15 Største hundeselskaper i verden og deres mest populære merker

Det er ingen hemmelighet at kjæledyrindustrien har vokst enormt I løpet av de siste 10 årene. Kjæledyrseiere bruker mer penger enn noen gang på deres hundekammerater. Ikke bare bruker vi mer penger, men vi presser også for bedrifter å lage unike produkter for å møte våre behov for hundrelatert behov. De største hundefirmaene i verden møter disse behovene og så noen.

Ifølge American Pet Products Association, $ 95.7 milliarder kroner ble brukt på kjæledyr i USA i 2019, og $ 99 milliarder er estimert for 2020. Den spesifikke sammenbrudd av denne utgiften ser slik ut:

  • Mat - $ 36.9 milliarder kroner
  • Forsyninger og over-the-counter medisin - $ 19.2 milliarder kroner
  • VET CARE - $ 29.3 milliarder kroner
  • Levende dyr kjøp - $ 2.1 milliard
  • Pet Services (Grooming, Boarding, etc.) - $ 5.76 milliarder kroner

Her er hvor raskt denne bransjen har vokst: I 2006 brukte amerikanerne bare $ 38.5 milliarder kroner på sine kjæledyr og i 1996 var tallet bare 21 milliarder dollar. Vi brukte mer på bare Top Dog Foods alene i 2016 enn vi brukte på alle kjæledyrprodukter bare for 20 år siden.

Men hvem er å tjene mest i kjæledyrindustrien? La oss ta en titt på noen av de største hundeselskapene i verden og produktene de produserer.

15 største hundeselskaper i verden

Top Dog Food Companies

Med mindre du har bodd og shopping i en hule, vil du sikkert ha hørt om hver av kjæledyrmat`s store fire selskaper. Mellom disse store fire eier de nesten alle de mest kjente hundemerkene.

1. Mars Pet, Inc.

Den største av de store kjæledyrsmedlemmene er Mars Pet, Inc.

Mars eier Husholdningenes hundematnavn De fleste er veldig kjent for kjæledyrseiere i U.S. Og er noen av de mest kjøpte og anbefalte, for eksempel disse populære hundemerkene nedenfor:

  • Stamtavle
  • Cesar
  • Chappi
  • Frolic
  • Pal
  • Nutro
  • Greenies
  • James Wellbeloved
  • Royal Canin
  • Royal Canin Veterinary Dietter

2. Nestlé Purina Petcare

Den nest største kjæledyrmatprodusenten er Nestlé Purina.

Navnet sannsynligvis ringer en klokke mer for sin merkevare av sjokolade, men Nestle eier og produsenter store hundematvarer som bakere, Bonio, Winalot, Beta, Proplan, Benful, Purina One og Purina Veterinary Dietter.

3. Hills kjæledyr ernæring

Det tredje største hundematfirmaet er den berømte Hills kjæledyr ernæring.

Hills Pet Nutrition er også hjemmet til to av de største veterinærene som anbefales og veterinær leverte hundematvarer over hele verden. Disse er Hills Science Plan og Hills reseptbelagte dietter, som begge ofte anbefales av veterinærer.

4. Spectrum Brands / United Pet Group

Til slutt er det fjerde største kjæledyrsmatfirmaet i verden mindre kjent Spektrum.

Spectrum er hjemmet til to svært store merker av hundematvarer som er i seg selv veldig kjente og respektert i USA - Eukanuba og Iams.

Hvordan de ble verdensledende i kjæledyrmat

Hvorfor er de verdensledende i kjæledyrmat?Uten å grave for mye i forretningsterminologien, analyse og historie, er svaret ganske enkelt - de kom dit først, eller de ble kjøpt av andre store konglomerater med stor nettoverdi.

I dag kan disse verdensledende største hundematprodusentene ha dyre TV-reklame, i motsetning til mange mindre og nyere kjæledyrmatvarer. De kan også ha råd til vilkårene som er pålagt av supermarkeder. Dermed får de mest eksponering. De tilbringer også millioner på å finne ut nye hundematformler. Dette er sannsynligvis hvorfor, selv om du aldri har eid en hund, kan du fortsatt gjenkjenne noen av navnene i de ovennevnte lister.

