Hvordan og hvorfor kjæledyr eierskapskostnader fortsetter å stige

Forklart - hvordan og hvorfor kjæledyr eierskapskostnader fortsetter å stige

Hvis du er en livslang kjæledyr foreldre, Da har du ingen tvil lagt merke til den fortsatte økningen i dyrkostnadene. Livslange hundpleieutgifter har vokst betydelig i løpet av det siste tiåret, og spesielt de siste årene. Her er det som forårsaker at disse kostnadene skal stige og hvorfor kjæledyrseiere betaler mer enn noensinne i dag.

Dataene om stigende kostnader for kjæledyr eierskap

Ifølge de siste dataene utgitt av American Pet Products Association (1), i 2017 Pet-eiere tilbrakte nær en whopping $ 70 milliarder på sine kjæledyr. Denne figuren inkluderer leker, senger, matvarer og mer; Det inkluderer også dyrere ting som medisiner og veterinærprosedyrer (2). Dette viser tydelig at kostnaden for kjæledyr eierskap stiger og har økt jevnt på årsbasis siden 2001.

Pet Industry Expenditures i USA:

2018 - $ 72.13 milliarder kroner
2017 - $ 69.51 milliarder
2016 - $ 66.75 milliarder kroner
2015 - $ 60.28 milliarder kroner
2014 - $ 58.04 milliarder
2013 - $ 55.72 milliarder
2012 - $ 53.33 milliarder
2011 - $ 50.96 milliarder kroner
2010 - $ 48.35 milliarder kroner
2009 - $ 45.53 milliarder kroner
2008 - $ 43.2 milliarder kroner
2007 - $ 41.2 milliarder kroner
2006 - $ 38.5 milliarder kroner
2005 - $ 36.3 milliarder kroner
2004 - $ 34.4 milliarder kroner
2003 - $ 32.4 milliarder kroner
2002 - $ 29.6 milliarder kroner
2001 - $ 28.5 milliarder kroner

Pet industrien expensure gjennom årene

Hvordan bryter disse dataene ned? American Pet Products Association kan bare gi data for 2017, og estimerte og projiserte data i år 2018 og 2019 så langt, og vi kan se noen av sammenbruddene der kjæledyrseiere bruker mest.

2017 - $ 69.51 milliarder utgifter i U.S. bryter ned som følger:

Mat - $ 29.07 milliarder
Forbruksartikler / OTC Medicine - $ 15.11 milliarder kroner
Veterinærpleie - $ 17.07 milliarder
LIVE dyre kjøp - $ 2.1 milliard
Grooming & Boarding - $ 6.16 milliarder kroner

2018 - $ 72.13 milliarder utgifter i U.S. bryter ned som følger:

Mat - $ 29.88 milliarder kroner
Forbruksartikler / OTC Medicine - $ 15.51 milliarder
Vet Care - $ 18.26 milliarder kroner
LIVE dyre kjøp - $ 2.01 milliarder
Andre tjenester - $ 6.47 milliarder

Som du kan se fra dataene ovenfor, er det eneste området der PET-utgifter er redusert, levende dyrkjøp. Dette faktum er ikke så overraskende, men vurderer den stigende bevisstheten om kjæledyret overpopulasjonsproblemet.

Men hvorfor er disse andre dyrkostnadene fortsatt stiger raskt etter nitten år?

En økning i kjæledyr eierskap

Ifølge American Pet Products Associations siste datautgivelse, eide noen 56% av amerikanske boliger kjæledyr i 1988 (det første året som en folketelling av kjæledyrside husholdninger ble holdt holdt.) Ifølge 2017-2018-datautgivelsen fra Appa har dette nummeret nå skyrocket til 68%. Av det 68% av amerikanske husholdninger, 60.2 millioner U.S. Husholdninger egne hunder og totalt 89.7 millioner hunder eies av de husstandene.

