Topp 7 best grain free dog treats

Kjæledyrseiere begynner å betale mer oppmerksomhet til ingrediensene i hundens mat og hundebehandler. En av de mest kontroversielle ingrediensene som finnes i nesten alle hundematvarer, er korn. Noen eksperter sier at det er gunstig for hundens ernæring, mens andre sier at alle hunder skal spise et kornfritt kosthold. Om hunden din behov å spise korn fri av medisinske grunner, eller du foretrekker bare å mate ham beste kornfrie hundebehandler, Her er noe du trenger å vite om det.

Den beste kornfrie hunden behandlerJeg tror vi kan alle være enige om at holistisk, menneskelig grad, økologisk hundemat er best for våre kjæledyr i de fleste tilfeller. Ikke bare det, men Det er også forskning som sier at kornfrie hundebehandler er sunnere for hunden din enn doggy snacks som inkluderer mange korn.

Vanligvis bør du ikke ta avgjørelsen om hvilken diett som er best for hunden din på egen hånd, og i stedet spør ekspertene. Din veterinær eller en hundens ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med å velge en hundematdiett som vil gi Fido næringsstoffene han trenger, samtidig som de tilfredsstiller helsemessige forhold som han måtte ha. Dette gjelder spesielt når du plukker ut ting som korn.

Vi dekker fordelene og ulempene med syv av de beste kornfrie hundene, for å se hvilke som passer best for de fleste hjørnetenner. Nedenfor kan du se våre og andre kjøpere anmeldelser for disse syv behandler merker:

Kornfrie hundebehandler Pris Kvalitet Vurdering
De ærlige kjøkkenbjelkene $$ EN+ 4.4/5
Natural balanse begrenset ingrediens hund behandler $ B 4.4/5
Cloud Star Grain Free Buddy Dog Treat $ B+ 4.4/5
Wilderness Blue Buffalo Dog Treats $ B 4.6/5
Wellness Puppy Bites Natural Grain Free Treats $ EN 4.5/5
Hills Science Diet Grain-Free Dog Treats $ EN+ 4.6/5
Wellness Core Marrow Roasts Natural Grain Free Treats $ B+ 4.4/5

* Klikk på de beste kornfrie hunden godbiter for mer informasjon, priser og detaljer. Bla nedenfor for å lese anmeldelser

Før du bytter hunden til en kornfri diett eller bare kornfri godbiter for hunder, må du diskutere overgangen med veterinæren din for å unngå komplikasjoner. Normalt, hvis du ikke er interessert i å bytte hundens mat og full diett, er de beste kornfrie hundens godbiter en fin måte å legge til ernæringsmessige fordeler for kjæledyrets kosthold uten å bytte kibble.

En ting som er viktig å merke seg er det korn og gluten er ikke det samme. Ofte kan folk utveksle de to, men hvis du unngår gluten, er det viktig for deg, og husk at ikke alle kornfrie hundebehandler vil være glutenfrie. Imidlertid er kornfølsomhet mye mer vanlig hos hunder enn glutenfølsomhet (som er svært sjelden), men sørg for å skille mellom de to når du samler informasjon fra veterinæren din.

Hva er de beste kornfrie hundene?
Topp 7 næringsrike kornfrie godbiter for hunder

1 De ærlige kjøkkenbjelkene

De ærlige kjøkkenbjelkene

De Ærlig kjøkken Bjelker kornfrie godbiter for hunder har en enkelt ingrediens, og det er 100% menneskeskapte villfiskeskinn fra Islands atlantiske farvann. Den behandles ved hjelp av en langsom dehydreringsprosess for å beholde sin naturlige godhet og næringsstoffer, og pakket av en amerikansk produsent for distribusjon.

Det er en utmerket kilde til magert protein og omega 3 essensielle fettsyrer. Det er lite fett og kornfritt. Bjelkene er pakket i fire forskjellige størrelser fra 3.25 gram til 7 gram.

