Pet produkter fra simply fido er sertifisert organisk

Pet Toys fra Simply Fido er sertifisert organisk

De fleste kjæledyrseiere er klar over farene ved dårlig kvalitet hundemat og godbiter. Helsefare for å gi disse produktene til hunden din er skummelt, og de kan ta år fra din kjæledyrets liv. Men hva med lekene og andre produkter du kjøper for din pooch? Det er kjemikalier som brukes til å gjøre nesten alle forbrukerne gode i disse dager, og hundeprodukter er ikke noe unntak.

Bare fido, En organisk kjæledyrproduktprodusent, ønsker bedre for våre kjæledyr. De har satt opp for å gi stimulerende leker som vil underholde hunder og vil også behage miljøvennlige, helsebevisste kjæledyr foreldre. De ønsker ikke å bare lage leketøy for kjæledyr; De ønsker å utdanne kjæledyr foreldre om miljøansvar og lære dem om de tingene de bør verdsette i produktene de kjøper for sine familier - furry medlemmer inkludert.

I SLEKT: 10 måter hundeeiere kan gå grønn og miljøvennlig

Å kjøpe økologiske produkter bidrar til å holde kjemikalier ut av vannet, jorden og luften - for ikke å nevne ut av kroppene våre, eller i dette tilfellet våre hundes kropp. Ifølge bare Fidos nettside brukes en tredjedel av verdens plantevernmidler på bomullsavlinger. Jeg var så overrasket over det nummeret jeg måtte undersøke det selv, og det er sant!

Pet Toys fra Simply Fido er sertifisert organisk

Noen av kjemikaliene som brukes som plantevernmidler, er blant de mest toksiske klassifiserte av USAs miljøvernbyrå. Disse kjemikaliene absorberes i luften, vann, jord og inn i bomullsanlegget. Legg til de alle kjemikaliene som brukes når de behandles og dø av bomullen, og du kan se at de fleste bomullsstoffer er fulle av giftstoffer. Ifølge Verdens helseorganisasjon forekommer 20.000 dødsfall hvert år fra plantevernmidler i utviklingsland, og mange av dem er fra bomullsoppdrett.

Tenk på det hund leker at hunden din spiller med akkurat nå. Mange utstoppede leker er laget med bomullsstoff. Tau leker er også laget med bomull fibre oftere enn ikke. Alle kjemikaliene i bomullet er leeching i hundens system som han tygger og spiller med lekene sine. Dessverre har de fleste foreldre ingen anelse om at disse kjemikaliene til og med kommer inn i hundens kropper.

UDA definerer et organisk produkt som:

"Et organisk produkt er produsert av bønder som understreker bruken av fornybare ressurser og bevaring av jord og vann for å forbedre miljøkvaliteten for fremtidige generasjoner. Økologisk kjøtt, fjærfe, egg og meieriprodukter kommer fra dyr som ikke får antibiotika eller veksthormoner. Organiske avlinger dyrkes uten å bruke de fleste konvensjonelle plantevernmidler; gjødsel laget med syntetiske ingredienser eller kloakk slam; bioengineering; eller ioniserende stråling."

Pet Toys fra Simply Fido er sertifisert organisk

Bare fido bruker organisk bomull i å lage sine produkter, og de bruker heller ikke noen skadelige kjemikalier eller stoffer i behandlingen deres heller. De bruker en lav-øko-effektfargeprosess som genererer mindre avfall og forurensning enn den tradisjonelle prosessen med farging. Selskapet er selv opptatt av miljøpåvirkningen som emballasjen til sine produkter vil ha. Hver av sine hundprodukter er plassert på et håndlaget backkort som er laget av resirkulert materiale.

I SLEKT: Den beste hunden leketøy

Bare Fido tilbyr også sin RUBB `N` Roll Line of Premium 100% Natural Solid Gummi Chew Toys. De er holdbare og fleksible, samtidig som de er biologisk nedbrytbare og ikke-giftige. De er også FDA godkjent. Disse lekene er et godt valg hvis din hundeskjærer plysjleker. Disse er like sunne og miljøvennlige, men mye vanskeligere å ødelegge.

Bare Fido leker kan bestille fra mange nettbutikker, inkludert øko hunder og katter, bare naturlig dyrebutikk, organisk kjæledyrbutikk og mange andre. Du kan se selskapets nettside for en fullstendig liste over forhandlere, og du kan også bestille engros gjennom deres nettside. Du kan også finne Simply Fido-produkter på Select Pet spesialforretninger rundt om i landet.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Pet produkter fra simply fido er sertifisert organisk