Kostnader for frakthunder med fly

Kostnader for frakthunder med fly

Enten du bare er på ferie med pooch eller permanent flytting, reise med hunder kan forårsake mye stress, hvorav en er å finne ut kostnader for frakthunder med fly.

Mange flyselskaper vil sende kjæledyr uten problemer, og hele prosessen kan være så enkelt som å kjøpe en PET-flyselskapsbillett, men du vil kanskje ha noe litt mer elegant for Fido, og i så fall må du se på Profesjonell kjæledyrflyttingstjenester.

I SLEKT: Dog reise 101: Hvordan sende en hund

Her er noen tips og triks som forhåpentligvis hjelper hundenes eiere med å finne det effektive alternativet for deres hjørnetenner og seg selv, samt gi et estimat av hvilke frakthunder av luftkostnader ved bruk av profesjonelle kjæledyrflyttingstjenester.

Kostnader for frakthunder med fly med frakttjenester

Normalt, avhengig av størrelsen og avstanden som kjæledyret ditt vil reise, flyr kjæledyret ditt i lastet av et typisk flyselskap Kan koste alt fra $ 200 til $ 1000. Profesjonell Pet Flytting Service priser vil også variere avhengig av størrelsen på hunden din, deres temperament, og hvor langt de trenger å reise.

Kostnader for frakthunder med fly

Husk også at kjæledyret ditt kan trenge veterinærpleie, vaksinasjoner og helseposter for å fly. Dette vil avhenge av frakttjenesten du bruker og destinasjonen de reiser til. Disse kostnadene må også bli fakturert i tillegg, men vil være helt avhengig av en tilfell av saker og variere sterkt.

Andre ekstra kostnader kan være pådratt også, inkludert kjæledyr forsikring som kan legge til en annen $ 100 i din regning. Kenneler, kasser eller bærere kan leies for en ekstra avgift, hvis du ikke har din egen. Hvis du har en, eller kan låne en fra noen du kjenner, Det vil spare deg mellom $ 50 og $ 550 dollar. Prisen svinger avhengig av størrelsen på kennelen som trengs, og funksjonene som den tilbyr.

Så langt, her er kostnadene du trenger å ta hensyn til når vi leverer hunder med fly:

  • Faktisk kostnaden for tjenesten
  • Veterinær kontrollstjeneste
  • Forsikring
  • Utstyr (hundekasser, vann, leker)

Når det gjelder kommersielle flyselskaper, er alle priser veldig nært. En av de beste sidene som viser dine kostnader for frakthunder med Air, er den fra Delta:

Tenk på den ovennevnte malet ditt Cheat Sheet.

Regler for shipping hunder med fly

Det vil alltid være mange regler for shippinghunder i luften, uansett om du velger profesjonell service eller bare sette hunden din på et kommersielt flyselskap.

For eksempel har Delta en Flott side med instruksjoner og råd relatert til shippinghunder av luft effektivt og effektivt.

Kostnader for shippinghunder med Air 2

Sørg for å lese hele sin side for å se alle restriksjonene som brukes til shippinghunder med fly (eller noe annet kjæledyr for den saks skyld).

Hvordan velge flyttingstjeneste for frakthunder med fly?

Som enhver annen profesjonell tjeneste som du ønsker å bruke for frakthunder med fly, må du velge din kjæledyrflyttingstjeneste basert på deres referanser og kvalifikasjoner. Online vurderinger er det beste stedet for det.

Pet transporttjenester må overholde strenge føderale og statlige forskrifter, og fordi de sender live last, kan kravene til å bli lisensiert og sertifisert, være veldig strenge også.

Her er noen eksempler på velvurdert kjæledyrflyttingstjenester:

Før du stoler på at noen skal transportere hunden din, må du være sikker på at de har riktig lisensiering og dokumentasjon. Du bør også sørge for at de har erfaring og kunnskap for å behandle kjæledyret ditt med omsorg de fortjener. Spør dem grundig før du godtar noe. Følgende er noen gode spørsmål for å komme i gang:

  • Hvor lenge har du transportert kjæledyr?
  • Er du lisensiert og forsikret, og har du dokumentasjon?
  • Hva er gebyrene dine, inkludert eventuelle skjulte avgifter?
  • Vil hunden min være i stand til å komme seg ut av kassen i det hele tatt under turen?
  • Hvilke forsyninger må jeg pakke?
  • Hvis jeg har spesielle instruksjoner, vil du kunne følge dem?

Åpenbart bør hver hundeeiere bekymre seg for det ovenfor fordi hunden din er enda et medlem av familien din, og du vil sørge for at de er omsorg for så godt som mulig til enhver tid, for ikke å nevne at fraktet ditt er kostbart.

Du må gjøre din forskning før du bestemmer hvem du vil la til å håndtere kjæledyret ditt. Enten du bestemmer deg for frakthunder med fly ved hjelp av kommersielt flyselskap eller en profesjonell kjæledyrs frakttjeneste, må du være sikker på at du og kjæledyret ditt skal bli behandlet med forsiktighet og respekt.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kostnader for frakthunder med fly