12 Trinn for å forbedre hundens tilbakekalling

12 trinn for å forbedre valp tilbakekalling

Tilbakekalling av en hund er den kraftigste kommandoen a hund eier har på hans eller hennes fingertupper. Å være i stand til å stoppe hunder som gjør hva de gjør umiddelbart og går tilbake til deg, er en stor ferdighet å ha. Det betyr at eiere kan stoppe sine hunder fra å komme i fare når det er nødvendig - være det som kjører til en ond hund å spille, hoppe inn i en mistenkt å se dammen av vann, eller løpe ut i en travel vei.

Det er ikke den enkleste kommandoen å undervise, men - spesielt ikke med en 100% suksessrate. Noen hunder vil få det umiddelbart, mens andre vil ta tid og trenger oppdateringsøkter hver så ofte. Dette kommer ned til både rase og disposisjon - så vel som starten en hund kom i livet. Hvis du har kjøpt en redning valp, trening, generelt, kan være vanskelig mens du får sin selvtillit og lærer dem at de er i et kjærlig familie miljø.

valp tilbakekalling trening

Her ser vi på de beste måtene å hjelpe med å lære valper til å lytte til våre tilbakekallingskommandoer, slik at de kan starte livet på den beste poten.

Det vil også bidra til å lære det behagelig for deg og ikke i det hele tatt stressende. Hunder er utrolig følsomme dyr, og så kan hakke på når du er stresset og sint. Hvis de innser dette, får du dem til å adlyde din tilbakekallingskommando, vil du ikke skje. Pluss deg, eieren, vil ikke nyte det heller - noe som betyr at du er mindre sannsynlig å gjøre det i utgangspunktet, og du vil absolutt ikke gjøre det ved å bruke de beste vanene som alle vil jobbe mot deg å ha en veloppdragen valp.

1. Bruk bare en kommando for tilbakekalling

Dette er viktig å huske når du starter trening for valpen din. Det kan være lett som "Come" eller noe annet ord som kommer naturlig til deg når du vil at valpen din skal stoppe hva de gjør og gå tilbake til deg.

Uansett hva du velger, sørg for at du bare har positive foreninger med den. Ved dette må du gi hunden din høyverdige Hunden behandler, mye ros eller kanskje et leketøy de synes å nyte å leke med fremfor alt andre ting. Det er viktig at når hunden hører din tilbakekallingskommando, vil de komme tilbake til deg som de husker at du er den mest morsomme og interessante tingen de vet.

Relatert innlegg: Hunden behandler poser

En topp tips, men når du bruker en ny kommando, er spesielt med hensyn til en tilbakekalling, å bytte hvis den ikke virker. De kan ha en eller annen måte knyttet ordet med negative hendelser, slik at de ikke vil komme til deg. Det er når bytte er en god ide som du kan starte på nytt.

2. Lett gjør det

Litt og ofte er den beste måten med enhver trening av en valp, spesielt tilbakekallingstrening.

Og start liten. Ikke begynn treningen din ved å praktisere din tilbakekallingskommando over en lang avstand i en støyende, opptatt park. Start i rolige begrensninger av en liten hage med bare noen få meter mellom deg og din valp.

valp tilbakekalling

Når han eller hun har fått taket av "komme", så introdusere en lengre avstand mellom deg. Praksis i noen dager, så ofte, og gradvis få avstanden mellom deg enda større - husker å gi en godbit eller ros på hvert vellykket forsøk.

Når dette er blitt mestret, prøv å introdusere noen distraksjoner og lyder for å se hvordan han eller hun klarer seg. Hvis valpen din finner det for vanskelig, gå tilbake til forrige trinn og trene tilbakekall på avstand, men med få lyder rundt.

En valps evne til å komme tilbake er bygget opp over tid og mye praksis. Ikke vær skuffet hvis valpen din ikke får det umiddelbart. Alle hundene har kapasitet til, det tar bare litt lenger tid enn andre.

3. Følg alltid de samme trinnene

Det er ingen god å praktisere tilbakekalling i hagen din etter en bestemt metode, bare for å endre den metoden når du og din valp er ute og om. Hunder tar alltid ombord på hva vi gjør som deres mestere - enten vi vet det eller ikke. Vi er en konstant kilde til å lære for dem.

Derfor bør de innse ganske raskt at når vi sier at de kommer til dem, får de en belønning.

Hvis vi begynner å glemme å belønne dem når de kommer tilbake til oss når de blir spurt, vil de begynne å lure på hva de har gjort feil for ikke å garantere en godbit. Derfra, som de er intelligente skapninger, vil de begynne å lure på om det er verdt deres tid å lytte til deg neste gang du gjør din tilbakekallingskommando. De kan tenke at inspeksjon og sniffing av nærmeste trestub er mye morsommere og bli satt.

Ved alltid å følge de samme trinnene, kan du være sikker på at hundens tilbakekalling bare vil bli bedre.

