16 Ting du ikke visste om reseptbelagte hundemat

Ting du ikke visste om reseptbelagte hundematNår hunden din er diagnostisert med en sykdom som krever diettendring, kan en veterinær en reseptbelagte hundematmerke. Disse matene er veldig dyre. Noen ganger er det ditt eneste alternativ, men ikke alltid. Her er det du sikkert ikke visste om reseptbelagte hundemat.

1 Hva er hundens behov?

Det er tider når hunden din trenger en betydelig endring i hans diett, enten på grunn av allergier, nye eller eldre helsemessige forhold, sensitiv mage eller andre grunner.

Hvis du (og kjæledyret ditt) er i denne stillingen, begynner du med å se på både veterinærprodukter og over diskløsningene til forskjellige hundematdieter før du bestemmer deg for hva som er riktig for deg og din hund. Gjør din egen forskning ved hjelp av veterinærens diagnose som utgangspunkt.

Det er mye av feilinformasjon Flytende rundt Internett om Pet Nutrition. Forskning, læring og forståelse er nøkkelen til å unngå å bli duped i noe du ikke trenger.

Virkeligheten er at selv om reseptbelagte hundematdietter ofte vil bli informert av veterinæren din for mange av de nedenfor nevnte sykdommene, oftere enn ikke, Du trenger ikke å kjøpe disse dyre hundematmerkene. Jeg vil forklare hvorfor nedenfor, men det meste kommer ned til det er det god mat for pengene som er formulert på samme måte som reseptbelagte matvarer.

2 forskjeller mellom over-the-counter og reseptbelagte hundemat dietter

Åpenbart er reseptbelagte veterinære hundemat kun tilgjengelig fra veterinærer.

Reseptbelagte hundematprodusenter er regulert av et patchwork av individuelle statlige strømstyringstjenestemenn, under FDAs senter for veterinærmedisin. Andre merkingsstandarder er fastsatt av Association of American Feed Control-tjenestemenn (AAFCO), for både reseptbelagte kjæledyrsdieter og over diskprodukter.

Hvis et produkt sier at det kan forebygge eller behandle en sykdom, bør forskning for å bevise det, skal sendes til senteret for veterinærmedisin (CVM) under mat- og narkotikakadministrasjonen (FDA).

Dessverre, mange hundemat bare bruk mer generelle vilkår å komme seg rundt det og si at de støtter og fremme god helse hos hunder i stedet for å gjøre spesifikke medisinske krav. Kjæledyr eiere, i mellomtiden, anta at dette vil hjelpe sine hunder med spesifikk sykdom, som ofte ikke er tilfelle.

Bunnlinjen skal være årvåken og lese disse etikettene tett, og gjør forskningen.

3 Pet Food er stor virksomhet for veterinærklinikker

Jeg har skrevet denne artikkelen før, om hvor nært beslektet veterinærklinikker og veterinærer er til kjæledyrmatprodusenter, og hvordan de jobber sammen.

Det er viktig å være klar over det Din veterinær kan ha en interessert interesse i å få deg til å kjøpe reseptbelagte hundemat dietter på deres klinikk. Dessuten kan det overraske deg at mange veterinærer bare har Veldig grunnleggende utdanning i dyre ernæring.

Siden 1980-tallet har Pet Food Sales bumped sin fortjeneste betydelig. Trenden toppet mellom 2000-2005, da kostnaden for kjæledyrsmat fortsatte å stige mer enn 30 prosent, stalling salg, presset Pet Food Produsenter til å bli enda mer involvert i veterinærpleie for å holde seg i løkken.

Det er ekstremt viktig for oss å stemme vår bekymring over dette og forbli skeptisk.

Pet Food Produsenter, forhandlere og veterinære kjeder er noen ganger forbundet

4 Pet Food Produsenter, forhandlere og veterinære kjeder er noen ganger forbundet

Noen store PET-varehandlere i USAs egne veterinære kjeder. Dette gjør Vet sykehus de største veterinære kjedene i landet.

Ifølge Banfield Pet Hospital er Mars eieren av Banfield Pet Hospital og Blue Pearl under sin veterinærhelse-divisjon - skilt fra sin kjæledyrpleie divisjon som inkluderer reseptbelagte og over-the-counter kjæledyrmat (kilde).

Som disse multinasjonale selskapene viser veien til høyere fortjeneste, fulgte andre kjæledyrmatkonglomerater deres eksempel og kjøper opp veterinærklinikker også.

5 reseptbelagte kjæledyrmatprodusenter er noen ganger saksøkt for prisfastsetting

På grunn av den inkestrute naturen til reseptbelagte hundematbransjen, er det lett å feilaktig fremme bruken, og kontrollere prisen.

