Topp 5 beste leker for små hunder

Hunder elsker å leke og være rundt folk, og hundeleker er ofte det medium som de binder og samhandler med sine mennesker. Den slags leker du avslører furkidene dine for å gjøre mye forskjell for deres fysiske, sosiale og kognitive utvikling. Det er viktig å velge riktig leketøy for dem, og finne Beste leker for små hunder kan være spesielt utfordrende.

Enten du har en stor hund eller en liten, størrelse, saker. Hvis du velger en hund leketøy som ikke er riktig størrelse, kan det forårsake skade på kjæledyret ditt eller føre til choking. Noen hunder vil også nekte å bruke og leke med en hund leketøy som er for store eller for små. Også, et passende leketøy for en valp, kan ikke være det beste valget for din voksne hund.

Kjæledyrseiere klager ofte på at de beste lekene for små hunderaser er vanskelig å komme forbi, og det er sant, spesielt trygge. Så om du har den minste teacup Chihuahua eller en Jack Russell Terrier, er de følgende fem beste lekene for små hunder sannsynligvis nytes av Fido og også trygge for dem å leke med:

Leker for små hunder Pris Kvalitet Vurdering
Lobeve Toys 10 Pack Gift Set $ B+ 4.2/5
Otterly kjæledyr valp hund kjæledyr tau (små hunder) $$ EN 4.4/5
Kong klassisk hund leketøy $ EN+ 4.4/5
Zippypaws burrow squeaky skjul og søk plysj leketøy $$ B- 4.5/5
Kong Cozies hund squeaky leketøy $$ C 3.9/5

* Klikk på de beste lekene for små hunder for mer informasjon, priser og detaljer. Bla nedenfor for å lese anmeldelser.

Finne riktig størrelse leker for små hunder

De beste lekene for små hunderDe Høyre hund leketøy vil holde hunden følgesvenn underholdt i lange perioder. For å finne den rette, må du vite hva hunden din liker. Liker han å hente? Kanskje han nyter et spill med slepebukser? Kanskje han er en ung hund som liker å tygge? Uansett hva hunden din foretrekker, det er det du bør handle for.

Du må også tenke på type chewer at hunden din er. Hvis han er ødeleggende, kan plysj leker kanskje ikke være verdt det. Noen hunder liker imidlertid å bære en middels eller liten hund leketøy rundt i munnen uten interesse for å ødelegge den. Hvis dette er tilfelle med din pooch, vil en myk, plysj mellomstore hund leketøy være et utmerket valg.

Husk at prisen på en hund leketøy er vanligvis direkte relatert til sin kvalitet. En $ 1 leketøy er ikke sannsynlig å vare veldig lenge. Det er vanskelig å rettferdiggjøre å bruke $ 10 på en hund leketøy, men hvis det kommer til å vare i måneder (eller til og med år) så er det enkelt å se verdien i produktet.

Bare hold hundens størrelse i tankene, og vær sikker på å velge en liten hund leketøy som ikke kommer til å være for stor eller utgjøre en chocking fare. Små hunder har mindre munn, og de kan ikke bære så mye vekt som større raser. Hvis du velger en hund leketøy som er for stor, vil de ikke være i stand til å leke med det.

Du må også være sikker på at du velger en liten hund leketøy som vil være Holdbar nok. Hvis han ikke har en tendens til å rive leker, så vil det ikke være vanskelig å velge en som vil stå opp til hans kjever. Men hvis du har en ødeleggende chewer på hendene, må du finne en slitesterk hund leketøy som han ikke vil kunne tygge inn i små biter og svelge.

Beste leker for små hunderHvis du virkelig vil være sikker på at valpen din ikke blir kjedelig, må du ha flere hundeleker på hånden. Studier viser at Hunder foretrekker nye leker, fordi de er spennende og tilbyr en ny utfordring. Du kan holde gamle leker & # 8216; Ny `til kjæledyret ditt ved å kjøpe flere leker og bytte dem ut fra tid til annen.

