Topp 10 best american bully kennels - fra kurupt og remyline til nakamoto!

Topp 10 Best American Bully Kennels - fra Kurupt og Remyline til Nakamoto!

På grunn av populariteten til American Bully Dogs, American Bully Kennels vokser også i tall. De American Bully Kennel Club var den første Kennel Club å gjenkjenne denne relativt nye hunden rasen. De er enda nyere i kategorien Companion hunder.

Husk å sjekke ut vår Bestselling American Bully Guidebook For bedre din kunnskap om etisk hundeavl, sykepleie og kennelmarkedsføring.

Om American Bully Kennels

De American Bully Breed kommer i fire hovedvarianter:

  1. Lomme,
  2. Standard,
  3. Klassisk, og
  4. XL.

Det er også noen mobbe typer som ikke mottar offisiell anerkjennelse. Men disse typene er like vanlige også. Amerikanske mobbingshunder kommer i alle størrelser fra små til store.

De gjennomsnittlig levetid av en amerikansk mobbing kan variere fra 8-12 år. Imidlertid er de sunne for det meste, og bare noen få sykdommer som er felles i denne rasen, er dødelige. Det vanligste helseproblemet disse hundene står overfor, er relatert til deres kroppsstruktur som til slutt reduserer levetiden deres også. De veier rundt 30 til 40 kg i gjennomsnitt. Vi har skrevet om Amerikanske bully avlsfeil plaget rasen og vi håper alle oppdrettere tar inspirasjon fra gutta som er oppført i denne artikkelen.

Selv om deres utseende gir dem et aggressivt utseende, er amerikanske mobber faktisk det motsatte når det gjelder deres personlighet. Amerikanske mobber er beskyttende, lojale og spesielt vennlige med barn. Dette gjør dem til den ideelle følgesvenn for mannen. Mer nylig har folk fra hele verden begynt å akseptere amerikanske mobber som familie og kjæledyr hunder fordi de er intelligente og enkle å trene.

De forskjellige typer amerikanske mobber
De forskjellige varianter av amerikanske mobber.

Topp 10 American Bully Kennels

Som den amerikanske mobbingen fikk mer og mer anerkjennelse, fant vi mange kenneler å sette opp amerikanske mobbehunder til salgs. Imidlertid øker antallet topp kenneler av amerikanske bullies, gjør det ikke nødvendigvis å finne en.

Sannheten er at i et slikt konkurransedyktig marked, er det vanskelig å finne en pålitelig oppdretter. Derfor bør du bare nå ut til de beste kennelene av amerikanske bully hunder. Dessuten, hvis du er en hunderoppdretter selv, vil du ha mer kunnskap om disse toppamerikanske bully-kennelsene hjelpe deg med å starte din egen avl.

Hvis du er interessert i å eie en amerikansk mobb, kan du komme i kontakt med noen av beste amerikanske bully kennels. Vi har satt sammen en liste over de 10 beste kennelene i American Bully som tilbyr de beste hundene i verden.

1. Kurupt Bloodline

Kuruint Bloodline er et fantastisk tillegg til den amerikanske mobberfamilien. Dette Fantastisk American Bully Bloodline inkluderer større hunder, referert til som freakish. Deres mål er å produsere store dyr som ser skremmende ut, men har den mest kjærlige personligheten. De berømte Bossy Kennels er en av oppdretterne i denne blodlinjen. Dette er en av toppen XXL Bully Kennels i USA. Hva mer, de spesialiserer seg på XL og gigantisk størrelse i amerikanske mobber også.

Videre sporer disse hundene tilbake til Pitbull Fighters fra 100s for år siden, selv om Kuruint Bloodline er mye større i størrelse. Selv om denne blodlinjen har en lang uokumentert historie, men vi vet om den mest verdsatte hunden i denne blodlinjen. De Kurupt Blood Panic (Noen ganger referert til som panikk) er en stor mannlig amerikansk mobb som har en 27-tommers gigantisk hode. Panics prøven brukes ikke bare til avl av denne blodlinjen, men selges også over hele verden til andre Kuruint Bloodline-kenneler og oppdrettere.

