Bondenes hundanmeldelse: er farmers hund verdt det?

Farmers-Dog-Food-Review

Farmers Dog Deal: 50% rabatt for K9 av mine lesere

  • Få 50% av din første rekkefølge av bondenes hund (Spesielt avtale for K9 av mine lesere). Klikk her for å få rabatten din!

Bondenes hund er en av de mest populære Friske hundematvarer på markedet, og det blir stadig mer populært hver dag.

Eiere ønsker å mate sine hunder som familie, og bondenes hund lover et friskt og sunt alternativ du kan ha levert rett til dørstokken din. Dette gjør det åpenbart det et godt valg for de som ikke har noe imot å bruke litt ekstra for å ødelegge deres pooch med de beste spiser der ute.

Om bondenes hund + store fordeler

Bondenes hund gir Hyggelig hundemat gjort fersk for poochen din. Maten er designet for å møte alle hundens ernæringsmessige behov og så noen med hele kjøtt og grønnsaker.

bønder hund frisk hundemat

Store fordeler inkluderer:

  • Ferske ingredienser. Ingredienser er hentet fra anerkjente matleverandører, lokale gårder og andre menneskelige matpurere som møter USDA-standarder. Bondenes hund bruker ikke ingredienser for fôrkvalitet.
  • Enkle oppskrifter. Bondenes hundemat inkluderer protein + produsere + hjørnetenes essensielle vitaminer og mineraler. Det er det!
  • USDA kjøkken. Bondenes hundematpakker er laget i USDA Kitchens & # 8212; Den samme typen kjøkken din egen mat er laget i.
  • Vet-godkjent. Board-sertifiserte veterinære ernæringseksperter formulere og godkjenne hver oppskrift for å være 100% komplett og balansert i henhold til AAFCO-standarder (du bør alltid fôre hunden Aafco-sertifisert mat, frisk eller ikke).
  • Mindre behandling. Bondenes hundemat er friske, tilberedt ved lave temperaturer, og minimalt behandlet, spesielt i forhold til kibble. Over-behandlet mat Historisk har ikke vært for stor for mennesker, så det står til grunn at de heller ikke er ideelle for din pooch.
  • Pre-portioned. Bondenes hundemat er pre-portioned basert på hundens størrelse og behov.
  • Så frisk som mulig. Bondenes hundemat leveres innen dager for å bli gjort. Det er aldri dypt frosset (det er bare flash frosset for å holde trygt under levering), det er ikke designet for å være hylle-stabilt (for bedre eller verre), og det blir levert til dørstokken din ASAP.
  • Miljøvennlig emballasje. Bondenes hundemat kommer i en pappkasse som kan resirkuleres, og isolasjonen er biologisk nedbrytbar. Matlagringsbeholderen som kommer i hver forsendelse, er også biologisk nedbrytbar, og alle pakkene er laget av BPA-frie materialer og er ikke-giftige.

Hvordan Farmers hund fungerer

Når du først fyller ut din Farmers hundprofil, gir du en god del info om din pooch.

Bondenes hundprofil og tilpasning

På den første siden begynner du med hundens navn og hvor du bor.

Deretter gir du informasjon om hundens alder, vekt, rase og kroppstype. Jeg fant kroppstype diagrammer spesielt nyttig, fordi jeg tror mange eiere ikke selv innser at hunden deres kan være overvektig. Diagrammet kan virkelig hjelpe i denne forbindelse.

Du vil også detaljere noen medisinske problemer hunden din har, I tillegg til å gi informasjon om hundens nåværende diett.

Du vil også gi informasjon om:

  • Din hunds aktivitetsnivå (ikke aktiv / aktiv / veldig aktiv / pro-idrettsutøver)
  • Din hunds spisestue (veldig kresen / litt kresen / god eater / spiser noe)

Bondenes hundoppskrifter: Biff, Tyrkia, & svinekjøtt (aka de gode greiene)

Etter å ha gitt all denne informasjonen, får du din pups spiseplan, komplett med oppskrifter. Du kan undersøke hver oppskrift i detalj, sjekk ut ingrediensene, og fjern eventuelle oppskrifter du ikke er en fan av.

Bare klikk på en hvilken som helst oppskrift på full info om ingrediensene og ernæringsstatistikken.

Hvor mye koster bondenes hund?

Det er sannsynligvis ingen overraskelse at bondenes hund er pricier enn din standard kibble.

Bondenes hundemat kan koste ca $ 2 til $ 10 per dag, avhengig av hundens størrelse (mindre hunder, som alltid, er billigere å mate). Når vi skriver inn en prøveprofil for en 10-pund Dachshund, kom pris ut til $ 18.50 per uke (fyll ut spørreskjemaet sitt For personlige prisinformasjon).

Men ikke glem det K9 av mine lesere kan få 50% av sin første rekkefølge av bondenes hund, gjør det mye rimeligere å prøve (Klikk her for å få 50% rabatt på rabatt)!