Kanskje noen av de beste lekene for små raser på denne listen vil være riktig for din fido. Hvis du ikke finner det du leter etter her, kan du prøve vår liste over Beste valpeleker eller spør på din lokale dyrebutikk for deres anbefalinger. Din veterinær eller en hundetrener i ditt lokale område kan også ha noen gode forslag.

Hva er de beste lekene for små hunder?
Topp 5 Safe Dog Toys for små raser

1lobeve leker 10 pakke gave sett

Lobeve Dog Toys 10 Pack Gift SetDenne pakken med de beste lekene for små hunder inneholder nøye utvalgte leker - en nylon Tailspin Flyer for å hente, knakkende gummiben og spiky gummileker for å tygge, bomullsballer og løkker for å tygge og tugging, og et utvalg av stofftov for tether-tugging. Disse lekene fra. LOBEVE Fremme sunne tenner og sterke tannkjøtt, passende fysisk og mental trening, riktig bruk av overflødig energi og konstant binding og kommunikasjon.

  • Small Dog Toy Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Hundeeiere observert en markert nedgang i separasjonsangst og destruktiv tygge når Lobeve Dog Toys 10 Pack Gift Set Ble introdusert. Med riktig trening kan lekene brukes effektivt for å omdirigere uønsket oppførsel.

Beste leker for små hunderKjøpere var ganske imponert over deres kjøp. De sier at 10-deltaket koster mindre enn om lekene ble kjøpt separat. De fant lekene å være veldig holdbare og av god kvalitet, og de anbefaler denne pakken veldig høyt.

Fordeler:
  • Pakke med 10 leker
  • Inneholder interaktive leker, squeaky leker, en spinøs loop leketøy, tau leker, tygge leker, frisbee leker og hund leketøy baller
  • Leker er laget med giftfri bomull som arbeider for å rengjøre tenner mens hunden din tygger
ULEMPER:
  • Ikke for destruktive chewers
  • Noen anmeldere var ulykkelige med hvor lett disse tau lekene frayed

Beste leker for små hunderMest nyttige anmeldelse om disse beste lekene for små hunder: "Hvis du ser på å holde hunden din aktiv eller holde dem fra å bli kjedelig, så får du disse 10 blandede hundene leker vil være gode. Hundene mine elsker virkelig squeaky leketøy og tau ballen. De elsker å tugge og trekke ... "

2otterly kjæledyr valp kjæledyr tau leker for små til middels hunder

Otterly Pets Puppy Dog Pet Rope Toys for små til mellomstore hunderEt sett med disse lekene fra Otterly kjæledyr inneholder fire forskjellige tau leker - ballformet, beinformet og looped slepebukser. Alle er laget av 100% bomullstoff og designet for å tugging, kaster, henter og tygger. Disse aktivitetene engasjerer seg ikke bare en kjedelig eller engstelig hund, de hjelper også hunder blitt sunnere. Tygge på stoffet fremmer tannhelse, omdirigerer destruktive tygging, og pacifies annen uønsket oppførsel. Å spille toss-and-henting og slepepiller forbedrer kommunikasjonen og styrker forholdet mellom kjæledyr og eier.

  • Small Dog Toy Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Valpene som Otterly Pets Puppy Dog Pet Rope Toys for små til mellomstore hunder så mye og vil tilbringe lange timer engrossed i dem. De finner trøst i disse lekene og til og med sover som holder de bundet endene. Det er ingen deler som kan bli ødelagt eller flippet av, men det er tråder som kan tygges av og inntas. Hundeeiere sier at de ikke er for opptatt av det, siden hunder lett kunne passere bomullstråler.

Beste leker for små hunderMange kjæledyrseiere tror at dette settet med leker oversetter til penger klokt brukt. Tauene holder seg så godt til robust spill og vedvarende tygge. Det er utrolig hvordan et tau kunne holde et kjæledyrs interesse så mye og hvordan det forblir i god form etter mange måneder. Settet er ikke dyrt, så kjøpere er dobbelt fornøyd.