  • Grain Free Dog behandler anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Disse deilige steinbithudterittene er tynne og knasete, noe som gjør dem til et perfekt alternativ til Tykk Rawhide Dog Treats. De kan lett kuttes i mindre stykker for å sikre at valper ikke kveler på en stor en ved et uhell. Mange foretrekker De ærlige kjøkkenbjelkene for sine mindre rasehunder og valper og for eldre hunder som kan være for gamle til å kraftig tygge på tøffere typer godbiter.

Dette viser seg også å være mildere på Queasy Tummies siden det er en enkelt ingrediens der inne, og det burde gjøre det lettere å fordøye. Noen kjæledyrseiere finner lukten for fishy for komfort; Deres hunder synes imidlertid ikke å tenke på det. De ivrig chomp på deres fisk tygger som livet deres var avhengig av det. Deres mennesker innrømmer og innrømmer at deres kjæledyr ser lykkeligere og sunnere med sin godbit.

Fordeler:
  • Enkelt ingrediensbehandler laget av 100% Human-Grade Wild-fanget steinbitskinn
  • Fettfattende
  • Kornfri
ULEMPER:
  • Sterk fishy lukt som var unappealing til mange kjøpere
  • Som de fleste av de beste kornfrie hundene, var det rapporter om hunder som ikke ville spise disse 

beste kornfrie hundebehandlerMest nyttige anmeldelse om disse kornfrie hundenes godbiter: "Jeg har to hunder - en med alvorlige allergier som bare tolererer fiskprotein. Jeg kjøpte disse chews slik at hun kunne få noen godbiter som hun ikke kan ha greenies lenger. Vel, hunden jeg kjøpte de godbitene, er ikke glad i dem (dermed en stjerne av), men min andre..... "

2 Natural Balance Limited Ingredient Treats

Natural balanse begrenset ingrediens hund behandlerNaturlig balanse Begrenset ingrediens Dog Treats (Lit) lover en hyggelig tyggeopplevelse for din furrige venn. Godbitene kommer i form av små smakfulle og sprø kjeks. De er enkle å tygge og vil ikke forårsake kvelning eller tenner fragmentering på grunn av for mye tøffe godbiter. Dette er også noen av de beste kornfrie hunden godbiter for valper med allergi, fordøyelsesbesvær og hudproblemer.

Disse kornfrie doggy kjeks kommer i 8-oz, 14-oz, og 28-oz pakker med den søte potet og fiskeoppskriften. Andre varianter inkluderer søtpotet og kylling, søtpotet og and, søtpotet og vilt, og brunt ris og lammåltid.

  • Grain Free Dog behandler anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Mange kjæledyrseiere har kjøpt dette for sine kjæledyr som en godbit og som et tillegg til kostholdet. Deres hunder elsker denne høyproteinet, og Natural balanse begrenset ingrediens hund behandler har ikke forårsaket de vanlige maladiene de har opplevd fra andre godbiter. Fordøyelsesbesvær, allergier, flatulens og løs avføring var ganske vanlig i tidligere behandlingstyper og merker, så de finner ingen grunn til å gå tilbake til sine gamle godbiter eller finne andre godbiter.

Siden dette merket tilbyr flere varianter, kan de bytte til de andre smakerne nå og da. Hundene synes å like variasjonen, og deres mennesker er sikre på samme gode kvalitet i kjeksen og den beholdt entusiasmen i sine kjæledyr.

Fordeler:
  • Begrenset ingrediens hundebehandler
  • Tilgjengelig i fem smaker
  • Ingen kunstige smaker, farger eller konserveringsmidler
ULEMPER:
  • Flere anmeldere var ikke imponert over at pakken de mottok hadde mer enn en tomme av krummer på bunnen
  • Som med noen av de beste kornfrie hundene, var det rapporter om hunder som ikke ville spise disse 

beste kornfrie hundebehandlerMest nyttige anmeldelse om disse kornfrie hundenes godbiter: "Jeg har kjøpt dette produktet i over et år. Jeg elsker at de er begrensede ingrediensbehandler, og hunden min elsker dem også. I de siste månedene har jeg mottatt produktet i uakseptabel tilstand. Nesten alle hundene behandler..... "

3 Cloud Star Grain Free Buddy Treat

Cloud Star Grain Free Buddy Dog TreatHvis hunden din opplever mageforstyrrelser, hudallergi eller annet symptom på kornintoleranse, vil du kanskje bytte til Cloud Star GRAIN-FREE BUDDY DOG TREAT. Disse er ovnbakte kjeks, laget av ekte peanøttsmør og andre naturlige ingredienser. Disse kjeksene er ganske lave på kalorier og fett og er perfekte for hunder med vektproblemer eller hudproblemer.

