20 Mest manale hunderaser

Du ser ikke mange menn vandre rundt med pudler. Selv om du ikke trenger å trimme din puddels pels i morsomme former, er de fortsatt ikke ansett som veldig mannlige. De Manly hunderaser På denne listen er egnet for enhver kjæledyrseier, men vil sikkert skille seg ut når du går gjennom hundeparken.

Det er ikke bare menn som er interessert i disse mannlige hundene. Noen kvinner liker å ha en mannlig hund som får dem til å føle seg trygge. Og alle typer kjæledyrseiere vil ha en hund som vil fungere som en Tøff vakt hund for deres hjem.

Enten du er en kvinne som ønsker en maskulin følgesvenn eller en mann som trenger en hund for å matche sin egen personlighet, er det mange manale hunderaser for deg å velge mellom. Husk alltid at trening og sosialisering er alt. Få disse riktige, og du har hunden til drømmene dine.

Se også: 20 mest feminine hunderaser for kvinner og menn

20 Manly Dog Raser

Manly hunder raser for gutter

1. American Bulldog

Etterkommer fra den gamle engelske bulldogen, er det ikke overraskende å se den amerikanske bulldogen som er oppført med manly hunderaser. De er hjertelige og sunne. Kjærlig og lojal, disse hundene gjør det bra i familier med barn. Faktisk vil de se over og beskytte deg og din familie til deres døende pust - mye som den sterke familiemannen.

Fordeler

Fryktløs og energisk, disse hjørnetenatene gjør det bra på en gård eller med en aktiv familie. Den korte frakken på amerikanske bulldogs gjør grooming raskt og enkelt. Intelligent og ivrig etter å behage, en valp fra denne rasen er lett å trene.

Ulemper

På grunn av sport av å kjempe hunder, Mange "bully" raser ble avlet for å øke aggresjonen. Pass på at du får din valp fra en anerkjent oppdretter. Begynn å sosialisere og pakke lederopplæring tidlig for å unngå aggresjon.

2. Australian Shepherd

Australian Shepherd Manly Dog RaserAgile og energiske, Aussie er morsomme å eie. Dette er den perfekte rasen hvis du forestiller deg selv på stranden som kaster Frisbee for hunden som får alles oppmerksomhet. Hvis denne rasen var en mann, ville det være den som sier, "Hei, alle, se på dette".

Fordeler

Disse intelligente hundene er enkle å trene. Australske hyrder er flott for den aktive familien. Lojal, energisk og leken, disse hjørnetenner er flotte for den aktive familien med barn i alle aldre.

Ulemper

Den doble jakken på Aussie trenger regelmessig børsting for å hindre matting og redusere shedding. Disse valpene kan være ødeleggende hvis de kjeder seg og blir alene.

3. Beagle

Beagle manly hund raserMed det elskelige ansiktet på en hundhund, har du kanskje ikke forventet Beagle å være en av de mest manlige hundens raser. Disse vennlige hundene er mye som den hardt arbeidende bonden - pålitelig og rask witted. Underholdende og uttrykksfulle, denne rasen er en fan favoritt.

Fordeler

Hengiven og vennlig, denne valpen er flott for leiligheten. Hvis du ofte er underholdende eller deling av campingplasser, er dette en flott hund å ha. De møter aldri en fremmed og er oppe for noe.

Ulemper

Beagle er en jakthund og vil følge nesen hvor som helst. Pass på at du har et sterkt gjerde som hindrer flukt. Også, sørg for at du alltid har din pels-baby i et bånd.

4. Bernese Mountain Dog

Bernese Mountain Dog Manly Dog Raser"Berner" er ikke en liten lapdog. Som andre arbeidsraser, trenger de nye ting å bli lykkelige. Nyt sport og lære nye triks, denne rasen er i utgangspunktet bare en fyrs fyr. Vennlig med alle de møtes, de kan ikke vente på de turene til parken.

Fordeler

Hengiven og vennlig, denne hunden er flott med barn og andre kjæledyr. Intelligent og ønsker å behage, disse gigantene er enkle å trene. En tøff rase, disse pooches kan fortsatt utarbeide de fleste menn.

Ulemper

Mens ekstremt vakker, trenger deres lange strøk med børsting og rengjøring. De kaster også ganske mye. Leken, stor og sterk, hjørnetenner i denne rasen trenger lydighetstrening fra en ung alder.

