7 Skjulte toksiner i huset ditt som er giftig eller kreft mot hunder

Du kan kanskje ikke innse det, men vi bruker alle Mange kjemisk-laced produkter i våre husholdninger hver dag, og mange av dem kan være giftige for våre hunder. Mens vi er motstandsdyktige mot disse toksinene, er våre hjørnetenner mye mer sårbare for kjemikaliene på grunn av deres små kropper og forskjellige metabolske funksjoner.

Her er en liste over skjulte toksiner i huset ditt, som er helsefare for kjæledyrene dine, inkludert noen alternative produkter du kan bruke i stedet for å redusere kjemisk tilstedeværelse i ditt hjem:

1. Noen loppebeskyttelses- og loppefjerningsprodukter

Det er veldig vanlig i U.S. å bruke en overflod av forskjellige loppekontrollkjemikalier på daglig basis. Dessverre, selv om de får lov til å bli solgt, er ikke alle de sikre, og de fleste inneholder høye mengder kjemikalier som kan være giftige. FDA advarer nå at noen forårsaker nervereaksjoner hos hunder.

EPA har evaluert mange loppe og kryssbehandlinger, og fant at mens noen merker kan brukes trygt, er noen fortsatt farlige, oftest negativt påvirker hundens hud, gastrointestinal (fordøyelsessystemet) og nervesystemer. Det er visse forholdsregler som må tas. Og til og med produkter merket som & # 8220; Natural & # 8221; kan fortsatt være skadelig for hunder siden noen av ingrediensene blir kastet fra syntetiske kilder (jeg.E. de er ikke så naturlige).

Hvis du foretrekker å bruke essensielle oljer som Tetre eller pennyroyal, disse ingrediensene kan fortsatt være giftige for kjæledyr når de brukes feil. Essensielle oljer kan bygge opp i hundens blodstrøm når de påføres huden i høyere enn sikker dosering, og noen raser har en vanskeligere tid metabolisering og behandler disse i kroppen, slik at de får en allergisk reaksjon på den.

Som et alternativ og for et kjæledyr-sikrere alternativ, kan du finne elektriske feller mer nyttige og uten kjemikalier. Disse er ganske rimelige og lett tilgjengelige i butikkene. De to mest populære elektriske loppene er Biocare og Victor av Safer Brand.

Du kan også dryss diatoméjord rundt hjemmet ditt eller la det sitte på teppet, sofaen, hundens seng og områder før du rengjør det med vakuumet. Gartnere bruker dette off-white pulveret til å kontrollere insekt og bug populasjoner, og det vil også fungere for lopper i ditt hjem som et godt alternativ til kjemiske produkter. Ifølge Økologiske landbruksprosjekter, Dette er en av de ikke-toksiske plantevernmidler der ute du kan bruke rundt hunder.

2. Matbeholdere

Det er flere hundeforsyninger som er svært vanlige i kjæledyrets eiere, men kan være kreft eller giftig for hunder, for eksempel hunden vann / matskåler og spesielt noen hundematbeholdere. Dette skyldes at de inneholder bisfenol A (BPA).

BPA-kjemikaliet har vært knyttet til forstyrrelsen av hormonene i menneskets kropp som kan føre til diabetes, hjertesykdom og infertilitet, Ifølge en rapport Fra National Institute of Environmental Health Services. Og hvis det er skadelig for oss, så er det like skadelig for kjæledyr, om ikke mer så.

Matbeholdere

Videre fant nylige datalapporter fra National Sanitation Foundation (NSF) at kjæledyrmatskåler er 4. Dirtiest Item i kjæledyrseiere kjøkken, gjør våre hunder syk, og de er ridd med bakterier (plastskåler er de største lovbrytere).

Som et kjæledyrsikker alternativ til plasthundmatskåler, er det alltid bedre å bruke rustfritt stålfôringskåler fordi de ikke er så utsatt for bakterier, og det er ingen risiko for at de blir laget med bisfenol a. Når det gjelder hundematbeholdere, er det en rekke kjæledyrssikkert Alternativer for hundemat som er giftfri. Generelt er det best å bruke glassbeholdere for å lagre både hundens hjemmelagde leftover mat og tørr kibble (eller våt hundemat).

3. Hage spray og baits

Herbicider og insektmidler er lastet med kjemikalier som kan ha en betydelig negativ helseeffekt på hunder hvis det er inntatt. Disse sprayene eller granulatene holder snegler, snegler, bugs og insekter av planter, men det kan være dødelig for kjæledyr. Derfor er det alltid tilrådelig å holde disse i lagringsområder som er utilgjengelige for nysgjerrige hunder.

Kjemikaliene i disse hagenes produkter kan forårsake muskel svakhet, anoreksi, oppkast og anfall hos hunder. Heldigvis er det rikelig med kjæledyrsikre hager som ikke er giftige for hunder og er like effektive som de kjemisk infuserte skadedyrskontrollproduktene. Du kan få disse online eller hjemmebutikker.

4. De-ising salter

De-ising salter kan være giftige og kreftformige for hunderMed vinterværet allerede på dørstokken, vil mange boliger over hele landet bruke avisningssalter og snø / ismeltingsprodukter for å rense sine innkjørsler og dørstokker. Men du må holde øye med hunden din når du har sprinklet dette kjemikaliet på bakken, og bedre, men velg Pet-Safe Ice Smelteprodukter I stedet vil det ikke være giftig for hunder.