Den gjennomsnittlige kostnaden for grunnleggende årlige kjæledyrrelaterte utgifter for bare en av de enkle hundene? Appa 2017-2018 Data bryter den ned som følger:

  • Kirurgiske veterinærbesøk - $ 474 / år
  • Rutinemessig veterinær - $ 257 / år
  • Mat - $ 235 / år
  • Mat godbiter - $ 72 / år
  • Kennel Boarding - $ 322 / år
  • Vitaminer - $ 58 / år
  • Groomer / Grooming Aids - $ 84 / år
  • Leker - $ 47 / år

Det er en total på $ 1,549 per år. Selv om du er som oss, når du ser på noen av disse tallene, vil du le. For eksempel, $ 235 i året på hundemat, som åpenbart ikke vil dekke det for de fleste hundeeiere. Som kommer ut til rundt $ 19.58 per pose med mat per måned og for de fleste av oss, det kommer ikke til å skje, og hvis du har en hund med spesielle kostbehov, går det bra ut av vinduet etter tre poser med mat.

Etter hvert som flere familier bringer hjem sine nyopptatte kjæledyr, selvfølgelig, skal vi se årlige utgifter på kjæledyrrelaterte produkter som stiger, det er bare sunn fornuft. Men hvorfor er flere familier som bringer hjemmets kjæledyr?

Vi kan ikke peke på bare en årsak, men noen påvirkningsfaktorer inkluderer:

Foreldrenes roller. Par har barn senere i livet, men har fortsatt lyst til å binde over foreldrenes roller, slik at de bringer husdyr med økt frekvens og behandler dem som "startbarn" (3).

Husdyr over barn. Statistisk, færre og færre par i USA velger å ha barn i det hele tatt, og disse parene møter ofte sitt medfødte foreldre ønske ved å vedta et kjæledyr i stedet (4).

Helsefordeler. Økt forskning i de fysiske og psykiske helsemessige fordelene ved å ha kjæledyr har i det minste delvis bidratt til det økende antall husholdninger som legger til kjæledyr til familien sin (5).

Pet Healthcare koster

Er det økningen i kjæledyr eierskap som fører til økte veterinære kostnader? I henhold til Appa nåværende datautgivelse, fra 2017 til 2018, har utgifter på veterinærpleie økt med $ 1.19 milliarder kroner. Det er mange som tror at det er mindre "tilbud og etterspørsel" og øker veterinære kostnader som øker veterinærutgiftene og flere kjæledyrforeldre, bare å være mer villige til å bruke veterinærpleie.

Data på Pet Healthcare Kostnadsøkning

Ifølge nyere artikler er kjæledyrforeldre i dag mye mer åpne for å se hunden sin som en del av familien, og som sådan sørger de for veterinærpleie som de ville for medisinsk omsorg for andre medlemmer av familien. Dette er bare en del av hva folk refererer til som et skifte fra "Snoopy-generasjonen."

Mens tretti år siden så familier sine hunder som kjæledyr som bodde ute og var mye mer isolert fra familien, i dag har våre hunder blitt mye mer av en forlengelse av familieenheten. Dette fremgår videre av det faktum at kjæledyr foreldre bruker mer på over-the-counter kjæledyr behandlinger også. Ifølge dagens Appa-data fra 2017 til 2018 har utgifter på kjæledyrforsyninger, inkludert over telleren medisiner økt med $ 400 millioner.

Men er ikke veterinære omsorgskostnader som stiger? Ja, det er ingen tvil om at veterinærkostnadene for behandlinger stiger, men økningen er absolutt ikke så dramatisk som noen ville ha deg til å tenke, og det reflekteres ofte i mindre vanlige veterinære behandlinger og behandlinger som brukes til å forlenge kjæledyrets liv.

For eksempel har den månedlige kostnaden for en enkelt heartworm pille for hunder holdt seg relativt stabil i løpet av det siste tiåret; Imidlertid har fremskritt i veterinærteknologi ført til utviklingen av behandlinger som var uhørt for ti år siden. Selvfølgelig kommer forskningen og utviklingen av disse behandlingene til en kostnad, men det er en som de fleste kjæledyr foreldre er villige til å betale.

Kjæledyr forsikring og kostnaden

Det er også den ekstra vurderingen av kjæledyrsforsikring når vi snakker om den stigende kostnaden for å ta vare på våre kjæledyr. Dette er noe av en offshoot av kjæledyrhelsetjenester, bare fordi som vi har skiftet fra den "snoopy generasjonen" til en generasjon av kjæledyr foreldre, gjør vi alt vi kan for å gi mer avansert veterinærpleie for våre kjæledyr, og det betyr ofte å investere i kjæledyr forsikring.

