Topp # 120: hvordan velge mentalt stimulerende leker for hunder

Hunder og folk har mye til felles, inkludert psykisk helse og lidelser. Hunder kan lide av kjedsomhet, stress, angst og til og med depresjon. En av de beste måtene å holde hundens sinnskarpe og forhindre psykiske helseproblemer er med psykisk stimulerende og interaktive leker og aktiviteter.

Nyere forskning har vist at økt mental aktivitet hos hunder er knyttet til større psykisk helse, kognitiv funksjon, læringskapasitet og oppmerksomhetsspenning. Mentalt stimulerte hunder er også mer oppmerksomme, de utfører bedre under trening og er raskere på å løse problematiske daglige oppgaver.

Tilkoblingen og meldingene mellom nevronene i a Canine`s hjerne sakte ned Hvis de ikke er brukt. Den gode nyheten er at aktiviteten i Neuron-veier øker kort tid etter at stimulansen er gitt. Dette betyr at selv den laziest hundens hjerne kan stimuleres og utøves for mer / bedre aktivitet.

Det er mange måter å stimulere hundens hjerne. Noen er enkle og kan gjøres på bare noen få minutter, mens andre psykisk stimulerende spill kan ta tid. Du må kanskje trene kjæledyret ditt til å delta i aktiviteten, og til slutt vil det være gøy for dere begge og verdt tiden av flere grunner.

Eksponering for ulike miljøer, stimulerende forskjellige sensoriske reseptorer, spillespill, og lærer hunden din nye triks eller kommandoer er alle levedyktige metoder for mental stimulering som positivt påvirker hundens oppførsel, forhindrer mentale problemer og kan til og med utløse endringer.

Det er hundrevis av hundforsyninger på markedet designet for å stimulere dyr og øke sin psykiske helse. Så hvis du leter etter en rask måte å gi mental stimulering til hunder, sjekk ut puslespill leker eller spill på din lokale dyrebutikk eller online. I denne podcasten vil jeg forklare hvordan man velger de beste psykisk stimulerende hundeleker som fordeler kjæledyrets hjerne, og bidrar til å holde ham lykkelig og sunn.

Les neste: Hvordan lage hundeleker - billig DIY-tilnærming

Lytt til podcast-episoden i videoen ovenfor og abonner under.

Topp -120 Hvordan velge mentalt stimulerende leker for hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp # 120: hvordan velge mentalt stimulerende leker for hunder