Vanligvis vil hunder ofte prøve å slikke ismeltingssaltet de ser på bakken. Dessuten, når din pooch går over det-glasursalt, stikker det til sine poter som de kan slikke når de lounging tilbake inne i huset.

Inntak av disse kjemikaliene kan forårsake kvalme, oppkast og drooling hos hunder. Ved svelging i større mengder, kan det føre høyden av elektrolyttnivåene som kan gjøre hunden svak og sløvhet. Hunden kan også oppleve mageproblemer. Igjen, velg alltid kjæledyrsikker, ikke-giftige ismeltingsprodukter som ikke vil være så skadelige for hunden din, og når du bruker anti-glasursalt rundt eiendommen din, ta vare på:

  • La hunden ha på seg doggy støvler Hvis du går på en tur om vinteren;
  • Vask hundens poter etter at de har vært ute;
  • Bruk kattull eller sand i stedet for avisningssalter;
  • Og se alltid på etiketten til de-isingssaltet - det er sikrere for kjæledyr hvis ingrediensen er kaliumklorid.

5. Mothballs

Giftige mothballs ser ut som godteri og er farlig for hunder
Mothballs ser ut som godteri og er giftig for hunder.

Bruker du fortsatt mothballs til ditt skap? I henhold til en artikkel Fra det nasjonale pesticidinformasjonssenteret er dette husholdningenes produktets aktive ingrediens faktisk insektmiddel, som går tilbake til våre ovennevnte poeng, kan være giftige for hunder.

Hva er enda farligere er at små barn og kjæledyr lett kan feile mothballs for candies og spise den. Hunder kan også være nysgjerrige på lukten og snuse røykene i mothballene når det faktisk er giftig under langvarig eksponering.

Hold alltid mothballs i en lukket og stram beholder for å hindre at barn og hunder ved et uhell tar det. Hvis du vil beskytte klærne dine mot møller og andre bakterier, bør du vurdere å bruke cedar innpakket i osteklær eller kjøpe ikke-giftige møllfeller som er feromonbasert og er trygge for kjæledyr (som Greenway One).

6. Hjem dufter og air fresheners

Et hjem som lukter fint kan invitere og koselige, spesielt hvis du forventer gjester eller besøkende for kommende feriefester. Men mange hjemme dufter som ofte brukes i husholdninger, inneholder kjemikalier som kan forstyrre funksjonen til de endokrine og reproduktive funksjonene til hundens kropp. Det frigjør også kreftfremkallende stoffer i luften som kan negative påvirke kjæledyrets helse, selv når de frigjøres i små doser.

Det er best å ikke bruke hjemme dufter i et hjem med kjæledyr i det hele tatt. Men hvis du gjør det, må du sørge for at du har et godt ventilasjonssystem hjemme hvis du liker å bruke disse produktene. Enda bedre, prøv å lage din egen naturlige air freshener ved hjelp av en blanding av essensielle oljer, vann og hekse hassel. Smør noen krydder, urter og frukt i komfyren din, da den vil gi av en fin lukt i kjøkkenet ditt, og det blir helt naturlig og trygt for hunden.

7. Oppkjørselen tetningsmasse

Oppkjørselen tetningsmasse produkter kan være giftig for hunder

Kullt tjære kan være effektiv i å forsegle oppkjørselen mot vann eller regn. Det vil forhindre potholes og sprekker som kan forårsake ulykker hvis de er under reparert, og mange hjemmeeiere velger å bruke innkjørselstetningsmidler av seg selv.

Men kull tjære inneholder polycykliske aromatiske hydrokarboner (PAH) som kan forårsake genetiske mutasjoner eller kreft hos hunder. Du kan ikke være oppmerksom på at kjemikaliene av kulltar kan ende opp i din lokale vannforsyning, og ha deg og kjæledyrene dine forbruker det. Eller hunden din kan gå på oppkjørselen med kull tjære, drikke fra en pølse i bakken og slikke sine poter.

Hvis du trenger å forsegle oppkjørselen din, bruker du litt ekstra penger på et ikke-kull tjære-basert tetningsmasse. Mange butikker har faktisk forbudt dette produktet for sine skadelige helseeffekter på mennesker, men for å være sikker på at det er trygt, les etiketten til hva du kjøper.

For å konkludere

De 7 skjulte toksinene i huset ditt somDet er et godt antall husholdninger som inneholder giftstoffer og kan være kreft mot hunder, eller i det minste skadelige på en måte å forgifte kjæledyret ditt på. Som sa, noen ganger er det uunngåelig å bruke disse produktene. Så hvis du må bruke dem, eller hvis alternativene er for dyre for budsjettet ditt, må du sørge for at du holder disse produktene som finnes og utenfor rekkevidde av hundene dine (og barn).

Se alltid etter hvor hunden din er når du er rengjøring, hagearbeid eller gjør garasjearbeid ved hjelp av disse kjemiske produktene, eller i det minste midlertidig inneholde hundene dine til det er tryggere å gå ut. Ikke forsink et besøk til veterinæren hvis du tror at hunden din har hatt en bivirkning på kjemikaliene. Det er alltid å være bedre å være trygg enn beklager.

Les neste: Vannforgiftning hos hunder - hva du må vite [Infographic]

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 7 Skjulte toksiner i huset ditt som er giftig eller kreft mot hunder