  • Grain Free Dog behandler anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Små valper og eldre hunder er ivrige fans av Cloud Star Grain Free Buddy Dog Treats, og de liker å chomping på disse myke og seige delikatene. Det kan være at disse er mildere på tannkjøttet og tennene enn deres tidligere godbiter var. Husdyr ser også ut til å finne peanøttsmørsmaken så uimotståelig. Kjæledyr eiere som ikke liker lukten av noen fishy eller kjøttfulle godbiter de pleide å gi sine kjæledyr, er nå dobbelt så glade for at deres pooches tar godt på disse velsmakende luktende tygge.

beste kornfrie hundebehandlerEnda bedre, disse er laget i den gode gamle USA og hundeeiere vil alltid velge mat som er laget av pålitelige produsenter. Mer enn noe annet, har de observert at irritasjoner og mageproblemer på hundene deres har blitt bemerkelsesverdig redusert etter bare noen få uker på disse godbitene.

Fordeler:
  • Laget av ekte peanøttsmør og andre naturlige ingredienser
  • Lavt i kalorier og fett
  • Hvete, mais og soya fri
  • Glutenfri
ULEMPER:
  • Noen kjøpere sier at selskapet har forandret sin oppskrift i det siste året, og hunden deres liker ikke de nye godbitene så mye
  • Et par anmeldere sier at disse godbitene ikke ble lagret riktig av nettbutikker, og de gjorde hunden sin syk, men da de kjøpte fra en lokal dyrebutikk, var de fine

beste kornfrie hundebehandlerMest nyttige anmeldelse om disse kornfrie hundenes godbiter: "Disse godbitene er en hit i huset vårt - vår senior miniatyr schnauzer har alltid elsket dem, og vår 3 år gamle kinesisk crested er også en stor fan. Mer nylig tok jeg litt over til min mors hus for å se om hennes Chihuahua likte..... "

4 Wilderness Blue Buffalo Treats

Wilderness Blue Buffalo Dog TreatsNå er det en av de beste kornfrie hunden godbiter for de kresne kjøtt-kjærlige hundene. De har denne medfødte kjærligheten til kjøtt, akkurat som deres forfedre gjorde. Wilderness behandler fra. Blå bøffel feeds på denne naturlige trangen. Selskapet har kommet opp med en hundebit som hovedsakelig er kjøtt.

Disse kornfrie godbitene for hunder er laget av sunne og proteinrike ingredienser som kylling, and, kalkun eller laks. Den inneholder også linfrø som er en stor kilde til omega 3 og omega 6 fettsyrer. Ingen korn eller andre fyllstoffer ble brukt til å bulk opp disse godbitene, derfor er de mer egnet for hunder allergisk mot gluten og korn.

  • Grain Free Dog behandler anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Wilderness Blue Buffalo Dog Treats er et stolt produkt av USA og er tilgjengelig i fire størrelser. Kjøpere sier laks kjeks stien variant spesielt får hundens hale wagging, selv for de pickiest eaters. De sier at dette alene gir dem enda mer grunn til å kjøpe Wilderness Blue Buffalo Dog Treats.

beste kornfrie hundebehandlerNoen klager på at disse kjeksene er for smuldrende, og at de vender seg til støv på bunnen av posen, men andre har en kreativ måte for dette. I stedet for å kaste krummer bort og kaste bort premium mat, heller de det på toppen av hundens måltid og får en umiddelbar yummy mat topper i stedet.

