Oppskrift: hjemmelaget vegan dog mat måltider

Feeding Dogs En kjøttfri diett er kontroversielt, Men noen kjæledyrseiere tror det er best for deres valp. Før du gjør noen endringer i hundens diett, spesielt en så ekstrem som dette, må du diskutere det med veterinæren din. Hvis veterinæren din gir deg det greit, dette Hjemmelaget Vegan Dog Food Recipe kan være et sunt alternativ for din fido.

Vegetarisk og vegansk dietter er ikke vanligvis anbefalt for hunder med mindre de har en helsetilstand som krever et lavt protein diett eller de har alvorlige matallergier og magesensitiviteter. Vanligvis er disse diettene matet av kjæledyrseiere som velger å spise en vegansk eller vegetarisk diett selv.

Det kan gjøres, men det må gjøres veldig nøye ved hjelp av en ekspert trent i hundens ernæring.

Hvis ikke gjort riktig, kan du føle et vegansk kosthold føre til proteinmangel, en aminosyre ubalanse og / eller en vitamin og mineralmangel. Det er derfor det er så viktig å jobbe med en utdannet profesjonell til å skape en sunn balanse mellom veganske oppskrifter for hunden din. Du vil kunne tilby ham en rekke måltider, mens du fortsatt møter sine ernæringsmessige krav.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Hjemmelaget Vegan Dog Food Recipe

Hjemmelaget Vegan Dog Food Recipe

Denne oppskriften er basert på næringsbehovet til en 20-pund voksenhund av en passende vekt uten helseproblemer. Serveringsstørrelsen er ca 2/3 kopp.

Ingredienser

  • 6 kopper vann
  • 1/2 kopp helkornsris
  • 1/2 kopp quinoa (svart eller hvitt)
  • 1 kopp linser
  • 3 middels søte poteter (kubet)
  • 3 kopper naturlig, organisk peanøttsmør
  • 1.5 kopper eple cider eddik

Veibeskrivelse

I en mellomstor gryte, kok vannet. Legg til linsene, quinoa, ris og søte poteter. Redusere varmen til lav, dekk potten og smør blandingen i ca. 40 minutter. Du vet når det er gjort fordi ingrediensene vil være øm.

Pass på å røre denne hjemmelagde veganske hunden matoppskriften av og til eller ingrediensene kan holde seg til bunnen av potten. Dette vil også hjelpe deg med å holde øye med blandingen, slik at den ikke overcook.

Når ingrediensene er ømme, legg til peanøttsmør og eddik.Rør helt til alt er blandet sammen helt. Når hjemmelaget vegansk hundematoppskrift kjøler, kan du betjene den til kjæledyret ditt umiddelbart.

Som jeg nevner i min videoguide ovenfor, kan du lagre denne hundematen i en lufttett beholder i kjøleskapet i 5-7 dager. Hvis du vil forberede denne hjemmelagde Vegan Dog Food-oppskriften i bulk for å lagre for en dag som du ikke har tid til å lage mat, kan du lagre rester i en lufttett beholder i fryseren i opptil 3 måneder.

Les neste: 6 må-vite tips for å lage din egen hjemmelagde hundemat

Hjemmelaget Vegan Dog Food Recipe

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget vegan dog mat måltider