Fordeler + ulemper av bondenes hund

La oss snakke fordelene og ulempene ved bondenes hund.

Fordeler

  • Veldig høy kvalitet mat. Som nevnt i vår detaljerte diskusjon om Farmers hundekjernefunksjoner, er denne hundematen veldig høy kvalitet og er laget av virkelig fantastiske ingredienser. Det er minimalt behandlet, veterinært og friskt.
  • Pre-portioned mengder hindrer overfeeding. Hunden fedme er ingen vits, og det blir så stort en epidemi som menneskelig fedme. De pre-porsjonerte pakningene på bondenes hundemat (som er tilpasset basert på hundens kaloribehov) hindrer deg i et uhell overfeeding fido, og holder ham slank og trimme.
  • Tilpasses (til en viss grad). Mens du ikke kan gjøre ganske så mye finjustering som noen andre friske hundemat, sikrer bondenes hundprofilspørsmål at du får et tilpasset kosthold basert på hundens størrelse, vekt og alder.
  • Kan lindre noen helseproblemer. Selvfølgelig kan kjørelengde variere med denne, men mange eiere har vitnet om at bondenes hund har forbedret hundens jakke, hud, helse og generell disposisjon.
  • Levering er fantastisk. Å gå til matbutikken, må jeg vanligvis kjempe med å bære tre 12-pakker Seltzer, mine menneskelige dagligvarer, samt en gigantisk pose med hundemat til bilen min. Å ha hundemat levert kan gjøre livet mye lettere.
  • Hunder er galne om det. Hunder virkelig går nøtter for denne maten! Remy faktisk startet synlig drooling som jeg tok bilder av sin middagsrett (noe jeg aldri har sett ham gjøre før).
bønder hund smak

Ulemper

  • Det er ikke bra for trening. Dette er ikke en ulempe av bondenes hund spesielt, men av ferske hundemat i General & # 8212; Det kan ikke brukes til trening. Remy og jeg har jobbet med mye løs leashvandring, & # 8220; la den være. praksis, etc. Fordi vi gjør så mye trening arbeid, foretrekker jeg å helle sin daglige frokost og middag kibble i min godbit og mate den til ham på turene mens vi jobber med treningsøvelser. Dette er bare mulig med en frisk hundemat.
  • Det fungerer ikke bra med noen puslespill leker. Noen ganger når remy virker kjedelig, vil jeg helle kibble i en mat-dispenserende ball og han vil ha tonnevis med moro snusende rundt og rulle ballen for å få maten ut. Dette er åpenbart ikke mulig med fersk hundemat. Når det er sagt, kan du definitivt fortsatt sette bondenes hundemat i en Kong og fryse det, så frisk hundemat er ikke uforenlig med alle Puslespill leker.
  • Det er ikke en mirakelløsning. Mange friske hundematvarer gjør at det virker som å bytte til et friskt alternativ vil kurere alle hundene dine. Selv om det er sant at noen hunder ser en enorm forbedring, kan en bytte av høy kvalitet mat, frisk eller kibble-basert, gjøre underverk.
  • Det er (veldig) dyrt. Alle kvalitets hundemat er dyrere enn den billigere purina-sorten, men bondenes hund er spesielt Dyrt hundemat, og ikke alle vil ha råd til det langsiktige (dette er et problem med all frisk hundemat, ikke bare bondenes hund). Heldigvis kan du bare bruke Farmers hund i en måned eller to, se hva slags forbedring du vitner i hunden din, og deretter avgjøre om det er verdt å stikke med eller ikke.
  • Det er ikke veldig bærbart. Bondenes hundemat må kjøles opp når den kommer, så det er ikke veldig bærbart. Dette kan være tøft hvis du reiser mye med hunden din, eller hvis hunden din bruker tid på flere hus (for eksempel med en hundesitter).

Min erfaring med bondenes hund

Vi prøvde bondenes hund for uken, og her er mine to cents.

Hva jeg elsker:

  • Hvor spent remy var å spise. (Jeg mener, han elsker alltid mat, men han virket spesielt spent da jeg piske ut bondenes hundpakker).
  • Remy`s Poop-forbedring. Remy`s avføring har vært ganske våte og løs for en stund nå. La oss bare si at jeg tilbringer et solidt minutt eller to som prøver å vri sine droppings i en pose ute på turer, og jeg er sjelden i stand til å få alt dette, og indusere ganske mye hundemamma skyld. Etter å ha spist bondenes hund i en uke, er hans avføring mye fastere og se sunnere. De er også mye lettere å plukke opp!
  • Personaliseringen. Jeg vet at det ikke egentlig betyr mye, men jeg trodde det var så søtt å se mitt og remy navn rett på emballasjen. Det gjorde oss bare (ok, for det meste meg) føler seg spesiell.
The Farmers Dog Review

Min eneste skuffelse er at remy har vært ganske kløende, og jeg håpet en endring i et kosthold på høyere kvalitet ville hjelpe. Dessverre, etter en uke på bondenes hund, er han fortsatt så kløende som noensinne.