Følgende selskaper har vært oppkalt i en søksmål anklager dem for å konspirere å gjøre det, ulovlig:

  • Nestle Purina,
  • Mars Petcare,
  • Hills Pet Nutrition,
  • PetSmart,
  • Banfield Pet Hospital og
  • Bluepearl Vet.

Saksøkerne i klassens handlings søksmål vil ha restitusjon, diskantskader, og for å stoppe hvordan de tiltalte markedet deres reseptbelagte kjæledyrsmat dietter.

6 reseptbelagte hundemat inneholder ikke stoffer som krever resept, alt av seg selv

Et annet bein i strid er at reseptbelagte hundemat dietter (samt kattemat) bør ikke trenge resept i det hele tatt, Siden de ikke inneholder spesielle stoffer, kontrollerte stoffer, eller unike ingredienser, sammenlignet med over diskproduktene.

Mange er ikke engang evaluert av FDA.

Siden produktet kommer med resept, antar de fleste kjæledyrseiere at det vil behandle og forhindre helseproblemer bedre enn det som er tilgjengelig over disken.

Mange hundeeiere frykter også konsekvensene for ikke å følge sine veterinærens råd, og gir produktene det som hevdes som en urettferdig fordel.

7 Petsmart angivelig kan være ulovlig lading skatt på reseptbelagte dyr mat

Mange kjæledyrmatprodusenter har vært i varmt vann de siste årene.

PetSmart har en egen og ikke-relatert klasse handling søksmål mot dem fordi deres kvitteringer viser at reseptbelagte kjæledyrmat er ikke skattepliktig, men skatt er fortsatt belastet.

Saksøkerne ønsker vedvarende monetær kompensasjon, domstolskostnader og ytterligere lettelse fra retten, men ser på historien om hvordan disse tingene viser seg, ser det ikke bra ut for kjæledyrets eiere uansett.

8 kjæledyr matetiketter er ikke alltid nøyaktige

Visste du at det du leser på etiketten til hundens mat, er ikke alltid sannheten?

Både reseptbelagte hundematvarer og over telleren kjæledyr mat kan være forurenset med ingredienser ikke på etiketten, og FDA ser ikke ut til å ha et problem med det.

For eksempel, Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition publisert en studie I 2011 hvor tre av de fire soya-frie, ville Venison Pet Foods de testet hadde soya i dem. Ett kjæledyrmatprodukt hadde unotert biff i den også.

9 hydrolyserte proteiner i reseptbelagte og spesialitetsmat kan inneholde kjøttbiprodukter og fjær

Et produkts pris og kvaliteten på ingrediensene følger ikke alltid hverandre som forbrukere kan forvente. Noen spesielle over disken og reseptbelagte hundemerker, spesielt allergenfrie og begrensede ingrediensformler, Bruk hydrolysert kjøtt. Dette er også kjent som fjær måltid.

Fjærene og andre kjøttprodukter er brutt ned i grunnleggende aminosyrer under svært høy varme, og deretter er "palletizers" lagt til for å få det til å smake mer attraktivt.

Teorien bak dette er at noen kjæledyr er følsomme overfor visse typer intakt animalske protein, men slike problemer skyldes ofte dårlig kvalitetsprotein og andre ingredienser i mange kjæledyrsmat i utgangspunktet.

Fordøyelsen av de resulterende aminosyrene er ikke det samme som biotilgjengeligheten av de essensielle næringsstoffene, skjønt. Sammen med andre ingredienser ikke naturlig for våre kjæledyrs kropper, som mais, hvete, soya, potet og andre stivelser, er de resulterende produktene ikke biologisk hensiktsmessige eller nærende, ifølge noen eksperter.

De skaper avfallsprodukter i blodet som nyrene og leveren må håndtere. Hunder og katter matet for mye, eller bare tørr kjæledyrsmat er dehydrert på et lavt nivå, hele tiden også. Det er vanskelig på sine organer og resulterer i mange sykdommer hos hunder.

La oss dekke noen få vanligste sykdoms- og helseproblemer hos hunder, og når reseptbelagte hundemat ofte er anbefalt for disse sykdommene (og hvordan du kan velge alternative eller enda bedre hundemerker som er ikke Dyrt reseptbelagte hundemat dietter).

10 nyresykdom og kronisk nyresvikt mat

Hunder med nyresykdom og nyresvikt krevde a Veldig spesifikk hundemat diett. Reseptbelagte dog mat dietter for nyre og hjertesykdommer er vanlige løsninger foreskrevet av veterinærer, samt noen vekttap og senior hundematformler.

Men dyre reseptbelagte hundemat er ikke den eneste måten å gå i dette tilfellet.

