35 Vakreste hunderaser i verden

Som de sier, er skjønnheten i øynene til beholderen. Vi har alle hørt dette ordtaket minst en gang. Det er sant, men de vakreste tingene er alltid så i de fleste øyne. I en verden full av hjørnetenner, anser mange at disse hundene er mest Vakre hunderaser av det største antallet mennesker.

Naturligvis, av millioner av hunder rundt om i verden, vil ingen være like vakker som pelsbabyen som har stjålet hjertet ditt. Men denne listen vil hjelpe deg med å se rett og slett som raser andre mennesker tenkte som mest tiltalende. Mye av dette basert på raseens popularitet også. Så hvis du vil ha en valp som er en samtale starter, vil en fra denne listen sikkert slå noen hoder på hundeparken.

Bare husk at utseendet ikke er alt. Sørg for å undersøke en rasehistorie, vanlige personlighetstrekk og eventuelle helseproblemer de kan være predisponert til. Du kan ikke velge din nye evig venn basert utelukkende på utseende. Du må vite hva du får inn i for lang tid før du forplikter seg til å vedta en bestemt rase.

I SLEKT: 30 mest populære hunderaser som er berømte over hele verden

35 vakreste hunderaser i verden

Vakreste hunderaser

Vakre store rasehunder

1. Doberman Pinscher

Denne berømte hunden rasen er elegant og skinnende, og veldig kjent rundt om i verden. Modige og lojale, Doberman Pinschers er veldig grasiøse og godt plassert.

Energisk og lekfull, må Doberman utøves regelmessig for å holde seg fra å være aggressiv og ødeleggende. Disse valpene gjør store vakthunder.

2. Tysk Shepherd

Tysk ShepherdDu vil ofte se hundene i denne rasen som arbeider, enten på politistyrken, brannlaget eller som vakthund. Disse aloof hjørnetene er ikke lett distrahert.

Tyske Shepherd Dogs er energisk og elsker spilletid, men de er rolige og restrained også. Tyske hyrder vet at det er en tid og sted for alt.

3. Chow Chow

DChow Chowogs i denne rasen ser kongelig som en løve. Disse fur-babyene er ikke veldig energiske og trenger ikke mye trening. Chows gjør det bra med alene tid som de er uavhengige og selvvillige.

Dette gjør dem også vanskelig å trene. Hvis du eier en av disse, må du bruke sterk, "Pack-Leader" -opplæring. Husk at denne rasen også trenger en betydelig mengde grooming.

4. Akita Inu

Akita InuDisse valpene foretrekker å være topphunden, så de trenger en sterk trener for å overbevise dem om at de er "beta". Akita er ikke godt sammen med andre dyr.

Mens en av de vakreste hundene raser, er de kjent for å være aggressive uten riktig opplæring. Hvis du har barn I huset må de bli lært for ikke å nærme seg en pooch på fôringstid.

5. Alaskan Malamute

Alaskan MalamuteEn rase som foretrekker kaldere temperaturer, Alaskan Malamute er vennlig og lekfull, når du vet hvordan du skal håndtere dem og ta vare på disse hundene. Disse personable hundene "snakker".

De vil serenade deg med "woo-woos" og "rouw-rouws". Malamutes elsker å klatre og hoppe, så du trenger en høy, solid gjerde for disse fur-babyene. Men du må også være en erfaren handler.

6. Rhodesian Ridgeback

Rhodesian RidgebackEn afrikansk rase, disse hundene er sterke og tøffe. Denne kraftige rasen trenger trening. Ridgeback er vennlig og lekfull og kan lett skade noen i varmen i øyeblikket.

Pooches i denne kategorien er muskuløs og godt bygget. De har en karakteristisk linje (Ridge) av håret på ryggraden.

7. Great Dane

Great DaneKjærlig og lojal, Great Danes er flott for boliger med barn og andre kjæledyr. Disse lekne hundene må læres manerer mens de fortsatt er små.

En gang vokst, kan den store dansken lett skade barna og bryte ting mens du bare prøver å spille. Hvis du tror hester er vakre, vil du tro at disse gigantene er en av de vakreste hunderrasene, også.

