20 Sterkeste hunderaser i verden

Hvis du er som meg, elsker du store, sterke hunder. Det er noe om å ha en pakke muskler for å snuggle opp til om natten. Jeg føler meg aldri tryggere enn jeg gjør når jeg vet at jeg er beskyttet mot noen vil være inntrengere av en av Sterkeste hunderaser i verden.

Det er bestemte fordeler å vedta en sterk hund, men de har sine ulemper også. Vanligvis er sterke hunder ikke det beste alternativet for boliger med barn. Disse hundene kan overmanne store voksne, så et barn ville sikkert aldri kunne kontrollere en av disse pooches. Hvis du vil ha din barna skal være involvert I omsorg for kjæledyret ditt, kan en av disse rasene ikke være det beste alternativet.

Hvis du leter etter en sportslig hund eller arbeider for å hjelpe deg med din homestead, kan disse sterke hjørnetenene være akkurat det du trenger. Hver rase har sine fordeler og ulemper, og jeg har listet dem alle her ute.

Sørg for å gjøre omfattende undersøkelser før du vedtar en av de sterkeste hundene som du ikke er kjent med. Den eneste måten å sikre at hjemmet ditt kommer til å være en god passform for ditt nye kjæledyr er å vite hva du kommer inn på før du tar med Fido Home.

Les også: 20 farligste hunder i verden

20 sterkeste hunderaser i verden

Sterkeste hunderaser

1. Alaskan Malamute

Å ta topplassen på listen min er Alaskan Malamute (bildet ovenfor). Denne rasen foretrekker de kaldere temperaturene. Hvis du liker hunder som "snakker", så er malamute for deg. Bare sørg for at du har et sterkt, høyt kabinett.

Fordeler - Pooches i denne rasen er sterke. De kan trekke sledene, pakke forsyninger, og vognfrakt. Alaskan Malamuter elsker å streife omkring og klatre. De er lykkeligste med en travel, utendørs familie som vil ha tid til å lære og trene dem til å være nyttige. Vennlig og hengiven, disse hundene gjør det bra med barna.

Ulemper - Denne rasen liker vanligvis ikke andre dyr. Dobbeltbelagt, disse fur-babyene gjør det ikke bra i varme temperaturer. Malamutes er reservert med fremmede og vil trenge sosialiseringstrening fra en ung alder for å holde seg til å bli redd og aggressiv. Disse valpene elsker å grave, så vær forberedt!

Sterkeste hunderaser

2. Bandog

Dette er en rase av varierte forfedre. De ble opprinnelig opprettet av avl "Mastiff" raser med "Bull Dog" raser.

Fordeler - Denne rasen er fortsatt hovedsakelig avlet for å være vakthunder, og de utmerker seg. Modige og sterke, disse hundene vil legge ned sitt liv for sine kostnader. Disse imponerende dyrene har kort, lett å ta vare på strøk. Disse valpene kan være hengiven og lojale med sine voksne eiere, men de er ikke anbefalt for barn og andre dyr

Ulemper - Som hovedsakelig vakthunder, kan disse hjørnetenene være farlige. De trenger intens "pakke leder" trening. De er skeptiske og mistro til fremmede, så de trenger intens sosialiseringstrening fra fødselen. For mange er bandogen som en mutt, så du vil ikke kunne motta AKC-sertifisering. Hvis det er drømmen din, er det best å velge en annen rase.

Sterkeste hunderaser

3. Bernese Mountain Dog

Denne wooly hunden trenger kule temperaturer for å være sunn. Disse valpene er også kjent som "Berner".

Fordeler - kjærlig og vennlig, Bernese-fjellhunden kan være en av de sterkeste hunderasene, men de er også gode med barn og andre kjæledyr. Opprinnelig en arbeidsavle, elsker de fortsatt å jobbe og nyte å lære triks og spille sport. Intelligent og ønsker å behage, disse gigantene er enkle å trene. Du trenger ikke å bekymre deg for aggresjon i disse fur-babyene, de er vennlige med alle de møtes.

Ulemper - Mens ekstremt vakker, trenger deres lange strøk med børsting og rengjøring. De kaster også ganske mye. Hvis du ikke liker kroppsvæsker, er dette dråpe dyret ikke for deg. Leken, stor og sterk, hjørnetenner i denne rasen vil trenger lydighetstrening starter fra en ung alder.