Ifølge Forsikringsinformasjon Institutt (7), Antall kjæledyr som var forsikret i Nord-Amerika og Canada rose av en utrolig 17% mellom 2016 og 2017. Lurer på hva slags boom som var for kjæledyrs helseforsikringssektoren i Nord-Amerika for 2017? Vel, ifølge III, brutto skriftlige premier for kjæledyr forsikring hit $ 2.1 milliard på slutten av året. Det er en 23% økning i bruttopremier fra 2016.

Økende matvalg og kostholdsutvikling

En av de største hoppene i kjæledyrs eierskapskostnad de siste årene kan tilskrives Pet Food Industry. Ifølge Appa, nylig utgitte data fra 2017 til 2018, har utgifter på kjæledyrmat økt med $ 810 millioner. Hvorfor den utrolige økningen? Det er flere faktorer å skylde:

Bedre mat. Når vi ser tilbake til skiftet fra "Snoopy-generasjonen", har vi skiftet mot å mate våre hunder sunnere og mer ernæringsmessig lyd mat. Hvor en gang hunder ble matet bare bordskrap, nå blir de matet spesialitet dietter.

Merkevare granskning. Midt i mengden av kjæledyrsmat tilbakekalles de siste årene, velger flere og flere kjæledyrforeldre å mate kjæledyrmat som kommer fra mindre selskaper med strengere kvalitetskontrollprosedyrer. Disse selskapene har ikke gitt massabatter i store produsenter, og dette driver opp kostnaden av maten deres.

Helsebevissthet. Flere kjæledyr foreldre blir mer involvert i sitt kjæledyrs helse. De utdanner seg selv om innholdet i kjæledyrets mat (en bivirkning av Mange husker det som har skjedd) og gjør mer utdannede valg om maten som de spiser sine kjæledyr.

Markedsføring. Flere Pet Food-selskaper utnytter PET-foreldre ved å preying på deres sårbarheter etter masseinnkallinger. Ved å annonsere spesifikke ingredienser og ikke-ingredienser i maten, er de i stand til å markedsføre mat til en dyrere pris og kjæledyrforeldre er villige til å kjøpe det hvis de tror at maten er et bedre valg for kjæledyret sitt.

Fad dietter. Flere Pet Food Companies er fremme "fad dietter" for kjæledyr, Å vite at kjæledyr foreldre vil gjøre hva de må for å ta vare på sine firbente barn i dagens samfunn. For eksempel, nesten alle hundematfirmaer disse dager fremmer "kornfri" mat, selv om ikke alle hundene vil trives på et kornfritt kosthold og noen hunder vil til og med lide (8).

Økt levetid på kjæledyr

Det er mange faktorer som påvirker hundens levetid, og disse inkluderer kosthold, genetikk, rase, størrelse, veterinærpleie og mer. Med det i tankene er det flere studier som har vist at det i løpet av det siste tiåret, den gjennomsnittlige levetiden til våre hunder øker.

For eksempel, en japansk studie på den gjennomsnittlige levetiden til følgesvenn i Japan, fant at de siste tre tiårene i løpet av de siste tre tiårene har det gjennomsnittlige levetiden til disse hundene dramatisk økt 1.67 ganger fra 8.6 år til 13.7 år (9). Andre rasespesifikke studier har funnet lignende resultater blant spesielt rase grupper både store og små.

Hva betyr disse dataene for kostnaden for kjæledyrpleie? Med våre hunder som bor lenger, er vi selvsagt tilbringe mer på omsorg for dem. Hvis du spør oss, er dette ikke en dårlig avgang, og vi er sikkert villige til å betale for de ekstra årene.

Vil økeen av kjæledyrskostnadene som kommer til å stoppe?

Er disse stigende kostnadene for kjæledyr eierskap Noen gang kommer til å stoppe? Veldig usannsynlig. Men mens de vil fortsette å stige, er det imidlertid data som foreslår at vi sannsynligvis vil se dem begynne å ro ned. Når vi skifter til et mer kjæledyrsentrisk samfunn, har det blitt normen for å gi våre kjæledyr med "bedre", og mens vi håper at alle vil fortsette å skifte til denne tankegangen, tror vi at vi allerede har sett mest betydelig endring finner sted.

Les neste: Hvor mye koster en hund?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan og hvorfor kjæledyr eierskapskostnader fortsetter å stige