Det sikreste alternativet for hunder med nyreproblemer er av høy kvalitetsmat med moderat til lave nivåer av protein. Disse matvarene må også ha lite for ingen fosfor og natrium. Det er rikelig med Lav-protein hundemat som passer godt og vil ikke koste deg en arm og et ben.

Hjemmelaget hundemat (spesielt designet for hunder med nyreproblemer) kan også være en god behandling, selv om det ofte viser seg å være dyrere enn butikkmerker.

11 Allergi dietter og gastrointestinal sykdom Dog Foods

Mange hunderaser er svært utsatt til allergi og gastrointestinale sykdommer.

Som et resultat av disse sykdommene kan symptomene hos hunder inkludere hudproblemer, allergier, intoleranser eller gastrointestinale problemer. Når du ser disse symptomene og besøker veterinæren din, vil du bli bedt om reseptbelagte hundemat, men du trenger ikke det.

For å bekjempe dette, se etter Begrenset ingrediens hundemat og nye proteinformler.

Hydrolyserte proteinhunddieter er en vanlig løsning for dette, men en kontroversiell en.

Moderat eller lave nivåer av fett og løselig fiber anbefales ofte for hunder med disse problemene; Noen kjæledyr kan imidlertid trenge mer fiber, ikke mindre. Det er spesielle produkter for Inflammatorisk tarmsykdom, Men prøven og feilen er ofte nødvendig for å finne riktig diett.

12 matvarer til hund artritt, hip og felles problemer og sykdommer

Canine Arthritis er en sykdom som de fleste hundeeiere frykter som deres kjæledyr i alderen. Heldigvis er det måter å forhindre det eller i det minste lindre symptomene ved hjelp av riktig diett.

En bevist måte gir Fiskolje for hunder.

Fiskolje inneholder omega-3 fettsyrer (EPA og DHA), som har blitt vist i kliniske studier for å være ekstremt effektiv mot hunden leddgikt og felles problemer (kilde).

Noen kosttilskudd For hunder med leddgikt vil også inneholde glukosamin, kondroitinsulfat og vitaminer, som alle de viktigste ingrediensene til et generelt sunt kosthold for hunder. New Zealands Green-Lipped Musels er også populære for sine glykosaminoglykaner.

Men når det gjelder reseptbelagte hundemat, er det litt annerledes.

Hundens vekt må kontrolleres nøye, så husk å alltid sjekke antall kalorier og porsjonsstørrelse. Over disken og reseptbelagte hundemat Senior formler, stor rase valp mat, eller andre dietter for felles støtte er vanligvis & # 8220; anbefalt.& # 8221;

Men glukosamin og kondroitinnivåer i reseptbelagte hundematdieter er vanligvis så lave, de kan ha liten eller ingen effekt overhodet (kilde), og derfor er det sløsing med penger.

Videre har de aldri blitt godkjent av enten FDA eller AAFCO som kjæledyrs matredienser fordi det ikke er nok vitenskapelig bevis på at de forhindrer eller behandler felles problemer eller leddgikt hos katter og hunder. Dosen er også vanskelig å kontrollere om kjæledyret ditt ikke alltid fullfører maten.

13 Vektkontroll & Diabetes Management Dog Food Brands

Fedme og vektproblemer hos hunder blir stadig mer vanlig i USA. Men å velge kostbart vekttap reseptbelagte hund mat diett er ikke ditt eneste alternativ.

Det du trenger å vite er at nøkkelen til vekttap hos hunder uten å sulte dem, er å velge riktig type næringsstoffer som vil holde dem fulle og fornøyde.

Høyere fiber vil alltid gjøre hunder (så vel som mennesker) føler seg mer fulle uten flere kalorier. Mellom 200-300 kalorier per kopp er vanlig. Det senker også fordøyelsen som er flott for å opprettholde stabile blodsukkernivåer.

I tillegg vil noen hunders vekt bli bedre med høye protein dietter som er svært lave i karbohydrater. Dette vil kreve noen tenkning og beregne fra din side, og hvis du ikke er oppe, så er det reseptbelagte hundematformler laget spesielt for hunder med diabetes, samt glukosekontroll.

14 Senior reseptbelagte hundemat vs over-the-counter dietter

jeg har skrevet før på hvorfor du alltid må vurdere alderen på hunden din før du velger riktig type diett. Senior hunder vil trenge bestemt ernæring for å holde dem sunne.

Som angitt ovenfor, vil fiskeolje være svært gunstig for eldre hunder. Ikke bare omega-3s hjelp med ledd og leddgikt for eldre hunder, men disse fettsyrene og antioksidanter støtter hundens hjernehelse og mange andre funksjoner i kroppen. Mest Senior hundemat vil inneholde disse ingrediensene.