I SLEKT: Pit Bull Muskel Få 101 - Slik buler du opp en pitbull sunt

Sterkeste hunderaser

4. Bokser

Denne rasen har en imponerende statur som ikke samsvarer med sin personlighet. De vil vanligvis ikke skade en flue, men de kan drepe furry små dyr hvis de ikke er trent.

Fordeler - Denne kjærlige hunden er veldig vennlig med familien, inkludert barn og andre hunder. Boksere er intelligente og enkle å trene. De er gjennomsnittlige i deres ønske om å bjeffe og streife rundt. Dette energiske furrige familiemedlemmet vil tilpasse seg leiligheten som bor så lenge de får rikelig med trening.

Ulemper - Det kan få fremmede til å føle seg skumle med sin muskuløse kropp, men de egentlig ikke Gjør gode vakthunder på grunn av deres vennlighet. Boksere som milde klima, så omsorg må tas når du går utenfor i kaldt eller varmt vær. De kan være en av de sterkeste hundene raser fysisk, men disse valpene gjør det egentlig ikke når de er alene i lange perioder.

Sterkeste hunderaser

5. Bull hunder (pitbull, amerikansk, engelsk, etc.)

Bulldogs har et dårlig rykte akkurat nå på grunn av "pitbull". Faktisk kan alle mobbe raser være fulle hvis det er opplært riktig.

Fordeler - Intelligent og lojal, disse muskulære følgesvennene er enkle å trene. Med kort hår, trenger oksen ikke mye tid på groomers. Kjent som "Nanny hunder", Disse valpene elsker barn. De er lekne og beskyttende. De fleste av hundene i disse rasene er rolige og rolige.

Ulemper - Pass på at du får din pels-baby fra en anerkjent oppdretter som ikke raser på hunder. Som andre sterke raser, må du begynne med sosialisering og "Pack Leader" trening tidlig. Noen mennesker vil hilse på deg og din valp med frykt og kanskje sinne. Deres følelser kan påvirke hundens følelser. Forbered din pels-baby riktig.

Sterkeste hunderaser

6. Kaukasisk Ovcharka

Denne russiske hunden er en hyrde, og det er tøft. Det kan drepe ulver og bjørn for å holde sine gebyrer trygge, som er en av hovedgrunnene til at det gjør min liste over de sterkeste hundene raser.

Fordeler - Denne rasen ble laget for å overleve, våte, våte land og bitter kulde; så det er en tøff cookie. Uavhengig og selvsikker, disse hjørnetenene gjør det vanligvis bra med alene tid. Modig og lojal, denne rasen er et vanlig politiet, redning og arbeidshund i områdene i den gamle Sovjetunionen.

Ulemper - seriøs og profesjonell, dette er ikke en god hund hvis du har barn og andre kjæledyr. Denne rasen er ikke egnet for varmere klima. Hvis du vil eie denne poochen som en følgesvenn, eller en vakthund, må den gjennomgå alvorlig "Pack Leader" trening og lydighetsklasser. Det vil være en fare for fremmede hvis ikke sosialisert riktig.

Anbefalt: 20 hunderaser med den sterkeste bittekraften

Doberman Pinscher

7. Doberman Pinscher

Du kan ikke bli overrasket over å se Doberman Pinscher på denne listen over de sterkeste hunderasene. Disse hundene vokser til en stor størrelse, men er fortsatt utrolig grasiøs. Disse trimpooene er faktisk i "Mastiff" -familien.

Fordeler - Denne modige, lojale hunden er veldig kjærlig med sin familie. Han gjør en flott vakthund. Disse intelligente, følsomme hjørnetenner er enkle å trene. De trenger sosialisering og "pakke leder" trening, men de vil plukke den opp raskt. Hvis du er ute etter en vakthund, gjør Doberman gode. Det er deres tradisjonelle jobb.

Ulemper - Energisk og lekfull, disse hundene må utøves regelmessig for å holde seg fra å være aggressiv eller ødeleggende. Mens denne hunden er vennlig med barn, er det hevet med, det er ikke generelt en "barnevennlig" rase. Noen valper i denne rasen kan være dominerende, så de trenger en fast trener.

