Puppy crate training schedule

Kasseopplæring En valp har mange fordeler, både for deg og den unge hunden, men det må gjøres riktig. Fordi hunder er skapninger av vane, må de ha en rutine. Den beste måten å sikre suksess med Crate Training En hund er å ha en veldig bestemt Puppy Crate Training Schedule som du kan holde fast i.

Velg riktig kasse

Plukke den rette kassen For valpen din er det første viktige skrittet. Størrelsen på kassen skal bare være stor nok til at hunden skal stå opp, snu og ligge ned igjen. Hvis det er for lite, vil de være ubehagelig trangt, og hvis det er for stort, vil valper gjøre deres potty virksomhet på baksiden av den.

Måle hunden din fra slutten av nesen til bunnen av halen, og legg til to inches. Dette, kombinert med bruk av kasseformat diagram, vil generelt resultere i en god passform.

Hundekasser kommer også i en rekke stilarter. Hvilken type er best for deg, avhenger av kjæledyrets personlighet, alder, hvordan du planlegger å bruke den, og miljøet kassen er plassert i. De fire mest populære typer hundekasser er:

  • Plast - Moderat sterke og tøffe kasser med en plastdør som låses lukket. De er et populært valg blant kjæledyrseiere fordi de pleier å være ganske mobile og anstendig for reise. De er billige og enkle å rengjøre, men de har ikke de beste designene.
  • Stoff (myk) - Disse er lette og foldbare myke sidede kasser. De har en tendens til å se bra ut og er komfortabel, koselig for kjæledyr, men de kan ikke være det beste valget for potty og kasse trening valper; De er lettere å flykte fra og ikke lett rengjort.
  • Wire (Metal) - Sterke og slitesterke kasser som kan justeres ved hjelp av en barriere for voksende valper. De er ikke attraktive, men er svært rimelige og gir god ventilasjon og 360 graders visning. Disse er også gode for kasseopplæring en valp, og er perfekt for hunder som tygger mye.
  • Dekorativt (tre) - Wooden hundekasser er de dyreste, men også de beste utseende. De passer fint med hjemmeinnredning, de er sterke og robuste, men er ikke alltid lette å rengjøre, og en aggressiv chewer kan også skade dem. De er heller ikke reise-vennlige som treekasser har en tendens til å være veldig tung.

Hvis du jobber med å utvikle en Puppy Crate Training Schedule, merk at noen produkter kan være bedre for dette, og det er spesielle kasser for trening valper.

Lær "8220; crate & # 8221; Kommandoer

Det er bare noen få kommandoer du trenger for en vellykket Puppy Crate Training Schedule, som er: & # 8220; gå i & # 8221; og & # 8220; gå ut.& # 8221; Du kan bruke andre ord du er komfortabel med, så lenge du holder dem korte og holder seg konsistent i deres bruk.

Trinn 1: Hold en godbit i hånden og stå foran den åpne kassen, fortell valpen din til & # 8220; gå inn.& # 8221; Kast behandlingen inne i kassen for å oppmuntre til handlingen. Når valpen kommer inn i kassen, ros dem med kommandoen og gi valpen en annen godbit.

Steg 2: Umiddelbart etter at du sier & # 8220, gå ut, & # 8221; Kast en annen godbit utenfor kassen. Når valpen avslutter kassen, roser du igjen og belønner dem, ved hjelp av kommandoordet.

Trinn # 3: Fortsett å gjenta denne prosessen til valpen din er behagelig og forstår hvordan du skriver inn og forlater kassen.

Trinn # 4: Nå, test hundens kommando kunnskap ved å si & # 8220; gå i & # 8221; uten å kaste noen godbiter i kassen. Hvis puppen din gjør det, så ros og belønner med en godbit etter. Gjenta denne prosessen med & # 8220; ut & # 8221; kommando.

Trinn # 5: Når valpen din har mestret trinnene ovenfor, er det på tide å begynne å lukke kasse døren. Gjenta & # 8220; gå i & # 8221; kommando. Etter at valpen kommer inn i kassen, ros dem og gi dem godbit, så lukk kasse døren. Vent noen sekunder. Åpne kasse døren og si & # 8220; ut.& # 8221; Lov valpen din med ord, ikke godbit. Gjenta denne øvelsen til valpen din er komfortabel med prosessen.

Trinn # 6: Forleng lengden på tiden din valp er i kassen med døren lukket. Start med ett minutt, deretter to og så videre.