5. Bloodhound

BloodhoundHunder i denne rasen lukter som en hund, slobber og skur, men som en burly mann, er det mange som ikke kan leve uten dem. En vanlig dufthund, vil du se disse valpene som jobber for søk og redning, Politiet avdelinger, Flyplass sikkerhet, og andre organisasjoner. Absolutt en av de mest manlige hundene raser, er blodhound en veldig intelligent hund.

Fordeler

Søt og mild mannered, blodhunder er flotte rundt alle typer mennesker og barn. Mens ikke rask, har disse pelsbabene utholdenhet til spare. De er flotte for langdistanse turgåere.

Ulemper

Mens intelligente, disse pooches er uavhengige og sta. De trenger en fast trener som ikke vil gi inn i Hound Dog Face. Mens det er sunt, er de utsatt for vektøkning som vil forårsake helseproblemer.

Manly hunderaser

6. Bokser

Mye som mange gutter på treningsstudioet, har denne rasen en imponerende statur som ikke samsvarer med sin personlighet. Denne kjærlige hunden er veldig vennlig med familien, inkludert barn og andre hunder. Mens fremmede kan føle seg skikkelig å se på denne hundens muskuløse kropp, gjør de egentlig ikke gode vakthund på grunn av deres vennlighet.

Fordeler

Boksere er intelligente og enkle å trene. De er gjennomsnittlige i deres ønske om å bjeffe og streife rundt. Denne energiske hunden vil tilpasse seg leiligheten som bor så lenge de får rikelig med trening.

Ulemper

Boksere som milde klima, så omsorg må tas når du går utenfor i kaldt eller varmt vær. Disse valpene gjør egentlig ikke bra når de er alene i lange perioder.

7. Kaukasisk Ovcharka

Kaukasisk OvcharkaDenne russiske hunden er en hyrde, og det er tøft. Det kan (og vil) drepe ulver og bjørner for å holde kostnadene trygge. Soldaten i hunden verden, denne rasen ble laget for å overleve ufruktbar, våte land og bitter kulde; så det er en tøff cookie.

Fordeler

Uavhengig og selvsikker, disse hjørnetenene gjør det vanligvis bra med alene tid. Modig og lojal, denne rasen er et vanlig politiet, rednings- og arbeidshund i områdene i den gamle Sovjetunionen.

Ulemper

Seriøs og profesjonell, dette er ikke en god hund hvis du har barn og andre kjæledyr. Denne rasen er ikke egnet for varmere klima. Hvis du vil eie denne poochen som en følgesvennhund, eller en vakthund, må den gjennomgå alvorlig pakke lederopplæring, sosialiseringstrening og lydighetsklasser.

8. Chesapeake Bay Retriever

Chesapeake Bay RetrieverEn mester svømmer, du kan ikke holde en "chessie" ut av vannet. Disse fur-babyene er følsomme for sine eiere trenger og er aktive og lekne, men rolige og reservert når situasjonen krever det - som mange flotte menn.

Fordeler

Vennlig, utgående og lekfull, Chesapeake Bay Retriever er en flott med barn. Lojal og beskyttende, disse hundene er flotte vakthunder, men er vanligvis ikke aggressive. En tøff og tilpasningsbar hund, de kan tolerere de fleste vær ekstremer.

Ulemper

Mens disse hundene er svært intelligente og trenbare, er de uavhengige og stædige, tror ofte at deres måte å gjøre ting på er det beste. Av denne grunn trenger de en sterk, stædig trener.

9. Engelsk bulldog

Engelsk bulldogFor ikke å være forvirret med den "gamle engelske bulldog", har denne rasen endret seg siden sin forfedres tid. Som den moderne mannen har denne hjørnetenes egenskaper utviklet seg for å overholde sin nye jobb - å være en runde hund. En ekte lå på, den Engelsk bulldog er en av de mest manlige hundene, men de passer ikke godt sammen med aktive eiere.

Fordeler

Også kjent som den britiske Bulldog, dette er en rase som er flott for nybegynnere. Lat, vennlig og sunn, de er en flott rase for sofaen potetfamilien. Det tar ikke mye å holde denne loungen ren og vedlikeholdt.

Ulemper

Disse valpene er kjent for Wheeze, Snort og Drool. Selv om de har disposisjon av en lapdog, vokser de til å være ca 50 pounds. Denne hunden liker bare å slappe av og liker ikke å være rundt andre hunder.

10. Estrela Mountain Dog

Estrela Mountain DogEn ny rase, denne hunden gjorde det til AKC-registeret i 2004. En hardy og sunn rase, Estrela er i gjennomsnitt om 16 år. Det er et langt liv med tanke på størrelsen. Som noen menn, kan denne vakre skapningen aldri virkelig eies.

