5 Tips om hvordan du får hunden tisse ut av madrassen

En av de mer viktige teknikkene du vil raskt lære som en ny valp eier er hvordan å få hunden tisse ut av madrassen. Alle som holder en ung valp eller senior hund med inkontinensproblemer inne i huset, vil trolig møte dette problemet med dyr urin på en madrass eller teppe før eller senere, noe som kan være problematisk når dyre møbler kommer inn i ligningen.

Det er flere måter du kan gjøre på. Hovedproblemet med hvordan du får hunden tisse ut av madrassen og forsinker prosessen er at hvis kjæledyret urin ikke er grundig vasket ut, vil hunden trolig urinere på det samme stedet igjen på grunn av den dvelende lukten. Det er mange ting å huske på når det gjelder å håndtere kjæledyr urin, og alle er avgjørende for å holde ikke bare madrassen din, men alle hjemmemøbler trygge, flekk- og luktfrie.

Se også: 5 beste kjæledyr lukt eliminatorer for hundens urin lukt og flekker

Hvordan få hunden tisse ut av madrassen
Noen ting å huske på

Hvordan få hunden tisse ut av madrass - Ting å huske på

Timing er viktig

Prøv alltid å rengjøre tisseområdet på madrassen når hunden ikke er i rommet; Ellers kan det gi ham en ide om at peeing over dine ting tiltrekker din oppmerksomhet, og det er ikke en mulighet for at enhver lojal valp kan ignorere. Det kan også bidra til å bytte opp utformingen av møblene hvis valpen din konsekvent pees på madrassen, spesielt på nøyaktig samme sted, over en lengre periode.

Unngå kjemikalier som umiddelbart kommer i tankene

Når det gjelder måter å få hundens tisse ut av madrassen, gjør mange eiere en feil å plukke opp det første rengjøringsproduktet de kommer over for å rengjøre stedet. Ikke gjør dette. Ikke alle rengjøringsprodukter er kjæledyrvennlige og trygge for hunden, og mange av dem har også en overveldende lukt som kan forvirre hunden din.

Så selv om det ikke er fare for et rengjøringsproduktforgiftning din pooch, kan hunden forvirre lukter av rengjøringsforsyninger som blekemiddel og mange desinfeksjonsmidler, for eksempel med duften av urinen, som bare kan motivere ham til å gjenta misdeed.

Nærmer seg problemet riktig

Problemet er at noen mennesker nærmer seg hvordan man får hunden tisse ut av madrass på samme måte som de ville nærme seg noen annen slags flekk. For å effektivt rense hundens urin, må du forstå hvordan det reagerer på andre kjemikalier, slik at du kan unngå de som har en negativ innvirkning.

Det anbefales også at du Ikke bruk vanlig vaskemiddel å fjerne spor av hund urin, da lukten vil forsvinne, men en klebrig rest vil forbli og akkumulere smuss og støv.

Du bør også være forsiktig hvis du bestemmer deg for å bruke en sanitizer for å maskere lukten. Pass på at mange Sanitizer produkter er giftige eller inneholder kjemikalier som kan ende opp med å forgifte hunden din, eller være kreftfritt til hunden din, så vær veldig forsiktig når du velger en og sjekk om det er kjæledyrsikkert eller kjæledyrvennlig (det vil si på baksiden av flasken). Du kan også lage din egen hjemmelaget rengjøring forsyninger det vil være trygt for hunden.

Nå som du vet hva du skal unngå, er det noen tips om hvordan du får hunden tisse ut av madrassen og hva du bør huske på når du prøver å gjøre dette.

5 tips om hvordan du får hunden tisse ut av madrassen

Hvordan få hunden tisse ut av madrass - mest effektive teknikker

1. Reagere raskt

Det er viktig å eliminere sporene av hundens urin på madrass så raskt som mulig hvis du vil at lukten skal forsvinne helt. Du må være grundig når du gjør dette fordi puppen din har en følelse av lukt som er omtrent hundre ganger større enn din, så "god nok" vil ikke kutte den.

Tørk området av hundens tisse på madrassenHvis hunden fortsatt kan lukte urin fra det rensede området, kan det få ham til å tro at det faktisk er et perfekt sted å lindre seg selv. Så, hvis du oppdager din furrige venn som tar en lekkasje, sprang til føttene dine og prøv å fjerne flekken før den er for sent. Noen ganger er det vanskelig å se disse flekkene, så bruk en Pet urin detektor på madrassen for å se hvor lukten kommer fra.