Sterkeste hunderaser

8. Estrela Mountain Dog

Dette er en relativt ny rase, som bare gjør den til AKC-registeret i 2004.

Fordeler - Disse lojale og intense hundene gjør gode vakthunder. En hardy og sunn rase, Estrela er i gjennomsnitt om 16 år. Det er et langt liv med tanke på størrelsen. Denne poochens lange, vakre frakk mates ikke lett, så det er fortsatt lett å vedlikeholde. Disse valpene elsker barn.

Ulemper - Som mange sterke arbeidshunder er denne pels-babyen uavhengig og selvvillig. De vil trenge en sterk villet mester for å trene den i "Pack-leder" trening og sosialisere det riktig. Mens de kan elske barn, liker de ikke andre dyr. Denne rasen anbefales for erfarne hundeeiere.

Sterkeste hunderaser

9. Tysk Shepherd

Intelligent "arbeid" hunder, Schæferhunder brukes som politi hunder, guide hunder og gårdshodene. Velkjent for å være en av de sterkeste hundene raser, er den tyske hyrden ofte brukt som en vakthund også.

Fordeler - Denne rasen gjør en flott vakthund. Disse hundene er energiske og elsker spilletid, men de vet når de skal være rolige og restrained også. Fur-babyer i denne rasen er smarte og følsomme for sine eiere ønsker, så de er veldig enkle å trene. Disse barnevennlige hjørnetenner er små og sure-foten, noe som gjør dem gode for den aktive familien.

Ulemper - Disse valpene kaster mye, det kan være best hvis du ikke har teppe i ditt hjem. Hunder i denne rasen liker ikke andre hunder. Du må ha tygge leker og puslespill fordi disse valpene elsker å tygge. Tyske hyrder er mistenkelige for fremmede. De trenger sosialisering og "pakke leder" trening.

I SLEKT: 30 sunneste hunderaser som lever den lengste

Sterkeste hunderaser

10. Great Dane (Harlequin, Blue, etc.)

Hvis du elsker hester, så er dette rasen for deg. De vokser til størrelsen på en liten hest. Mens de er en av de sterkeste hundene raser, er de også milde giganter.

Fordeler - Great Danes er kjærlig og lojale. De kommer godt sammen i boliger som har andre kjæledyr og barn. De er av gjennomsnittlig intelligens, men veldig lett å trene. Disse gigantene er veldig aktive og lekne, så de passer rett inn med den aktive familien som alltid er på farten.

Ulemper - Nesten hver "con" med den store danken har å gjøre med størrelse. De kan lett slå over barn og alt annet. Som med noen av de sterkeste hundrasene, trenger de en erfaren trener for å effektivt trene dem i manerer mens de fortsatt er små nok til å håndtere. Denne rasen vokser en stor mengde over kort tid, dette gjør dem utsatt for skader. Skyv aldri disse valpene forbi deres grenser.

Sterkeste hunderaser

11. Great Pyrenees

Disse vakre hundene er like sterke og faste som fjellene de er oppkalt etter.

Fordeler - Disse hundene er bare nydelige, med en hvit, myk jakke og sjelfulle brune øyne. Mild og kjærlig, dette er en stor rase som er Flott med barn. De store Pyreneene gjør det bra i varme og kalde klima, og foretrekker kulde. Disse energiske valpene trenger en aktiv familie som vil få det til å føle seg nyttig ved å lære det noen triks.

Ulemper - Som mange store hunder må "PYR" undervises lydighetstrening før han er for stor til å skade noen. Disse pooches er flotte vakthunder, og noen linjer blir avlet for å være mer aggressive. Pass på at du får din valp fra en anerkjent oppdretter. En annen negativ, disse hundene kaster ganske mye.

Sterkeste hunderaser

12. Irsk wolfhound

Disse valpene er ikke bare sterke. De er ganske raske også. Noen mennesker kaller dem selv "Greyhounds of Ireland".

Fordeler - Disse massive hundene er avskrekkende for overtredere, men de vil nok bare slikke dem til døden hvis personen bestemmer seg for å sjanse til det. Meget vennlig, irske ulvhunder kommer sammen med alt og alle. En flott samtale starter, denne pels-babyen er høyere enn de fleste når de strukket ut.

