5 Oljer som er gode for hunden din

Har du noen gang lagt merke til at hunden din er pels er ikke så glansende som noen andre hunders pels er? Det virker kjedelig og kanskje det er flass som faller fra din fidosjakke som de skraper kløende sted. Deretter begynner du å legge merke til de kløende stedene er overalt. Du ser hundens generelle utseende å være mindre enn optimal: negler er sprø, bryter og sprekker med letthet; leddene er litt creakier enn vanlig, kanskje hunden din hopper ikke så høy for ballen som de normalt ville.

Sannheten er at dyre hundemat, trening og grooming alene ikke er nok til å opprettholde hundens fysiske helse, sier veterinærer. Som oss må våre kjæledyr ha tilgang til ekstra kosttilskudd, fortrinnsvis gitt av naturen i stedet for kunstig produsert. Oljer som inneholder sunne fettstoffer som omega-3 og Biotin holder dem til å føle seg godt inne og ser bra ut ute. Så her er noen av oljene bra for hunder.

Les også: CBD og hunder - 15 måter det kan hjelpe kjæledyret ditt [infografisk]

Kokosolje

Kokosnøttolje er langt en av de mest populære og effektive oljene som er tilgjengelige for hunden din, siden den kan brukes på så mange forskjellige måter og har påviste fordeler. En "medium-kjede-triglyserid" kalt laurinsyre utgjør mer enn halvparten av fettsyrene som finnes i kokosnøttolje. Laurinsyre forbedrer fordøyelsen og inneholder antivirale og antibakterielle egenskaper som bidrar til å ødelegge destruktive patogener, og derfor vil du se det i helhetlige behandlinger og kjæledyr behandler så ofte.

Hvis du bare begynner å mate din hundekokonutolje for første gang, lett inn i prosessen med 1 til 2 ts og bland det inn med maten, så gradvis øke til omtrent en spiseskje for hver 30 pund. Selv om forbruker og fordøying av kokosnøttolje er den mest effektive måten å høste fordelene, trenger hunden din ikke å spise den! Hvis du scoop ut ert-sized mengde og gni den inn i hundens pels, dypt ned for å nå huden, kan kokosnøttolje tjene som en aktuell behandling for flass og tørrhet også.

Fiskeolje

Fiskolje for hunderNår det er gitt med riktig dosering, er fiskeolje en universell behandling for mer enn bare hundens hår og hud. Mens det ikke er nok bevis for å bevise at det kan reversere kreft eller redusere effektene, har studier vist at fiskeolje faktisk kan forhindre og senke veksten av unormale celler, som bare er en av de hundrevis av fiskeolje fordeler.

Studier viser at uendrede kvinnelige hunder er mer sannsynlig å utvikle brystkreft rundt 7 eller 8 år, så hvis du ikke har fått hunden din spayed ennå, bør du definitivt vurdere å introdusere fiskeolje til kjæledyrets kosthold. Det er en rekke fordeler som fiskeolje gir hundene, men en som det er mest kjent for, er at omega-3 nøytraliserer betennelsen, forbedrer felles helse og mobilitet i hunden din. Bruk 1000 mg per 30 pounds når du administrerer fiskeolje kosttilskudd; Hvis det forårsaker noen opprør med fordøyelsen, kutt tilbake til 500 mg og se om det hjelper.

Linfrøolje

Linfrøolje for hunderFiskallergier er langt og få i mellom når det gjelder hjørnetenner, men hvis kjæledyret ditt er allergisk mot fisk og senere fiskeolje, er det neste beste å prøve linfrøolje i stedet. Anses å være en "superfood", det er et trygt alternativ for hundens omega-3 fettsyrer krav i kostholdet. Husk at oljen alene ikke erstatter proteinet som fôring av faktisk fisk gir.

Du kan bytte fra linfrøolje til jord Linfrø på forskjellige dager; Oljen i seg selv har ingen protein, men bakken oppfrø inneholder omtrent et gram protein per spiseskje. Tenk på å bake det til hjemmelagde hundebehandler. Hvis du har en arthritic senior valp, kan du begynne å se endringer i deres energinivåer, Veterinærer sier. Du kan bare finne deg selv for lengre turer og kaste noen flere baller hver dag etter å ha flaxseed olje.

Krillolje

Hvis du ikke har hørt om å gi krillolje til hunder, er du ikke den eneste. Siden kokosnøtt og fiskeoljer er så populære og mye brukt blant kjæledyrseiere, går fordelene med krillolje helt ubemerket og uuttalte om. Krillolje er veldig forskjellig fra din daglige fiskeolje; hval, pingviner og blekksprut spiser det som en hoveddel av kostholdet. Disse små skapningene kan absorberes i en mye raskere hastighet enn fisk, og inneholder ca 240 mg EPA versus 180 mg tilstede i fisk. Imidlertid har begge blitt foreslått som et helhetlig middel for å hjelpe behandlingen av hypertyreose hos hunder.

Oliven olje

Olivenolje for hunderSist men ikke minst, kan olivenolje være veldig sunn for både hjørnetenner og folk, for ikke å nevne deilig. Ikke bruk olivenolje lokalt slik du vil kokosnøttolje, men Evoo kan legges til hundens mat eller bakt i godbiter. Bortsett fra omega og fettsyrer, er vitamin E også avgjørende for sunn hudcelleutvikling, du kan finne den i omtrent alle populære hudprodukter for mennesker.

Hunder trenger dette også, eller huden deres kan bli skumlet og parched. Når du gir hunden din olivenolje, bør du huske på at det er mulighet for at det forårsaker diaré, det er derfor jeg anbefaler å bake det til godbiter. Hvis du bestemmer deg for å gi det til dem rett, start med ca ½ til 1 teskje olivenolje per 20 pund og gradvis øke hvis hunden din kan tolerere den.

Introduserer nye oljer for hunder

Når du introduserer noe nytt i hundens kosthold - mat, oljer, kosttilskudd - ta deg tid og start med små doser uansett hvilken type spiselig det er. Oljer kan spesielt forstyrre fordøyelsen hos hunder, og forårsake oppkast og diaré hvis du gir din fido for mye for tidlig.

Et annet problem folk går inn i, gjør for lite forskning på ingrediensene i hundemat de kjøper mens de gir hunden ytterligere oljer og vitaminer samtidig. Når du administrerer kosttilskudd, må du sørge for at du vet hvor mye omega-3 og omega-6 fett (så vel som andre næringsstoffer) allerede er tilstede i hundens daglige måltider. Så sammenlign det beløpet til den anbefalte dosen for vekten av hunden din og juster tilsvarende.

Hvis du har prøvd å bruke disse oljene allerede og ikke ser noen forskjell i hundens helse eller utseende, må du kanskje vurdere å endre maten eller ta dem til veterinæren for et annet utseende. Underliggende problemer som lopper og andre parasitter kan forårsake ødeleggelse på en hunds kropp, og det viser i utseendet til kjæledyret ditt også.

Les neste: 9 Superfoods for hunder som forbedrer helsen sin (ifølge Science)

Pin og del med andre hundeeiere:

5 oljer som er gode for hunden din

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Oljer som er gode for hunden din