Oppskrift: hjemmelaget hundemat for sensitiv hud

Det er mange grunner til at din hunden kan utvikle sensitiv hud. Hvis hunden din har sensitiv hud, vil du sannsynligvis se irritasjon og mye kløe. Mens det er mange rettsmidler på markedet, fôrer du en Hjemmelaget hundemat for sensitiv hud er en av de beste måtene å få din venns hud og jakke tilbake til å være sunn og godt fuktet.

Aktuelle rettsmidler og muntlige behandlinger er fylt med kjemikalier og kunstige ingredienser. Mange kjæledyrseiere ønsker ikke å bruke disse typer behandlinger for det hundene. Tross alt, hvis hunden din har sensitiv hud, hvorfor vil du sette kjemikalier og kunstige ingredienser på huden eller i kroppen hans? Det er en god sjanse for at disse produktene kan irritere huden enda mer.

Hjemmelaget hundemat for sensitiv hudFølsom hudforstyrrelse er et bredt begrep for en av hudforholdene hos hunder som påvirker en høy befolkning av hjørnetenner, og det er en av de vanligste helseproblemer kjæledyrseierne møter. Hvis Din hund er stadig riper, Hans hud ser rød eller betent eller kappen hans viser tegn på hårtap, han har sannsynligvis sensitiv hud. Hvis hans tilstand er alvorlig, vil du se bald patches og overdreven shedding.

Alle disse symptomene er forårsaket av noen Type hudirritasjon. Kvaler, støv, pollen og til og med matallergi kan alle være skyldige som forårsaker fidos hudlidelse. Din hund kan også bare ha sensitiv hud på grunn av hans gener eller på grunn av miljøfaktorer.

Studier har vist at riktig ernæring er en av de beste måtene å behandle og forebygge følsom hud hos hunder. Det første du bør gjøre hvis du mistenker at hunden din har sensitiv hud, er å konsultere veterinæren din for å avgjøre hva årsaken kan være. Din veterinær er også en av de beste ressursene for deg hvis du vurderer å endre hundens diett.

Avhengig av årsakene og symptomene, må du kanskje bruke hudinfeksjonsbehandlinger, Medisiner, rettsmidler som Naturlige voks / balsam eller andre løsninger for å rydde opp hudirritasjonen. Men en hjemmelaget hundemat for sensitiv hud vil bidra til å behandle tilstanden raskere og forhindre at den beskjæres igjen.

MER: Hvordan mate hunder med sensitiv hud

Hjemmelaget hundemat for sensitiv hud

Hjemmelaget hundemat for sensitiv hud

Ingredienser

  • 2 pounds av skinnfrie, benfrie kyllinglår
  • 1 kopp rødkål (riflet)
  • 1 eple (kjernet og skrelt)
  • 1 kopp spinat
  • 2 egg
  • 1 ss. kokosolje

Veibeskrivelse

I en stor skillet, kok kyllinglårene på middels varme. Når de er 75% tilberedt, legg til alle de andre ingrediensene. Som du vil se i min videotilgang ovenfor, kan du inkludere eggskjellene i denne oppskriften for å legge til mer kalsium. Jeg inkluderer alltid eggskjell i hundens hjemmelagde mat, men jeg vet at noen kjæledyrseiere ikke liker å gjøre det.

Hjemmelaget hundemat for sensitiv hudNår du har lagt til alle ingrediensene til skillet, dekk det og la det simre i ca 20 minutter. Som kyllingen er ferdig med matlaging, blir det ømt, og du vil kunne bryte eller kutte det i stykker som passer for hundens størrelse.

Når maten har avkjølt, kan du mate den til hunden din. Lagre rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 5 dager. Du kan også forberede denne oppskriften i bulk og lagre den i en lufttett beholder i fryseren i opptil 3 måneder.

Den anbefalte servering størrelse For denne hjemmelagde hundematen for sensitiv hud er omtrent 1/2 kopp for hver 20-25 pounds kroppsvekt. Husk at flere aktive hunder vil kreve flere kalorier per dag. På samme måte trenger hunder med en mer stillesittende livsstil ikke så mange kalorier.

LES MER: 6 hundens hudforhold og hva de skal gjøre med dem

Pin og del med andre hundeeiere:

Hjemmelaget hundemat for sensitiv hudoppskrift

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget hundemat for sensitiv hud