Dog toy styles

hund leker

Spiller og tygge er naturlig hundadferd. Selv om noen hunder vil spille eller tygge mer enn andre, er hundeleker viktige ting for alle hunder. Faktisk, Oppførselsproblemer kan utvikle seg når hunder ikke har de riktige utsalgsstedene for å følge deres instinkter.

Dog Toy Options er nesten uendelige, så å velge leker for hunden din kan være overveldende. Noen eiere ender med en haug med leker som samler støv fordi lekene de valgte, bare ikke interesserer sine hunder. Hvordan velger du leker som hunden din faktisk vil like?

En hunds leketøy preferanse avhenger av hennes personlige stil av å spille og tygge. Prøv noen forskjellige typer Leker til hunden din og lær hvordan hun liker å leke og tygge.

Hvis du ser ut til å ende opp med for mange leker, prøv å sette flere av dem bort for en stund, så reintroduce dem i fremtiden. Måneder senere vil hunden din tro at de er helt nye.

Bruk denne listen som en veiledning for å velge de beste lekene til hunden din.

Det er viktig å huske at alle leker kan utgjøre en risiko hvis hunden din svelger deler av dem (eller hele leketøyet). I tillegg kan skarpe eller frie kanter forårsake skader på hunden din. Spillet bør overvåkes, spesielt med aggressive chewers. Uansett hvor holdbart leketøy synes, er det fortsatt en mulighet for at stykker kan tygges av og svelge. Skadede leker bør kastes.

01 av 09

Baller

En ball er et must-ha leketøy for enhver hund som elsker å Play Fetch. Ball leker for hunder kommer i mange varianter, fra den grunnleggende tennisballen eller gummibollen til glød-i-mørke og blinkende lys baller. Mange baller inneholder squeakers. Andre har åpninger for å fylle med godbiter. Noen baller er grunnleggende bouncers ment for å hente.

Når du velger en ball for hunden din, velg en som er stor nok til at hunden din skal bære uten å svelge det, men lite nok til å holde seg komfortabelt i munnen. Den grunnleggende tennisballstørrelsen fungerer fint for de fleste hunder, men det er også ekstra store baller for gigantiske hunder og mini baller for små hunder.

Generelt, unngå å forlate tennisballer rundt for hunden din til tygg på. Tro det eller ikke, materialet i tennisballer kan føre til at tennene slites ned. I tillegg kan tyggede stykker føre til kvelning eller gastrointestinal obstruksjon ved svelging.

Tips: Prøv et produkt som "Chuckit" for å tillate deg å kaste baller videre og for Slobber-Free Ball Handling.

  • 02 av 09

    Plater og andre henting av leker

    Hunder som elsker baller og å spille henting, har også en tendens til å nyte plater og andre gjenfinning leker. Skiven er litt mer allsidig enn en ball når det kommer til å hente fordi du kan variere skivens hastighet og få det til å endre retning. Denne variasjonen kan videreutnytte hunden din og forhindre kjedsomhet.

    Andre retrievere, som "Hurley" gi hunden din en unikt formet leketøy for å hente. Alternative henting leker kan være laget av gummi, plast, tau eller et annet materiale.

    Tips: Hvis hunden din elsker å hente plater, sjekk ut hundesport som involverer disk gjenfinning.

  • 03 av 09

    Plysjleker

    Mange hunder elsker plysj leker. De vil bære dem rundt som babyer eller rive dem fra hverandre som byttedyr. Stuffed hund leker inneholder vanligvis squeakers og en slags fylling. Hunder riper ofte inn i dem og fylling går overalt. Mange hunder ser ut til å forsøke å "drepe" deres "byttedyr" ved å ødelegge squeakeren. Etter at leketøyet er "død", bærer de fortsatt dem rundt og rist dem.

    Overvåke hunden din når du spiller med plysj leker for å holde henne fra å svelge fylling eller squeakers, som kan føre til GI-obstruksjon. Disse er i utgangspunktet utsiden av fylte leker med squeakers, men ingen fylling. Plysj leker vil ikke vare lenge med aggressive chewers, men kan fortsatt være rikelig med moro (med veiledning). Noen selskaper gjør ekstra tøffe plysj leker for lengre varig tygge tid, som Kong ballistisk.

    Tips: Hvis du er lei av å rydde opp fyllingen fra hundens plysj leker, prøv en fyllingsfri leketøy som "skinneeez."