Ulemper - Hunder i denne rasen er ikke ment for varme temperaturer. De beholder en høy prey-stasjon, så trening må skje før den irske ulvhunden er for stor til å håndtere. Disse hjørnetenene er lekne, men de trenger lydighetstrening slik at de ikke gjør vondt sine lekekamerater. Disse gigantene lever ikke veldig lenge.

I SLEKT: 20 hund raser mest utsatt for hip dysplasi

Sterkeste hunderaser

1. 3. Leonberger

En rasen skapt fra flere andre raser, inkludert Saint Bernard, denne store hunden er ikke veldig kjent.

Fordeler - kjærlig og lekfull, denne hunden er flott for barn. Disse aktive fur-babyene liker å være en del av familien og vil gjøre det du gjør. Leonbergers er aktive og nysgjerrige. Mistenkelig for fremmede, "Leo" gjør en flott vakthund. Bare vær sikker på at du gjør sosial trening, så det blir ikke aggressivt.

Ulemper - Disse valpene elsker å tygge og bark og trenger trening for å dempe de ønskene. Mens de elsker barn, er de massive og kan lett skade et barn. De trenger trening i manerer som starter på valpenhood. Som de fleste store hunder, de trenger rom for å strekke seg ut og bør ikke leve i leiligheter.

Sterkeste hunderaser

14. Mastiff (Boerbel, Cane Corso, Argentino Dogo, Kangal, etc.)

Disse milde gigantene er langt fjernet fra sine krigslige forfedre. En annen krigshund, Mastiffen har kommet langt for å være den kjære hunden, det er i dag.

Fordeler - Mastiffen er en god hund For familier med barn og andre kjæledyr. Dette er territoriale hunder som gjør store vakthunder. Mens hengivenhet til familie og venner, liker de ikke rare mennesker og dyr som kommer rundt. Hunder i denne rasen har kort hår og kaster en gjennomsnittlig mengde. De har lavere energi som gjør dem trenger mindre trening.

Ulemper - Hundene i denne rasen tolererer kaldt vær godt, men er ikke bygget for varmt vær. Mastiffs har en lav intelligens og er litt sta. De trenger en erfaren trener. En hund i denne rasen vil veie godt over 100 pounds, så trening må starte i valphettet før de er for store til å håndtere. Disse raser er kjent for å kaste.

Sterkeste hunderaser

15. Newfoundland

Kraftig og muskuløs, disse kjæledyrene gjør noen aktivitet ser uanstrengt ut. "Newfie" kan trimmes om sommeren for å hjelpe den med å bære varmen.

Fordeler - Pasient og snill, disse furry familiemedlemmene foretrekker faktisk selskap med barn. En stor familiehund, disse kjærlige dyrene er veldig sosiale og vennlige. Selv om det er en stor hund, trenger Newfoundland ikke mye trening, men det elsker å spille. Lett å trene, disse valpene vil ikke noe mer enn å behage deres menneskelige.

Ulemper - Newfoundlands gjør det ikke bra når de er alene. Hvis huset ofte er tomt, er dette ikke en av de sterkeste hunderrasene for deg. Denne rasen skur og drømmer. Hvis du bestemmer deg for å ta med en av disse hundene hjemme, sørg for at du har et høyt, sikkert gjerde. Disse hjørnetenatene vil gjerne løpe rundt jage hver fugl og ekorn. Nysgjerrig, de vil sjekke alt ut.

I SLEKT: 4 hunderaser som krever mest omsorg, vedlikehold og penger

Sterkeste hunderaser

16. Rhodesian Ridgeback

Denne rasen er flott for folk som leter etter en stor, snill hund. De har en karakteristisk linje (Ridge) av håret på ryggraden.

Fordeler - Disse kraftige hundene er flotte hvis du leter etter en hund som lever primært utendørs. Også kjent som den "afrikanske løvehunden", gjør disse hjørnetenene gode vakthunder. Denne lett å vedlikeholde rase er svært energisk som gjør dem perfekt for den utendørsfamilien så lenge omsorg er tatt rundt små barn.

Ulemper - Ridgeback er en stor, kraftig og uavhengig rase; Så, de trenger effektive, erfarne opplæring. Hunder i denne rasen som ikke er opplært og sosialisert riktig, kan bli aggressiv. De beholder byttedyrstasjonen og elsker å vandre og streife omkring. Av denne grunn trenger de et sterkt gjerde og en sterk håndterer. Hvis kjedelig kan de bli destruktive.