Kuruint Bloodline har et veldig stabilt rykte når det gjelder etisk avl. Imidlertid er et problem med denne blodlinjen at ikke alle mennesker gjenkjenner det som en autentisk amerikansk mobbing. Men Kuruint Bloodline ble introdusert for bare noen få år siden. Så, vi kan forstå folks motvilje mot å akseptere det.

Du kan finne ut mer om denne blodlinjen på dette Facebook-side.

2. Razors Edge

I dag, Razors Edge Bullies er en av de mest kjente i hundens verden. Det var en tid da det var umulig å finne razors kanten pitbull kenneler var umulig. Men Dave Wilson endret verden av American Bully Kennels. Han startet når mobbene ikke eksisterte i det hele tatt, men i dag, med all sin lidenskap og hardt arbeid, har han klart å få Razors Edge Bullies som heter blant de beste kennelene av amerikanske bully hunder.

Chat med Dave Wilson fra Razors Edge.

Dave startet ved å forberede spillhunder med sikte på å gjøre dem atletisk og sterk. Han bred noen av de beste Amerikanske Pitbull Terriers, Men snart ble et forbud pålagt som hindret ham i å gjøre det. Dette er når Dave begynte å eksperimentere og bruke sin kunnskap om genetikk til spill. Men hans mål var å gå for noe "mer mobbe, mindre terrier". Så, etter mye graving, fant han den perfekte hunden for å starte sin razors Edge-blodlinje.

Dette var en hund fra Kimmar Kennels som nå har produsert noen av de beste amerikanske mobber i verden for denne blodlinjen. Som disse hundene er tykk og sterk, så folk som elsker en ideell mobbe er en fan av denne blodlinjen. Vanligvis raser XL og XXL Bully Kennels denne blodlinjen.

Hvis du vil komme i kontakt med andre razors Edge Bully-entusiaster og oppdrettere, så kan du koble til med dem på dette Facebook-side.

3. Gotte Gotiline Pitbull Bloodline

Her er en annen toppamerikansk mobbing kennel som kan interessere deg. Som de fleste ikoniske amerikanske bullyblodlinjer, startet denne med kjøp av en annen blodlinjes stud også. Richard Barajas krediteres for starten på denne blodlinjen. Etter at hunden hans døde, fikk han en annen en fra Grey Line Kennels kalt Den beryktede Juan tart. Denne legendariske studen sporer tilbake til showtime, som var grunnlaget for Grey Line Pitbulls.

Richard kjøpte tart i 1997. På grunn av deres muskulære utseende ble disse hundene navngitt Gottiline Pitbulls. Blodlinjen fikk først berømmelse i Amerika før vi flyttet videre til Filippinene, Kina, Japan og Canada. I det gotteavlsprogrammet tar de seg til å produsere store, Bulky Pitbulls. Spesielt er denne blodlinjens hunder kjent i vektdraging sport.

Med deres sterke utseende og brede bygget, ser disse hundene ganske skremmende ut. Imidlertid er deres personligheter det totale motsatte. Denne blodlinjen er kjent for å ha et rolig temperament og en vennlig aura. Over tid har det opprinnelige gotteutseendet endret seg drastisk.

Hvis du er i denne blodlinjen, ta kontakt med denne kennelen på deres nettside.

Sjeldne opptak av Den beryktede Juan tart fra vestsiden kenneler.

4. Remyline blodlinje

Remyline-blodlinjen var initiert fra en razors kanten amerikansk mobbing og ble startet av Fabian Chichester i 2004. Denne blodlinjen har produsert høykvalitets hunder de siste 15 årene. Folk i markedet blir ofte gal for en amerikansk mobbing som tilhører denne blodlinjen.

I begynnelsen brukte de en mannlig mobbing fra razors kanten kalt Lowjacks Remy Martin og en Pitbull Terrier-kvinne som heter Bella. Men de hadde ikke tenkt å starte en ny blodlinje. Men den resulterende mannlige mobben var så perfekt at Etterspørselen etter hans sæd økte. Nå, den studen ble kalt Remy, og det var hvordan Remyline Bloodline startet. I dag er det over 1000 Remyline Bloodline Bullies. Likevel, American Bully Kennels i USA ser fortsatt opp for prøven av denne rasen.

