Gjennomgang: pet gear free standing pet trapper

Finne kjæledyrtrapper som kan støtte vekten av store og ekstra store hunder kan være en utfordring. Mens mange modeller hevder å støtte oppover på 100 pund, er trappene ikke bygget med store kjæledyr i tankene. De Pet Gear Free Standing Pet Trapper er laget med ekstra store trinn som er brede nok til selv den største hunden.

Er du klar over de langsiktige farene ved en hund som hopper opp og ned fra høye steder? Hver gang hunden din hopper, lander kraften i hele kroppen hans på hans poter, ben og ledd. Faktisk, studier har funnet ut at hopping og klatring vil resultere i Felles helseproblemer og leddgikt hos hunder over tid.

Pet Gear Free Standing Pet TrapperHvis hunden din hopper på og av sengen din eller sofaen hver dag - eller verre, flere ganger hver dag - det vil ta en toll på leddene sine gjennom årene. Du kan ikke merke det mye når han er yngre, men som han aldre vil dette stresset på leddene hente seg til ham.

Kjæledyr eiere bør ikke vente til de merker felles problemer før de investerer i et sett med kjæledyr trapper for hunden sin. Hvis du har en stor eller ekstra stor hund, kan det være vanskelig å finne akkurat det rette settet med trinn for kjæledyret ditt. Pet Gear Free Standing Pet Trapper er et flott alternativ for å få hunden din inn og ut av et kjøretøy, men de kan ikke være det mest praktiske alternativet for bruk i ditt hjem.

Pet Gear Free Standing Pet Trapper Review

Pet Gear Free Standing Pet Trapper For Dogs ReviewSom du kan se på bildet ovenfor, er disse kjæledyrstrappene ganske store. Når de er satt opp, måler de 60 & # 8243; l x 23 & # 8243; w. Det er derfor jeg sa at de ville være gode for å hjelpe Fido inn i et høyt kjøretøy, Men de kan ikke være egnet for bruk i ditt hjem.

Disse trappene brettes opp lett, som du kan se i min videoanmeldelse ovenfor. Når foldet, måler de 30 & # 8243; l x 19 & # 8243; w x 8.5 & ​​# 8243; H. De kan lett stashed i et skap eller baksiden av et kjøretøy. Trappens dimensjoner er 28 & # 8243; l x 19 & # 8243; w.

Bortsett fra deres store størrelse, er kjæledyrutstyret frittstående kjæledyrtrapper også ganske tunge. De veier 27.5 pounds, som kan være for tung for at noen mennesker skal bære rundt. Hvis du er bekymret for vekten, er det mye mindre Pet Stair Models tilgjengelig som veier mindre enn 10 pund.

Pet Gear Free Standing Pet Trapper For Dogs ReviewDen ene funksjonen som gjør at disse trappene skiller seg ut fra mengden, er deres evne til å holde hunder som veier opp til 350 pounds!

Disse trappene kan holde meg og begge våre hunder på samme tid. Når jeg står på dem, spenner de ikke eller vri. Pet Gear Free Standing Pet Trapper er ekstremt holdbare, og jeg anbefaler dem som et alternativ for de største hundene raser.

Du kan se de gummierte nedre grippers i videoen min. De hindrer at disse trappene glir rundt under kjæledyret ditt når han klatrer på dem. Den flyttbare Teppe Treads Gi også trekkraft på trappene, og de er maskinvaskbare for enkel rengjøring.

Jeg foretrekker vanligvis å bruke kjæledyrtrappene med sideskinner, som hindrer at hunden din ved et uhell går over trappens kant. Dessverre har Pet Gear Free Standing Pet Trapper ikke denne funksjonen. Trappene er imidlertid mye bredere enn de fleste sammenlignbare produktene.

Pet Gear Free Standing Pet Trapper For Dogs ReviewSom du kan se på bildet til høyre, kan vår beagle stå sidelengs på disse trappene. Det er rikelig med plass til en ekstra stor rase, som en Saint Bernard eller Mastiff. Min eneste bekymring ville være energiske kjæledyr som er litt klumpete eller eldre hunder som er litt ustabile på føttene. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe disse kjæledyrtrappene, bare vær sikker på å se på valpen din forsiktig når han klatrer dem.

Disse er de største og mest holdbare kjæledyrtrappene jeg har sett. Folding-funksjonen gjør dem ganske praktiske, til tross for deres tunge vekt. Mens de er en av de høyeste kvalitetsprodukter i deres kategori, selger kjæledyret GRATIS STANDING PET-trappene for $ 163.99 på Amazon.

Mange kjæledyrtrappmodeller selger for mindre enn $ 50, så jeg vet at det virker som om disse er mye dyrere enn andre alternativer du kanskje har sett på. Men når du sammenligner holdbarheten, bekvemmeligheten og størrelsen på disse trappene, tror jeg at de er en god verdi for pengene.

Les neste: Slik trener du hunder for å bruke kjæledyrtrapper og ramper [infografisk]

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: pet gear free standing pet trapper