Gjennomgang: sleekside dog lift sling

En bakre ben slynge for hunder kan være en nødvendig del av omsorg for kjæledyret ditt en gang i fremtiden. Hvorvidt din aldrende senior trenger litt hjelp som står opp etter at en lur eller din unge hund har hatt kirurgi som krever at du hjelper ham opp trapper, gjør en slynge det mye lettere å hjelpe Fido til å komme seg rundt. De Sleegside Dog Lift Sling er trygt å bruke og behagelig for kjæledyret ditt.

Bruke en hundeslyn Hjelper deg til å støtte og stabilisere kjæledyrets bakend. Noen hunder trenger ekstra støtte på grunn av degenerative forhold eller svakhet i hoftene. Andre kan trenge hjelpen i en kort periode under utvinning fra en skade.

Slank LiftNår du handler for en slynge som Slank Lift, Du bør være fokusert på kvalitet, størrelse og komfort for kjæledyret ditt. Det skal være riktig størrelse for hunden din og laget av materialer som er robuste nok til å holde vekten. Selvfølgelig må slyngen også være behagelig for hunden din.

Jeg evaluerte den slanke hundløfteslangen på alle disse faktorene. Jeg skal dele alle detaljene i denne anmeldelsen. Plus, jeg vil gi deg beskjed hvis jeg tror dette produktet er en god verdi for pengene brukt.

Sleegingside Dog Lift Sling Review

Sleegingside Dog Lift Sling ReviewDet ytre skallet i denne slyngen er et slitesterkt lerret-type materiale. Interiøret er mykt, og det er polstring mellom lagene. Som jeg demonstrerer i min video gjennomgang ovenfor, bringer slynge rundt hunden din enkelt og sikrer med en sterk velcro stripe.

Min Labrador, Saddie, veier ca 75 pounds. Denne slyngen holder henne komfortabelt og er sterk nok til å la meg løfte henne uten problemer. Det er veldig enkelt å sette på og ta av på bare noen få sekunder. Saddie synes ikke å tenke på det i det hele tatt.

Det er to justerbare stropper som gjør det egnet for nesten hvilken som helst kjæledyrseier, uansett din høyde. Den slanke er tilgjengelig i to størrelser:

  • Stor - 34 & # 8243; L x 8 & Passer til hunder som veier 55-77 pounds
  • X-stor - 38 & # 8243; l x 9.5 & ​​# 8243; W og egnet for hunder som veier 77-99 pounds

Jeg har den store størrelsen for Saddie. Jeg tror dette produktet ville være ideelt for enhver kjæledyrseier som trenger hjelp som løfter deres kjæledyr opp trapper eller hjelper dem rundt mens du gjenoppretter fra en skade.

Du kan kjøpe denne bakre linjen for $ 22.49 på Amazon. Det er sammenlignbart i pris til andre lignende produkter og rimelig på ethvert budsjett. Dette ville være et flott produkt å holde i ditt kjæledyrs førstehjelpsutstyr eller å ha på hånden for å hjelpe et kjæledyr med leddgikt eller andre bein og fellespørsmål.

Les neste: Hvordan hunden trapper kan hjelpe en hund med leddgikt

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: sleekside dog lift sling