Fordeler:
  • Laget av proteinrike ingredienser
  • Ingen mais, hvete eller soya
  • Ingen kunstige konserveringsmidler eller smaker
ULEMPER:
  • Kan være for smuldrende og ofte miste sin form etter en kort stund
  • Kan være noe dyrt i forhold til andre alternativer

beste kornfrie hundebehandlerMest nyttige anmeldelse om disse kornfrie hundenes godbiter: "Min lille tyske shepherd valp elsker disse i all smak og blir plutselig utrolig lydig når pakken er produsert.Øynene brede hun stirrer nøye på posen til godbiter overleveres.Jeg er glad og vet, sammen med..... "

5 velvære valp biter naturlig korn gratis valp trening godbiter

Wellness Puppy Bites Natural Grain Free Puppy Training TreatsDisse er faktisk to av de beste kornfrie hundene. Velvære naturlig kjæledyr mat gjør disse godbitene i mykt lam og laks og crunchy kylling og gulrøtter oppskrifter. Disse er bite-sized godbiter som er perfekte snacks mellom måltider eller belønninger for god oppførsel under treningen.

Disse populære kornfrie kjæledyret godbiter er laget av høy kvalitet, premium laks, lam kjøtt og kylling, superfoods som blåbær og søte poteter, og omega-rike linfrø. Kylling og gulrotvariant er sprø, mens lammet og laksvarianten er myk og seig. Dette er et produkt av USA og er dekket av en garanti.

  • Grain Free Dog behandler anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Valper under 1 år gamle trenger å tygge, men de ville trenge noe som ikke vil skade tannkjøttet eller skade tennene sine. Kjæledyr eiere funnet Wellness Puppy Bites Natural Grain Free Puppy Training Treats å være den perfekte godbit for sine kjæledyr. Disse viste seg å være akkurat den rette størrelsen, mykhet, tekstur, smak og fordøyelighet.

beste kornfrie hundebehandlerDisse er så naturlig sunne at hundene gitt disse godbitene ikke opplevde irritasjon eller mageproblem, fikk ikke unødvendige pund, og hadde en sunn utseende. Kjæledyrseiere tilskriver dette til behandelsens nærende fordeler og det faktum at det ikke inneholder korn og fyllstoff, kjøttbiprodukter og andre tvilsomme ingredienser.

Fordeler:
  • Bite-sized godbiter som er ideelle for valper eller trening
  • Laget i USA
  • Laget med premium, alle naturlige ingredienser
  • Ingen kjøttbiprodukter, mais, hvete, meieri eller noen kunstige farger og smaker
ULEMPER:
  • Mange anmeldere sier at disse er noen av de beste kornfrie hundene, men de ga valpen forferdelig gass
  • Som med alle de andre produktene på denne listen, var det rapporter om hunder som ikke ville spise disse godbitene

beste kornfrie hundebehandlerMest nyttige anmeldelse om disse kornfrie hundenes godbiter: "Det var vanskelig å finne en godbit for potty train mine valper. De fleste godbitene i butikkene anbefaler dem for valper 5 måneder og eldre. Mine var bare 3 måneder gammel. Disse godbitene var stor og perfekt størrelse for trening. Hundene mine var besatt av..... "

6 Hills Science Diet Grain-Free Treats

HøydeDisse behandler ser så munnvann du tror at de var for mennesker. Bakker mener at hunder fortjener bare sunn mat og godbiter, og det er ingen grunn til at hunder bør frata sunn og topp kvalitetsmat som behandles i de høyeste standardene.

Hovedbestanddelen i disse beste kornfrie hundene er premium kylling kjøtt, og de inneholder også epler. Det inneholder ikke korn, gluten eller kunstige ingredienser. Disse X-formede og teksturerte godbitene passer som tygger og som en ekstra kilde til protein.