Fordeler

Disse lojale og intense hundene gjør gode vakthunder. Denne poochens lange, vakre frakk mates ikke lett, så det er fortsatt lett å vedlikeholde. Disse valpene elsker barn.

Ulemper

Som mange sterke arbeidshunder er denne pels-babyen uavhengig og selvvillig. De trenger en eier som bruker pakningsleder og sosialiseringstrening. Mens de kan elske barn, liker de ikke andre dyr.

Manly hunderaser

11. Tysk Shepherd

Ikke overraskende, den Tysk Shepherd er absolutt en av de mest manlige hundene raser. Intelligent "Work" hunder, tyske hyrder brukes som politi hunder, guide hunder og gårdshodene. Nimble og sikkert-foten, disse hjørnetenene er quarterbacks av hunden verden.

Fordeler

Denne rasen gjør en flott vakthund. Disse hundene er energiske og elsker spilletid, men de vet når de skal være rolige og restrained også. Fur-babyer i denne rasen er smarte og følsomme for sine eiere ønsker, så de er veldig enkle å trene.

Ulemper

Disse valpene kaster mye, det kan være best hvis du ikke har teppe i ditt hjem. Hunder i denne rasen liker ikke andre hunder. Tyske hyrder er mistenkelige for fremmede. De elsker også å tygge på ting.

12. Irsk setter

Irsk setterDenne vakre, elegante hunden er mye som den mannlige danseren i en vals. En av de mest mannlige hundene raser, den irske setteren kom fra behovet for å jakte uten å bli fanget i Briars og Brambles. Den luksuriøse frakken gir også luft av grasiøse bevegelser. Mens flott for å ta ut, er den irske setteren ikke en god vakthund.

Fordeler

Hengiven og lett å trene, denne rasen er flott for alle med barn, andre kjæledyr, og mange får-til-samler. Disse fur-babyene er intelligente og gjør det bra i en aktiv familie hvor det alltid er på farten.

Ulemper

Sensitiv og litt trengende, disse valpene liker ikke å være alene. De er fortsatt jegere i hjertet og trenger et solid gjerde for å holde seg fra roaming. Store og aktive, irske settere gjør det ikke bra i leilighetene.

1. 3. Kuvasz

KuvaszDisse vakre hvite hundene er en diamant i grovt. Stor og mangler i sosiale graces, det tar en sterk og tålmodig person å avdekke perlen i sin arbeidshund utvendig. Jeg har kjent flere menn som dette. Disse tradisjonelle husdyrvakter er ekstremt intelligent - i stand til å beslutte og uavhengig tanke.

Fordeler

Aktiv og intens, disse hjørnetenner elsker utendørs. Kuvasz er ikke en jakt rase, så de har relativt ingen byttedyr. Tøff, sunn og modig, disse hundene er klare for hva du kan lage mat. De gjør gode vakthunder.

Ulemper

Mens svært intelligent, er de vanskelig å trene, som ønsker å gå sin egen vei i stedet. Disse alvorlige valpene kommer ikke godt sammen med barn, fremmede eller andre dyr.

14. Fransk bulldog

Fransk bulldogHvem sier at en hund må være stor til å være en av de mest manlige hundene? Som klassen klovn, "frenchies" er mischievous og lyse. Du kan ikke unngå å elske sine små bat-eared ansikter. Mens ikke veldig aktiv, er de lekne og vil gi mange timers underholdning.

Fordeler

En kompakt størrelse, Fransk bulldog er flott for leiligheter og første gang hundeeiere. Vennlig med alle de møtes, det er en stor rase for familier med barn. Intelligent og lett å trene, dette er et godt dyr for mannen som ønsker en lap-hund.

Ulemper

Disse hundene er ikke laget for utendørs. De gjør det bare bra i milde temperaturer. På grunn av deres ansiktsstruktur må det tas hensyn til å unngå at de blir slitne og viklet. Også, de gjør det ikke bra alene.

15. Leonberger

LeonbergerEn rase laget av flere andre raser - Saint Bernard, Newfoundland, og de store Pyreneene er i sin lineage. En massiv hund, denne rasen er ikke veldig kjent. Disse fur-babyene gjør det ikke bra i leiligheter eller varmt vær. Pass på at du har det rette stedet for en av disse dyrene å være lykkelige.

Fordeler

Hengiven og leken, denne hunden er flott for barn. Disse aktive fur-babyene liker å være en del av familien og vil gjøre det du gjør. Leonbergers er aktive og nysgjerrige. Mistenkelig for fremmede, "Leo" gjør en flott vakthund.