8. Bokser 

BokserMens boksere kan se stille skremmende, er de virkelig en av de vennligste raser rundt. Muskuløs og slank, de gjør Great Watch Dogs Som deres utseende alene er en avskrekkende å være kriminelle.

Disse korte hårhundene er enkle å vedlikeholde, men de kaster mye. Boksene er også veldig aktive hunder og krever mye trening. Uten et passende uttak, kan deres overskytende energi komme ut i stygg atferd.

9. Kuvasz

KuvaszDenne rasen kan være aggressiv og fryktelig, du må være en sterk, erfaren trener for å lykkes med å eie denne hunden med hell. Siden dette er en liste over de vakreste hundens raser, er de åpenbart veldig tiltalende for øyet.

Disse rolige, avslappede hundene trenger en rolig, avslappet husholdning. De gjør det ikke bra rundt barn og andre kjæledyr. Enkelt sagt, det er best hvis Kusasz er det eneste kjæledyret i husstanden.

I SLEKT: 20 dyreste hunder raser fra hele verden

Vakre medium rase hunder

Vakre medium rase hunder

10. Australian Shepherd

Aussies er aktive og utendørs. De elsker å løpe og leke og bli våte og gjøre triks og ... vel, noe. Vennlig og munter, de er flotte med barn og andre dyr.

Deres ofte krystallklare blå øyne er en av de unike funksjonene som lander dem på listen over de vakreste hunderasene. Disse hjørnetenatene kan til og med ha to forskjellige fargede øyne.

11. Canaan Dog

Canaan DogTerritoriale Canaan er en stor rase for en vakthund. De er hengiven med sine eiere, men de liker ikke fremmede.

Dette er rolige hunder som ikke liker å være rundt små barn eller andre kjæledyr. Med nesten ingen shedding og ikke nødvendig å børste, er disse valpene vakre og Lett å vedlikeholde.

12. Shiba inu

Shiba inuEn mid-size hund, Shiba Inu stammer fra Japan. Mens disse vakre hundene ikke bare ser bra ut, er de også veldig sunne. Disse fur-babyene er ryddige og fine og vil rense seg som en katt.

Kjent for å være aggressiv, disse valpene liker ikke barn eller andre dyr. De kan være en av de vakreste hundene raser, men de er absolutt ikke en av de vennligste.

1. 3. Beagle

BeagleDenne rasen har funnet veien inn i hjertene til mange. De er livlige og kjærlige å gjøre dem underholdende følgesvenner.

Oppdrettet som jakthunder, beagle Elsker å bjeffe og hylle, og trenger trening for å dempe dette ønske. Mens kanskje ikke vakkert i tradisjonell forstand, er de definitivt enkle på øynene.

14. Azawakh

AzawakhDisse elegante hjørnetenner er nesten barkløse. De har også en mild måte og rolig oppførsel. Mens de ikke liker katter og bølle barn, er de hengiven med sine familiemedlemmer.

Azawakh kan virke som en avgang, men det er faktisk veldig festet til sine eiere og gjør det bedre som en innendørs hund. Disse hundene har et unikt utseende, som er en av hovedgrunnene til at de lander på listen over de vakreste hunderaser.

15. sibirsk husky

sibirsk huskyPUPS I denne rasen er LUN og foretrekker kjøligere temperaturer. De er mischievous og underholdende, men de vil trenge streng trening.

Med piercing øyne gjør Siberian Huskies alle de vakreste hundene raser. Disse hundene er utgående og vennlige, men passer best for en erfaren hundeeier.

16. Belgisk malinois

Belgisk malinoisHvis du har voksen (eller nesten) barn, og ingen andre kjæledyr, ikke utelukke denne rasen. Den belgiske malinois er i klassen av arbeidshunder. Hvis du er aktiv og vil ha en hund som du kan lære alle slags triks og jobber, så er dette det for deg.

Hunder i denne gruppen er intelligente og enkle å trene. Dessverre er de ikke veldig vennlige med fremmede. Mens de er en av de vakreste hundene raser, er den belgiske malinois vanligvis ikke som barn og foretrekker å være i et rolig, stille hjem.