Fordeler:
  • Pakke med 4 holdbare tau leker
  • Laget av 100% naturlige bomullsfibre
  • Bomullsfibre rene og floss tenner mens hunden din tygger
  • Vaskbar
ULEMPER:
  • Flere anmeldere bemerket at disse tauene ikke er så holdbare som de er beskrevet
  • Bomullstrenger kan inntas hvis hunden din brenner disse lekene

Beste leker for små hunderMest nyttige anmeldelse om disse beste lekene for små hunder: "Min Cavachon Puppy er en chewer. Hun har revet opp mange av sine tygge leker. Squeaker leker bare siste en kveld på det meste. Og alt fylt er søppel om en time. & # 8230; så spiser hun fyllingen som ... "

3kong klassisk hund leketøy

Kong klassisk hund leketøyNår det gjelder hundeleker, vil du aldri gå galt med en Kong. Det er seks størrelser tilgjengelig, og XS-størrelsen er ideell for små hunder som veier opp til 5 lb. Tygging er et naturlig hundinstinkt og den røde Kong Classic er laget for å tilfredsstille det som trenger. Denne røde ballen er laget av slitesterk all-naturgummi og er designet for gjennomsnittlige chewers. Den har en uregelmessig sprett som gjør det bra for spill av henting. Det er et hull på bunnen for fyllingsbehandler i.

  • Small Dog Toy Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Hvis det er et enkelt leketøy som gjør mange ting for en hund, må den være den klassiske Kong. Først er det veldig slitesterkt det varer i årevis. Den har sprettingen for aktive toss-and-henting spill. Når fylt med en godbit og frossen over natten, Kong klassisk hund leketøy gir et stort sinnstimulerende og beroligende leketøy for en engstelig hund. Det er en flott fidget leketøy for en kjedelig eller vanlig lat hund og ville holde ham eller henne okkupert i timer.

Beste leker for små hunderHunder elsker det i munnen når de er i tomgang, om å sove, engstelige eller føle seg ensom. Det holder dem av destruktive sprees. Hundeeiere føler seg tryggere å forlate sine hunder med sin fylte Kong, og hunder virker faktisk mer begeistret å utforske det enn å foraging gjennom skuffer full av sokker. Kjæledyr eiere har over 101 ting å fylle sine Kongs med, og det gjør Kong enda mer spennende for kjæledyr.

Fordeler:
  • Tilgjengelig i 6 størrelser
  • Laget av slitesterk all-naturgummi
  • Har en uberegnelig sprett som gjør det bra for spill av henting
  • Hull i bunnen lar deg finne dette leketøy med godbiter eller peanøttsmør
ULEMPER:
  • Noen hunder var i stand til å rive små biter av gummi av dette leketøyet og innta det
  • På grunn av sin hard gummi design, ikke alle hundene likte å leke med dette leketøyet

Beste leker for små hunderMest nyttige anmeldelse om disse beste lekene for små hunder: "Vi har hatt lykke til med tidligere konger. Aldri et holdbarhetsproblem. Grunnen til at vi fortsetter å bestille mer, er vår hund taper (dråper dem mens du snuser andre ting) dem i de nærliggende skogene. Den nyeste vi ... "

4zippypaws burrow squeaky skjul og søk plysj leketøy

Zippypaws burrow squeaky skjul og søk plysj hund leketøyNår din lille hund ber om oppmerksomhet med de store runde øynene, men du mangler søvn, interaktive hund leker kan være din livslinje. De Zippypaws Burrow Squeaky Hide-and-Seek Plushy Set har tre mønstre, nemlig Hedgehog Den, Mus N Cheese og Chicken Hut. Hedgehog den har en rund sylindrisk hule med hull og tre søte pinnsvin leker - alt laget av plushy, fleecy materiale. De andre mønstrene gjør bruk av samme skjul-og-søk konsept, men med forskjellige farger, design og former.

  • Small Dog Toy Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Hunder elsker å sonde med nesen og poter i hullene i Zippypaws burrow squeaky skjul og søk plysj hund leketøy søker etter plump squeaky leker. De får sin premie så snart de får tak i en hedgehog squealing med den høye pixen squeak. De ville da trekke sin fangst ut av hullet og ømt gnag på det. Hedgehogs er ca 2.5 "bred og 4" lang, og hunder elsker å bære dem rundt som et trofé.