Ulemper

Disse valpene elsker å tygge og barke og trenger trening for å dempe disse ønskene. Mens de elsker barn, er de massive og kan lett skade et barn. De trenger trening i manerer som starter på valpenhood.

Manly hunderaser

16. Bullmastiff

Denne drooling, snorking giganten er rolig og kjærlig rundt familien. Mistenkelig med fremmede, denne familien hunden har tillit som må tjene. Du har kanskje ventet å se denne rasen på min liste over Manly Dog-raser, da de ble laget for å være en vakthund. Bullmastiffen foretrekker å være ikke bare topphund, men den eneste hunden i familien.

Fordeler

Selv med sin store størrelse, er de enkle å groom og kaster veldig lite. De gjør det bra som arbeidshunder på grunn av deres størrelse og styrke, men er glade for å fange baller og frisbees eller trekke barn rundt i en vogn.

Ulemper

På grunn av deres størrelse trenger de lydighetstrening og sosialisering som starter fra en ung alder. Pass på at du er forsiktig med mat; Denne rasen har en tendens til å pakke på pundene.

17. Rhodesian Ridgeback

Rhodesian RidgebackDenne rasen er muskuløs og mannlig. De har en karakteristisk linje (Ridge) av håret på ryggraden. Denne rasen ble laget av Mastiffs, Hounds, Danes og Terriers som ble brakt til Wilds of Africa.

Fordeler

Disse kraftige hundene er flotte hvis du leter etter en hund som lever hovedsakelig utendørs. Også kjent som den "afrikanske løvehunden", gjør disse hjørnetenene gode vakthunder. Dette lett å vedlikeholde rase er lekfull og energisk.

Ulemper

Ridgeback er en stor, kraftig og uavhengig rase; Så, de trenger effektive, erfarne opplæring. Hunder i denne rasen som ikke er opplært og sosialisert riktig, kan bli aggressiv. De beholder byttedyrstasjonen og elsker å vandre og streife omkring.

18. Rottweiler

RottweilerDisse hundene er rolige, modige og tunge; de kan få opptil 130 pund. Du ville bli presset hardt for å finne noen tradisjonelt feminine egenskaper i denne rasen. Disse muskulære hundene er sterke og sanne, lojale og modige - ikke at kvinner ikke kan være.

Fordeler

Hunder av denne rasen er ikke hyper og trengende. Smart og imøtekommende, Rottweilers Lag gode arbeidshunder. Til tross for deres rykte, er de milde og familievennlige, med mindre det er opplært å være ellers.

Ulemper

Trening må starte så snart som mulig mens de fortsatt er små nok til å bli lett håndtert. De liker vanligvis ikke andre dyr. Disse valpene liker ikke alene tid og blir ødeleggende og aggressive hvis kjedelig og ensom.

19. Saint Bernard

Saint BernardHjerner, utseende, styrke, utholdenhet og lojalitet er inkludert i denne pakken. Oppkalt etter et forræderisk fjellpass, er Saint Bernard Pass, denne hunden ofte funnet på lister over de mest manlige hundens raser. De er uavhengige, kjærlige og robuste. Alt det trengte å være å utføre sin jobb som en redningsmann.

Fordeler

En hengiven rase, Saint Bernard er flott for boliger med barn og andre kjæledyr. Disse valpene trenger ikke mye trening så lenge de er i stand til å strekke seg ut noen ganger på dagen.

Ulemper

De kan ikke tolerere varmen godt, så de er best egnet for kaldere klima. Mens vennlige og intelligente, er disse pelsbabyene fortsatt vanskelig å trene. De liker å gjøre ting sin egen vei.

20. Vizsla

VizslaOpprinnelig fra Ungarn, er Vizsla en peker. Den siste av manly Hunderaser På vår liste, viser veien til spillet som er opp stien, er denne hundens favoritt ting å gjøre. Det dobler også som en retriever, og det er flott på det, akkurat som mannen som må ha forskjellige hatter.

Fordeler

Disse vennlige hundene er flotte med barn, fremmede og andre hunder. Det korte frakken på disse fur-babyene er korte og enkle å ta vare på. Som en annen bonus kastet de veldig lite.

Ulemper

Et ekte spilldyr, denne hunden gjør det ikke bra i leilighetene. Det trenger plass til å streife omkring og mye trening. De elsker å tygge, bark og fungere som en hund, så sørg for at du har leker og tygger for å holde det fornøyd.

Se neste: 40 beste hunderaser for kvinner

Pin og del med andre hundelskere:

De 20 mest mannlige hundene raser

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 20 Mest manale hunderaser