Wondercide skapere tar sikte på å holde plantevernmidler vekk fra hunder

Wondercide skapere tar sikte på å holde plantevernmidler vekk fra hunder

Kjæledyrseiere blir mer oppmerksomme på produktene de bruker med sine kjæledyr. Takket være global utdanningsarbeid og mye forskning, lærer vi mer om de skadelige kjemikaliene som noen produkter inneholder og de langsiktige helseeffektene som disse toksinene har på våre hunder. Wondercide, Et selskap som spesialiserer seg på naturlig loppe og kryssbehandlinger, ble nylig omtalt på Hai tank.

De plantevernmidler som finnes i mange loppe og kryssbaner er farlige for våre hunder, oss selv og noen andre som kan komme i kontakt med dem, spesielt barn. De kan også ha svært alvorlige effekter på miljøet. Dessverre tror de fleste kjæledyrseiere at disse kjemikaliene er nødvendige for å kvitte seg med skadedyr og parasitter.

I SLEKT: 10 måter hundeeiere kan gå grønn og miljøvennlig

Wondercide skapere tar sikte på å holde plantevernmidler vekk fra hunder

Stephanie Boone og Laura Alter har skapt en linje med loppe og kryss sprayer og bug repellents som er kjemiske frie og 100% Safe For mennesker og kjæledyr. Ideen kom etter Stephanies hund, Luna, led ødeleggende bivirkning fra en loppe og kryssbehandling som ble foreskrevet av hennes veterinær. Luna utviklet plantevernmidler.

Luna symptomer inkluderte anfall, lever og nyresvikt og kroniske hudproblemer. Flere veterinærer anbefalte at hunden blir satt ned. Luna var 10 år gammel, og de sa at på grunn av hennes alder var det ingenting som kunne gjøres for å forbedre helsetilstanden. Stephanie bestemte seg for at hun ville syke luna tilbake til helsen på egen hånd.

Hun begynte å undersøke plantevernmidler og de skadelige effektene de kan ha på mennesker og dyr. Hun så også på regulatoriske lover og miljølovgivning rundt plantevernmidler. Hva hun oppdaget, tente en brann under henne for å skape wondercide.

Ifølge selskapets nettside skjer 80% av vår eksponering av plantevernmidler hjemme. Kjemikaliene pleide å rense våre hjem, behandle våre verft og hager og holde skadedyrene unna, vanligvis inneholder svært farlige kjemikalier. Disse plantevernmidler er knyttet til alvorlige forhold som kroniske allergier, barndoms kreft, forgiftning og utviklingssykdommer.

De Miljøvernbyrå sier at 75% av husstandene i U.S. Bruk kjemiske plantevernmidler i deres hjem. Ifølge U.S. Fish & Wildlife Service, villaeiere bruker opptil 10x flere pesticider acre på plenen enn bønder bruker på sine avlinger. Disse tallene er svimlende. Hvis ditt hjem passer inn i en av disse statistikkene, tenk på hvor lett det er for disse kjemikaliene å komme på kjæledyrene dine eller deg selv.

I SLEKT: Topp 5 Best Dog Grooming Books

Å gå på gulv som har blitt renset med kjemikalier, berøre overflater som har blitt tørket ned med kjemiske rengjøringsmidler og bare å gå gjennom gården din, kan utsette deg eller hunden din til plantevernmidler og toksiner. Produktlinjen som tilbys av WonderCide, inkluderer DEET-FREE INSECT-repellent, naturlig loppespray, Naturlige såper og sjampo for mennesker og kjæledyr, beroligende hud tonics og naturlig hjem skadedyr kontroll produkter.

Wondercide skapere tar sikte på å holde plantevernmidler vekk fra hunder

Wondercide Pet-produkter inkluderer helt naturlig:

  • Loppe og kryss behandlinger
  • Grooming forsyninger
  • Hudpleieprodukter
  • Ørepleieprodukter
  • Kosttilskudd
  • Hunden behandler og leker
  • Flekk og luktfjernere

Alle produktene er laget i Austin, Texas. Disse produktene er ikke bare sikre, men også effektive. Selskapet tester alle produkter for å sikre at de jobber. Hva bra er et mildt produkt hvis det ikke er effektivt? Så langt synes forbrukerne å være veldig imponert over Wondercide-produkter. Med eksponeringen får de fra deres siste stint på Hai tank, Du vil definitivt høre mer om Wondercide-produkter i fremtiden.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Wondercide skapere tar sikte på å holde plantevernmidler vekk fra hunder