5 Hund sport du og din pooch trenger å prøve denne sommeren

5 hund sport du og din pooch trenger å prøve denne sommeren

Etter å ha brukt mer tid enn noensinne med våre pooches, i år, vil det ikke komme som en overraskelse at det å delta i hundespor i sommer er en av de beste tingene du kan gjøre med ditt nyfestede vennskap. Det har ikke vært noen bedre tid å gå ut og om hunden din, bruke enhver fritid du har, sammen med åpne og rolige naturområder, for å nyte hundesportene og få litt øvelse med mannens beste venn.

Så, hvis du lurer på hvor du skal begynne og hva hunden din passer best til, så se ikke lenger. Vi går i detalj om de beste hundesportene du kan delta i din pooch, og hvordan du kommer i gang i din nyeste hobby.

Smidighet

Hunden smidighet

Best for

Border Collies, Papillon, Australian Shepherd og Jack Russell Terriers, Selv om en hund som utmerker seg i lydighet, kan det gjøre bra, her.

Før du begynner

Agility er en fin måte å få trening, Mens du også bruker hundens mentale energi, også. De er designet for å få både menneskelig og hund som jobber sammen og lydighet er en stor komponent i en vellykket løp. Denne sporten kan sette mye belastning på leddene, så en sterk og naturlig smidig rase med få fellesproblemer vil fare bedre i smidighet.

Du kan også like å veilede til det beste Dog Agility Tunnels.

Starter

Som nevnt må du begynne med å jobbe med dine grunnleggende kommandoer. Imidlertid er smidighet om å få hunden din til å føle seg fullt ut i kontroll over seg selv, også. De fleste hunder har en tendens til å jobbe med "hvor de fremre potene er, resten av kroppen vil følge", så arbeider med å få sin bevissthet om hele kroppen sin er viktig.

På samme måte vil du ønske å jobbe med deres naturlige frykt. Mens noen hunder ikke har noe problem å gå over en teeter-totter eller gjennom en tunnel, vil mange slite med de mørke eller skiftende overflatene. Start liten, og husk at rikelig med oppmuntring og ros kan hjelpe hunden din til å bli mer selvsikker, over tid.

Lokke kurs

Ibizan hund kjører en lokke kurs

Best for

Lure Coursing er et godt valg for hunder som har jageinstinktet oppdrettet inn i dem, for eksempel whippets, greyhounds og Saluki hund. Når det er sagt, tilbyr de fleste klubber nå lokker for enhver rase.

Før du begynner

Du bør også være oppmerksom på at denne sporten kan sette mye press på leddene, så en ren helse er nødvendig før begynnelsen. Den tynnere og fitteren hunden din er, desto mer sannsynlig er de å utmerke seg.

Starter

Det er mange alternativer for å komme i gang, selv om du ikke har en lokal lokke sportsskole eller en hundetreningskole som tilbyr lokker som en klasse. I stedet kan du bare legge ved en hund leketøy til en fiske linje og oppmuntre hunden til å jage dette ved å holde deg unna, for å begynne. Etter en stund kan det være verdt å få hjelp av en venn eller partner for å stå lenger unna og ta inn lokken så fort som mulig, eller å kjøre med lokket, oppmuntre hunden til å jage leketøyet. Når du er trygg på din - og hundens evner, ta dem til et kursspor og la dem få noen forsøk!

Dock hopping

Dock hopping

Best for

Dock hopping - også kjent som dock dykking - er et godt valg for å hente og Jaktaser er ideelle for dette, for eksempel Golden retriever, Labrador Retriever og den tyske Shorthair Pointer er alt godt valg for denne sporten.

Før du begynner

Dock hopping er hunden sport av å hoppe fra en brygge i en vannkilde, med lengst avstand vinnende. Det måles fra enden av halen som rammer vannet, tilbake til bryggen eller hopping-av-bruken i sporten. Det er ingen regler om hvilke hunder som kan delta i denne sporten, selv om det er bedre egnet for de som har et naturlig ønske om å hente og hoppe, og har ingen frykt for vann.

Starter

For å komme i gang, må du begynne med å spille favoritt Game of Fetch! Når hunden din har mestret henting og har en utmerket tilbakekallingsevne, kan du begynne å jobbe med vann. Bare kast leketøyet i vannet og oppmuntre hunden til å gå etter det. Hvis du er fornøyd med deres tilbakekalling og henter evner her, så kan du introdusere litt høyde og jobbe på hundens hopp i vannet, før du endelig jobber på avstand.

Flyball

Flyball

Best for

Kombinere både smidighet med hastighet, er Flyball best egnet til hunder med høyt nivå av lydighet. Disse hundesportene gjør det beste med raser som grensekollien, Golden Retriever, Whippet og Australian Shepherd.

Før du begynner

Dette er en av de mest populære hundesportene, på grunn av tilgjengeligheten til sporten. Alt du trenger er å lære grunnleggende hentingstrening og tilbakekall kommandoer, og du vil være godt på vei til å konkurrere i en av de mest vellykkede hundesportene.

Starter

Selvfølgelig bør du konsentrere deg om hoppene dine, som en viktig del av denne hundsporten er å oppmuntre til å hoppe over små hindringer, på vei til å plukke opp en ball. Når de har mestret denne sportsopplæringen for hunder, må du legge til noen ekstra hindringer, slik at de kan bli vant til å håndtere mange hopp på en gang. Du bør også vurdere hundens lydighet, da de trenger å hente ballen direkte tilbake til deg, holder ballen mens du hopper over hindrene. Dette er spesielt viktig under hundekonkurranser, når du kan kjøre med mange andre hunder i sporten også.

Herding

Border Collies

Best for

Border Collies er lett mesteren til disse idrettene for hunder, da du trenger en pisk-smart hund for å hjelpe deg med å utmerke seg i herdingsporten.

Før du begynner

Du må jobbe med din lydighet, som prøvelser for disse sportene er tøffe, med mye konkurranse og mange distraksjoner for hunden din. Kjent best fra filmer som babe, trenger disse hundesportene raske reaksjoner og en stor binding mellom deg og hunden din, før du begynner å gå inn i forsøk, hvor du virkelig kan vise hundens ytelse i livet. Noen hjørnetenner det vis aggresjon Det er usannsynlig å bli tilbudt et sted i disse sportene, så det kan være verdt å bruke en snute, til hunden din er høyt utdannet i noen sport som involverer andre dyr eller folk.

Starter

Begynn disse idrettene ved å jobbe på dine nybegynnerkommandoer, for eksempel sitte, vent, ned og tilbakekalle. Hvis du har mestret disse allerede, så er det på tide å vurdere retningen du vil bruke til "Venstre" og "Right", så hunden din vet alltid hvor du skal besluttede sauene. Du trenger egentlig ikke får for å begynne å trene for herdingstier, da de fleste hunder er helt glade for å hoppe rett inn i stier med noen dyr - eller noe som beveger seg!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Hund sport du og din pooch trenger å prøve denne sommeren