Hvordan lage hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder

Ta en titt på rengjøringsprodukter Under kjøkkenvasken din eller i badet ditt skap. Les etiketten. Bortsett fra vann, kan du sannsynligvis ikke uttale noen av ingrediensene. Mange av disse kjemikaliene er Giftig for hunden din. Det er derfor jeg bestemte meg for å vise deg Hvordan lage hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder.

Enten du vil rengjøre vinduene dine, tepper eller du bare på jakt etter en trygg og effektiv allsidig renere, og du har kjæledyr i husstanden din, har jeg en oppskrift på deg! Mange hundeeiere tenker ikke på nødvendigheten av kjæledyrvennlige rengjøringsprodukter, og kjemikaliene de bruker rundt sitt hjem og sikkerheten til disse produktene.

Hunder slikker altHunder slikker alt rundt.

Hvis du bruker rengjøringsprodukter som er fulle av giftige ingredienser, kan de inntas av hunden din. Lurer på hvordan det skjer? Tenk på hundens normale daglige rutine, og du vil raskt innse hvordan disse kjemikaliene kommer inn i hans system.

For eksempel, hvis du rengjør gulvet med en kjemisk renere (som mange av oss gjør), går hunden din på det hele dagen. Denne husholdningenes renere vil Kom deg inn på hundens poter, som han sannsynligvis vil slikke på bare en liten stund. Han kan også bruke hans poter for å holde tygge leker eller bein. Kjemikaliene kommer på hunden tygge og hunden din vil ende opp med å innta dem.

Gjør hunden din noensinne slikke vinduene eller glassdørene i ditt hjem? Bruker du kjemiske rengjøringsmidler til å vaske glasset? Hvis det er tilfelle, må du kanskje endre hva du bruker.

La oss tenke på telleren i kjøkkenet ditt:

Video om hvordan du lager hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunderBruker du en all-purpose eller kjøkkenrenser som er fylt med kjemikalier? Du bør ikke sette hundens mat eller godbiter på telleren før du fôrer dem til ham. Det samme gjelder gulv, med mindre du bruker noen type Antibakteriell hundematingmatte for beskyttelse.

Det er hundrevis av måter at de giftige kjemikaliene i kommersielle rengjøringsprodukter kan leech seg inn i hundens kropp.

Mens du sannsynligvis ikke vil merke noen helseproblemer med en gang, kan disse toksinene føre til Utviklingen av alvorlige sykdommer som hundekreft.

Lære å lage hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder er enklere enn du kanskje tror. Faktisk har du sannsynligvis allerede ingrediensene som du trenger i ditt pantry.

Så, la oss komme til det! Oppskriftene nedenfor vil resultere i flotte kjæledyrvennlige husholdningsrengjøringsprodukter som vil være trygge for alle familiemedlemmer, enten to eller fire-legged.

Hvordan lage hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder: 5 Essential rengjøringsmidler

Hvordan lage hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder

1. All-Purpose Cleaner

Det første og mest populære produktet du må ha hjemme er noe du kan bruke på de fleste steder. Så hvis du er interessert i å lære å lage hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder, må du trenge en god Dyrevennlig All-Purpose Cleaner.

Hvordan lage hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunderI en tom sprayflaske, bland:

  • 3 kopper varmt vann
  • 2 ss. bakepulver
  • 2 ss. Fersk sitronsaft

Som du kan se, er det veldig enkelt, og det fungerer faktisk veldig bra. Blandingen gjør en flott renere for benkeplater, kaffebord eller noe annet som trenger en rask tørk ned. Viktigst, det kommer til å være helt trygt for hundene i husstanden din.

I SLEKT: Hvordan lage hjemmelaget loppe sjampo for hunder

2. Baderomsrenser

Den neste tingen de fleste kjæledyrforeldre trenger er en hjemmelaget kjæledyrvennlig badrenser.

I en tom sprayflaske, bland:

  • 1 kopp eddik
  • 1/4 kopp peroksid
  • 1 tsp. oppvaskmiddel

Fyll resten av flasken med vann. Hvis du lærer å lage hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder, og du vil at de skal ha en hyggelig lukt, kan du legge til Noen få dråper essensielle oljer å gi renere duften av du velger.

