Topp 5 best dog safety ramps

Hopper opp og ned fra møbler og kjøretøy kan forårsake ødeleggelse på hundens ledd over tid. Bruker kjæledyr trapper eller en av Beste hundesikkerhetsramper For å hjelpe hunden din til møbler eller i kjøretøyet, vil du ta stresset av hundens ledd. Pet Amps og Pet Steps er et godt forebyggende tiltak for å holde alvorlige forhold som leddgikt og hip dysplasi i sjakk.

Beste hundesikkerhetsramperKjæledyr eiere er noen ganger usikre på hvilken måte å gå - hundetrapper / trinn eller hund ramper? Mens det avhenger av situasjonen og din (og hundens preferanse), er det en stor fordel å plukke de beste hundens sikkerhetsramper over trapper - i motsetning til hundetrinn eller trapper, ramper er lettere for kjæledyr å bruke.

Hund ramper er lettere for eiere å bruke også, og det er mindre variasjoner å velge mellom når du handler, noe som betyr mindre forvirring. De fleste kjæledyr ramper for hunder er laget for å hjelpe en hund klatre inn i en bil, noe som betyr at disse hundene ramper må være lange og ganske robuste. Men du kan også finne mindre modeller for å bruke innendørs for å hjelpe hundene med å klatre på senger.

I denne artikkelen diskuterer vi noen av de beste sikkerhetsramper for hunder, hvordan de jobber og hvordan du finner den perfekte passformen for kjæledyret ditt. Vi har avrundet fem beste hundramper som er tilgjengelige og gir en nedgang på hver enkelt av disse topprangerte kjæledyrrammene nedenfor:

Hundesikkerhet ramper Pris Kvalitet Vurdering
Rage Lightweight Extra Wide Folding Ramp $$ EN+ 5 stjerner
PetStep Folding Ramp $ B+ 4 halv stjerner
SOLVIT Deluxe Telescoping Ramp $$ B 4 halv stjerner
Pet Gear Ramp $$ C 4 stjerner
SOLVIT Ultralite Bi-Fold Ramp $ C- 4 stjerner

* Klikk på de beste hundesikkerhetsramper for mer informasjon, priser og detaljer. Eller bla nedover for å lese anmeldelser.

Hvordan velge den beste hundesikkerhetsrammen?

Hvordan velge de beste hundesikkerhetsramperPlukker den riktig type av hundesikkerhetsrampe for kjøretøy (eller møbler) er viktig. Ikke gjør forskningen før du kjøper kan føre til at du får en kjæledyr rampe som ikke passer til kjøretøyet eller den som hunden din nekter å klatre. Så her er noen tips.

Måling er svært viktig. Når du handler for hundetrapper eller trinn (og ikke ramper), du trenger bare å måle høyden på plattformen som hunden din trenger for å komme til.

Det er litt mer til det når det gjelder å velge de beste sikkerhetshundrammene. Du må være sikker på at du kjøper en rampe som er lenge nok å holde en gradvis skråning. Den brattere hellingen, desto vanskeligere vil det være for hunden din å klatre på den.

Først må du bestemme hvor du skal bruke rampen. Hvis du bruker det på flere steder, velger du den høyeste plattformen. Måle høyden fra plattformen ned til bakken med en gradvis skråning.

For det andre, prøv å finne de beste hundesikkerhetsramper som vil oppfylle lengdebehovet. Hvis du ikke finner den nøyaktige lengden du trenger, få en rampe som er litt lenger. En lengre rampe vil gjøre skråningen mer gradvis, men en kort rampe vil øke skråningen.

Tredje, vekt hunden din og sørg for at kjæledyret rampen du skal kjøpe, kan støtte hundens vekt. Gi det noen ekstra pund (5-10 kg i det minste) for å være på den sikrere siden. De fleste beste hundesikkerhetsramper vil støtte små og mellomstore hunder, men få vil jobbe for store rasehunder.

Fjerde, vær oppmerksom på overflaten av rampen. Ideelt sett bør en rampe gi litt trekkraft for hunden din mens han klatrer opp og ned. Dette er spesielt viktig for arthritiske hunder som ikke bør stresse seg selv. En hund rampe med god trekkraft vil også fungere bedre i alle typer værforhold.