4. Når hunden din riktig kommer tilbake, sørg for at de vet at det er veldig givende

Å få en hund entusiastisk om å komme tilbake til deg er nøkkelen til å ha en pålitelig tilbakekallingskommando. I tillegg er det lettere for deg å lære tilbakekalling til dem og ikke så stressende. For å gjøre det er positiv forsterkning den beste metoden for å benytte til enhver tid. Ved å bruke den, er hunden din mye mer sannsynlig å gjenta handlingen du vil ha dem til, gang på gang.

For å gjøre en vellykket tilbakekalling at ekstra litt givende, kan du bli kreativ med dine godbiter, men det trenger ikke å være matrelatert. Mange hunder elsker leker med en squeak, eller kanskje en trukket tau leketøy, eller en ball for a Game of Fetch eller jakten. Frisbees er ofte en stor hit med pups også.

Relatert innlegg: Frisbee for hunder

Hvis du eier en hund med en partner, kan Piggy i midten være en fin måte å hjelpe til med å lære tilbakekalling på en morsom, oppmuntrende måte. Det er også flott for å bygge opp bindingen mellom en valp og deg selv. Det vil bidra til å styrke det faktum at du og din partner er den morsomste tingen på planeten for dem, og alt de vil ønske å gjøre er å komme tilbake til deg når du spør.

valper tilbakekalling trener

5. Belønning før de når deg

Dette tipset blir ofte glemt av noen av selv de beste trenere som det ikke er et naturlig menneskelig instinkt. Men hvis du begynner å prise hunden din før han eller hun når deg, har du allerede begynt den positive forsterkningen som trengs for vellykket tilbakekallingstrening. I tillegg, når du begynner å starte tilbakekalling over lange avstander, er det spesielt nyttig.

Noen trenere bruker en clicker, som kan fungere underverk med noen hunder. Det må brukes øyeblikket hunden din begynner å komme tilbake til deg eller gjøre de ønskede handlingene du vil ha. Årsaken til at Clickers kan noen ganger være mer vellykkede enn bare verbal ros, er at verbal ros kan noen ganger få "tapt i oversettelse". Dette kan definitivt være tilfelle hvis du snakker med hunden din mye på daglig basis eller ute på turene dine. Dine ord kan begynne å ha mindre og mindre effekt, derfor, mens hvis du lagrer en clicker for ros, kan det sikre at positiv oppførsel blir rost til enhver tid.

Relatert innlegg: Hund trening clickers

6. For å holde det engasjerende, endre belønningen

Hunder er mer som mennesker enn vi gir dem kreditt for noen ganger. Mye som vi kjeder seg, kan de bli kjedelig også. For å holde kraften til belønning, kan det være bra å endre det så ofte så de vil fortsatt gå tilbake til deg når du bruker tilbakekallingskommandoen din.

Husk at det er en hel rekke belønninger tilgjengelig som vil bidra til å holde hunden din engasjert og interessert i trening. Faktisk vil trening forbli et morsomt spill til dem hvis du endrer sine belønninger en gang i mellom. Leker, spill og godbiter kan alle brukes til å ha samme ønskede effekt.

Spesielt Valper synes å svare godt på et spill av Chase. Hvis du oppfordrer dem til å jage deg når de begynner å gå tilbake til deg og bruke litt verbal ros og en clicker, vil de begynne å ignorere distraksjoner rundt dem og lære å huske fra lengre avstander.

Når du bruker leker, husk at trenings leker bare skal brukes til opplæring. Mens det er godt å bytte ut hvilke leker du bruker som belønninger under tilbakekallingspraksis, må du sørge for at du bare reserverer noen for praksis, og har et nummer som de bare kan leke med hjemme for å stoppe en destruktiv tyggeadferd.

Relatert innlegg: Hund leker

valper tilbakekalling trening

7. Gjør kommer av båndet eller slipp moro

En del av læringen av tilbakekalling er også å lære å bli utgitt fra en mastergrads kommando.

Som en konsekvens bør utgivelsen bli sett på som en morsom forekomst - så mye så som kommer tilbake når du blir spurt er en lykkelig begivenhet. Hvis de gjorde noe gøy før du spurte ham om å komme tilbake, la dem gå tilbake til hva det var de snuse eller undersøkte.

Det kan virke litt rart å lære dem å bli utgitt, til det punktet å være counterintuitive, men det vil bidra til å styrke deres forståelse av tilbakekallingskommandoen, samt deres positive svar på det.

Til slutt, det gjør hver tur du går på den lille mer behagelig også som hunden din vil bli lykkeligere, og du vil være som en konsekvens.

8. Det er aldri for tidlig å begynne å trene

Mens valper er definitivt fulle av energi og har korte oppmerksomhetsspenner, jo tidligere begynner du å trene dem, desto bedre. Pluss, gitt at tilbakekallingskommandoen er den beste kommandoen du kan lære dem, det er enda bedre å begynne å lære denne kommandoen tidlig også.

En av de nyttige tingene med å trene en valp er at de er inntrykkelige i den alderen og elsker positiv forsterkning. Pluss de har endeløse mengder energi, slik at både fysisk trening og mental stimulering er en ideell måte å trette dem ut.

