5 Måter å roe en hyperaktiv hund

5 måter å roe en hyperaktiv hund

Noen av dere har litt problemer med å berolige din hyperaktiv hund ned, noe som resulterer i mange hundeskjermer som ønsker disse kjæledyrene som ender med drept. For å unngå det, tilbyr vi deg fem råd for deg å kanalisere hundens energi ned.

De er oppsummert i vår infografiske nedenfor, men vi har lagt til kommentarer under det!

Betydningen av å utøve en hyperaktiv hund

Noen hunderaser trenger mye mer trening enn andre, og i et søppel kan du velge den mest aktive valpen og slite noen måneder nedover linjen. Svaret er enkelt, hvis du må gjøre en ting, og en ting bare: Tren din hund, daglig, flere ganger om dagen hvis det er nødvendig.

Det er ingen unnskyldning her, du må gjøre det. Ellers vil du utvikle en mental ustabilitet som kan resultere i aggressivitet i de verste tilfellene, men mest sannsynlig i noen møbler tygge og skrape.

Mange eiere sier at de ikke kan løpe med sine hunder, de er ikke sportslige mennesker. Vel, hva med å spille hente? Du knapt må flytte, hunden gjør all jobben, blir belønnet, obligasjoner med deg, og kommer hjem utmattet. Ikke gjør det tre ganger om dagen, varierer spillene, ballene, parkene, turene.

5 måter å roe en hyperaktiv hund
Vår fantastiske infografiske med tips fra 3lostdogs.

Tren hunden din for å utføre nye triks

Mange kjæledyrseiere tror at hunden bare trenger fysisk trening, de kan ikke være mer feil enn det. Noen raser krever (mye) trening, men all hund krever mentale og intellektuelle stimuleringer. Kjøp en bok med hundekurs, velg en, og få hunden din på den! Det kan ta tid, men det er det arbeidet som betyr noe!

Tiden mens hunden din fokuserer på deg og hva du kommuniserer med ham, er en perfekt bondingsøkt. Ha dem regelmessig, hvis ikke daglig for noen raser som grensekollien.

Hunder elsker en god rutine

I motsetning til mennesker, blir hunder sjelden kjedelig med gode ting. Kom opp med en enkel rutine du vet at hunden din vil like, det trenger åpenbart ikke å være planlagt til minuttet. For eksempel:

  • Morgen: Du våkner, mate hunden din med en gang, gå for en times tur eller løp
  • Ettermiddag: Du spiser, hunden spiser etter deg, du tar ham ut for en 20mn-tur, du jobber på noen triks i 15 minutter
  • Kveld: Etter at du hadde middag, går du ut med hundene for å spille henting, du gir hunden sitt siste måltid når du kommer tilbake, jobber med litt lydighet og sengetid!

Bare finn den rette balansen mellom ditt personlige liv og hunden din trenger, kanskje få barnet ditt til å leke med hunden din ute, eller mannen din skal ha en løp med din pooch hver helg og # 8230;

For lat eiere, få smarte leker for hunden din

Smart leker er kjempebra: de gjør hundens hjernearbeid når du er opptatt! Kjæledyr leker selskaper som Kong har kommet opp med leker som du kan fylle med kibble og godbiter. Den eneste måten for hunden din om å få det er å manipulere leketøyet, etter en stund, og hvis hunden din bruker den rette manipulasjonen, vil den levere behandlingen til ham.

Noen er enklere enn andre, men alt i alt er de et ypperlig tillegg til hundens samling av leker hvis han ikke har dem allerede!

Hundesport

Hvis du er konkurransedyktig, selv for moro skyld, vil du absolutt nyte hundesport. Det er dusinvis av forskjellige hundesport, vi har en hel del i hundens oppdretters håndbok, og hunder har alltid mye moro med disse. Bare registrer deg til din lokale klubb, start med noen grunnleggende økter, og se hva hunden din foretrekker og fortsett å forbedre!

Malinois hunden konkurrerer i flyball
Trixie, konkurrerer i flyball. Bilde eid av Jim Greiser Photography.

Den mest berømte og praktiserte hundesportene er smidighet hvor en handler styrer en hund gjennom et hinderkurs i et løp for både tid og nøyaktighet, og flyball, i hvilke hunder rase mot hverandre, over en linje med hindringer, til en boks som frigjør en tennisball som må fanges og holdes i munnen til målstreken.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Måter å roe en hyperaktiv hund