Hvis du er en diyer, kan du kanskje følge planene for å bygge din egen hundesikkerhetsrampe. Et raskt Google-søk vil gi opp hundrevis av videoer og nettsteder full av instruksjoner om hvordan du bygger en Dyi Dog Ramp. (Avhengig av din tilgang til materialer, kan noen av disse DIY-prosjektene vise seg å være dyrere enn en kommersiell hund rampe.)

Til slutt, for din egen bekvemmelighet, bør du vurdere å kjøpe en kjæledyr rampe for hunder som bretter seg for enkel oppbevaring eller transport. Lugging rundt et stort brett vil bli veldig gammelt veldig raskt.

Trenger hjelp med å lære hunden din hvordan du kan hjelpe til med en bil med en hundesikkerhetsrampe? Se på vår Video Guide og trinnvise instruksjoner på 3 teknikker her.

Hva er de beste hundens sikkerhetsramper?
Topp 5 Pet Ramps for Møbler og kjøretøy

1Rage lettvekt ekstra bred folding rampe

RAGE POWERSPORTS Lette ekstra bredfoldende aluminiumsrampeDenne solide rampen fra RAGE POWERSPORTS er laget av slitesterk aluminiumsmåling 18.75 "bred og ble designet for å bære kjæledyr som veier opp til 250 lbs.

Høyt trekkbånd linjer overflaten for å unngå ulykker ved å gjøre rampen glidende og mer paw-vennlig. Den er tilgjengelig i lengder på 6, 7 og 8 fot og er egnet for bruk i de fleste SUVer, tilhengere, lastebiler og varebiler.

  • Dog Safety Ramp Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Dette er en av de beste hundesikkerhetsramper fordi det bretter seg i midten og har et enkelt bærehåndtak. Det veier bare 23 pounds, noe som betyr at det er lett å ta med i bilen. Dette har vært et mest nyttig tilbehør for kjæledyrseiere hvis hunder er enten for gamle, for svake eller for små til å klatre inn i bilen. Og for de med eldre eller skadede store rasehunder, er behovet enda mer uttalt. Den gradvise skråningen og den ekstra bredden på Rage Powersports Lightweight Extra-Wide Folding Aluminium Pet Ramp gjør at hundens klatrer mindre smertefull og mer verdig.

Beste hundesikkerhetsramperDet er litt støy når hundene går på det, men det ser ikke ut til å plage hundene eller menneskene. Andre korrekturlesere var ikke fornøyd med skarpe kanter av denne rampen. På den annen side var noen kjæledyrseiere så imponert over denne rampen at etter å ha testet den på bilen, bestemte de seg for å kjøpe en for deres dekk hjemme. Det fungerte like effektivt, og de var veldig fornøyd.

Fordeler:
  • 18.75 & # 8243; bred
  • Kan holde kjæledyr på opptil 250 lbs.
  • Foret med høyt trekkbånd
  • Tilgjengelig i 6-, 7- og 8-fots lengder
ULEMPER:
  • Det er litt støy når hunden går på denne rampen
  • Noen anmeldere klaget over de skarpe kantene

Beste hundesikkerhetsramperMest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; Jeg har brukt mye tid på å undersøke ramper for min store dane. Hun er nesten 8 år gammel og har nylig kastet ut ryggen, noe som gjør hoppet i min Tahoe veldig vanskelig. De fleste ramper er enten & # 8230; & # 8221;

2petstep folding kjæledyr rampe

Petstep folding kjæledyr rampeDe Petstep Sammenleggbar PET-rampe er konstruert av toppkvalitets komposittplast og glassfiber som støtter kjæledyr som veier opp til 500 lbs. Den åpner til full lengde og trenger ingen maskinvare for installasjon. Dimensjonen når den åpnes er 70 "x17" x2.5 ".

Toppkanten er designet for å koble sikkert til et hvilket som helst kjøretøy. Overflaten er ridd og gummieres slik at den forhindrer glidning mens den holder seg myk på potene på samme tid. Det folder pent til en kompakt størrelse på 36 "x17" x5.75 "og veier 18.75 lb.

