Oppskrift: hjemmelaget vegetarisk hundetips

Mennesker bestemmer hva de skal baseres på deres ernæringsmessige behov, tro og bakgrunn. Disse valgene kan være politiske, miljømessige eller kulturelle. For noen hundeeiere, fortsetter disse valgene inn i kostholdet de velger for sine kjæledyr. Hvis du har latt etter en sunn og deilig oppskrift på Hjemmelaget vegetarisk hundebehandler, Du har funnet den!

Vegetariske dietter for hunder er ikke sterkt anbefalt av mange eksperter på feltet, men de kan gjøres. Faktisk har noen hunder fordøyelsesproblemer med kjøtt og de trenger et vegetarisk diett.

Men hvis dette er dietten du velger å mate kjæledyret ditt, må du gjøre det ved hjelp av en veterinær eller hundens ernæringsfysiolog. Hunder har visse ernæringsmessige behov, og de som må oppfylles, eller din Fido kan lide alvorlige negative helseeffekter.

Hvis vegetarisk diett er et godt valg for din valp, vil disse sunne hjemmelagde vegetariske hundene bli et fint tillegg til sin vanlige mat. Dette er også et godt valg for enhver hundeeier på jakt etter en trygg og sunn matbit for deres hundefag.

Flere ideer og videoer: Hjemmelaget hundemat og hund behandler oppskrifter

Hjemmelaget vegetarisk hund behandler oppskrift

Hjemmelaget vegetarisk hundebehandler

Ingredienser

  • 2 kopper hele hvete mel
  • 1 kopp rullet havre
  • 1/2 en kopp nonfat tørr melk
  • 1 spiseskje tørket persille eller 2 spiseskjeer terninger av fersk persille
  • 1/2 teskje salt
  • 1 egg
  • 1 kopp peanøttsmør (knasket eller glatt)
  • 1 kopp vann

Bruksanvisning

Disse hjemmelagde vegetariske hundene er enkle å lage, og siden du ikke trenger å gjøre noen hugger (med mindre du bruker fersk persille), tar Prep-arbeidet bare ca 5 minutter. Disse hundekakene vil være klare til ovnen på ca. 10 minutter!

Forvarm din ovn til 300 °.

Hjemmelaget vegetarisk hundebehandlerKombiner hele hvetemelet, rullet havre, ikke-vanntørr, persille og salt i en stor blandeskål. Rør ingrediensene til alt er jevnt blandet.

Legg egget og peanøttsmøret til den tørre blandingen. Som jeg forklarer i min videoguide ovenfor, mikrobølge peanøttsmøret i ca. 30 sekunder før du legger den til blandingen. Dette myker det og gjør det mye lettere å røre.

En annen oppskrift: Hjemmelaget bacon hund kjeks

Blandingen vil være tørr og smuldrende, men ikke bekymre deg. Nå må du legge til vannet 1/2 en kopp om gangen.

Tilsett en halv kopp vann og rør helt. Legg den andre halvparten en kopp sakte. Du vil bare legge til nok vann for å lage en sammenhengende deig.

Hjemmelaget vegetarisk hundebehandlerDeigen vil være klebrig, men det er greit. Slipp deigen i valnøttstørrelser på et godt smurt kakeblad. Flatt ballene med en gaffel, som jeg viser i videoen min, til de er ca 1/4-tommers tykk.

Som jeg forklarer i min videoguide, gjør jeg større hjemmelagde vegetariske hundesikkerhet for våre store raser og mindre informasjonskapsler for våre små raser.

Valnøtt-størrelse baller vil gi gjennomsnittlig størrelse informasjonskapsler. Du vil lage dem i ca 45 minutter. Hvis du gjør større hjemmelagde vegetariske hunder, må de lage mat litt lenger. Mindre godbiter trenger ikke å lage mat så lenge.

Denne oppskriften gir vanligvis omtrent 3 dusin gjennomsnittlig størrelse hundetips. Selvfølgelig, hvis du gjør større godbiter, vil det ikke gjøre så mange, og hvis du gjør mindre godbiter, vil det gjøre noen flere.

Mer hjemmelaget hundemat: Biff stew hjemmelaget hund mat oppskrift

Hjemmelaget vegetarisk hundebehandler

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget vegetarisk hundetips