17. Faraoh Hound

Faraoh HoundRasen som gir veggene til mange egyptiske pyramider og templer, Faraohhound er kongelig og slank. Uavhengig og sterk vilje, disse hundene er litt vanskeligere å trene enn de fleste.

En gammel ørkenavl, disse flotte valpene gjør det ikke bra i kaldt vær. Disse hundene har mye energi og ble tradisjonelt brukt som kaninjakt hunder i de maltesiske øyene.

18. Shetland Sheepdog

Shetland SheepdogDisse sunne hundene har langt hår og kaster lett. Men å oppveie det, er de svært intelligente problemløsere.

Disse hundene bjeffer også lite og er ikke kjent for å bryte ut av gjerder. Kombiner de egenskapene med et rykte om å ikke tygge opp alt, og dette er en flott rundt hunden.

19. Whippet

WhippetEn annen "Barkless" hund, whippet er stille å leve rundt. Disse raske, fleksible hundene er vennlige og sosiale. Imidlertid trenger de mye trening og gjør best med den aktive, utendørsfamilien.

Disse intelligente hundene er enkle å trene. De vil ikke ha noe mer enn å omgir av glade mennesker. The Whippet er et godt valg for aktive familier.

20. Ibizan Hound

Ibizan HoundDisse strømlinjeformede, racinghundene er flotte med barn. De har også kort, lett å ta vare på strøk som holder dem sunne i varmt vær.

Hvis dette er hunden for deg, sørg for at du har en høy, solid gjerde for å holde dem i stadig å løpe bort. Ibizan Hounds elsker å løpe og hoppe og kan lett unnslippe de fleste innkapslinger.

21. Dalmatian

DalmatianDette er en annen gammel rase hvis opprinnelse er spottete. De antas å være gamle hunder av krig. Dalmatians er uavhengige og intelligente, så de er ikke så trengende og klamrende som noen andre raser.

Dalmatians er kjent som en av de vakreste hundene på grunn av deres lunefulle, spottete strøk. Hvis du får en, må du sørge for at det blir mye trening. Dalmatians passer godt i hjem med aktive mennesker som liker utendørs opplevelser.

Anbefalt: 30 mest stille hunderaser som er perfekte for leiligheter

Vakre små rase hunder

Vakre små rase hunder

22. Bichon Frise

Rolig og rolig, disse små hundene passer ikke til "Hyper Lapdog" stereotypen. Disse sosialt, nysgjerrige fur-babyene gjør gode følgesvenner.

Du trenger aldri å bekymre deg for at kjæledyret ditt løper bort, de er klamrende og foretrekker å holde seg nær deres mester. Ikke bare er de en av de vakreste hundene raser, det luksuriøse kappen i Bichon ikke kaster.

23. Havanese

HavaneseEn cubansk lapdog, disse små valpene gjør jobben godt. Havanese er hengiven, nysgjerrig og underholdende. No Shed, Silky Coat betyr at denne hunden er pen og hypoallergenisk.

En ekte lapdog, du trenger ikke engang å utøve disse valpene. De fleste Havanese er fornøyd med å bare sitte og bli elsket. De gjør et utmerket kjæledyr for byboere som bor i små leiligheter og eldre på jakt etter en liten, hengiven venn.

24. Yorkshire Terrier

Yorkshire TerrierYorkie er modig og selvsikker, og valper i denne rasen elsker å utforske. Disse populære hundene har strøk av sølv og gull. Dette er din mer typisk "yappy" liten hund, men de kan være trent til å røre ned.

Hengiven og vennlig, Yorkshire Terrier liker å spille. Men de liker ikke ting for høyt og bølle. Det er best hvis disse hundene ikke er i boliger rundt unge eller rambunctious barn.

25. Miniature Pincher

Miniature PincherDisse hundene har utseendet på Doberman, men ikke størrelsen. "Min-pin" kaster veldig lite og har en kort, lett-å-groom jakke. Mens det er vennlig med sitt folk, liker disse valpene ikke fremmede.

Miniature Pinchers vil trenge sosialiseringstrening som starter fra valpenhood hvis du planlegger å ta dem rundt rare mennesker og steder. Disse små hundene er lavt vedlikehold og blir svært knyttet til sine eiere.

