Vetens tips for dyrebutikk eiere: hvordan råde kunder på hundens diett

Hvordan gi råd til kunder på den beste hunden dietten

Pet butikk eiere er ofte De første menneskene som hundeiere vender seg til råd om riktig kosthold for deres hjørnetenner. Så, hva er det beste rådet å gi til kjæledyr eiere for den mest optimale hunden mat dietten?

Hvilke mange kjæledyrseiere, forhåpentligvis, vet allerede er at det ikke er mulig å gi gode råd uten å vite hunden, rasen, alderen og hans generelle helsetilstand. I dette tilfellet må du stille de rette spørsmålene for å gi de riktige svarene.

Det er et bredt spekter av Dog Food Brands tilgjengelig, som ofte kan gjøre utvalgsprosessen vanskelig og overveldende. Hvis du er en dyrebutikk eier, som det første kontaktpunktet, er det viktig for deg å gi hundenes eiere selvtillit og forsikring om at de gjør den beste avgjørelsen for hundens helse og du er her for å hjelpe.

Gi råd til hunden foreldre som en dyrebutikk eier

Men hjelpende hundeeiere velger en diett for hunden deres, stopper ikke der. I tillegg til det ovennevnte må du også finne ut grunnen til at en hundeeier leter etter ny hundemat.

Hvis kunden din er endring deres kjæledyrs kosthold, det er viktig å diskutere en gradvis endring av kjæledyrmat over en periode på 5-7 dager, og noen ganger til og med 2 uker. Dette kan gjøres ved å erstatte 15% -25% av den gamle maten med det nye kostholdet til bare det nye dietten forblir.

Sørg for at hundens eier vet viktigheten av gradvis introdusere ny mat.

Oppfordre kunden til å ha en samtale med veterinæren før du bytter deres kjæledyrs diett. Det er viktig at deres veterinær vet hva som skjer av to grunner:

  1. En veterinær kan gi råd om riktig ernæring og bidra til å velge en mat som vil tilfredsstille den spesifikke hundens ernæringsmessige behov.
  2. Hvis hunden har fordøyelsessystemet (eller andre) problemer på grunn av det nye kostholdet, vil veterinæren kunne gi råd til eieren på riktig behandling.

Endelig, som en dyrebutikk eier, Ta aldri på grunn av en veterinær Når du blir bedt om råd om hundens ernæring eller andre helseproblemer. Sørg alltid for at mens du vet mer enn de gjør og er villige til å gi tips og råd, må kundene dine alltid konsultere veterinæren før de gjør noen alvorlige endringer.

Les også: 16 ting du ikke visste om reseptbelagte hundemat

5 tips om hvordan du gir kundene dine råd om hundens kosthold og beste matvarer

Tips for Pet Store-eiere Hvordan gi råd om kunder på kosthold for hunder

Det er sannsynlig at du allerede vet mest eller alle disse aspektene av hundens helse. Jeg vil nå gå gjennom dem igjen som en påminnelse om at du alltid trenger å informere kundene dine - hundenes eiere - på det som betyr mest når de plukker den beste hundematen for kjæledyret sitt.

1. Canine Body Condition Score

Hundens Kroppsbetingelse score (BCS) er en viktig vurdering i kjæledyrets generelle helse og spesielt når du plukker ut den beste hunden mat dietten. Her er to legitive referanseguider:

Kort, en hund på den ideelle vekten (BCS 3-4) vil ha ribber som lett er palpable med en observerbar midje og mage tuck. I tyngre hunder (BCS 5) kan ribbenene føles med vanskeligheter, og synlige fettavsetninger kan ses på baksiden og halen. Hunder som er for tynne eller til og med emacierte (bcs 1-2) vil ikke ha noe kroppsfett og lite til ingen muskelmasse.