På reisen for å bli en av de store fire hundematprodusentene, har disse kjæledyrsmatselskapene klart å kjøpe de mest vellykkede uavhengige merkene for å utvide sitt produktsortiment, og de fortsetter å kjøpe nye kjæledyrmatvarer nesten månedlig.

Sammen har Pet Food Companies også effektivt oppfunnet veterinær dietter og nå-kontroversielt reseptbelagt hundemat merker. Ved å skape hundemat direkte for veterinærer, anbefaler 9 av 10 veterenter nå mat fra et av disse topp fire selskapene. Det er ikke å si at hvert merke av veterinær anbefalt hundemat må være alltid dårlig, siden selskapene bruker vanvittige mengder penger på å teste hva som fungerer best for hundens helse.

Men bortsett fra noen få respekterte hundematvarer, er mange av dem lav kvalitet. Med store utgifter til reklame, supermarked spesialtilbud og forhandler insentiver, kan du være rett i å tenke at mindre penger blir brukt på ingredienser i deres hundemat.

Avhengig av hvilken type hundemat du nå tenker på en, ser man gjennom ingredienslisene til to av de største hundemerkene, stamtavlene og bakere, tydelig at innsatsen pumpes mer inn i markedsføringen av disse hundematene, og er en Stor kreditt til merkevarenes suksess over kvaliteten på produktene.

Top Dog Toy Companies

Top Dog Toy Companies

Hund leker har endret seg de siste årene. Det er tusenvis av flotte leker for hunder å velge mellom, og de fleste kjæledyrseiere foretrekker å kjøpe hunden en rekke ting å leke med. Om hunden din liker tau leker, fylte leker eller behandler dispensering leker, har du sikkert hørt om disse store selskapene som gjorde store sprang i dette bransjen.

I motsetning til hundematfirmaer, har produsenter av hundeleker vanligvis et mye bedre omdømme blant hundeeiere. For det meste er det fordi deres produkter ikke er forbrukbare og kvaliteten på hunden leketøy er direkte relatert til hvor populær merkevaren er.

5. Mammoth Pet produkter

Mammoth Pet produkter Har vært en ledende innovatør og produsent av Premium Dog Toys siden 1995.

Selskapet er lidenskapelig om å utvikle leker som hunder elsker. Med over 300 elementer tilbyr de et stort utvalg av puslespill leker og noen av beste interaktive hund leker - fra squeak leker å slepe tau - for alle raser og størrelser.

6. Kong

Største hundefirmaerKong er en av de raskest voksende hunden leketøy selskapene i dag, produserer noen av de beste høy kvalitet Kong Pet Leker og få solid respekt fra hundeeiere rundt om i verden.

Kongs grunnlegger, Joe Markham, elsket sin pensjonerte politiet hund, Fritz, men elsket ikke hans ødeleggende tyggevaner. Fritz elsket å knuse på bergarter, pinner og andre skadelige gjenstander, noe som førte til at tennene slites ned. Hans behov for stimulering og lek ble ikke oppfylt.

En dag, mens du jobbet på en VW-buss, begynte Joe å kaste ut bildeler til Fritz for å lokke ham bort fra klippene. Fritz ble umiddelbart tatt med en gummi suspensjonsdel og droppet den i Joe`s runde for å spille. Den uregelmessige sprett og seighet av gummi inspirert joe.

Nå, Kong Company skaper sin egen proprietære, kjæledyrssikre, bygd-til-tygge gummihund leker. Holdbar, morsom og trygg å tygge, hunder og eiere elsker Kong. Selskapet hevder at deres leker "er det beste av det beste i kvalitet, originalitet, variasjon, sikkerhet og verdi". Kong leker er populære over hele verden og er fylt i butikker i hele Europa, Amerika, Australia og Asia.