  • 04 av 09

    Squeakies (ikke-plysj)

    Ikke-plysj squeaky leker kommer i mange former og størrelser. Vanligvis er de laget av vinyl, gummi eller plast. Holdbarhet varierer, så velg klokt i henhold til hundens tyggevaner. Generelt er tykt gummi best for aggressive chewers. Tynnere vinyl eller plast leker er bedre for milde chewers eller hvis du vil overvåke spill til enhver tid. Fordelen med tynnere squeaky leker er at de ofte er veldig billige. Ulempen er at de ikke vanligvis varer veldig lenge.

    Tips: Hvis hunden din elsker squeak-støyen, men det kjører deg gal, se etter leker med "Silent" squeakers. De er på en høy tonehøyde, slik at hunden din kan høre dem, men du kan knapt.

    Fortsett til 5 av 9 nedenfor.
  • 05 av 09

    Tau leker

    Tau leker er laget av flettet tau og noen ganger har gummi eller plast deler. De kan brukes til å hente, tau-of-krig, eller bare tygge. Mange hunder elsker tau leker, mens andre har ingen interesse.

    Vær oppmerksom på at mange hunder lett kan kutte tau leker og kan innta stykker. Dette kan føre til alvorlig gastrointestinal obstruksjon. La aldri hunden din spille med tau leker uten tilsyn. Når tauet leketøy begynner å unravel, er det på tide å kaste den bort.

    Tips: La hunden tygge på et tau leketøy en gang om dagen mens den overvåkes for å holde tennene rene. Handlingen med å tygge på et tau leketøy skaper en børstlignende handling som kan redusere tartaroppbygging.

  • 06 av 09

    Tug leker

    Mange hunder liker å spille tautrekking. Det er en sunn visning av en hunds rovdyr, pluss det er stor mental og fysisk trening. Det er mange typer trukket leker på markedet i ulike form, størrelser og materialer. Ofte sett er slepebukser laget av tau og / eller gummi. Velg en trukket leketøy som er behagelig for deg å holde i hånden og trekke på, så vel som lett for hunden din å bite og trekke på. I tillegg skal slepebukkene være holdbare nok til å holde opp til styrken på hundens trekk. Erstatt slitt eller fraying slepebukser slik at de ikke bryter midt i et spill med tug-of-krig og skadet noen.

    Tips: Hold hundens trukket leker utenfor rekkevidde til du er klar til å spille. Det vil føles som en nyere leketøy og minne hunden din om at det er på tide å spille et bondingspill med tug-of-krig.

  • 07 av 09

    Flytende leker

    Flytende leker er flotte for hunder som elsker å svømme. Vanligvis laget av skum, gummi eller plastmateriale, flytende baller, ringer og andre leker, er enkle for hunden din å finne og gripe i vannet.

    Tips: Velg leker laget spesielt for vannet, slik at de ikke synker eller fyller med vann. Skyll dem godt etter bruk og la dem tørke ut for å hindre mugg.

  • 08 av 09

    Mat dispensering leker

    Mat og behandler Dispensing Dog Toys bør være i hver hunds husholdning. De tilbyr moro, mental stimulering, og er en fin måte for hunder å trenge sin energi. Mat dispenserende hund leker kommer i forskjellige former og størrelser og er vanligvis laget av gummi eller plast.

    Kanskje den mest populære av all mat dispenserende hund leker er Kong, som kan fylles med godbiter, kibble, peanøttsmør og andre matvarer. De kan gi timer med moro for hunden din.

    Tips: Prøv å fylle et leketøy med peanøttsmør eller vanlig yoghurt, så fryser den for en forfriskende, men likevel utfordrende snack.

    Fortsett til 9 av 9 nedenfor.
  • 09 av 09

    Interaktive leker og hundepuslespill

    I likhet med matdispenserende leker, engasjerer interaktive leker og hundpusler hunden din mentalt. Noen interaktive hund leker er rett og slett maten dispenserende leker nevnt ovenfor. Andre engasjerer deg og hunden din sammen og kan være så grunnleggende som en tug leketøy eller hente leketøy.

    Dog Puslespill er designet for å utfordre hunden din. De inneholder rom og mekanismer som skjuler mat eller behandler og krever at hunden din skal finne ut hvordan du kommer til maten.

    Interaktive hund leker og puslespill er en fin måte å holde hunden din mentalt stimulert og å lære henne noen kognitive ferdigheter. Det innebygde belønningssystemet for puslespill gjør virkelig å lære moro og enkelt.

    Tips: Sjekk ut leker som Nina ottosson hund tornado som lar deg variere vanskeligheten og utfordre hunden din.

  • Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Dog toy styles