Hvor ofte skal hundesenger vaskes?

Hvor ofte skal hundesenger vaskes?

Din hunds seng er et trygt fristed. Men det er også en av de berømte stedene i huset ditt! Regelmessig rengjøring av hundens seng er viktig for å sikre at de blir lykkelige, sunne og hygieniske. Men Hvor ofte skal hundesenger vaskes?

For å fjerne bakterier, rusk og pels fra sengen, er den generelle anbefalingen til Maskinen vasker hundens seng minst en gang i uken. En skitten seng er ikke bare ubehagelig for din pooch, men kan føre til infeksjoner og hudirritasjon hvis ikke rengjort regelmessig.

Hvor ofte skal du vaske en hundeseng?

Hundesenger er i de øverste åtte bergsti stedene i huset ditt. Dette skyldes at de havner hundrevis av bakterier, døde hudceller, smuss og fecal materie de havner. Med alle disse uønskede stoffene, er det ikke rart at kjæledyrets seng er et avlsmiljø for skadelige bakterier.

Til tross for dette, a Vamoosh Studien fant det 63% av 1000 hundeeiere vasker ikke deres hundesenger en gang i uken. Ytterligere 5% innrømmer aldri å vaske hundesengen i vaskemaskinen. For å beskytte kjæledyret ditt mot bakterier og for å holde dem så komfortable som mulig, anbefaler vi at du vasker hundens seng minst en gang i uken i varmt vann etterfulgt av å tørke den i høy varme.

Utendørs besøk

En hund som tilbringer mye tid utendørs er sannsynlig å bli dirtier og bringe hjem flere parasitter. Hvis dette høres ut som hunden din, Du bør vaske hundens seng oftere for å sikre god hygiene. Pass på at du bruker en kvalitet desinfiserende væske eller spray For områdene rundt sengen. Din Mucky Pup kan flekke sin seng oftere, ringer for hyppigere vasker. Hvis hundesenget ditt er farget med gjørme eller andre stoffer, kan du bruke en kjæledyrsikker, naturlig flekkfjerner før du vasker sengen helt.

Allergier

Hvis du er allergisk til kjæledyret ditt, er det mange måter for deg å redusere innendørs allergener og allergi symptomer. Hold kjæledyrets sengetøy i et dedikert rom i huset og Vask det regelmessig for å forhindre oppbygging av dander. I tillegg til å vaske kjæledyrets seng oftere, kan du holde sengen borte fra bestemte områder av huset. Du vil kanskje begrense hundens tilgang til seng og soverom. Oppfordre hunden din til å sitte på og sove på sengen sin i stedet for dine polstrede møbler. Dine møbler kan beholde mye flass og hår.

vasker en hundeseng
Vasking av hundens seng regelmessig vil forhindre pelsoppbygging.

Hunden shedding

Jevnlig vaske hundens seng kan bidra til å forhindre en mer alvorlig oppbygging av hår. Pet håret oppløses kan også legges til vasken for å bryte ned de pesky stray hårene. Etter å ha kjørt en kjæledyrhår-tung belastning, hjelper det å rengjøre vaskemaskinen ved å kjøre den på en tom vaskesyklus. Etter dette, tørk vaskemaskinen ned med en klut for å fjerne svake kjæledyrhår. Du kan også legge til en halv kopp hvit eddik eller eplecider eddik til syklusen for å løsne kjæledyrhår.

Hvordan vaske hundesenger?

Vaske hundens seng trenger ikke å være en chore. Hvis du er godt forberedt og har en handlingsplan, Rengjøring av poochs sengetøy kan gjøres på bare noen få enkle trinn!

Maskinvask

Før du vasker hundens seng, sjekk om den har et avtagbart deksel. Hvis du kan fjerne dekselet helt, legg det inn i vaskemaskinen. Det er best å vaske dekselet skilt fra ditt andre vaskeri. Du kan gjøre dette på en stor lastinnstilling med kaldt vann. Når du vasker hele sengen, Bruk en varmtvannsinnstilling for å drepe eventuelle insekter, egg eller bakterier som gjemmer seg i stoffet. Innstillingen skal være minst 140 grader Fahrenheit. Hvis hundens seng er for stor til å bli vasket i vaskemaskinen, kan du ta den til vaskerommet, eller håndvask den i badekaret med varmt vann og et trygt vaskemiddel.

Støvsug

Pass på at du får mye hundhår av sengen før du vasker det. Pet hår stikker til vått stoff, så fjerne det på forhånd vil bidra til å sikre at kjæledyrets seng er effektivt rengjort. Bruker vakuumslangen, fokuser primært på hundens sovende overflate, men sørg også for å fjerne støv og hår fra resten av sengen. Du bør også støvsug sengen mellom vasker for å opprettholde god hygiene. Det bidrar også til å riste hundens seng utenfor. Dette kan bli kvitt jord og smuss som kan akkumulere i stoffet.

Vaskemidler

Når du velger A vaskemiddel For kjæledyret ditt, sørg for å velge en som er kjæledyrsikker. Harde kommersielle produkter er ofte irriterende for hunder, spesielt for de med sensitiv hud. Du bør unngå produkter som inneholder fRagrance additiver, petroleumdestillater, fenoler, ftalater, formaldehyd og blekemiddel. Ikke bare er disse ingrediensene irriterende, men kan også være giftige eller forårsake en allergisk reaksjon hos hunder. Hvis hunden din har en alvorlig allergisk reaksjon på vaskemiddelet ditt, ta dem til veterinæren.