2. Tørk området

Etter at du har funnet alle flekkene i hundens urin på madrassen, er det første skrittet straks å tørke området med papirhåndklær eller svamper - prøv å dabbing i stedet for å gni for å unngå å spre kjæledyret urin. Sørg for å bruke mye press for å suge så mye som mulig.

Hvis du er en hundeier, bør du allerede ha forhåndsdefinerte produkter spesielt designet for å fjerne hundens urin flekker fra møbler, teppe og madrass (Her er noen få). Med en kommersiell hund pee flekk eliminator, bare bruk instruksjonene på flasken og det vil gjøre akkurat det du trenger det å gjøre.

Men hvis du foretrekker mer naturlige DIY hjemmelagde løsninger, vil følgende ingredienser også fungere når det gjelder måter å få hunden tisse ut av madrassen.

3. Bruk eddik og natronløsning

Naturlige løsninger for å få hunden tisse ut av madrassenEn av de mest effektive hjemmeoppløsninger for å få hundens tisse ut av madrassen er blandingen av eddik og natron. Å se hvordan hundens urin inneholder alkaliske og sure stoffer, er det nødvendig å bruke kombinasjonen av disse to naturlige sure stoffene for å fjerne lukten helt.

Oppløs natron og eddik og sett blandingen i en sprøyterflaske og spray på madrassområdet, hunden din har peed på. Etter påføring av blandingen, la området tørke og gjenta prosessen flere ganger om dagen til lukten er forsvunnet.

4. Prøv hydrogenperoksid og såpe

I tillegg kan du også prøve å blande hydrogenperoksid og litt vanlig såpe når du kjemper lukten av hundens urin. Bland bare en teskje såpe i en kopp hydrogenperoksid og rør til ingrediensene er perfekt blandet. Deretter bruker du en fuktig klut på å bruke denne concoction direkte på hundens tisse flekk på madrassen og la området tørke. Som med den forrige metoden, bør du gjenta prosessen flere ganger til du får ønskelige resultater.

5. Legg til sitronsaft og vann

Sitronsaft for å bekjempe hundens pee flekkerDen mest populære hjemmelagde middelet blant kjæledyrseiere er også den enkleste - blandingen av sitronsaft og vann. Den sure naturen av sitron kan eliminere spor av urin og erstatte dem med en behagelig aroma, og det er den vanligste måten å få hunden tisse ut av madrassen.

En annen stor bivirkning (fordel?) Ved bruk av sitronsaft og vann er det faktum at de fleste hunder hater lukten av sitrus, og det kan fungere som en effektiv kjæledyravvisende for stædige hunder som fortsetter å tisse på madrassen.

Å bruke denne hjemmelagde blandingen / produktet, bare våt hunden urin flekk med vann og deretter gni det direkte med en sitron. Hvis du foretrekker det, kan du først klemme sitronsaften på flekken før du gni den direkte eller bland den sammen og bruk en sprøyteflaske.

Etter rengjøring, fortsett å holde området rent

Etter å ha fjernet hundens tisse flekk og lukt fra madrassen, er det viktig at du trener og utdanner din pooch slik at han ikke vil gjenta feilen. Hvis ingen teknikk ser ut til å fungere, kan du bruke Kommersielle hunden repellents som kan brukes på møbler, eller forberede dine egne DIY hjemmelagde repellents for å skremme hunden av fra eventuelle problematiske områder.

For naturlige løsninger på hundens repellents, er en nyttig metode å bruke litt av Cayenne Peppers fordi de inneholder et molekyl som litt irriterer en hunds hud, men ikke nok til å forårsake dem noen problemer. Bare spred noen av denne pepper på området der hunden din urinerer, og du vil være et skritt nærmere å ha en ren madrass.

De 5 tipsene om hvordan du får hunden tisse ut av madrassenHvis puppen din er ekstremt sta, kan du prøve noen ammoniakkbaserte blandinger som gjør noen av de mest effektive naturhundene repellents. Påfør dem på det problematiske området, og hunden din vil sannsynligvis ikke nærme seg det snart. Generelt er hjemmelagde repellents litt plagsomme, og de fleste eiere vil bruke kommersielle som er svært effektive.

Uansett hva som kan utløse hunden din for å gjøre sin virksomhet på madrassen din, er det viktig å takle problemet så snart som mulig. Når du vet hvordan du får hunden tisse ut av madrassen og gjør det omgående, er sjansene for suksess høyere. Og uansett om du bestemmer deg for å bruke en butikk-kjøpt løsning eller en hjemmelaget, ikke la jobben halvparten gjort og sørg for at lukten er helt forsvunnet.

Les neste: Hvordan få hunden urin lukt ut av teppe

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Tips om hvordan du får hunden tisse ut av madrassen