7. PetMate

PetMate er lidenskapelig om kjæledyr og deres familier og regnes som en verdensledelse av løsninger og fortreffelighet i kjæledyrindustrien. De PetMate Selskapet opprettet den første hunden kennel på deres hjemmekontor i Arlington, Texas for 50 år siden.

Hva som startet med Kennels har vokst til å omfatte en full linje med innovative og bestselgende hundeleker. De fortsetter å produsere mange produkter i USA på deres produksjonsanlegg i Arlington, Texas.

PetMate Manufacturing Facility har fått Edison Green Award for å være en leder innen globalt anerkjennelse, hedrer og fremme innovasjon og innovatører for å skape en positiv innvirkning i verden."De produserer noen av de mest populære hundeleker, inkludert leker fra:

  • Chuckit!
  • Dogzilla
  • Booba
  • Jw hund

Du har sikkert eid en av deres hund leker på en eller annen gang.

Top Dog Supplies Companies

Top Dog Supplies Companies

Mer enn 14 milliarder dollar ble brukt på kjæledyr forsyninger og over-the-counter medisin i fjor. Det er trygt å si at noen av de følgende hundene forsyner selskaper virkelig har tatt av de siste årene, da de fortsetter å innovere og bringe nye og interessante ideer.

8. Happy Pet

Kjæledyrs helse, lykke og velvære er lykkelige kjæledyrs lidenskaper, og de forsøker å sikre at hvert produkt de lager, er perfekt utformet og konstruert for å støtte de naturlige instinktene og unike livsstilene til hvert dyr.

Inspirert av de enkle oppfinnelsene av en gummiboll, Happy Pet har blitt en respektert markedsleder og allment anerkjente innovatør i kjæledyrproduktene for hunder, katter, små dyr, fugler, fisk, reptiler og amfibier.

Deres omfattende utvalg av produkter inkluderer leker, krage og kundeemner, godbiter, grooming, senger og sengetøy, klær og mote, boliger, hygiene og helse, reise og sikkerhet og mat og kosttilskudd. Over 40 år med International Pet Trade Experience har også oppnådd dem et rykte som en av de mest pålitelige og kundefokuserte selskapene i bransjen.

De designer og produserer for tiden over 2000 høykvalitets produkter som selges og distribueres til over 10.000 forhandlere over hele verden. Happy Pet skylder sin suksess for å holde et skritt foran konkurransen og forstå de skiftende behovene til dagens kjæledyr og kjæledyrseiere.

9. Rosewood Pet

Rosewood Pet Har vært sourcing og gjør topp kvalitet, stor verdi kjæledyr produkter i over et halvt århundre.

Selskapets kilder, produserer og distribuerer kjæledyr tilbehør, kjæledyr godbiter og en rekke relaterte produkter til kjæledyr og folkene som elsker dem. Rosewood Pet designer også og utvikler sine egne kjæledyrpleieprodukter.

Det hele startet i 1960, da tre dyre-kjærlige venner innså at kjæledyrbutikker over hele Storbritannia trengte et større utvalg av kjæledyrprodukter i sine butikker. Rosewood eksporterer nå til over 60 land over hele Europa, USA, Australasia og Pan Pacific.

10. Pet Brands

Pet Brands visjon er å bli nummer én partner for nyskapende, kvalitet kjæledyr tilbehør og godbiter over hele verden. Med et verdensomspennende team og kontorer og showrooms i Storbritannia, Kina og India, er Pet Brands forpliktet til å gi en pålitelig effektiv service.

Deres oppdrag er å gi kjæledyr behandler og tilbehør som overstiger kundeforventninger og gir folk til å få et sterkere forhold til sine kjæledyr. Pet Brands`Produktportefølje inneholder noen av verdens mest gjenkjennelige merker, fra Hello Kitty og Tatty Teddy til Alan Titchmarsh og Rac. De har også en voksende portefølje av egne merkevaremerker, inkludert Interact, Nooties, Chocoholic og New England for å nevne noen få.

Top Vet Care Companies

Top Vet Care Companies

Hver hund eier vet det Vetsomsorg kan legge opp veldig raskt. Mellom årlige kontroller, loppe og kryss forebyggende og uventede skader, kan hunden foreldre bruke tusenvis av dollar hvert år på veterinærpleie for sine kjæledyr.