Fremfor alt, det er en ting som setter denne blodlinjen bortsett fra andre & # 8212; Fabian skapte hele blodlinjen med samme mann, noe mest oppdrettere ikke prøver. Som et resultat har hver eneste hund fra denne blodlinjen et konsekvent og lignende utseende som tiltrekker seg flere og flere mennesker. Nå, mange andre kenneler forsøker å skape en remy av sine egne av avls razors Edge Bullies. Men hva de ikke skjønner er at den opprinnelige remy kom fra to svært spesifikke hunder som bare Fabian var heldig nok til å finne.

Du kan komme i kontakt med de eksisterende Remyline oppdretterne her. Også, dette er hvor du finner noen av de beste kennelene i American Bully.

Fabian Chichester, grunnleggeren av Remyline Bloodline, aksjer med oss ​​tapet av hans hund Remy Martin.

5. Colby Pitbull Bloodline

Colby Pitbulls er blant de XL til XXL hunder. Denne blodlinjen er over et århundre gammelt. Du kan imidlertid fortsatt finne en 100% ren rasepupp i den. Disse hundene er veldig sterke og sporty, men deres temperament er ikke den roligeste. Dette gjør dem uegnet som hjemme kjæledyr eller runde hunder. Tvert imot er de den perfekte sportshunden på grunn av deres sunne natur.

I dag raser alle de klassiske amerikanske bully oppdretterne Colby Pitbull Dogs på grunn av deres høye etterspørsel. Imidlertid har disse hundene ikke et lignende utseende til den amerikanske gropen med en bred kropp og en kort statur. I kontrast er hunder fra denne blodlinjen muskulære, store, og har lange ben, akkurat som amerikanske mobber. Du kan lese mer om denne blodlinjen her.

6. Bully Camp Line

I verden av amerikanske mobber, MR. Miagi er et husstandsnavn. Denne studen er faktisk fra Bully Camp Line. Ikoniske og eksotiske amerikanske mobber kan ofte være 50% Bully Camp Line og 50% Razors Edge. Samlet sett har de to legendariske blodlinjene skapt noen av de beste og mest elskede blodlinjene i den moderne dagen.

George Soto er administrerende direktør i theBullycampline. Dessuten eier han Mr. Miagi og definitivt setter ham til god bruk med all avl. Ikke bare har hans kennel en veldig respektabelt rykte, Men det er også en høy etterspørsel etter valpene i denne blodlinjen. De har veldig intelligent avlet genetikk som gir hundene en kort og ekstremt bredkroppsstruktur med perfekte funksjoner. Over hele verden bruker oppdrettere direkte etterkommere fra denne blodlinjen for å skape sine egne.

George Soto gjennomfører et show hvor publikum kommer til å beundre de perfekte hundene i hans kennel. Hvis det ikke er praktisk for deg, kan du besøke sin offisielle Instagram å se noen av hans valper. Dessuten kjører George også International Bully Registry også.

7. Golden Line

Golden Line Kennel produserer noen av de mest elskede amerikanske bullies. Noen kenneler produserer XL Golden Line Bullies mens andre går for lommen eller Micro American Bullies. De Nordvest Golden Line er en berømt kennel for denne blodlinjen. Imidlertid produserer de bare mindre gulllinjehunder. Denne kennelen er Ligger i Oregon, dermed navnet nordvest. En lidenskapelig og entusiastisk familie kjører nordvest Golden Line for å produsere fantastiske amerikanske bullies.

Golden Line Bullies fra denne kennelen har tykke bein. De har også en karakteristisk bred og kort kroppsstruktur. Dessuten sikrer denne kennelen godt temperament i sine hunder også. De produserer i utgangspunktet de perfekte rundehundene som folk med mindre leiligheter også kan eie. Ikke bare det, men denne kennelen produserer også noen andre blodlinjer. Men Golden Line er deres spesialitet. Deres stud, Sancho, er en berømt gylden linje bully med en tykk og bred kropp.

Du kan finne ut mer om denne kennelen her!

8. Kingpin Line

Hvis du ser etter amerikanske mobber med Sporty og hard genetikk Men en kjærlig personlighet, så kan du være interessert i Kingpin-linjen. Disse hundene har en passiv personlighet som gjør dem til å passe til å holde i en leilighet. J lomeli eier untouchable kingpinline og er en stor bidragsyter for det. Interessant, den berømte amerikanske mobben, Mr. Miagi, hadde en kingpin sire. Dette bekrefter at denne blodlinjen har eksistert i flere tiår og er blant de beste.

