En nybegynnerveiledning for å rive med hunder

En nybegynner

Reise og nyte den store landet, trenger ikke å bety å forlate din furry legged følgesvenn bak. Med litt planlegging og noen få tilbehør kan hunden din trygt nyte eventyrene dine og hjelpe deg med å bygge minner som vil vare i livet. Det er lite annet der ute som gir deg den samme følelsen av frihet og eventyr som å eie en RV. Evnen til å slippe alt og reise på et øyeblikk. Å utforske ut av veien steder alene eller med venner. I det minste er drømmen. Når du har ansvar, for eksempel jobber, barn og kjæledyr, kan ting være litt mer komplekse. Men det betyr imidlertid ikke en slutt på den åpne veien. Du kan fortsatt nyte sent netter satt under stjernene i midten av ingensteds eller lytte til bølgene krasj over stranden som solen stiger. I denne artikkelen undersøker vi hvordan å rive med hunder kan gjøres trygt slik at du fortsatt kan nyte alt som den åpne veien har å tilby.

Par i van nyter grill

Planlegging og forberedelse

Det er et element i planlegging for hver reise, men når du riveres med hunder, blir planleggingen enda viktigere. For det første, vil du kanskje vurdere fordeler og ulemper med å legge til en doggie camper til festen din. Ikke alle hundene nyter tid på veien og ikke alle RV parker er hundevennlige. Dette kan påvirke hvor du går og hvor mye tid du bruker camping ut. De skriver og mengden planlegging du trenger å gjøre, vil sterkt avhenge av hvor du skal og hvor lenge. Hvis det bare er noen dager, kan det bare innebære at du har nok mat, deres boller, sengetøy, søppelposer og deres bånd. Hvis du planlegger en lengre tur, så må du kanskje inkludere deres børste, hundekrise, og Solkrem for hunder. Du bør også sjekke at deres Vaksinasjoner er oppdatert, at du har nok medisinering hvis det er nødvendig, og at du kjenner tallene og stedene til veterinærer på ruten din eller ny destinasjon.

Oppdater kjæledyrets info

Uansett hvor lenge du holder deg borte fra hjemmet, er det viktig at hundens informasjon er oppdatert. Sørg for at de er fliset eller har egnet ID-koder på sine krage og at kontaktinformasjonen er riktige. Sørg også for at du bærer en kopi av hundens informasjon om deg når du foretar RV reise med hunder. Skulle det verste skje, og hunden din glir deres bånd eller bolter ut av RV-døren, vil dette hjelpe deg med å finne dem eller hente dem hvis de er funnet av noen andre. Det gjør aldri vondt for å sikre at du har et oppdatert fotografi av din valp heller. Det er mye lettere å vise et bilde til folk enn det er å prøve å beskrive hunden din og hva som gjør dem forskjellige fra andre av samme rase.

Gå for en praksis løp

Hvor godt reiser hunden din? Går din furrige venn i et kjøretøy regelmessig eller vil være på veien, være en helt ny opplevelse for dem? Har du vurdert RV-kjæledyrsikkerhet som en del av oppsettet ditt? Hvis de har begrenset erfaring med å reise eller du er usikker på at din RV er kjæledyrvennlig, så starter du eventyret ditt med en månedlig biltur, kan være litt for mye for dem. Start liten med en kort tur. Prøv en dagstur til et lokalt skjønnhetssted med familien. Hvis dette går ok, så prøv en overnattingstur og jobbe opp derfra. Husk at hunder kan lide av bevegelsessykdom, så hvis de er nye for å reise i et kjøretøy, må du være forberedt på denne muligheten. Ikke alle hundene er egnet for livet i en RV. Hvis hunden din er en konstant barker eller er ubehagelig rundt andre mennesker eller andre hunder, vil de finne å leve i RV parker utfordrende. Sosialisering hunden din er et must før du vurderer å ta dem på en tur. Når du kommer til reisemålet ditt, kan du gjøre dem kjent med sine omgivelser og introdusere dem til dine naboer.

