Happy tail syndrome kan være smertefullt for hunder - slik forhindrer du det

Hunder kan skade halen når de venter det for mye. Denne tilstanden kalles Happy Tail Syndrome, og det er en måte å forhindre disse skader på.

Alle kjæledyrseiere vet at en hund uttrykker sin lykke ved å vri på halen. Noen hunder venter imidlertid overdrevet uten inhiberinger, og de ender opp med å skade seg selv. Denne skaden kalles Happy Tail Syndrome og mens det er vanlig og jevn & # 8220; normal & # 8221; Blant hjørnetenaner, er det fortsatt en smertefull og plagsom opplevelse som kan komme tilbake i hunder.

Heldigvis, som en kjæledyrseier, kan du gjøre noe for å hindre det lykkelige hale syndromet fra å skade valpen din. Det er noen behandlinger og atferdsrettelser du kan gjøre for å sikre at hunden din ikke vil lide av denne tilstanden, som også er kjent som Splitting Hale eller Kennel Hale.

Hvor lykkelig hale syndrom skjer

Noensinne legge merke til hvor hardt hunder venter på halen når de er ekstremt begeistret for noe? Hvis du kommer hjem fra jobb, eller hvis de er i parken og legge merke til interessante ting, setter de sine haler for å indikere deres følelser.

Større hunder som Labradors og Golden Retrievers er vanligvis tilbøyelige til å lide av det lykkelige hale syndromet fordi deres haler er lange. Veldig Aktive hunderaser som er lyse, energiske og alltid begeistret er i høyere risiko, ifølge DR. Carrie Uehlein.

Dessuten kan hunder med kort hår, som Greyhound eller Dalmatian, lett skade seg selv hvis de venter for hardt og slår på haler på en hard overflate som en stol eller en dør. Avhengig av rasen, har noen tynn hudbelegg som gir liten beskyttelse, spesielt hvis du har en super spennende hund.

Nå, slår deres haler, kan forårsake noen ekkel kutt og splittes mot spissen. Noen ganger kan dette tipset bløde, og du kan merke til noen blodspruter på gulvet.

Problemet er vevet rundt spissen av halen, ikke helbrede raskt, slik at noen hunder ender med å utvikle en infeksjon. I verste fall kan en del av halen bli amputert for å hindre at infeksjonen sprer seg over hundens kropp.

I SLEKT: Hvordan å roe ned en hund

Behandle Happy Tail Syndrome

Behandle Happy Tail Syndrome i hunderDet er vanskelig å behandle en hund med lykkelig hale syndrom fordi de ikke kan hjelpe seg fra wagging. Bandasjen som skal stoppe blødningen, kunne falle av hvis det ikke er riktig innpakket.

Det er best å la veterinærene gjøre det først og deretter lære hvordan det er gjort. Bandasjen må endres og halen må rengjøres daglig for å hindre en infeksjon. Veterinæren vil også vurdere om hunden trenger ytterligere medisinering for bakteriell infeksjon, bortsett fra å swabbing halen sår og dekker det med et bandasje.

Noen ganger kan halen ha brutt ryggvirvler eller skadede sener. Så, veterinæren kan feste en spesiell enhet på hundens hale for å holde den fortsatt til den helbreder. Den skadde hunden må ha en veterinærgjenvinningskrav, også kjent som Elizabethan krage eller kjæledyr kjegle, for å hindre ham i å tygge og ta av bandasjen.

Forhindre Happy Tail Syndrome

Trening hunden din for å dempe sin spenning kan bidra til å forhindre altfor ivrige hale wagging hendelser. Oppmuntre roligere oppførsel ved ikke å vise oppmerksomhet til en over-spent hund. I stedet belønne hunden hvis den holder seg rolig. Hunder henter også på din energi, så hvis du er rolig, kan du påvirke din valp for å klare sin spenning også.

Gi hunden din rikelig med øvelser, leker og plass til å spille for å temperere nedover spenningen. Hvis de stadig stimuleres i løpet av de daglige turene, vil de i stand til å tømme sin energi på den mest positive måten.

Aldri begrense hunden din i mellomrom hvor han sannsynligvis vil slå halen mot vegger eller overflater. Hvis han er en kasse, sørg for at den er stor og komfortabel nok.

Les neste: 9 Nødhund Helseforhold som ikke kan forsinkes

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Happy tail syndrome kan være smertefullt for hunder - slik forhindrer du det