Slik velger du de perfekte hundetrinnene: video instruksjon

Lære å velge de perfekte hundetrinnene kan være vanskelig for noen eiere. Det er spesielt tøft hvis du har en husholdnings husholdning. Trinnene du velger, vil også avhenge av hvordan du planlegger å bruke dem, hundens individuelle behov og budsjettet ditt.

Ikke bekymre deg, jeg kommer inn i alle spesifikasjonene på et øyeblikk. For nå, la oss snakke om hvorvidt du selv trenger hundstrinn eller ikke.

Det korte svaret er, gjør du sannsynligvis! Hvis kjæledyret ditt veier mer enn 15 pund, bør du ha et sett med trinn for henne å bruke når du klatrer på og av høye høyder.

Selv om hunden din ikke er tillatt på sengen eller møbler, kommer hun til å klatre inn i bilen hver gang en stund. Hvis hunden din er mindre enn 15 pounds, kan du fortsatt investere i et sett med trapper, slik at du ikke trenger å bøye seg og løfte henne opp hele tiden.

Hopping av møbler, senger og inn og ut av kjøretøy legger mye smerte og belastning på hundens ledd. Hver gang han lander, all sin vekt lander på hans ledd. Mens det kanskje ikke virker som mye press for en ung hund, etter år med denne typen slitasje, vil du sikkert se skaden.

Hvordan velge de perfekte hundetrinneneHopping kan føre til skader på hofter og ben, så vel som tidlig begynnelse. 

Du kan tenke at du ikke trenger kjæledyrtrapper fordi du kan løfte hunden din på høye steder. Vel, det vil bli bedre for hunden din. Men det er bare slitasje og rive av hundens kropp og sette den på din.

Løfte hunden din legger stress på ryggen, skuldrene og bena. Hva ville du gjøre hvis du ble skadet og ikke kunne løfte hunden din? Hva med alle disse tider som din pooch hopper opp på sengen eller sofaen før du kan komme dit for å hjelpe ham?

Det er best å lære å velge de perfekte hundetrinnene og kjøpe Et sett med kjæledyr trapper det er riktig for hunden din. Med litt trening, vil hunden din lære at det er mye lettere å klatre opp trappen enn det er å hoppe opp og ned hele tiden.

TRENGER MER? How-to-videoer og svar på vanlige hundrelaterte spørsmål

Hvordan velge de perfekte hundetrinnene

Hvordan velge de perfekte hundetrinnene

Det er noen ting du trenger å tenke på når du velger de beste hundetrappene for kjæledyret ditt. Først må du måle høyden av objektet din hund vil klatre på. Hvis du for det meste du bruker trappene for å hjelpe ham på sengen eller i bilen, måle høyden fra bakken til hvor den øverste plattformen til trappene må være.

Du må sørge for at trappene ikke er for bratte, men hvis du har begrenset plass til å jobbe med, må du også måle hvor lenge trappene kan være. Husk at jo høyere de trenger å være, jo lenger de må være.

Hvis du har flere hunder, må trappene være robuste nok til å støtte din største pooch, men har en økning som er liten nok til å være komfortabel for den minste medlemmet av pakken din.

Nå som du kjenner størrelseskravene, er det på tide å begynne å begrense alternativene. Det er tusenvis av hundetrapper på markedet, så hvordan vet du hvilken som er den perfekte passformen for kjæledyret ditt?

I SLEKT: Tips og triks for å trene en hund for å bruke kjæledyrtrapper, trinn og ramper

Hvordan velge de perfekte hundetrinnene

Her er de spørsmålene du må spørre deg selv når du lærer å velge de perfekte hundetrinnene:

1. Hvilket materiale vil best støtte hunden din? Hvis du har en stor hund, vil trapper laget av skum ikke være nok til å støtte sin vekt.

2. Hvor stor skal økningen mellom hver trapp? Mindre raser vil ikke kunne ta skritt som er fordelt mer enn 3 & # 8243; fra hverandre. Større hunder vil sannsynligvis snuble på trinn som er veldig tett sammen.

3. Hvordan og hvor skal du bruke trappen? Hvis de vil være stasjonære, som trappene i videoguiden ovenfor, vil vekten ikke noe. Men hvis du vil ta disse trappene med deg i bilen eller sette dem bort når de ikke er nødvendig, vil du ha et lett sett som kan brette for enkel lagring.

Til slutt må du tenke på hunden din og hans behov. Sørg for at trappene har nok trekkraft for å hindre glidende og fallende. Dette er spesielt viktig for eldre kjæledyr og hunder med problemer med mobilitet. Hvis kjæledyret ditt har problemer med å klatre trapper, kan en hund rampe være et bedre alternativ for henne.

Les neste: Hund ramper eller hundetrapper - hvordan å bestemme

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Slik velger du de perfekte hundetrinnene: video instruksjon