Du vil kanskje også like: Bærbar hund gjerde for RV

Rekreasjonsbil

Hold dem sikre

Hvis du reiser med hunden din i en bil, så sørg for at de er trygge for reisen, er sannsynligvis andre naturen til deg. Imidlertid unnlater mange mennesker å ta dette trinnet når det gjelder å rive. Det kan være fristende å la hunden roam fri i RV mens du kjører, men dette er veldig farlig. Hvis du trenger å stoppe plutselig, kan de kastes i noe med betydelig kraft, noe som fører til et hvilket som helst antall slagskader. Hvis du er involvert i en ulykke, er det risikoen for at de løper av, blir skadet, eller til og med forårsaker skade på andre i RV. Hunder kan også være en distraksjon når du kjører. Hvis hunden din bestemmer seg for å vandre opp foran mens du er på farten, kan det føre til at du mister konsentrasjonen eller tar fokuset på veien. Det er mye bedre å sikre dem på et sete på samme måte som du vil for en bilreise.

Ikke glem å ta pauser

Reise er slitsomt, ikke bare for deg, men også for hunden din. For lenge satt i samme posisjon med svært lite interaksjon med ikke noe i en veldig glad pooch. Plan hvilepauser på reisen din og gi dem tid til å strekke bena sine. Avhengig av hvor du stopper, ta dem en tur eller Play Fetch for en stund å stimulere sine tanker og ha dem ut litt. Sørg for at de har tilgang til en ferskvannskål, og at de har tid til å lindre seg under stopp. Ikke glem å rydde opp etter dem før du går av igjen.

Kjenn reglene

Hvis du planlegger å stoppe på en RV Park eller Campingplass, sørg for at du kjenner deres regler på kjæledyr. Sjekk at parken er kjæledyrvennlig og kjent med det som forventes av deg mens du er der. Grunnleggende hensyn vil inkludere om hunden din trenger å forbli leashed mens du er på nettstedet og å vite om du kan la dem være alene i RV. Husk at du er ansvarlig for hundens oppførsel mens du er parkert opp og prøver å være gode naboer. Ikke la hunden din skade andre bobiler. Hvis du forlater dem i RV, vær oppmerksom på hvor mye tid du er borte for og hvor mye din hund bjeffer Mens du er borte.

Se temperaturen

En av de viktigste tipsene for å rive med hunder er å regelmessig overvåke temperaturen inne i RV selv under tilsynelatende mildt vær. Innsiden av din bobil kan bli veldig varmt, veldig raskt. Mens du kjører, kan du håndtere varmen ved hjelp av AC eller ved å åpne vinduene. Hvis det fortsatt er for varmt, ta en pause og finn litt nyanse en stund. Når du er parkert opp, sørg for at du har et kult sted for hunden din å slappe av i og rikelig med vann tilgjengelig. Husk om du er ubehagelig inne i RV der, så er det definitivt for varmt for hunder.

Familieferie, ferie tur i Motorhome

Vær dyrelivet oppmerksom på det

Hunder, av deres natur, er nysgjerrige. Dette kan få dem til mange problemer til tider. Når du riverer med hunder, er sjansen for at du kommer over mye dyreliv. Hold hundens leashed hvis du er usikker på hvordan de kan reagere på dyr som de ikke er vant til. Hvis du besøker en nasjonalpark, sørg for at det er hundevennlig, at du følger retningslinjene og parkregler om hunden din, og hold alltid et vakkert øye på dem. Husk at det ikke bare er andre dyr som du må være oppmerksom på. Avhengig av hvor du riverter, kan det være et stort problem. Du bør sjekke hundens hud og frakk etter noen utflukt. Noen planter kan også være giftige for hunder, så hvis du er usikker, ikke la hunden din for nærme, og hvis de inntar noe, får du råd fra en veterinær så snart som mulig.

Relatert innlegg: Hundekasser for lastebilsenger

Rving med hunder kan være en hyggelig og tilfredsstillende opplevelse. Men for å sikre at dette forblir sant, bør du kjenne hunden din godt og bare reise innenfor deres komfortsone. Du kan alltid øke varigheten av turene dine over tid som de blir vant til livet i en RV. Ved å følge tipsene for å rive i denne artikkelen, kan du sørge for at du og hundene dine har en flott tid, og at hunden din er ivrig etter å gå på neste tur.

">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » En nybegynnerveiledning for å rive med hunder