3. Vindusvasker

Hjemmelaget Dyrevennlig Glass CleanerVi trenger alle å rengjøre vinduer fra tid til annen, så å ha en hjemmelaget hundevennlig glassrenser som faktisk gjør jobben i arsenalen din, er aldri en dårlig ide. Her er hva de skal gjøre.

I en tom sprayflaske, bland:

  • 2 kopper vann
  • 1/4 kopp eddik
  • 1/2 ts. oppvaskmiddel

Ovennevnte oppskrift på en tradisjonell glassrenser. Det fungerer bra, men vil ta tid å tørke.

Hvis du vil gjøre en rask tørkeglassrenser som er trygg for hunder, prøv denne blandingen:

  • 1 kopp vann
  • 1 ss. eddik
  • 1 kopp gnidningsalkohol

4. Teppe Stain Remover

Når du har en valp hjemme, er ulykker bundet til å skje, og du må håndtere Fjerner lukten og flekkene fra teppet. Imidlertid er valper ikke de eneste som forlater flekker i teppet, så du må ha noe å håndtere alle andre flekker.

Teppeflekker er vanskelig å bli kvitt, og til og med noen av de tøffeste kommersielle rengjøringsprodukter har en tøff tid. Hvis du skal lære å lage hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder og forventer at de skal bli kvitt teppeflekker, må du også bruke litt ekstra albuefett også.

  1. Først blot flekken med et papirhåndkle.
  2. Stryk en liberal mengde natron på flekken.
  3. Kombiner 1/2 kopp 3% hydrogenperoksid med en teskje oppvaskmiddel.
  4. Hell denne blandingen på bake-sodaen, og skrubbe flekken med en ren klut.
  5. La rengjøringsblandingen sitte i 10 minutter og deretter vakuum stedet.

Hvis det er et sett i flekk eller en veldig tøff å fjerne, må du kanskje gjenta prosessen noen ganger til du endelig blir kvitt det.

Anbefalt: Hvordan få kjæledyr flekker ut av teppet og møbler

5. Gulvrenser

Dyrevennlig Gulvrenser for hunderFordi våre kjæledyr bruker så mye tid å gå og ligge på gulvene våre om dagen, er dette et av de viktigste områdene i ditt hjem for å holde deg ren.

Ideelt sett har du en av de beste typer gulv for hunder. De skal være kjæledyrvennlige og mye lettere å rengjøre.

Du kan holde din mop og bøtte, men bare slå ut gulvrenseren for noe som hvitt eddik.

Bruk et forhold på 1 gallon varmt vann til 1 kopp destillert hvit eddik til å moppe gulvene dine.

Du vil kanskje legge til noen essensielle oljer for å dekke eddik lukten. Hvis ikke, ikke bekymre deg. Lukten av eddiken sprer seg veldig raskt, og med dette forholdet er lukten ikke veldig sterk til å begynne med.

Hunden vennlig sitron juice renser

Sammendrag og endelige tips

Visste du sitronsaft er en flott fettkutter?

Det er faktisk det beste naturrengjøringsmiddelet for tøffe fettmesser på kjøkkenet. Det er også flott for å få fett av kjøkkenskap, komfyrtoppene og rekkevidde.

Som jeg nevner i min video guide ovenfor på hvordan å lage hundevennlige hjemmelagde rengjøringsmidler, elsker våre kjæledyr drikker ut av toalettet. Hvis du glemmer å lukke lokket, elsker de å ta en drink med toalettvann. Først av alt, eww! Og andre av alt, det får meg til å tenke to ganger før du bruker kommersielle rengjøringsmidler for å rense toaletter i huset vårt.

Eddik er en flott erstatning for kommersielle toalettrensere.

Mens det sannsynligvis ikke smaker veldig bra, Det er ikke giftig og vil ikke skade fido hvis han inntar noe av det. Bare dump 1 kopp hvit eddik i toalettet, slosh det rundt med toalettrengjøringsbørsten, la den sitte i 10 minutter og skrubbe på toalettet rent.

Jeg håper du finner dette nyttig og kan bruke disse hundevennlige hjemmelagde renere oppskrifter i ditt hjem. Har du en favoritt hjemmelaget rengjøringsmiddel som er trygt for kjæledyr? Vennligst del oppskriften i kommentarene nedenfor, så andre kjæledyrseiere kan dra nytte av det også.

Les neste: Hvordan få hunden hår ut av teppe - en video rengjøring guide

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan lage hjemmelagde rengjøringsmidler som er trygge for hunder