26. Maltesisk

MaltesiskFluffy og hvitt, disse pelsballene er en virkelig trengende rase. De krever oppmerksomhet. Mild og imøtekommende, de elsker også å ødelegge sine eiere.

Maltesisk er flott for personen som ønsker å behandle hunden sin som et barn. Med buer i håret og malte negler, gir disse vakre valpene mye oppmerksomhet.

27. Pekingese

PekingeseSom mange leketøy raser, Pekingese elsker oppmerksomhet og liker ikke å være igjen alene veldig ofte. Disse "løvehundene" er søte og spunky.

Pekingese gjør en flott vakthund på toppen av å være på E av de vakreste hunderaser. De foretrekker selskapet med bare et par mestere. Rolige, rolige boliger er best for disse hjørnetenner.

28. Papillon

PapillonPapillonen er umiddelbart gjenkjennelig på grunn av sine sommerfuglør. Denne intelligente rasen er lett å trene, noe som gjør dem gode for første gang og uerfarne hundeeiere.

Disse små valpene er energiske og robuste. De er klare for jo mer grov og tørketrommel. Sunn og vennlig, disse "sommerfuglene" har alt.

29. Pomeranian

PomeranianPoms er våken og nysgjerrig og gjør gode kjæledyr for barn. Disse modige valpene gjør gode vakthunder. De vil ikke nøle med å stå på grunn.

Fluffy og søte, Pomeranians kommer i en rekke farger, slik at du kan velge din favoritt. Disse hundene er vanskelig å huske, så du kan trenge valp Pee Pads.

30. Coton de Tulear

Coton de TulearDette Lett å huske-tog rase er den kongelige hunden av Madagaskar. De fleste av showhundene fra denne rasen er hvite, men du kan finne dem i andre farger.

Faktisk sier historien at de opprinnelige hundene var mange forskjellige farger, men de mest populære hvite som faktisk ble opprettet av avl med Bichon Frise.

31. Japansk hake

Japansk hakeDette er plakathunden for lap hunder. De har et søtt, nysgjerrig uttrykk. Mange er enige med den tradisjonelle japanske utsikten at de er en oppstigende vesen og høyere enn andre hunder.

Disse små valpene er kjærlige og følsomme, og handler mer som katter enn hunder. De er ikke bare en av de vakreste hundene raser, de er også en god passform for nesten alle husholdninger.

32. Bolognese

BologneseBolognese er en flott hund for allergikere. De har lange hvite strøk som ikke kaster. Denne pels-babyen er rolig og høflig mot alle det møter.

Denne intelligente hunden trener lett. Bolognese lærer å være stille inne og rambunctious utenfor - bare hvordan det skal være.

33. Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles SpanielDisse robuste valpene er en av de få leketøyrasene som fortsatt kan gå på tur og til og med jakte. Kongen Charles sies å være naturlig lydig og lett å trene.

En vennlig hund, disse kjekke valpene er klare til gå ut og møt verden - Med mindre det er et furry dyr. Disse hjørnetenene beholder et sterkt byttet instinkt.

34. Italiensk Greyhound

Italiensk GreyhoundDen italienske Greyhound er en veldig atletisk hund. De trenger eiere som også er atletiske eller har tid til å bruke for å tilfredsstille denne hundens treningsbehov.

En utmerket jumper, disse pooches trenger høye gjerder. Som de større greyhounds, er den italienske variasjonen elegant og slank.

35. Kinesisk crested hårløse

Kinesisk crested hårløseDenne hunden har nok hår til å sette i en bue hvis det er ditt ønske, men resten av deres lille kropp er hårløs. Håret de har, er lange og skinnende.

Faktisk ser de ut som om de kunne grave omslaget til en romansk roman. Kinesisk Crested er også rolig og stille; Men de har husopplæringsproblemer.

Det om runder opp vår subjektive, men undersøkt liste over vakreste hunder i verden. Er du enig eller uenig? Har du noen annen hund rase til nominert som en av de vakreste hundene på planeten?

Les neste: 20 beste korte hår hunder raser som er enkleste å groom

Pin og del med andre hundeeiere:

De 35 vakreste hundene raser i verden

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 35 Vakreste hunderaser i verden