Hvordan trene hunden din for å eliminere på kommandoen

Ung hund snuser gresset

De fleste av oss er begeistret når hundene våre eller valper Lær å lindre seg utenfor. Men så kom dagene når vi skiller seg ut i regn, sleet, eller snø venter på våre hunder å velge akkurat det rette stedet å gå på toalettet. Eller dager når vi kjører sent og hundene våre slutter å lukte hvert blad av gress før du endelig går. Den gode nyheten er at når hunden din eller valpen er housebroken, kan du unngå disse frustrerende scenariene bare ved å trene hunden din for å gå potty på kommando. Prosessen er ikke komplisert, men det begynner med å forstå hundens egne rutiner og preferanser.

Følg hundens rutiner

Begynn med å observere hundens fysiske syklus. Mens du kan lære hunden din å eliminere på kommandoen, kan du ikke tvinge en hund for å eliminere når det ikke er fysisk klar til å gjøre det. I tillegg må du forstå hundens utendørs oppførsel: Hva gjør det til forberedelse for å eliminere?

  • Er det tider på dagen når det ser ut til å trenge en tur?
  • Når du tar det ute, når urer det eller defekere?
  • Trenger hunden din å poop flere ganger om dagen?
  • Er det en bestemt tid på dagen når du nesten kan forvente at hunden din skal poop?

Når du tar hunden din for å lindre seg selv, vær oppmerksom på sin oppførsel. Hunder gir oss vanligvis beskjed når de skal gå ved å gjøre ting som spinning, sniffing, eller pacing frem og tilbake på ett sted. Finn ut tegnene som forteller deg at hunden din er i ferd med å lindre seg selv.

Sett en vanlig tidsplan

Det er enklest for en hund å lære å eliminere på kommando når det kan forutse en tur. Det er en god ide å ha regelmessige turstider - Mange eiere går sine kjæledyr første om morgenen og den siste tingen om natten, og legger til et par ekstra turer på praktiske tider etter jobb eller skole. Selv om du bor i et trygt område, og hunden din ikke egentlig trenger en krage og bånd, er det en god ide å bruke både i treningsperioden. Dette vil sikre at hunden din ikke vandrer av eller blir distrahert som den lærer å eliminere på kommando.

Legg til en kommando

Når du vet hvilke atferd som går foran eliminering, er det på tide å legge til kommandoen. Vent til du ser hunden din pacing eller spinner, og gi kommandoen "Skynd deg", "Tid til å gå," eller en annen kommando du velger. Si kommandoen tydelig og vent til hunden din lindrer seg selv.

Belønne god oppførsel

Så snart hunden din går, belønne den. Gi hunden din mye ros i en lykkelig tone med stemme og kanskje en godbit eller to. Vær sikker på at det er belønning er noe hunden din vil virkelig nyte og jobbe for, da det vil ta litt øvelse for hunden din å lære å poop på kommandoen.

Øv kommandoen

Denne kommandoen kan ta litt lengre tid enn noen andre å lære en hund, bare fordi du bare kan trene når hunden din må gå. For å få de raskeste resultatene må du være konsistent. Hver gang du tar hunden din, vent på signalene som det er klart å gå, og gi det "skynd deg". Pass på å belønne den for å gå potty umiddelbart. Hvis flere familiemedlemmer går på hunden, må du være sikker på at de gjør det samme, med de samme kommandoene samtidig. Unngå å la hunden eliminere ute på egen hånd i løpet av denne treningsperioden.

Problemer og proofing oppførsel

Etter at du har praktisert kommandoen i løpet av flere dager, bør du legge merke til tiden mellom å gi kommandoen og den tiden hunden din lindrer seg selv å bli mindre. Det er på tide å teste kommandoen.

På din neste tur utenfor, ta hunden din til stedet hvor du vil at det skal gå, og gi den kommandoen uten å vente på pacing eller spinning eller andre signaler for å begynne. Hvis hunden din har en god forståelse av kommandoen, bør den lindre seg raskt. Hvis ikke, gå tilbake til å praktisere i noen dager og prøv det ut igjen.

Når hunden din ser ut til å ha en god forståelse av kommandoen, kan du sørge for at den går i tide. Begynn å givende det bare etter disse tider med et kort gap mellom når du gir kommandoen og når den lindrer seg selv. Hvis du gir kommandoen og det tilbringer flere minutter med å snuse rundt før du går, bør det ikke få en belønning. Hunden vil raskt lære å gå så snart som mulig når du gir kommandoen.

Se nå: Hvis hunden din kunne skrive, ville de si dette

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan trene hunden din for å eliminere på kommandoen