Lavt fett og kalorioppskrifter er Vanligvis rådet For eldre hunder, men ikke alle eldre kjæledyr er overvektige, og dermed kan noen trenge det motsatte. Mange av disse typer reseptbelagte hundematvarer vil inkludere glukosamin og kondroitinsulfat for leddene også, men husk hva jeg sa om disse tilsetningsstoffene ovenfor (jeg.E. de kan ikke nødvendigvis fungere).

15 urinveis sykdom og nyre steiner hundemat

Problemer med urinveis sykdom og nyrestein er mindre utbredt, men de er fortsatt rundt, og du bør vite hvordan du kan endre kjæledyrets kosthold hvis du møter dette.

Våt hundemat er det absolutte beste valget i disse tilfellene på grunn av høyere nivå av væsker.

Hermetisert hundemat vil fortynne urinen bedre enn kibble. Reseptbelagte hundemat er spesifikk for typen mineraler som finnes i urinalyse eller steinene. Over diskløsningene for disse problemene er sjeldne, så i dette tilfellet kan reseptbelagte merker være veien å gå.

16 kardial dietter for hunder

Dette er et annet problem som senior hunder er mer sannsynlig å ha, men ikke alle veterinær som anbefales reseptbelagte hundematdietter, vil jobbe for å håndtere dette.

Nyre, og geriatriske reseptbelagte dietter anbefales noen ganger, samt hundesykdomsspesifikke produkter. Lavt natrium er den vanlige faktoren i disse hundematoppskrifter, men der er ikke mye vitenskapelig bevis Beviser fordelene for hypertensjon hos hunder.

Dens effekter er jevn tvilsom når det gjelder menneskelig blodtrykk, annet enn i sjeldne individer følsomme for natrium (kilde).

Taurin og karnitin er to ingredienser med mulig (men fortsatt uprøvd) Fordeler for hjertesykdom hos hunder, samt fiskeolje med omega-3 fettsyrer.

Konklusjon på reseptbelagte hundematvarer

På halenes slutt: et siste ord

Min påstand i denne artikkelen er definitivt ikke at veterinærer ikke er viktige partnere i behandlingen og forebygging av helseproblemer i våre hunder.

Du bør aldri prøve å diagnostisere problemer selv, uansett hvor fristende som er med brukervennligheten av Internett. Men siden det er et partnerskap, Du må gjøre din del.

Les alltid hundematetiketter, så snakk med veterinæren din om alt du ikke forstår, spesielt i ingrediensene. Spør dem spesifikke spørsmål og å adressere dine bekymringer.

Dine veterinærens svar vil fortelle deg mye om hvor mye de vet om hundens ernæring og produktet de anbefaler for hunden din.

Følg det med din egen forskning, sjekke for:

  • Kvaliteten på ingrediensene;
  • Hvis proteinet, fettet og kalori nivået er bra;
  • Hvis ingrediensene er naturlige og biologisk hensiktsmessige for hjørnetenner;
  • Hvor ingrediensene kommer fra;
  • Hvor maten laget;
  • Hvem det faktisk er laget av;
  • Har selskapet outsource eller dele produksjonsanlegg med andre;
  • Hvordan det er laget og om næringsstoffer blir ødelagt eller vanskelig å absorbere;
  • Tilbakekallingshistorikken til produktlinjen;
  • Historien til morselskapet og / eller produsenten;
  • Om produktet har gått gjennom matforsøk;
  • Enhver forskning for å støtte matens eller dets viktigste ingrediensernes effektivitet;
  • Kunde og profesjonelle anmeldelser og / eller klager om produktet;
  • Utestående og avgjort søksmål mot morselskapet eller de som gjør det spesifikke merket av hundemat.

Hvis kjæledyrets helse ikke forbedres etter noen uker, kan det ikke være riktig produkt for ham. Han kan gjøre det bedre med kosttilskudd eller en annen tilnærming. Hvert kjæledyr er annerledes, og det kan ta litt prøve og feil for å finne den beste måten å hjelpe hunden din på.

Aldri føler at du er begrenset til produktene som er tilgjengelige fra din spesifikke veterinær. Det er mange helseprodukter for hunder der ute, og tallene vokser hele tiden. Viktigst, hvis du ikke ser noen positive endringer, og veterinæren din ikke adresserer det, går du til en annen veterinærklinikk eller finn en bedre profesjonell.

Reseptbelagte hundematvarer og hva du må vite

Som denne infografiske? Spre ordet! Del det på nettstedet ditt:

Vennligst inkludere attribution med denne grafikken.

16

">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 16 Ting du ikke visste om reseptbelagte hundemat