Beste leker for små hunderHundeeiere sier at deres hunder venter på halen i spenning når de søte pinnsvinene er lastet inn i den plysjhten. De har mestret leketøyet og vet veldig godt hvordan saken fungerer, men de spiller fortsatt med det entusiastisk hver gang. Det er faktisk ganske puslespill til noen kjæledyrseiere, spesielt at deres hunder ikke er så opptatt av å ødelegge disse små, fluffete tingene. De kunne lett rive disse i smithereens i et blunk av et øye, men de foretrekker å gå lett på dem. Kanskje det er den slags leketøy som kjæledyr vokser sammen med.

Fordeler:
  • Interaktivt puslespill utfordrer hunden din
  • Burrow størrelse er 14 & # 8243; l x 6 & # 8243; H og hedgehogs er 4 & # 8243; l x 2.5 & ​​# 8243; w
  • Laget av plushy fleece materiale
  • Tilgjengelig i 3 stiler
ULEMPER:
  • Opprørt forbrukere sier at dette leketøy ikke er i det hele tatt som annonsert, og hevder at materialet er billig og fargestoffet kjører
  • Flere vurderinger sier at veldig små hunder var i stand til å ødelegge dette leketøyet om noen minutter

Beste leker for små hunderMest nyttige anmeldelse om disse beste lekene for små hunder: "En av mine mannlige hunder har gjort krav på dette leketøyet. Han er morsom beskytte dette leketøy når den opprinnelige hensikten var for hundene å dele og leke sammen. Hver gang jeg vender om at han har denne loggen og beskytter chipmunkene ... "

5kong cozies hund squeaky leketøy

Kong Cozies hund squeaky leketøyEn annen Kong Toy gjør det til vår liste over de beste lekene for små hunder. Nylig utgitt i Kong Cozie-linjen er denne koselige plysj squeaky leketøy. Dette er mykt og søtt på utsiden, men laget av flere tøffe lag inni. Når presset, gir den av en squeaky lyd som hunder finner uimotståelig tiltalende. Det er 10 søte tegn å velge mellom, og siden de er fra Kong, er de pakket med samme kvalitet, verdi og holdbarhet som Kong leker er kjent for.

  • Small Dog Toy Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Hunder elsker Marvin elgen og ville gjøre alt for å fange det i et hentet spill. De Kong Cozies hund squeaky leketøy vil ikke mislykkes i å få hundens interesse, enten du kaster marvin for hunden din til å jage, eller tucking marvin med hunden din til å sove stille. Marvin og resten av gjengen - Ali Alligatoren, Elmer Elephanten, og syv mer - er ikke bare verdsatt trofeer eller jegers byttedyr - de er også en hunds komfortvenn.

Beste leker for små hunderIfølge hundeeiere er disse beste lekene for små hunder blant de tøffeste plysj lekene de noensinne har hatt. Selvfølgelig, det er i stor grad avhengig av hvor ødeleggende eller ikke hunden din er når det gjelder å tygge, men cozies overlever regelmessig tygge. To til tre måneder i en husholdning er den vanlige levetiden til disse Kong-lekene, og det er lang tid for et hjem med gjennomsnittlige chewers.

Fordeler:
  • Tilgjengelig i 3 størrelser og 10 stiler
  • Laget med et ekstra lag av materiale for holdbarhet
  • Utstyrt med en squeaker for å lokke hunder å spille
ULEMPER:
  • Når squeakeren er punktert, gjør det ikke lenger støy
  • Ikke anbefalt for aggressive chewers

Beste leker for små hunderMest nyttige anmeldelse om disse beste lekene for små hunder: "Jeg har kjøpt 6 Kong Cozie`s, og kvaliteten ser ut til å avvike fra hver enkelt. En liten bakgrunnsinformasjon: Vi har to Dobermans. Man elsker å leke med leker, han bærer dem rundt som en baby ... "


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 5 beste leker for små hunder