Hund kropp score tilstandsmal
petobesityPrevention.org

Dette bør diskuteres med kunden din, med fordelene med en ideell vekt og betydning for at følgende fôringsretningslinjer må også diskuteres. For hunder som er over den ideelle vekten, En kaloribegrensning diett må kanskje vurderes.

Imidlertid anbefaler ikke kunden din på en eller annen måte. Bare informere dem om hva hundens kroppsbetingelsessum er, og hvordan de kanskje vil fortsette å mate hunden sin.

Du kan alltid lage brosjyrer med hundens kroppsscore-tilstand og noen få hundematdiett og ernæring til tips for å holde på dyrebutikken din og gi ut til kundene dine.

2. Innledende vurdering av situasjonen

Under den første vurderingen med hundens eier-kunde er det viktig å få innsikt i hans eller hennes kjæledyr og deres generelle helsetilstand, samt spør alle de generelle spørsmålene jeg har nevnt ovenfor for å få et klarere bilde.

Noen av de viktigere informasjonene for å oppnå for å danne en baseline:

  • Kjæledyrs rase
  • Kjæledyrets livsstil
  • Canine Body Score (hvis de vet)
  • Kjæledyrets livsstil og treningsnivåer
  • Eventuelle eksisterende forhold
  • Eventuelle bekymringer eieren har for deres kjæledyr

Hvis du tillater at hunder kommer inn i dyrebutikken din, bør du oppmuntre hundens eierklient til å bringe hunden sin for en vurdering.

Noen eiere kan ikke innse at hunden deres er over eller undervektig (faktisk, Studier har vist at mange kjæledyr eiere ofte misjudge deres hunder og katters vekt og tilstand). Du trenger nøyaktig informasjon for å gi det beste rådet, og dette ville være best.

I SLEKT: Forstå hundemat - vet du hva som er der inne?

3. Vurdere kundens hunds livsstadium

Det er flere hovedlivsstadier som er viktige å vite når du tenker på å gi råd til den beste hunden maten diett for hundeeiere. Mange andre faktorer kommer i spill også (det er derfor det er alltid best å oppmuntre dem til å konsultere en veterinær), men å vite det grunnleggende kan bidra til å gjøre det riktige valget.

Gravide og lakterende tisper

Gi råd om den beste hunden mat dietten for gravide hunderUnder den første halvdel av Graviditet på en hund, Det bør anbefales at tispe er matet et normalt sunt, balansert og komplett kosthold.

Mot andre halvdel av hennes graviditet, anbefales det å gradvis begynne å introdusere en vekst / amming hund mat diett som er høyt i protein, fett og spor næringsstoffer.

Denne hunden mat dietten for gravide hunder kan gis etter behov, og tispe burde få lov til å beite. Du kan også anbefale matinntaket til å være økt med 1.2 til 1.4 ganger av hennes vedlikeholdsinntak som angitt.

Under amming vil ofte inntaket øke ytterligere til 4 ganger vedlikehold.

Dette bør gis som ønsket av kjæledyret, og friskt, rent vann må være tilgjengelig hele tiden, så vel som annet tatt vare på. I løpet av denne tiden kan valpene også oppfordres til å spise maten ved å myke det med vann og oppvarming.

Valpeskap

Beste hundemat diett for valperUnder utviklingslivsstadiet har valper spesifikke kostholdskrav og høye energikrav som trengs for vekst.

Valper vokser raskt i de første månedene av livet, med ferdigstillelse som forventes i små raser av 8-12 måneder og 10-16 måneder i store eller gigantiske raser.

Gjennom hele tiden bør de få en veldig spesifikk type Sunn valp mat inneholdende dyrebaserte proteiner av høy kvalitet. Voksen hundemat anbefales ikke.

For valper som er avvendt til 6 måneder, er anbefalingen til mate tre ganger daglig. For små rase valper bør dette fortsette til de er fullt dyrket.
For alle andre raser i en alder av 6-12 måneder bør valper mates to ganger daglig.