Så vel som vaskemiddel, det bidrar til å kaste noen eddik i vasken også! Du kan legge til 1/4 eller en halv kopp hvit eddik eller eple cider eddik inn i kjæledyrets vaskeri. Ikke bare er eddik en effektiv deodorizer, men det er også trygt for din pooch også.

Velg sengekaster

Hvis kjæledyret ditt er en tung shedder, bør du vurdere å bruke en hundesengdeksel eller liner. Mange hundesengdeksler er vanntett og designet for å motstå tygge. Å ha et ekstra sengsdeksel betyr at hunden din ikke trenger å gå uten sengen når dekselet blir vasket. Bruker sengedeksler kan også forlenge livet til kjæledyrets sengetøy. De kan til og med bidra til å redusere antall flekker.

vasker en hundeseng med kjemikalier
Bruk kjemiske frie vaskemidler!

Rengjøring av hundesenger - FAQ

Fortsatt lurer på hvor ofte skal hundesenger vaskes? Du er velkommen til å referere til våre Ofte stilte spørsmål for flere detaljer. Hvis du er i tvil om kjæledyrets helse, Spør alltid veterinæren din for råd.

Er det ok å vaske hundesenger i vaskemaskinen?

Ideelt sett, Dyrens seng skal være maskinvaskbar. De fleste små eller mellomstore hundesenger kan trygt passe inn i gjennomsnittlig vaskemaskin. I disse tilfellene er den eneste bekymringen mengden av kjæledyrhår som kan fylle opp en maskin etter bare noen få vasker. Hvis kjæledyret ditt er en tung shedder, bør du vurdere å bruke en PET HAIR OPPLYSNINGER med hver vask for å redusere mengden pels som er igjen. Det er også en god ide å tørke ned Din vaskemaskin med en klut etter rengjøring av kjæledyrets seng.

Men mens de fleste kjæledyrsenger er maskinvaskbare, er noen bedre å bli vasket for hånden. Hvis hundesengen din ikke er maskinvaskbar, Du kan bruke varmt vann og vaskemiddel for å vaske det for hånd. Sørg for at alle vaskemidler har oppløst, og sørg for å skylle sengen et par ganger før du tørker den av. Noen hundesenger har ganske enkelt ikke passe inn i den gjennomsnittlige vaskemaskinen. Hvis dette høres ut som hundesengen din, ikke bekymre deg. Du kan spørre vaskeri for hjelp eller vaske sengen for hånd.

Hvordan vasker du en hundeseng i en vaskemaskin?

Før du vasker hundesengen, støvsuger det grundig. Hvis du ikke kan bruke et vakuum, kan du også bruke en lintvals for å fjerne smuss og hår som sitter fast i kjæledyrets seng. Dette vil gjøre vasken mer effektiv og kan redusere mengden hår som er igjen i vaskemaskinen. Deretter, hvis du ønsker det, kan du forhåndsbehandle flekker ved å bruke en flekkfjerner til de misfargede områdene.

Neste, legg til kjæledyrsikker vaskemiddel til vaskemaskinen din. Det er best å unngå vaskemidler som inneholder duftadditiver, petroleumdestillater, fenoler, ftalater, formaldehyd og blekemiddel. Disse kjemikaliene kan være irriterende for en hunds hud. Du kan også legge til hvit eddik eller eplecider eddik til vasken. Eddik fungerer som en naturlig deodorizer og bidrar til å bryte ned noen tøffe å fjerne stoffer fra stoffet.

Fornøyd med ditt prep-arbeid? Få den sengen inn i maskinen! Når maskinen er lastet, Velg en varm innstilling på minst 140 grader Fahrenheit. Etter at vasken er fullført, kan du laste sengen i tørketrommelen din. Tørk på sengen i ca 20 minutter. Ikke bare vil dette øke hastigheten på tørkeprosessen, men det vil bidra til å fjerne eventuelle pesky pels og bakterier som har blitt etterlatt. Hvis du ikke har en tørketrommel, kan du lufttørke hundens seng i stedet.

Hvor ofte skal jeg vaske valpens seng?

Din valps seng skal vaskes en eller to ganger i uken. Enten du vasker det en eller to ganger, avhenger av valpens aktivitetsnivå, er alle allergier i familien din, og hvor aktiv din valp er. Hvis valpen din videresender deres seng under toalettet, må du vaske sengen mer ofte også.

Nye valper kan ha allergier som du ikke er klar over ennå. Selv om du bruker et kjæledyrsikker vaskemiddel, se opp for tegn på en allergisk reaksjon i valpen din. Pass på å passe på for bald patcher, blisterlignende lesjoner, elveblest, obsessiv slikking og ansikt gnidning. Disse reaksjonene er vanligvis konsentrert rundt lysken, ansiktet mellom tærne og under frontbenene. Hvis valpen din reagerer dårlig på vaskemiddelet du bruker, bytt til et annet vaskemiddel. Dette kan være et helt naturlig vaskemiddel som bruker milde ingredienser som er bedre for din venns følsomme hud.

Hvor ofte skal du vaske hundesenger
Vask hundens seng en gang i uken.

Hvor ofte skal hundesenger vaskes? Vi anbefaler at du vasker kjæledyrets seng minst en gang i uken. Hvis hunden din er mer aktiv, skur regelmessig, eller lever med allergiske eiere, bør du vurdere å vaske sengetøyet to ganger i uken. Ikke bare vil dette holde poochen glad og sunn, men vil holde hjemmet ditt og gi deg ro i sinnet også!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvor ofte skal hundesenger vaskes?