Hvordan stoppe en hund fra pooping i en kasse

Crate Training En hund er en utmerket måte å gi din valp med et trygt sted å hvile når du ikke klarer å holde øye med dem. Det er mange hundekasser Det kan være verdifulle verktøy, men de er ikke en heltids barnevakt og må ikke brukes til hunden din er husutdannet. Lære å stoppe en hund fra pooping i en kasse er en viktig del av det.

Den siste tingen du vil gjøre når du kommer hjem fra en lang dag på jobb, er å rydde opp en haug med hunden poop og tisse fra alle sprekker og sprekker av en kasse. For ikke å nevne det faktum at hele huset ditt vil stinke av hundefjerner når du kommer hjem for å rense den opp.

Peeing og pooping i en kasse er ganske vanlig, og det er tre ting du må gjøre for å stoppe hunder fra pooping i en kasse:

  • Sørg for at kassen er riktig størrelse for hunden din;
  • Få fido på en fôring og bad tidsplan;
  • Ikke la hunden i sin kasse for lenge.

Nedenfor vil jeg diskutere hver av disse mer detaljert, slik at du kan forstå nøyaktig hvordan du skal stoppe en hund fra pooping i en hundekasse, og hvordan du trener hvalpen din raskt og effektivt.

Hvordan stoppe en hund fra pooping i en kasse

Hvordan stoppe en hund fra pooping i en kasse1. Er hunden kasse riktig størrelse for kjæledyret ditt?

Som jeg forklarer i videoen ovenfor, Dog kasse størrelser er svært viktig, og du må velge nøyaktig riktig størrelse for kjæledyret ditt. Hvis en kasse er for liten, vil hunden være ubehagelig. Og hvis kassen er for stor, vil hunden ha plass til å avdekke og urinere på baksiden av kassen og krølle opp for å sove på forsiden av kassen.

Dette kan være vanskelig hvis du prøver å velge en hundekasse for en valp, men ikke umulig. Du må gjøre litt forskning for å nøyaktig estimere størrelsen på kassen din hund trenger når han er fullt voksen.

Så, i stedet for å kjøpe en liten kasse for valpen og deretter å måtte tilbakekjøpe flere kasser når hunden vokser, finn en kasse som vil være riktig størrelse for kjæledyret ditt når han er en voksen og Bruk en divider til avsnittet av det mens hunden er liten. Som jeg viser i videoen min, kommer mange hundekenneler med disse delene, men Wire Kennels er de vanligste.

2. Start en fôring og badplan

Å plukke den rette hundekrisen er ikke den eneste nøkkelen; Timing og tidsplan er avgjørende fordi hunder er skapninger av rutine. Uten en konsekvent tidsplan, hvordan vil du vite når hunden din trenger å bruke på badet? Han vil gå på tilfeldige tider hele dagen, og du vil aldri vite når du skal forvente det.

Hvis du spiser kjæledyret ditt på samme tid hver dag, kommer han til å måtte bruke på badet på omtrent samme tid hver dag. Når du holder en konsistent tidsplan, kan du sørge for at du (eller noen andre) er hjemme for å la hunden ut når han trenger å gå.

Eksemplet som jeg deler i min video ovenfor er om eiere som spiser hundene sine før de drar for arbeid. Så, hvis du våkner og mate kjæledyret ditt første om morgenen, vil kroppen hans ha tid til å fordøye maten før du går for arbeid. Hvis du spiser hunden når du setter ham i kassen eller bare noen få minutter før du går ut døren, må han kaste seg før du kommer hjem.

For å lære å stoppe en hund fra pooping i en kasse effektivt, må du jobbe med å mate valpen din konsekvent hver dag og tillater hunden den tiden han trenger å bruke på badet før du går ut på jobb.

Det er best til mate hunden din 1-2 timer Før du forlater huset.

Prøv å ta din fido ut 30 minutter etter at han spiser. Hvis han ikke pokker, prøv å ta ham ut 1 time etter at han spiser. Til slutt vil du finne ut hans kroppsplan. Når du skal finne ut det, hold deg til timeplanen som hunden din trenger for å sikre at han ikke kutter i kassen sin.

Don

3. Ikke la hunden stå i en kasse for lenge

I motsetning til noen råd der ute, kasser er ikke perfekte følgesvenner for hver hund og tiden hunden kan håndtere i en kasse varierer. Dette er spesielt viktig for blærer.

Hvis din pooch ikke har den fysiske evnen til å holde blæren eller tarmene i lang tid, vil det ikke være hans feil hvis du forlater din pupp hele dagen, og han har en ulykke.

Valper under 6 måneder bør ikke være i en kasse i mer enn tre eller fire timer om gangen. De kan ikke kontrollere sine blærer og tarmene så lenge. Det samme gjelder for voksne hunder som er utdannet. Fysisk kan en eldre hund holde den, men de vet ikke at de skal.

Voksne hunder bør aldri bli igjen i en kasse i mer enn 8 timer om gangen. Uansett hvilken alder din hund er, må du jobbe med planen din rundt hans behov. Du kan ikke forvente at en hund holder den lengre enn de er fysisk i stand til å holde den.

Hvis du ikke kan komme hjem for å la Fido ut, må du spørre en venn, familiemedlem eller nabo for å hjelpe deg. Hvis ingen andre er tilgjengelig, betaler en kjæledyr sitter eller hunden walker for å ta hunden din ut for å bruke på badet er et must!

Når du lærer å stoppe en hund fra pooping i en kasse, faller ansvaret på deg. Hvis hunden din deperker i kassen, er det ingen feil, men din egen. Hvis du sørger for at kassen er riktig størrelse, er hunden din på en fôrings- og badplan, og at du ikke forlater ham alene for lenge, bør du ikke ha noe å bekymre deg for.

Les neste: 11 tips om hvordan du bruker hundekasser trygt

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan stoppe en hund fra pooping i en kasse