Nøkkelen er å legge et godt fundament mellom deg selv og din nye lille valp. Det vil også bidra til å bygge et sterkere bånd mellom dere to, så vel som størkne hierarkiet i forholdet ditt. Kommandoer som "kom hit" er en av de første trinnene for å innpode eieren-kjæledyret dynamisk.

Husk trening for valper

9. Ikke gjør det stressende for dem eller deg

Dette er et nøkkelpunkt å huske i all trening, spesielt når du prøver å innpode viktigheten av å "komme hit" til kjæledyret ditt.

Trening bør ikke være stressende. Hvis det er, vil det være mindre effektivt. Ofte er dette fordi, som en konsekvens gjør vi ting mindre regelmessig hvis vi ikke liker dem.

Det er derfor viktig å ikke sette opp treningsøkter på en måte som i all sannsynlighet vil se at hunden din mislykkes. Dette kan bety at de skal komme tilbake på for lenge en avstand før de er klare, eller begynner å trene i en travel park med alle lukter, severdigheter og lyder for å gi mange distraksjoner.

Å starte trening på et slikt sted vil uunngåelig bety at hunden din ikke vil gjøre som du spør, og du vil derfor ikke prise ham eller ansette noen morsomme spill for å holde ham interessert. Alt han eller hun vil plukke opp er det faktum at eieren er irritert.

Hold ting enkelt og morsomt, og du er halvveis der for å få hunden din til å komme tilbake til deg hver gang.

10. Repetisjon er ikke alltid nøkkelen

Hvor mange ganger har du vært i parken for å se en hundeier som gjentatte ganger ringer ut hans eller hennes hunds navn, bare for å se hunden, holder hodet ned, snuse hva det snu det i stedet?

Hvis hunden din ikke lytter til din kommando, stopp. Hvis du ikke gjør det, vil de lære at det ignorerer deg og stemmen din er et alternativ - en oppførsel som vil bløde i en annen del av treningen også.

Husk å ansette positiv forsterkning til tider hvor hunden din har ignorert deg, derfor. Det lønner seg å være konsekvent i dette, selv om det kan være galning når hunden din ser ut til å være flagrantly å gå mot din kommando.

Bare gå videre, og start igjen på nytt når hunden din er mindre distrahert.

11. Be om støtte fra venner og familie

Det er ikke bra å ha en hund som bare noen gang reagerer på en person i familien eller blant venner. Hunder trenger å lytte til alle mennesker hvis noe som det er mennesker som vil holde dem trygge fra motgående trafikk og andre farer som vises.

Pluss det gjør hunden din mye mer del av familien i motsetning til bare ett medlems kjæledyr. Få hunden til å trene tilbakekalling med alle og sikre at de alle bruker de samme treningsteknikkene som du når det gjelder positiv forsterkning. Prøv å sette på dydene til å trene hunden din med hvert familiemedlem minst noen få minutter om dagen. Konsistens er nøkkelen når du trener valper, og du vil alle høste fordelene snart nok.

Du kan også bruke venner og familie også som distraksjoner som kan hjelpe i treningsregimet ditt. Det kan virkelig forbedre hundens tilbakekalling for å øve med andre mennesker som roper sitt navn eller vinker en av deres favorittleker rundt.

Recall valp trening

12. Hvis de får det galt, må du ikke straffe hunden din

Dette er kanskje en av de mest grunnleggende hundetræringsreglene som kan læres. Det er også en av de vanskeligste å ansette. Bare husk at hunder egentlig ikke forstår riktig og galt. De lærer bare hva de har lov til å gjøre og hva de ikke har lov til å gjøre. De forstår ikke hvorfor.

Forskjellen mellom hvordan vi skiller rett og galt, er hvorfor vi, som eiere, blir så frustrert over våre valper når de river bort fra oss og ikke lytter til å huske kommandoer - blant mange andre!

Imidlertid vil hunder som er opplært med negative konsekvenser ofte begynne å handle på andre måter som manifesterer seg i atferdsproblemer som aggresjon eller nervøsitet.

Positiv forsterkning er langt den beste politikken. Hvis hunden din får noe galt, bare godta det og fortsett.

Hvis du begynner å implementere alle disse teknikkene når du begynner å trene hunden din for å komme tilbake når du heter, bør du begynne å se en forbedring i deres evne til å svare.

Det er imidlertid viktig å huske å slutte å trene når hunden din mister interesse. Hunder har kort oppmerksomhet spenner, og hvis du går forbi deres evne til å holde renter, vil du begge finne treningsøkten en negativ opplevelse, som er den siste du vil ha.

I stedet, hold øktene dine til rundt 15 minutter om dagen. Ikke bare vil hunden din svare bedre, du er mer sannsynlig å trene med dem hver dag, som er når hundeeiere ser mest forbedring i hundens oppførsel.

Tilbakekallingen er den viktigste kommandoen som en hund kan lære - så ikke haste treningen. Suksessen kommer til de som viser tålmodighet og elsker mot kjæledyret sitt.

Kilde:

  1. Hvordan trene hunden din for å komme når du heter, RSPCA
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 12 Trinn for å forbedre hundens tilbakekalling