Her er J Lomeli`s Instagram hvor du kan beundre sine valper og finne ut mer informasjon om hans amerikanske mobbe kennel. Fra de 27.000 tilhengere han har på Instagram, gjetter vi at han er en etisk oppdretter med godt omdømme. På den annen side, hvis du vil bidra til denne blodlinjen, så kan du også få Semen av høy kvalitet av studene eid av J Lomeli.

9. Kanten av Gottiline

Hvis du foretrekker en lomme eller mikroamerikansk mobbing, Deretter er kanten av Gottiline stedet å gå. Denne kennelen spesialiserer seg på korte og brede pitbulls. Videre er blokkerte hoder, massiv struktur, tykke bein, bredt bryst, og en lav statur noen andre egenskaper av valpene fra denne kennelen.

Med andre ord, de er mestere på produserer moderne gottehunder. Fremfor alt bruker de Stamtavle studs og kvinner å produsere det beste søppelet. Noen av de mest berømte Gotte Gotiline Pitbulls i verden kommer fra denne kennelen som midt i blinken, Sour Apple, og Victoria.

Kanten av Gottiline Bullys er basert i Sør-California. Du kan finne ut mer om dem på deres nettside.

10. Nakamoto bullies

Nakamoto Bullies er standard amerikanske bully oppdrettere basert i Sør-California som omhandler eksotiske mobber. Denne familien kennelen er oppkalt etter sønnen, Jack Nakamoto Jr. De avl ventures av denne familien går ganske tilbake i tid med moren avl pitbulls siden 1980-tallet. Hun begynte imidlertid å avlne amerikanske bullies i 2010 sammen med sønnen hennes. Kort sagt, det faktum at de jobber som en familie og har så mye erfaring, sikrer sin lidenskap og kvaliteten på amerikansk mobbing.

Familien ønsker velkommen noen til Besøk deres 60-acre kennel og se deres hunder. De raser hovedsakelig fra TheBullycampline Karate Barn (som er en av de beste Miagi-kid) eller fra en stamtavle Nakamoto Bully. De Eksotiske hunder av høy kvalitet Fra denne kennelen sendes til folk rundt om i verden. Videre bruker denne familien Vet-sertifiserte avlsmetoder. Så, du kan være trygg på at deres amerikanske mobber er sunne og produsert i de beste forholdene. Hvis du er en amerikansk bully elsker, kan du kontakte dem for å kjøpe PUPS.

Det er imidlertid spesielle nyheter for kennelseiere - folk fra Nakamoto Bullies tilbyr også stud service for andre oppdrettere. Så, du kan starte din egen linje ved å bruke studien sin. Du kan besøke deres nettside for mer informasjon.

Konklusjon

I denne artikkelen har vi prøvd å dekke alle de beste kennelene i amerikansk mobbing. Over hele verden stoler folk på disse kennelene for å bruke etisk avlspraksis.

Hvis du vil avle amerikanske bullies, så vær oppmerksom på at dette ikke er en enkel jobb. Å være en vellykket hunderoppdretter, spesielt av en utfordrende rase som amerikansk mobbing, kan ta år med hardt arbeid og svette. Mange kenneler kommer og går, men bare noen få amerikanske mobbe kenneler overlever gjennom tiden.

Det som virker som en enkel bedrift som starter fra en mannlig og kvinnelig amerikansk mobbing, er ofte utenfor utfordrende å opprettholde. Imiterer en annen vellykket kennel vil få deg ingen steder. Bruk din egen forskning og kunnskap for å komme opp med vellykkede ideer.

Men hva er viktig er at din American Bully Kennel bruker etisk avlspraksis. Også, Lær om andre mobber raser å bestemme seg for en klar visjon for blodlinjen din. Ingen virksomhet er alltid vellykket uten hardt arbeid og etikk. Disse to egenskapene er byggeklossene til alle disse toppamerikanske mobbene, og den eneste grunnen til at kundene er tiltrukket av hundene sine. Med andre ord har de overlevd i flere tiår i dette tøffe markedet på grunnlag av deres prinsipper. Dette er noe som alle andre kenneler og bedrifter skal streve for å gjøre også.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 10 best american bully kennels - fra kurupt og remyline til nakamoto!