Mange kommersielt tilgjengelige matvarer inneholder tilsetningsstoffer som betepulp og Prebiotisk FOS, som kan være gunstig for å hjelpe næringsopptaket og støtte sunn fordøyelse i valper. Dette kan være spesielt viktig under avvenning og under introduksjonen til nye miljøer som kan forårsake stress til hundene dine.

Det finnes en rekke kommersielt tilgjengelige valpematdietter som gir næringsbehovene til forskjellige raser av valper. For valper som forventes å være store voksne hunder (over 55 lbs) Når det er fullt voksen, er det nødvendig med en bestemt stor rase valp diett.

Som store rasehunder ha en predisposisjon Til skjelettproblemer på grunn av rask vekst, er disse diettene spesifikt formulert for å sikre langsom beinvekst i valper. For mindre rase valper, bør du anbefale en hundemat diett som er høyere i protein og fett.

Voksen og vedlikeholdslivsstadiet

Beste hundemat diett for voksen og vedlikeholdslivsstadietNår en hund har nådd 90% av sin forventede voksenvekt, bør han være forsynt med et sunt og balansert vedlikeholdsdiett til en alder av 7. Disse hundemerkene er ofte merket som voksne hundematformler.

Rundt en alder av 7, kan en senior hunde mat diett vurderes, som jeg diskuterer nedenfor.

For voksne hunder og vedlikeholdsstadiet er den beste metoden for fôring ved å gi to måltider på vanlige tider hver dag, som er den vanligste måten å mate hjørnetenner på.

For å jobbe eller atletiske hunder, anbefales det at de får en mindre del av deres daglige ration før arbeid / aktivitet, med resten av delen som er gitt ved fullføring.

For voksne kjæledyr av en sunn vekt som har tidligere vært overvektig, Regelmessig trening samt nøye målte daglige rasjoner er nøkkelen til å opprettholde optimal vekt. Bevare magert muskel under og etter vekttap har vist seg å bidra til å forhindre å få overflødig vekt.

Senior geriatriske hunder

Rådgivning om Best Dog Food Diet for Senior DogsGeriatriske hunder har forskjellige diettkrav enn yngre hunder, enten valper eller voksne hunder.

Som eldre kjæledyr er mer sannsynlig å bli påvirket av medisinske forhold, er det viktig at hundeeiere har en diskusjon med en veterinær om dette for den beste handlingsplanen.

Du bør også oppfordre hundenes eiere til å diskutere spesifikk Hundemat merker for eldre kjæledyr og akkurat hva slags ernæring ville være best for sine gamle hunder basert på deres nåværende alder og helsetilstand.

Seniorhund Dietter vil ofte inneholde ingredienser for å gi lindring fra degenerative sykdommer, for eksempel hjørnegikt, med mer omega 3 og omega 6 tilsatt i.

Disse essensielle fettsyrene er klinisk bevist å redusere betennelse og redusere behovet for smertestillende medisiner, spesielt i arthritiske hunder. Essensielle fettsyrer (EPA og DHA) er også gunstige for hundens psykiske helse, som er avgjørende for aldrende dyr. Et kjæledyrtilskudd som Fiskolje for hunder kan vurderes og er vanligvis anbefalt av veterinærer.

På grunn av endringer i metabolisme med alderen, kan et lavere fett diett også vurderes for å hindre fedme i den geriatriske hunden. Det finnes en rekke dietter som er spesifikt formulert for aldersrelaterte forhold, for eksempel Kroniske nyreproblemer eller leversykdom og fiasko, som bør diskuteres med en veterinær om nødvendig.

4. For eksisterende forhold i kundenes hunder

Det er svært viktig at du diskuterer eventuelle bekymringer og eksisterende forhold som kan eksistere i kundens hund (e). Det finnes en rekke spesialitetshåndtaksmatformler og dietter som er tilgjengelige for best dresshunds med noen spesifikke helseproblemer.

