Skoledistriktet tilbringer $ 45.000 på hundetreningsanlegg

Skoledistriktet tilbringer $ 45.000 på hundetreningsanlegg

Hundetrening kan være en lukrativ virksomhet, men du må ha riktig trening, og det tar tid å bygge en kundebase. Hvis du planlegger å starte en hundetreningsvirksomhet, vil du ønske å utføre noen grunnleggende markedsundersøkelser for å være sikker på at du starter virksomheten din i et område hvor et treningsanlegg som trengs. Tilsynelatende trodde en skoledistrikt i Illinois sin videregående skole campus ville være et bra sted for en hundetrening virksomhet.

Lincoln-Way Community High School, som ligger i New Lenox, Illinois, brukte nesten $ 45 000 dollar uten styrets godkjenning for å renovere en bygning på deres campus og gjøre det til en treningsanlegg for hjørnetenner. Det var en gammel låve på distriktets Nord-campus, som skolens tjenestemenn forvandlet til et rom som er egnet for hundetrening. Renoveringen fant sted i slutten av 2011 og tidlig i 2012.

I SLEKT: 2016 Topp 10 Best Dog Training Collars (Premium Quality)

Skoledistriktet tilbringer $ 45.000 på hundetreningsanlegg

Kjent som Superdog Obedience School, er anlegget for tiden fortsatt klasser. Bedriftene Lead Trainer jobbet med videregående skoleens tidligere superintendent, Lawrence Wyllie, i det siste. Skolens nåværende superintendent, Scott Tingley, sier at skolestyret ikke visste noe om renoveringskostnadene og ikke godkjente dem.

Som om situasjonen ikke var absurd nok, har skoledistriktet vært under gransking for dårlig økonomisk ledelse for en stund, og de har kunngjort at de vil lukke Lincoln-Way North senere i år. Ironien i det faktum at hunder vil kunne delta i klasser mens barn ikke vil forårsake en opprør i lokalsamfunnet.

Det kontroversielle hundetreningsprogrammet er tatt over av Frankfort Square Park District på Tingleys forespørsel. Selv om det er i en kontroversiell beliggenhet, gjør virksomheten veldig bra. Noen lokale tjenestemenn sier at det er bra for lokalsamfunnet og en eiendel til skoledistriktet som det ringer i inntekter.

Mellom mai 2014 og desember 2015 raket Superdog i over $ 76 000 i inntekter. Nesten $ 47 000 av pengene gikk til hundetrener og nesten $ 21.000 gikk til skoledistriktet. $ 4,210 ble bidratt til et stipendprogram for oppgradering av seniorer og ca $ 4500 gikk til vedlikeholdskostnader.

På den ene siden av denne debatten kan du hevde at skoledistriktet ikke burde ha betalt for anlegget, og det faktum at skolestyret ikke visste noe om låsen renovering kostnadene er et stort problem. På den annen side kan du hevde at byggeutgiftene blir tilbakebetalt, og at låven var ubrukt plass som nå genererer inntekter for distriktet.

Paring en videregående skole med en hundetreningsanlegg virker som en merkelig kamp, ​​men for meg virker det som om det faktisk kan være en god passform. Noen ganger kommer de mest usannsynlige tingene å trene for det beste, og i dette tilfellet tror jeg det er sant.

Skoledistriktet tilbringer $ 45.000 på hundetreningsanlegg

I SLEKT: Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Jeg forstår situasjonen til situasjonen, men til slutt er det som er gjort, og det er ingenting som noen kan gjøre for å endre situasjonen nå. Hvorfor ikke se sølvfôr? De hundetrening Anlegget bringer inn inntekter til et skoleområde som sliter økonomisk.

Det er sant at studentene på skolen ikke får noen fordeler fra anlegget, og jeg er sikker på grunn av ansvar og forsikringsspørsmål de sannsynligvis ikke vil kunne. Men låven ville ikke bli brukt til noe annet, og tydeligvis er det et stort behov for en hundetreningsanlegg i det området.

Jeg skal følge denne historien, og jeg vil holde deg oppdatert med oppdateringer. For nå, hva er dine tanker? Tror du at treningsanlegget skal bli? Er det en god ide å ta med inntekter for skoledistriktet? Gi meg beskjed om din mening i kommentarene nedenfor.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Skoledistriktet tilbringer $ 45.000 på hundetreningsanlegg