7 Vanlige hundvaner for å dempe tidlig

Det er i vår beste interesse kjæledyr eiere å begynne å øke en velmodig hund tidlig, og prosessen begynner med å anerkjenne dårlige hund vaner som må stoppes.

Det er ingen hemmelighet at omsorg for en hund ikke alltid er en seng av roser - du må hælde tid og energi til å heve en god, veloppdragen og velmeted hjørnetekammerat. Så her er de syv vanligste doggy vaner som du må passe på i valpen din slik at de ikke utvikler seg til dårlig oppførsel som din pooch aldre.

1. Tyggeobjekter som skal stå alene

Tyggeobjekter som skal stå alene

Hver hund går gjennom en normal tyggfase, fordi dette er en del av å utforske og lære hva som er rundt dem. Det er også en måte for valper å lindre seg når tennene utvikler seg, akkurat som tennene i menneskelige babyer. Tygging kan imidlertid bli en ødeleggende oppførsel hos eldre hunder og forårsake alvorlige problemer for kjæledyrseiere.

Ifølge veterinærer i det amerikanske samfunnet for forebygging av grusomhet for dyr, signaliserer dette ofte separasjonsangst, understreke, frustrasjon og kjedsomhet i hunden på grunn av mangel på mental stimulering. Hjørnetenner må få rikelig med vanlig fysisk trening og spilletid, slik at denne svært vanlige hunden vanen ikke vil bli et problem både for kjæledyret og eieren. Husk at hunder som har gjort skade, bør ikke bli scolded eller spanked, da dette bare vil styrke oppførselen; omadressering og forsterkning bør brukes i stedet.

2. Bolter ut døren uten tillatelse

Bolter ut døren uten tillatelse

Mange hunder blir eksepsjonelle Escape-artister og denne oppførselen kan være farlig fordi den øker sin risiko for at hunden blir tapt, skader seg eller løper i andre hunder (eller andre dyr) i nabolaget. Escaping er også en indikasjon på mangel på mental stimulering og / eller fysisk trening hjemme.

For å dempe denne dårlige hunden, gi din pooch med nok (nye) leker, og tilbringe tid til å samhandle med din fido. Hold inngangspunkter sikre for å sikre at hundene ikke kan unnslippe hoveddøren, klatre over gjerder eller grave under bakken. Få hunden din Microchipped også, bare i tilfelle han faktisk kunne komme seg ut av din eiendom og vandre av.

3. Bite og nippe alle og alt

Bite og nippe alle og alt

Det er vanlig for valper til bite og nip Under sin avvenningsfase, men utover dette, kan oppførselen føre til aggresjon og tilhørende adferdsproblemer. Når dine eldre hundbiter eller nips, kan det være et tegn på angst eller frykt, eller en faktisk fysisk tilstand, for eksempel et smertefullt ben eller foot.

Ifølge National Council på Pet Befolkningsstudie og politikk, er det en av de vanligste dårlige hundene vi ser; Noen eiere ender med å gi opp sine hunder til shelters hvis de ikke kan kontrollere det biteproblemet. Men før du gjør noe drastisk som å gi bort familiemedlemmet ditt, ta med hunden din til veterinæren for en riktig vurdering. Du vil kanskje også vurdere å ansette en hundetrener for å bidra til å dempe den voksende aggresjonen.

4. Uopphørlig bjeffende altfor mye

Uopphørlig bjeffende altfor mye

Mens bjeffing er helt naturlig hos hunder, kan din pooch bjeffe for ofte og uten tilsynelatende grunn kan være et ulempe som vil få til og med at naboene dine kommer til å banke på døren din for å klage på støyen. Hvis hundens bjeffer er ukontrollert, finn ut hva som utløser stimuli. Er han sulten, tørst eller stresset? Er det en skade eller et annet helse relatert problem som plager ham?

Ta deg tid til å forstå kilden til barken og adresser den så snart som mulig. Hvis kjæledyrets bjeffer er stressrelatert, må du omdirigere denne oppførselen og energien med stimulerende aktiviteter som leker, spilletid eller Mange andre måter som fungerer spesielt bra for hyperaktive og svært høye hunder.

5. Hopper opp på folk

Hopper opp på folk

Hopper hunden din til deg når du kommer hjem? Mens det er hjertelig å se sin entusiasme, må du lære din hunds følgesvenn for å avta denne oppførselen, slik at han ikke vil gjøre det til andre mennesker. Hunden kan ende opp med å skade noen, spesielt små barn, eller skremme dine gjester som kanskje ellers ikke vil ha hunder som hopper på dem.

For å fikse dette hundens hoppproblem, unngå hilsen kjæledyret ditt entusiastisk når du kommer hjem. Vær rolig og streng om ikke å la hundene hoppe på deg, med mindre du ga køen og inviterer hundens hopp.

6. Tigger om mat

Tigger om mat

Det er den første dårlige doggy vanen alle kjæledyr eiere umiddelbart gjenkjenne. Hunder har umettelige appetitt og vil alltid be om mat hvis de ser deg å spise. Å stoppe dem fra ber, Ikke oppfordre oppførselen med å gi inn i hundens øyne, og omdirigere det i stedet.

Bortsett fra å si en solid "nei" til de triste øynene, ikke gi kjæledyret ditt mat når du spiser ved bordet. I stedet, sett noen nibbles på sin bolle for å trene ham at dette alltid er hvordan han skal spise.

7. Tilsmussing på sofaen eller sengen, eller & # 8230;

Tilsmussing på sofaen eller sengen

Det er normalt for unge valper å gjøre dette, og alle kjæledyrseiere vil begynne med å bruke tisse pads å trene hunden. Noen ganger kommer den dårlige vanen imidlertid tilbake. Det er ikke hygienisk og upassende for hunder å urinere eller defecate på sofaen eller sengen, men utelukker et medisinsk problem, kan hunden din oppleve angst eller demonstrere oppmerksomhetssøkende oppførsel. Det skjer også fordi hunden ikke har blitt trent og housebroken riktig.

Et besøk til veterinæren kan være berettiget til å spay eller dype hunden din hvis du ikke allerede har gjort det. Etter dette må du overvåke mat og vanninntak, så vel som de tider han vanligvis lindrer seg. Hvis du kan forutse dette, så kan du gå hunden din for sine tisse pauser på en bestemt tid hver dag, så han trenger ikke å gjøre det på dine ting.

Les neste: Hvorfor hunden graver og hvordan du skal stoppe denne oppførselen

Pin og del med andre hundeeiere:

Topp 7 vanlige hundvaner for å dempe tidlig

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 7 Vanlige hundvaner for å dempe tidlig