  • Grain Free Dog behandler anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Behandlene er laget i små størrelser, så dispensering er veldig kontrollerbar. Dette er definitivt et forsiktig valg for kjæledyrseiere som ser på hundens vekt eller fôrer dette til mindre typer hunder. Det er ikke nødvendig å kutte behandlingen fordi ett stykke er perfekt for en liten hund. Større hunder kan bli gitt flere stykker. Dermed trenger en husholdning med flere kjæledyr hunder ikke å kjøpe en annen godbit for hver enkelt - Hills Science Diet Grain-Free Dog Treats er perfekt for dem alle.

beste kornfrie hundebehandlerI motsetning til noen godbiter, har dette ikke en stinkende lukt, ikke fettete, og forårsaker ikke allergier eller magesmerter. Det er en vinner blant hunder, og selv de mest finicky pooches finner dette vanskelig å motstå. Det er en annen oppskrift, Tyrkia-varianten, som inneholder ekte kalkun kjøtt og tranebær. Det er et flott alternativ hvis du vil holde hunden gjette om hans eller hennes neste behandling. Det gjør ting mer interessant, men fortsatt fulgte med samme kvalitet og pålitelighet.

Fordeler:
  • Ekte kylling er # 1 ingrediens
  • Laget med naturlige ingredienser
  • Ingen kunstige konserveringsmidler, farger eller smaker
  • Laget i USA
ULEMPER:
  • Litt dyrt
  • Ikke tiltalende for alle hundene

beste kornfrie hundebehandlerMest nyttige anmeldelse om disse kornfrie hundenes godbiter: "Jeg kjøpte disse godbitene til hunden min fordi han er overvektig, og han elsker godbiter. Jeg ville at han fortsatt kunne spise visse godbiter fordi vi må holde ham på en streng diett, og han får ikke å spise mye mat som han vant til det..... "

7 Wellness Core Marrow Roasts Natural Treats

Wellness Core Marrow Roasts Natural Grain Free Dog TreatsDisse godbitene ser ut som korte og klumpete sylindriske kjeks, fylt med ekte biffmarg i midten. Denne proteinpakket behandlet er bakt til en knasende godhet og tilfredsstillende fylde som gjør det hyggelig for den siste biten. Det er to oppskrifter tilgjengelige - Hjertelig biff og Savory Tyrkia.

Ingrediensene i disse naturlige beste kornfrie godbitene for hunder inkluderer kvalitets ingredienser som biff, benmarg, kyllingfett, søte poteter, maltterter, linfrø og urtekstrakter. Det inneholder ikke hvete, gluten, mais, soya og kunstig smak eller farge.

  • Grain Free Dog behandler anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

De er laget i USA og er dekket av kvalitetssikring og tilfredshet garanti. Kjæledyr eiere la merke til at det ikke er fettete, noe som er bra. Ingen ønsker oljeaktige merker på tepper eller en fettete følelse igjen på hånden etter dispensering. Wellness Core Marrow Roasts Natural Grain Free Dog Treats gå gjennom baking eller steking, så prosessen slags tørker sin ytre del. Det har geniøst kombinert to teksturer som holder kjæledyr som svinger halen - det er sprø på utsiden, men likevel sydd og dypt smaksatt på innsiden.

beste kornfrie hundebehandlerKresen hunder og de kronisk reagerer på mange ting og ingredienser gjør veldig bra på disse godbitene, så deres eiere holder ekstra poser av disse i hunden pantry. Delene er bare den rette størrelsen og ikke så smuldrende. Når et stykke smuldrer i stykker på gulvet, renser hunden den opp i et blink av et øye. Så det er trygt å si at enten hunden innser at krummen er så deilig å la det gå til avfall, eller kjeksen er ikke rotete i det hele tatt.

Fordeler:
  • Laget med premium, naturlige ingredienser
  • Ingen hvete, hvete-gluten, mais, soya, kunstige farger eller smaker
  • Laget i USA
ULEMPER:
  • Noen anmeldere sier at hvis de matet hunden sin mer enn en av disse godbitene per dag, ville hunden deres lide med diaré
  • Som med noen av de beste kornfrie hundene, var det rapporter om hunder som ikke ville spise disse 

beste kornfrie hundebehandlerMest nyttige anmeldelse om disse kornfrie hundenes godbiter: "Jeg ønsket å prøve noe annerledes, og disse hørtes bra, som en fin deilig godbit for guttene mine. Hunder elsker dem, men bare problemet er hvis de får mer enn en per dag, de får løpene..... "


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 7 best grain free dog treats