  • Dog Safety Ramp Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Dette produktet er tilgjengelig i grå og khaki farger. Kjæledyr eiere har vært veldig fornøyd med dette produktet, refererer til det som en av de beste hundesikkerhetsramper. For en har den ingen fôr eller trekkbånd som kan skrelle eller slites av med elementene. I stedet har PetStep Folding Pet Ramp en gummiert overflate som har blitt integrert i plastmaterialet. Det er sidevakter langs lengden, slik at enhver wobbly hjørne føles mer selvsikker, krysser rampen.

Universalkontakten er veldig stabil, selv når den brukes til ikke-bilsklener, for eksempel de bratte trinnene i et hus. Disse overlegne egenskapene har lett gjort denne rampen overlever mange av hundene det tjente, og det er enda dekket av en 5 års garanti. Kjæledyrseiere finner dette veldig beroligende, og de tror definitivt dette er penger godt brukt.

Fordeler:
  • Støtter kjæledyr som veier opp til 500 lbs.
  • 70-tommer lang
  • Toppkanten er designet for å koble sikkert til ethvert kjøretøy
  • Gummiert overflate forhindrer glidning
ULEMPER:
  • Du finner mange vurderinger som hevder kvaliteten på denne rampen er skuffende

Beste hundesikkerhetsramperMest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; Nå som jeg har brukt denne rampen flere ganger per dag, oppdaterer jeg min anmeldelse. Min hund elsker denne rampen & # 8230; Hun føler seg veldig komfortabel, og det tok bare med det noen ganger (og noen godbiter!) for å få henne & # 8230; & # 8221;

3SOLVIT Deluxe XL Telescoping Ramp

SOLVIT Deluxe XL Telescoping Pet RampDette kjæledyret rampe fra SOLVIT er en oppgradering til tidligere modeller. Denne versjonen er konstruert av en utmerket konstruert kombinasjon av aluminium og plast for overlegen styrke og lang levetid.

Denne XL-oppgraderingen har nå en utrolig bredde på 20 "for et bredere vandreområde. Lengden på denne teleskopiske rampen strekker seg fra 48 "til 87". Rampen glir til en praktisk lengde for lagring og har et håndtak for bærbarhet.

  • Dog Safety Ramp Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Kjæledyrseiere stoler på denne rampen, ikke bare fordi den er ypperlig bygget, men også fordi de ekstra dimensjonene gir en mye mildere klatre for sine kjæledyr. Den 20-tommers brede gangavstanden er en sjelden funksjon blant ramper. Og mens det finnes andre lengre modeller eller merker tilgjengelig der ute, er fleksibiliteten i lengden som tilbys av SOLVIT Deluxe XL Telescoping Pet Ramp, enda en unik funksjon.

Noen brukte dette ved siden av deres forside og de er veldig imponert over hvordan det har stått opp til regn og snø. Dens store bredde gjør det behagelig for sine uhindelige kjæledyr å håndtere. Dette er en av de beste hundesikkerhetsramper fordi den utvidede lengden kutter ned vinkelen og gjør høyden enklere for hunder å ta. For alle disse flotte funksjonene i styrke og ekstra dimensjoner var kjæledyrseiere veldig fornøyd med prislappen.

Fordeler:
  • 20 & # 8243; bred
  • Teleskopdesign strekker seg fra 48 & # 8243; til 87 & # 8243;
  • Høy trekkvandring
  • Leveres med en 1 års garanti mot defekter
ULEMPER:
  • Noen kjøpere klaget over billig kvalitet
  • Noen få korrekturlesere sier at overflaten var for glatt for sine kjæledyr som har problemer med mobilitet

Beste hundesikkerhetsramperMest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review + Photo): & # 8220; rask leveringskvalitetsprodukt & # 8212; jobbet som annonsert og var den beste rampen til alt jeg sjekket ut og svært konkurransedyktig på pris. Vi brukte en gummi støttet badematte som vår & # 8230; & # 8221;

4Pet Gear Ramp

Pet Gear Pet RampDe beste hundesikkerhetsrammene vi har omtalt fremfor alt, festes i toppenden til kjøretøyet. Denne fra Pet utstyr er frittstående. Det har fordeler som kjæledyrseiere finner svært viktig, spesielt for virkelig store hunderaser.