Igjen, vær sikker på å oppmuntre klienten til Søk veterinær råd først Før du bytter hundens diett - spesielt hvis de håper å ta opp en bestemt helseproblem.

Det samme gjelder for å plukke type kjæledyrmat, enten de vil mate standard tørr kibble, velg beste dehydrert hundemat eller gå med den naturlige rå hundematen.

Vær alltid forsiktig når du anbefaler en diett for spesifikk helsetilstand.

For eksempel, for hundeeiere som er bekymret for hundens tannhelse, er det mange hundemerker som fremmer tannhelse hos hunder. Disse matene er designet for å fjerne eksisterende plakett og forhindre ytterligere oppbygging. Imidlertid har studier vist at svært få av dem er like effektive som tannhundens godbiter (for eksempel Greenies Brand).

Et annet eksempel ville være hunder med matallergi som krever Hypoallergen hundemat, eller hjørnetenner med nyreproblemer og nyresykdom. For sistnevnte er nøkkelen å redusere mengden protein som forbrukes, så Lav protein hundemat er vanligvis rådet.

I tilfelle av andre forhold, som for eksempel matallergi dermatitt eller kundens bekymringer for matfølsomhet hos hunder, kan over-the-counter mat også anbefales. Pass på at du understreker viktigheten av å bruke dette som den eneste kilden til ernæring.

Et annet viktig notat: Å gi annen ernæring - hundebehandler, snacks eller bordskrap kan forårsake kostholdsreaksjoner og motvirke fordelene med å mate en sensitiv diett. Du kan alltid minne hundenes eiere som fortsatt tror på noen av dem myter som påvirker kjæledyr.

For hunder med leversykdom er det en rekke veterinærterapeutiske dietter som kan være en viktig del av næringsstyring, også kjent som reseptbelagte hundemat. Fordi disse hundematdiedene ofte trenger resept, bør klienter oppfordres til å diskutere med veterinæren om et terapeutisk kosthold er det riktige valget.

Nylig har det vært mye støy om veterinærdietter og kontroverser om hele Pet Food Industry, Så som en dyrebutikk eier som selger kjæledyrmat og rådgiver kunder på de beste hundematdiedene, er det viktig at du holder fanene på hva som skjer og nåværende forskning.

5. Beregning av daglig fôringsanbefalinger

Beregning av daglig fôringsanbefalingerHvor mye å mate en hund avhenger hovedsakelig på den spesifikke hunden og de mange andre spørsmålene jeg har nevnt i den første delen av denne artikkelen.

Nevn kundene dine at fôringsanbefalinger vil kreve flere detaljer om deres individuell kjæledyr.

Samme som ovenfor, a hundens kalori krav påvirkes av en rekke faktorer, inkludert:

  • En hunds alder
  • Neutering / Spaying Status
  • Hundens livsstadium
  • Vekt og kroppsbetingelse score
  • Underliggende helsemessige forhold

Den beste kvaliteten Dog Food merkevare vil skissere en guide for å mate kjæledyret, men det er viktig å diskutere med klienten at dette er et utgangspunkt som kan justeres hvis nødvendig.

En startmengde av kalorier fra hundemat bør velges ved hjelp av næringsetiketten på matpakken som er valgt for kjæledyret, med regelmessige vurderinger som utføres for å sikre at hunden opprettholder optimal kroppsvekt og tilstand.

Med ovennevnte informasjon i tankene, bør du være i stand til å vurdere kundens hundes tilstand raskere, og gi dem det beste rådet om hvordan de skal mate sine hunder og hva hundematvarer som skal anbefales. Sørg alltid for å oppmuntre hundeeiere som besøker kjæledyret ditt til Rådfør deg med en veterinær før du gjør noe valg.

Les neste: Dyrt hundemerker - er de verdt den høye prisen?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Vetens tips for dyrebutikk eiere: hvordan råde kunder på hundens diett