Sterkeste hunderaser

17. Rottweiler

Disse hundene er rolige, modige og tunge. De kan få opptil 130 pund. Som alle de sterkeste hundene raser på denne listen, trenger de en sterk, erfaren trener.

Fordeler - Hunder i denne rasen er ikke hyper og trengende. Smart og imøtekommende, disse fur-babyene gjør gode arbeidshunder. Disse hjørnetenene er overraskende vennlige og sosiale. Til tross for deres rykte, er de milde og familievennlige, med mindre det er opplært å være ellers.

Ulemper - Trening må starte så snart som mulig mens de fortsatt er små nok til å bli lett håndtert. De liker vanligvis ikke andre dyr. Disse valpene liker ikke alene tid og blir ødeleggende og aggressive hvis kjedelig og ensom.

Sterkeste hunderaser

18. Saint Bernard

Du er på kino. Scenen viser at noen sitter fast i en snøstorm. En vennlig hund vises med en keg av varm suppe rundt halsen. Det er st. Bernard.

Fordeler - En hengiven rase, Saint Bernard er flott for boliger med barn og andre kjæledyr. Hellige er en tad lat, og de trenger ikke mye trening. Dette gjør dem ok for leiligheten Selv om de er store. Bare sørg for at de får en daglig mulighet til å komme seg ut og strekke seg.

Ulemper - De kan ikke tolerere varmen godt, så de er best egnet for kaldere klima. Mens vennlige og intelligente, er disse pelsbabyene fortsatt vanskelig å trene. De liker å gjøre ting sin egen vei. En annen Drooler og Sheder, vær forberedt på å rydde opp etter dette kjæledyret.

I SLEKT: 35 vakreste hunderaser i verden

Sterkeste hunderaser

19. sibirsk husky

Disse hengivne fur-babyene er vennlige og utgående. Den sibiriske husky er av gjennomsnittlig intelligens, men de er også uavhengige og mischievous.

Fordeler - Hvis du vil ha en av de sterkeste hundens raser som også er en hodetur, er dette hunden for deg. Med en vakker jakke og muligens isblå øyne, tiltrekker denne rasen mye oppmerksomhet. En vennlig, hengiven rase, Husky har det bra med barn, kjæledyr og fremmede, med mindre ikke sosialiseres riktig.

Ulemper - Hunder i denne rasen er fluktartister. De trenger et sterkt, sikkert kabinett. Hunder i denne rasen er dobbeltbelagt og foretrekker et mildt til kaldt klima. Som andre populære raser, har popularitet ført til usikre avlspraksis. Pass på at ditt nye Furry-familiemedlem kommer fra en anerkjent oppdretter.

Sterkeste hunderaser

20. Xoloitzcuintli

Bare ring denne hunden Xolo (Sho-Lo) for kort. Også kjent som den "meksikanske hårløse", sies denne rasen å være hypoallergenisk.

Fordeler - Xolos har ikke noe hår, så det er ingen børsting. De gjør heller ikke kast. Disse egenskapene kombinert med god helse gjør disse hundene en av de enkleste å opprettholde. Dette kjæledyret kommer i tre størrelser, slik at du kan få den som passer best til din levende situasjon.

Ulemper - En liten høystrengende, disse valpene gjør det ikke bra rundt barn og andre dyr. Aloof og mistenkelig, disse pooches trenger sosialiseringstrening som starter i ung alder for å hindre aggressivitet. Ofte mangler tenner, disse hundene har noen ganger et gapetannet smil.

Her er de, noen av de sterkeste hundene raser i verden. Mens de er mektige, husk alltid at sterke raser trenger sterke trenere.

De er ikke for den dovne, whishy-washy person. For å unngå problemer, må du bare få en av hundene på denne listen hvis du er en taubseperson. Å heve disse valpene er ett prosjekt som du må se hele veien til slutten.

Les neste: 13 forbudte hunderaser (og tips for å hindre aggressiv oppførsel)

Pin og del med andre hundeeiere:

De 20 sterkeste hundene raser i verden

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 20 Sterkeste hunderaser i verden