Den minste størrelsen er designet for å holde opp godt til store rasehunder med vekter på opptil 200 pounds. Andre størrelser ble designet for mye høyere vektbærende kapasitet på opptil 350 lb. Bredden varierer mellom disse kapasitetene fra 16 "til 19", mens høyden er konstant ved 23 ".

  • Dog Safety Ramp Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Kjæledyr eiere med store hunder som trenger en rampe har søkt ulike stiler og merker, og de fant dette å være det rimeligste alternativet for dem. Dette har fordelen av å bli støttet på tre punkter og avhenger ikke av en kontakt eller holder på kjøretøyet for å holde det stående. Som sådan er Pet Gear Pet Ramp et sikrere alternativ for virkelig tunge hunder som prøver å gjøre det trygt opp et kjøretøy.

Beste hundesikkerhetsramperFangsflaten er teppebelagt for et Surer Grip og å gjøre overflaten kontakt mykere for kjæledyr med lange negler. Kjæledyrseiere var først bekymret for sine gigantiske hunder som gjorde klatringen, men de la merke til ingen wobbling eller gi inn. Denne rampen bretter også pent, så det er lett å studere i bilen når den store muttet rides sammen.

Fordeler:
  • Frittstående rampe
  • Minste størrelse holder kjæledyr som veier opp til 200 pounds
ULEMPER:
  • For bratt for noen hunder og det ville ikke bruke det
  • Teppe er kort og litt glatt, som gjorde trekkraft vanskelig for noen hunder

Beste hundesikkerhetsramperMest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; kjøpte denne rampen for min mors to 13 år gamle hunder, en Lhasa Apso og Shih Tzu, som hadde problemer med å forhandle trappene for å stå opp på sengen. Rampen er bredere enn & # 8230; & # 8221;

5SOLVIT Ultralite Bi-Fold Ramp

SOLVIT Ultralite Bi-Fold Pet RampEn annen av de beste hundesikkerhetsrammene fra SOLVIT, Men denne er sannsynligvis deres mest kostnadseffektive modell. Den er konstruert av hard plast, bretter i midten, og har en sandparert slitasjeoverflate.

Det måler 62 "x16" x4 "og veier bare 10 lb. Den designet for å støtte kjæledyr som veier opp til 150 lbs. Denne allsidige og ikke-oppstyr rampen er perfekt for å klatre på opptil 24 tommer høy mye lettere på kjæledyret.

  • Dog Safety Ramp Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Ifølge noen kjæledyrseiere har de brukt denne rampen i mer enn 3 år, og det har holdt seg veldig bra gjennom endringene i været. Det var ingen synlige tegn på sprekker eller peeling av. Noen kjæledyr tok ikke for godt til sandpapirtraksjonen, så deres eiere skrelt dette av og erstattet det med teppe. Det ekstra arbeidet og utgiften syntes ikke å plage eiere som disse var små ting. I det hele tatt er Solvit Ultralite Bi-Fold Pet Ramp en av de beste hundesikkerhetsramper for prisen.

Denne robuste PET-rampen er så lett, det kan bæres ved hjelp av en hånd. Når brettet, er det ganske kompakt og okkuperer bare litt plass i kofferten. Av denne grunn tar kjæledyrseiere det hvor de går, og det har blitt en slags fixtur i bilen. Den har høy brukbarhet, er veldig økonomisk, krever lavt vedlikehold og tar robust håndtering. Det ser ikke ut til å være et annet produkt dette billig som også utfører - det fortjener definitivt et sted i våre topp 5 beste hundesikkerhetsramper.

Fordeler:
  • Sandpapir Treadoverflate
  • Tiltak 62 & # 8243; X16 & # 8243; X4 & # 8243;
  • Bare veier 10 pund
  • Støtter kjæledyr som veier opp til 150 pund
ULEMPER:
  • Noen hunder likte ikke sandpapiret tekstur
  • Noen kjøpere var skeptiske at denne rampen kunne håndtere 150 pounds av vekt

Beste hundesikkerhetsramperMest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review + Photos): & # 8220; veldig lett (jeg kan løfte den med en hånd), bretter lett, og tar ikke opp mye plass i kjøretøyet mitt. Jeg anbefaler absolutt å bytte sandpapir som & # 8230; & # 8221;


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 5 best dog safety ramps