Subaru of america og senter for kjæledyrsikkerhetslag opp

Subaru of America og Senter for kjæledyrsikkerhetslag opp

Subaru of America, Inc. Offisielt annonsert i dag, 4. juni 2015, at det vil fortsette å støtte kjæledyrsikkerhet og krasj testing av kjæledyrsikkerhetsprodukter gjennom sitt partnerskap med Senter for Pet Safety (CPS), en registrert non-profit Consumer Advocacy and Research Organization.

Selskapets forskning viser at 56% av kjæledyrseiere i Amerika reiser med sine kjæledyr, og begge organisasjonene vil være sikre på at de følgesvennene er trygge. Deres forskning viser også at 1 av 5 kjæledyr eiere som reise med kjæledyret sitt, reise med dem i sine runder. Subaru ønsker å gjøre kjæledyrforeldre oppmerksomme på farene som er forbundet med risikofylt oppførsel som det.

I SLEKT: Tips for å reise med hunden din

For å bidra til å fremme kjæledyrsikkerhet i kjøretøy, vil Subaru finansiere CPSs testing av små bærere og kjæledyrkasser i krasjssituasjoner. Studien ble designet av CPS og vil inkludere en undersøkelse av kasseforbindelsesalternativer for eiere som reiser med hundene sine ofte. Det vil også undersøke den strukturelle integriteten til kasser og bærere, samt bidra til å samle data som trengs for å formulere test- og ytelsesstandarder for kasser.

Subaru of America og Senter for kjæledyrsikkerhetslag opp

Dette partnerskapet vil fortsette arbeidet som begynte i 2013 med kjæledyr sele Testing utført av CPS. Harness crashwortiness studien avdekket noen store forskjeller i ytelsen til mange populære kjæledyr restraints. Mange av dem resulterte i katastrofale feil som sannsynligvis ville forårsake alvorlig skade på kjæledyret og passasjerene i kjøretøyet.

I SLEKT: Fem Best Dog Reisekasser for lange turer

Michael Mchale, direktør for Corporate Communications for Subaru, sier at selskapet ønsker å gjøre kjæledyrseiere oppmerksomme på de riktige sikkerhetstiltakene som kan tas for å beskytte sine kjæledyr mens de rider i bilen. Han sier Subaru var glad for å støtte den andre fasen av studien.

Han sier også at halvparten av Subaru-drivere er kjæledyrseiere, og 69% av de menneskene eier minst en hund. Bilprodusenten mener at det er deres ansvar å informere deres kjæledyr som eier kunder om de enkle tingene de kan gjøre for å beskytte sine elskede dyr.

CPS og SUBARU vil oppnå MGA Research Corporation, et uavhengig National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) kontraktet test laboratorium, igjen. De vil gjennomføre strenge krasjestest på en rekke ofte tilgjengelige kjæledyrsikkerhetsprodukter ved hjelp av spesialdesignede, realistiske krasjetest hunder. Resultatene vil bli delt senere i sommer, inkludert den beste praksis for å sikre kjæledyr i et kjøretøy og en reisekryssingsguide.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Subaru of america og senter for kjæledyrsikkerhetslag opp