Kasser for hunder bør brukes som sikker havn - et sted hvor de går til hvile; de burde aldri bli brukt som straff. Dermed vil du åpne døren før hunden din begynner å gnage og oppstyr over å være i en kasse, slik at de alltid knytter seg til kassen med noe "8220; god & # 8221; i stedet for et negativt sted.

Når valpen din blir komfortabel i en kasse i fem minutter uten fussing og med deg ute av syne, Flytt opptil 15 minutter, så 30 minutter, deretter en time, deretter to timer. For disse utvidede tidsrammene, vær sikker på at valpen din har leker eller favoritt tygger der inne. Kasse tid må alltid være forbundet med moro, fred og avslapning.

Planlegg for kasseopplæring En valp

Puppy Crate Training Schedule

Så snart du begynner, følg Puppy Crate Training Schedule til enhver tid, så hunden vet hva du kan forvente hver gang og hver dag. Dette hjelper lindre angst og skaper en konsekvent atmosfære for kjæledyret.

Valper kan holde blæren i en time per måned i alderen (e.G. To måneder gammel valp kan holde blæren i to timer). Det er imidlertid unntak fra denne regelen, for eksempel små raser som ikke klarer å holde blærene så lenge. Til valpen lærer blærekontroll for å unngå ulykker, bør du la dem ut minst hver 1-3 timer.

En generell Puppy Crate Training Schedule starter med forberedelser om morgenen. Her er hva en dag kan se etter deg før det er på tide å jobbe med Crate Training:

15 minutter - Morgen, våkne opp. Ta valpen ut av kassen og gå straks ute for badet.

15 til 20 minutter. Utforsk utsiden, la valpen gå på toalettet og undersøke omgivelsene.

30 minutter. Gå inn, ha frokost. Valpen din vil spise, drikke og fordøye.

15 minutter. En halv time eller så etter å ha spist, gå tilbake utenfor for en annen bad pause.

10 til 30 minutter. Innvendig eller utenfor spilletid med hunden: Hent, Tug, Chase, Leker og WhatNot.

1 til 2 timer. Nå er det tid for kassen. Bruk kommandoene til å få valpen din i kassen, gi dem leker eller andre ting for å holde hunden okkupert.

Skyll og gjenta hver eneste dag til kassen blir en del av hundens rutine.

Nedenfor er en prøve Puppy Crate Training Schedule som de fleste eiere bruker og hva deres dager ser ut. Skriv ut våre utvalgsmaler hvis du trenger å lage notater for dette (klikk på linken og last ned dem med & # 8220; lagre som & # 8230; & # 8221;)

Daglig å gjøre liste
Ukentlig hundplanlegger
Månedlig hundsplan
Hund notater

Hund daglig å gjøre liste Hunden ukentlig planlegger Hunden månedlig kalender Hund notater

Eksempel Puppy Crate Training Schedule

MORGEN
7:00 AM - Ut av kassen, og ute for potty
7:15 - Spilletid
7:30 am - fôring
8:00 - Utvendig potty igjen
8:15 am - mer spill
9:00 - Inside Crate
11:00 - Potty

ETTERMIDDAG
12 pm: potty
12:15 PM - Spilletid
12:30 - inne i kassen
2:30 - Potty
2:45 PM - Spill
15:30 - potty
3:45 PM - Spilletid
16:00 - innsiden kasse
6:00 PM - Potty

KVELD
6:15 PM - Spilletid
6:45 pm - fôring
7:00 PM - Potty
7:15 PM - Spill
7:30 - Krisen
9:30 - Potty
9:45 PM - Spilletid
10:30 - Potty
10:45 PM - Spill
11:00 - Tilbake i kassen for natten.

Denne generelle tidsplanen kan endres for å passe individuelle tidsplaner og individuelle valper.

På halenes ende

Unge valper har ennå ikke lært hvordan å holde blæren, så du må huske i tankene når du utvikler din valpekriseopplæringsplan. Gjør dette med enkle kommandoer, rikelig med ros og belønninger for en god jobb. Når dette er oppnådd, få valpen til en mer definert tidsplan, slik at de blir vant til den rutinen, som vil hjelpe dem til å unngå ulykker, stress, angst og være rolig og glad.

Les neste: 11 Dog Crate Safety Tips [Infographic]

Ønsker å dele dette?

Puppy Crate Training Schedule

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Puppy crate training schedule