Sunn trening godbiter for hunder

"Hoppe! Sitt! Oppholde seg!"

Trening Din hund Den riktige måten krever en investering av dedikert praksis tid, tålmodighet og utholdenhet. Det kan være mye hardt arbeid! For å holde hunden din engasjert, er det vanlig å trene ved hjelp av en velsmakende godbit. Og hvem kunne si nei til "utseendet" - som sulten, hypnotiserende stirrer vi alle og elsker. Enten du trener en ny valp eller lærer en gammel hund nye triks (du kan!), ved hjelp av riktig treningsbehandler er en fin måte å motivere hunden til å spille fint og følge kommandoer.

Hvorfor skal jeg bruke treningsbehandler for å trene hunden min?

Trening med godbiter er den vanligste metoden der ute av noen grunner - det er morsomt, bygger kjæledyrets foreldrebinding, og best av alt, oppfordrer en kjærlighet til å lære i hunden din. De fleste hunder er lett distrahert, så det er godt utstyrt med fysiske belønninger for å utfylle din verbale ros vil hjelpe dem å være fokusert. Incentivizing god oppførsel og utvikling er den beste måten å hjelpe valpen eller hunden til å forstå kommandoene du lærer på.

Velg sunne, bite-sized godbiter

Det er best å se etter morsomme behandler eller kutte større i små biter når du forbereder deg til å trene hunden din. Jo mindre, sunnere og bedre treningsbehandlingen, desto oftere kan du belønne hunden din. Bite-sized godbiter er også snillere til hundens midje. Gjennom varigheten av en treningsøkt, kan valpen din konsumere håndfuller av godbiter. Holde behandler små betyr færre generelle kalorier som forbrukes. Det betyr også at hundens følgesvenn ikke blir for full før økten er over. Så lenge valpen din får noe de elsker, vil de være lykkelige.

Velg lavt kalori godbiter for trening

Ifølge Forening for Pet Obesity Prevention, Omtrent 53 prosent av hundene og 58 prosent av katter i U.S. er overvektige eller overvektige. Den generelle tommelfingerregelen for hundebehandler, ifølge mange næringseksperter, inkludert DR. Marrie på Uptown Animal Hospital og Dr. Nicholas på Forebyggende veterinær, er noe lagt til i kjæledyrets diett, bør ikke overstige 10% av kaloriene som mates hver dag.

For eksempel:

Hvis hunden din vanligvis spiser 500 kalorier per dag, bør behandler ikke overstige 50 kalorier. Du kan enkelt finne kaloriene på en behandlepose ved å se på den garanterte analysen, som ligner på ernæringsetiketten på menneskelig mat, som vanligvis finnes på baksiden av emballasjen.

Velg den beste behandlingen for hunden din

Som kjæledyrets foreldre, vet du hva som er best for dem og hva de vil nyte de fleste. Trenere og veterinærer vil sannsynligvis ha forskjellige anbefalinger basert på kjæledyrets helsehistorie, smakpreferanser og tygge personlighet.

Fordi de er så nysgjerrige, kan hunder lett bli kjedelig med den samme gamle behandlingen. Hvis du oppdager hundens entusiasme svindling, endrer du en annen belønning for lik eller større verdi. Du kan belønne hunden din for en jobb godt utført på mange måter, fra en enkel ripe på hodet til en varm mage gni. Pass på å blande den opp når du trener med positiv forsterkning for å holde ting morsomt og hyggelig for deg og kjæledyret ditt!

Redbarn Protein Puffs

Protein Puffs

Bli mer utdannet om skadelige tilsetningsstoffer og kunstige ingredienser som finnes i visse kjæledyrsmat og godbiter.

Høres bra - men det kan være utfordrende å finne de sunne alternativene som også oppfyller kravene til en kresen eater.

Redbarn Pet produkter, En ledende produsent av hundemat og godbiter, har utviklet den perfekte treningsbehandlingen for hunder som bare er en (1) kalori per godbit! Laget av menneskelig karakter, Redbarn Protein Puffs er pakket med 75% protein. Hvis du lurer på hvilket kaseinat, er det best kjent for å støtte sunn muskelvekst, noe som gjør det til et populært kosttilskudd blant idrettsutøvere og bodybuilders. Det brukes ofte i proteinbjelker, helse kosttilskudd og andre dietetiske produkter.

Ost protein puffer

Peanøttsmør protein puffer

Behandlerne er lette og sprø, fettfattige, høyprotein og lastes med essensielle aminosyrer for å støtte kjæledyrets muskelutvikling. Protein-puffer er også en ren etikettbehandling som ikke inneholder kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler, og er fri for hvete, mais, soya, korn og gluten. Du kan få dem i tre smaker: ost, peanøttsmør og Tyrkia.

Tyrkia Protein Puffs

En Instagram Influenter og AKC Championship Winner, Poppybasset sier, "Takk" til Redbarn for deres treningsbehandler, protein puffer.
Poppy Basset Popstjernen

"Takk til #REDBARNINC for å gjøre disse yummy godbitene! Vi bruker dem til trening fordi de bare er en kalori per godbit."Sier Angela, mor til Poppy Basset Popstjernen.

Hvis du leter etter ekstra treningsråd, sørg for å sjekke ut vår andre kjæledyr trening Artikler.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Sunn trening godbiter for hunder