11. Zoetis

Med over 300 produkter som brukes i over 100 land, er Zoetis Company lederen av dyrehelseindustrien. Alt begynte da Pfizer forskere oppdaget Terramycin (oksytetracyklin), et antibiotika vist å være effektivt mot mer enn 100 forskjellige smittsomme organismer.

Herfra har Zoetis jobbet sin måte å skape innovative medisiner og vaksiner, komplementert med diagnostiske produkter og genetiske tester. For eksempel, Zoetis lanserte Palladia, Det første stoffet som skal godkjennes av FDA for behandling av mastcellekreft tumorer hos hunder.

I sitt oppdrag sier Zoetis: "Vi jobber hver dag for å bedre forstå og adressere de virkelige utfordringene som de som reiser og bryr seg om dyr på måter de finner virkelig relevant."

12. MSD Dyr Helse

Msd dyr helse, kjent som Merck dyres helse I USA og Canada er det globale dyrehelsevirksomheten til MSD. De tilbyr en av bransjens mest innovative porteføljer, ikke bare av produkter, men også av tjenester og teknologier for å hindre, behandle og kontrollere sykdommer på tvers av alle store gårds- og følgesvennene.

Merck dyrehelse produserer hundevaksiner, anti-infektive og anti-parasittiske stoffer, fruktbarhetsstyringsmedikamenter og andre spesialitets farmasøytiske produkter. For å hjelpe kjæledyrets eiere til å kontrollere parasitter, for eksempel, introduserte MSD den første tyggelige tabletten for hunder som er effektive mot lopper og visse tickarter i opptil 12 uker. Det er nesten tre ganger lengre enn månedlige produkter.

1. 3. Merial

Merial, Et meget kjent selskap i USA, utvikler og markedsfører veterinærprodukter, inkludert bedøvelses-, anti-parasitikk, antimikrobielle stoffer og gastrointestinale, respiratoriske og kardiovaskulære medisiner. Det produserer også vaksiner for alle kjæledyr.

De har ofte vært kjent som å ha noen av Beste hunden loppe produkter. Lopper, flått og interne parasitter som hjerte-ormen er banen til en lykkelig hunds eksistens. Merial produserer bransjeledende løsninger på disse vanlige og potensielt farlige skadedyrene.

Vets rundt om i verden anbefaler og foreskrive disse produktene til sine kunder, sammen med vårt utvalg av vaksiner for å beskytte pooches mot alvorlige sykdommer som rabies, distemper, parvovirus og mer.

Merial er ansvarlig for å skape det oftest kjøpte krysset og loppe piller, og andre loppe-behandlinger gjennom sine merker: Frontline, Nexgard og Heartgard Plus, som er beskrevet som "den mest anbefalte hjerteormssykdommen forebyggende for hunder".

14. Elanco

Elanco utvikler og markedsfører produkter for å behandle dyrehelse og øke proteinproduksjonen. Produkter inkluderer loppebeskyttelse for hunder og katter.

På Elanco gir de løsninger som styrker dem for å fremme en visjon om mat og følgesvenn som beriker livet. Som kjæledyr blir stadig viktige deler av våre familier, så også trenger behovet for å hjelpe dem med å leve lenger, sunnere, livskvaliteten.

15. Bayer

Bayer Business Unit, Dyrs helse er det femte største dyrehelsefirmaet i verden. Men med over 100 produkter er de lederne når det gjelder spot-on-teknologi, og skaper populær tick, loppe, ormprodukter fordel, Advantix og Advokat.

Bayer har sikret en ledelsesposisjon i å forske og utvikle produkter for dyrehelse og skadedyrskontroll siden 1919, og utvikler stadig nye og bedre produkter til fordel for dyrene i våre liv.

Les neste: Hvor mye koster en hund? Budsjetteringsguide for hundeeiere

Ønsker å dele dette?

15 berømte hundeselskaper i verden

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 15 Største hundeselskaper i verden og deres mest populære merker