden din mellom 30 og 45 minutter med kraftig trening hver eneste dag. Og du vil sikkert ha masse latter underveis.

Bretagne

Bretagne

En sporty rasehund, energinivåer er høye i denne poochen, og dette betyr at leknemengder er høye også. Selv om dette er en stor familiehund for de som lever en aktiv livsstil, må du ha energi og entusiasme for å matche deres. En enkel tur i parken kommer ikke til å være nok for din Bretagne. Ellers vil de sannsynligvis bli kjedelig - og kjedsomhet fører så ofte til problemadferd. Du bør stole på å gi hunden din minst en times trening per dag, men hvis du elsker å leke med din pooch, vil du elske hvert minutt av det!

Den portugisiske vannhunden

Den portugisiske vannhunden

En annen hund oppkalt etter sin tidligere jobb; Den portugisiske vannhunden var kjent for sine fiskeferdigheter. Roligere enn noen av de andre hundene på listen som vi har diskutert, er en morsom natur som fortsatt er tydelig. Og hvis du er i stand til å ta dem svømming Fra tid til annen vil de sikkert takke for det. Sørg for å ta hunden din for trening, og du kan også registrere dem i smidighet, lydighet, og noe annet som krever disiplin. Mens svømming er det åpenbare valget, vil porten din fortsatt gjøre en Utmerket løpende kompis Hvis dette er øvelsen du foretrekker. Så lenge de får nok mosjon, er dette også en passende hund til Hold deg i en leilighet.

Labrador Retriever

Labrador Retriever

En elsket hund som fortsatt rangerer veldig høyt på popularitetsskalaen, Labradors er kjent for deres muskulære kroppsbygning, høy intelligens og poser med energi. Så, de er perfekte for klassiske hundespill som Tug of War, Frisbee eller hente det. Men de er også glade for å spille psykisk stimulerende spill med deg også. En av hovedgrunnene til at Labradors er ganske så populære er at de er - først og fremst folk - hunder. Få en av disse, og du vil ha en følgesvenn for livet. Kjent for sin søte natur, er de ikke den beste vakthunden i verden, men dette er ikke grunnen til at de fleste bestemmer seg for å få en.

Relaterte innlegg: Automatiske hente maskiner og Hund Frisbee

Dalmatian

Dalmatian

Du har kanskje ikke automatisk tilknyttet Dalmatians som å være høy-energi hunder, men du må sikkert sette i timene for å sikre at poochen din er riktig fysisk og psykisk stimulert. Deres energinivåer er tilsynelatende uuttømmelige, så hvis du lever også et travelt liv, kan de vise seg å være den ideelle følgesvenn for det. I tillegg til å være veldig aktiv, er de også veldig intelligente, så du må sørge for at poochen din er trent fra en tidlig alder for å hindre noen problemadferd i fremtiden. På grunn av deres stædige natur, må treningsmetoder være konsekvente og pålitelige for å sikre at du oppnår hva slags resultater du leter etter.

Bokser

Bokser

Når du bestemmer deg for å få en bokser, er en lekende natur og poser med energi en gitt. Faktisk har de en av de lengste valphoods av enhver hund, som varer rundt tre år, som går en eller annen måte å forklare hvorfor de er så energiske og mischievous! Når de bosetter seg i familien din, vil de være en veldig lojal følgesvenn, men du må holde tritt med treningen. Ellers kan de bli dårlig opptatt. Både fysisk trening og mental stimulering er sikkert pålagt å Hold din pooch glad og sunn.

Relatert innlegg: Hundemat for boksere

Beagle

Beagle

Sist men ikke minst; Vi har den vakre Little Beagle. Som en dufthund elsker de å jage etter byttet når de plukker det opp på stien. Du kommer til å måtte ta din lille valp ut for rikelig med trening - ideelt noen ganger om dagen. Som en tommelfingerregel er en time om dagen en god mengde å gå med. Hvis du forlater hunden din alene uten trening, er de mer sannsynlig å engasjere seg i problematisk og destruktiv oppførsel.

Relatert innlegg: Hundemat for beagles

Siste tanker

Denne listen over de mest lekne hunderaser gir deg en god oversikt over en rekke pooches. Men hvis du skal få en hund med høye energinivåer, må du være klar til å gi dem rikelig med trening, omsorg og oppmerksomhet med jevne mellomrom for å holde dem i den beste tilstanden både fysisk og mentalt.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Av de mest lekne hundene raser