Gjennomgang: revol dog crate by diggs

Kasser er nyttig trening og sikkerhet Verktøy for hundeeiere. De gir et hvilested for hunden din, og kasseopplæringen er sterkt anbefalt av profesjonelle trenere og veterinærer. Hvis du leter etter den rette kassen for din pooch, enten han er ny eller et etablert medlem av familien din, Revol Dog Crate by Diggs er en av de mest unike alternativene du finner.

Crating en hund er ikke noe du bør gjøre uten noen undersøkelser. Når det brukes feil, kan kasser bli et farlig sted og en kilde til stress og angst for kjæledyret ditt. Det er mange ressurser for å hjelpe deg med å lære å kasse å trene en hund, inkludert disse flotte topphundens tipsartikler:

Lære hvordan å kasse trene hunden din er bare det første trinnet. Du kommer også til å trenge å finne den rette kassen for deg og din valp. Det er hundrevis av alternativer på markedet, så hvordan vet du hvilken kasse som passer best for dine behov og kjæledyrets komfort?

Du må vurdere hundens størrelse, hvordan og hvor kassen vil bli brukt og hundens preferanser når du handler for en kasse. Selvfølgelig vil budsjettet også påvirke hvilken kasse du bestemmer deg for å kjøpe.

DiggsKrating en hund skal ikke Vær en praksis som du planlegger å bruke for å inneholde hunden din i løpet av livet hans eller å straffe ham. Den primære bruken av kasseopplæring er Huset breaking. På toppen av det kan hundekasser også være veldig nyttig når du reiser med hundens følgesvenn.

Flertallet av hunder elsker å være i sine kasser (selv om noen ikke). Vanligvis gir en komfortabel kasse kjæledyret ditt et sted hvor han kan være i fred og ha sin egen plass. Det beskytter ditt hjem og reduserer antall messer du må rydde opp.

Revol Dog Crate er en av de nyeste kassealternativene som er tilgjengelige. Jeg måtte prøve det for meg selv, fordi det tilbyr noen unike funksjoner som du ikke finner med noen annen kjæledyrkasse. Finn ut hva som gjør denne hundekrisen så særegne i denne detaljerte anmeldelsen.

Revol Dog Crate by Diggs Review

Revol Dog CrateSom nevnt, er Revol Dog Crate helt nytt til markedet. For tiden er det bare tilgjengelig i 1 størrelse. Den lille størrelsen (for hunder som veier opp til 30 pund) har ytre dimensjoner på 28.4 & # 8243; L x 20.6 & # 8243; H x 20.1 & # 8243; W. Mediet (for hunder som veier opp til 50 pounds) og store (for hunder som veier opp til 75 pounds) størrelser vil være tilgjengelige i de kommende ukene.

Kassen er tilgjengelig i blå eller grå farger, og har en patentanmeldt design. Den første du vil legge merke til er det unike utseendet på kassen. Den er laget av forsterket plast, høy styrke stål mesh wire og høy kvalitet aluminium.

Det har også en enkelt stykke ramme, noe som gjør det mye sterkt enn andre sammenlignbare kasser. Revol Dog Crate folder flatt, men ikke som andre Folding av metallkasser. Det er enkelt å sette opp og kollapse med bare en hånd!

Revol Dog Crate ReviewSom jeg demonstrerer i min video gjennomgang ovenfor, er det et sirkulært låshåndtak på toppen av kassen. Du kan ta tak i håndtaket med bare en hånd, slå den til opplåsingsposisjonen og trykk ned for å brette to lengste sider ned. Deretter bare foldes i kortere sider og kassen din er klar for transport eller lagring.

Andre sammenleggbare kasser kan være en smerte å kollapse og kreve en anstendig mengde styrke for å sette opp. Revol Dog Crate er lett og glir lett, så nesten alle kan sette det opp eller kollapse det på bare noen få sekunder.

Mens kassen bretter seg flatt, er det ikke så tynt som foldende metallkasser når den kollapses. Imidlertid er det mye lettere enn de fleste lignende kasser av samme størrelse. Det har også to små hjul for å gjøre det til og med lettere å transportere.

DiggsDenne kassen har 2 dører og 3 tilgangspunkter. Som du kan se i min video anmeldelse, åpner inngangsdøren med en lås som er umulig å åpne fra innsiden. En av de lengre sidene glir også opp og låser på toppen av kassen for å gi en annen dør. Denne døren kan også være åpen for hunder som ikke lenger trenger å være inneholdt, men likevel ønsker å ha et det-lignende sted å slappe av.

Hvis du leter etter en kasse for en Ny valp, Revol Dog Crate er et godt alternativ. Designet har alle runde kanter for sikkerhet, og den kommer til og med med Puppy Divider for å justere størrelsen på kassen som din pels baby vokser.

Du kan også se den flyttbare bunnbrettet i min videoanmeldelse. Du bør alltid se etter en kasse med denne funksjonen, bare i tilfelle hunden din har en ulykke mens du er inne. Selv de mest velutdannede hundene kan ha en nødsituasjon fra tid til annen.

Diggs hundekriseJeg forventet denne hundekrisen å ha en heftig prislapp av flere grunner. Først av alt, det er helt nytt til markedet. Det er også veldig unikt og laget av materialer av høy kvalitet. Jeg var ikke overrasket over å finne ut at denne koden selger for $ 245 på selskapets nettside.

Mens jeg forstår at denne prisen ikke passer inn i hvert kjæledyrseiere budsjett, tror jeg at Revol Crate er en god verdi for pengene. De fleste kasser av denne størrelsen som er laget med holdbarhet i tankene, kommer til et lignende prispunkt. Denne kassen er designet for å inneholde hunder som riper, tygger og prøver å unnslippe en kasse. Jeg bør også nevne at den leveres med en 30-dagers prøveversjon og gratis retur.

Jeg er ikke sikker på at det ville inneholde en Houdini Escape-artist, men jeg tror det ville være fint for hunder som er nye for å kasse trening eller hunder som prøver å pote og gnave seg ut av kassen når fistene inneholdt.

Les neste: 5 feil av kasse trening hunder (og hvordan å fikse dem)

Ønsker å dele den?

Gjennomgang av Revol Dog Crate by Diggs

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: revol dog crate by diggs