Dette er ikke feilen til bondenes hund skjønt. Det betyr bare at remy sannsynligvis lider av en miljømessig allergi i stedet for en matallergi (Miljøallergier er mye mer vanlige hos hunder enn matallergi).

Når det er sagt, da jeg rapporterte mine resultater til bondenes hundepersonale, sa de faktisk at de har sett selv miljøallergier forbedres hos hunder over langvarig bruk. Det er uklart hvordan maten kan forbedre miljøallergier, men kanskje ser jeg bedre resultater med lengre bruk.

Vil jeg fortsette med bondenes hund? Kanskje på et tidspunkt. Det er ganske kostbart, og siden Remy er en ny hund i mitt liv, jobber vi mye på trening. Og for nå er kibble bare mye lettere å bruke for trening.

Jeg gir også remy til min mors hus et par dager i uken, så hun kan se ham når jeg jobber lange timer. Det er mye lettere for meg å bare kjøpe to poser med kibble & # 8212; en å holde på hennes sted og en for å holde på mitt sted & # 8212; enn det er å tote kjøligere pakker med fersk hundemat frem og tilbake hver uke.

Hvem er bondenes hund best for?

Bondenes hund frisk hundemat er spesielt flott for:

  • Kresne eaters. Hvis din Pup er en kresen eater, Det er slank sjanse han vil avvise disse tingene. Det er helt uimotståelig!
  • Hvis du er ferdig med trening. Selvfølgelig er hundetrening aldri helt over, men hvis hunden din har det grunnleggende ned og du ikke har de konstante treningsøktene vi jobber med akkurat nå, vil manglende evne til å bruke kibble som treningsverktøy, ikke være en stor avtale.
  • Hvis du vil dele med fido. Jeg er mest tullet, men ærlig, denne maten ser så bra ut som jeg er ganske fristet til å ta en bit av det. Jeg vil ikke bli remy sint, så jeg har ikke prøvd, men sannheten er at den bare utseende Velsmakende.
  • Hvis du ikke beveger deg rundt tonn. Frisk hundemat er ikke veldig bærbar, så det er best for eiere som er relativt stasjonære og ikke beveger seg eller går på vei med Fido hele tiden.
  • Hvis hunden din har helseproblemer. Mange eiere som har sykelig hunder eller valper med uvanlige lidelser har vært vitne til at hundene deres gjør en 180° På fersk hundemat. Hvis du har en syk pooch, og du føler at du har prøvd alt, er bondenes hund absolutt verdt en rettssak.

Skulle du prøve bondenes hund?

Ja, jeg sier at bondenes hund er absolutt verdt å prøve. Remy Absolutt Adored det, og jeg kan se fra hans avføring forbedring at maten virkelig hjalp hans fordøyelse.

Mange eiere har enda mer imponerende kontoer av deres Pups pels, hud, og til og med demeanor som forbedrer seg etter å ha prøvd bondenes hund.

Mens bondenes hund er definitivt dyrt fôr til Fido, siden Du kan få 50% av den første boksen, Jeg ser ikke hvorfor noen pup-foreldre burde ikke i det minste prøve det for en kort stint.

Kanskje du ikke bestemmer deg for at du ikke ser noen bemerkelsesverdige fordeler og ikke holder fast med leveransen etter den første nedsatte uken & # 8212; ingen skade, ingen feil. Eller kanskje hunden din drastisk forbedres på måter du ikke engang forestill deg på. Og i så fall kan du finne bondenes hund vel verdt prisen.

Farmers Dog Faq

Hvor mye er bondenes hund?

Bondenes hundprising varierer avhengig av størrelsen på hunden din.

Fersk mat kan koste ca $ 2 til $ 10 per dag, avhengig av hundens størrelse (mindre hunder trenger mindre mat og koster derfor mindre å mate & # 8212; enn større hunder).

Ved hjelp av en eksempelprofil for en 10-pund hund, kom bondenes hundprising ut til omtrent $ 18 per uke.

Det er imidlertid gode rabatter for førstegangskunder, som beskrevet ovenfor.

Er bondenes hund verdt det?

Dette avhenger virkelig av budsjettet ditt, så vel som hundens behov.

Hvis hunden din regelmessig lider av mage og fordøyelsesmakninger, har dårlig kvalitet poops, eller hadde andre medisinske problemer som kan lindres gjennom et forbedret kosthold, da kan bondenes hund være verdt sin relativt høye pris.

Hvis hunden din er sunn og fornøyd med hans nåværende diett, er det kanskje ikke mye grunn til å bytte mat.


Har du noen gang prøvd bondenes hund? Vi elsker å høre om din erfaring i kommentarene.

MERK: Hvis du ikke har fått en sjanse til å prøve bondenes hund ennå, ikke glem det K9 av mine lesere kan få 50% av sin første boks Når du registrerer deg med denne lenken.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Bondenes hundanmeldelse: er farmers hund verdt det?