Giveaway: 2 flasker med flexpet joint supplement for hunder ($ 100 + verdi)

Vi gjør det igjen, og gir bort gratis hundeforsyninger for vanlige topphundenes tips lesere! Kjæledyrseiere tenker alltid på hundens velvære, men det kan være dyrt å gi din fido den forebyggende omsorg som kreves. Her er din sjanse til å vinne Gratis Dog Joint Supplements og ikke å måtte bryte budsjettet ditt.

Dog Supplements er ikke en nødvendighet, men de er en stor forebyggende tiltak. De kan også ha positive effekter på hunder med diagnostiserte helsemessige forhold eller kjæledyr som ikke får de nødvendige næringsstoffene fra deres hundemat og vanlig kosthold.

Selvfølgelig må du være sikker på at du snakker med veterinæren din før du starter hunden din på en hvilken som helst type kjæledyrtilskudd. En veterinær vil diskutere hundens diett og gi deg beskjed om noen kosttilskudd er nødvendige. Kjæledyret ditt kan få næringsstoffene han trenger fra sin daglige mat, og du vil ikke gi ham for mye av en god ting.

Joint kosttilskudd for hunder er et flott tillegg til de fleste hundedieter, men noen kommersielle hundematvarer inneholder allerede mange av de vanlige ingrediensene i disse kjæledyrtilskuddene. Hvis veterinæren din mener det er en god ide å starte hunden din på et joint supplement, Flexpet Produktene er et trygt og pålitelig alternativ.

Og den beste nyheten er at du har en sjanse til å prøve det gratis! En heldig person vil motta 2 flasker fløytekosttilskudd (hver som inneholder 60 tabletter).

Flexpet Joint Supplement for hunder og katterFor å gå inn i gratis giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentere / dele.

Dette vil automatisk skrive inn deg for å vinne denne hunden Joint Supplement Pack, og vi kontakter deg via Facebook hvis du er den heldige vinneren. Ikke vent - Giveaway slutter på 16. desember!

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Det er greit hvis du ikke vinner denne gangen; Det er flere gaver kommer snart! Du kan sjekke ut vår forrige Giveaways for hundeeiere For å se hva andre hunder forsyner topphunden tips leserne har vunnet. Bookmark siden og fortsett å sjekke inn for flere gave av gratis kjæledyrprodukter som kommer veldig snart.

Flexpet Joint Supplement Giveaway

Gratis hund forsyninger som du vil motta

Flexpet Joint Supplement for hunder er ikke din typiske glukosamin og kondroitinpille. Den unike ingrediensen i dette produktet er CM8, også kjent som Cetyl Myristoleat. Denne helt naturlige ingrediensen arbeider for å redusere hevelse og smøre leddene til hunder. CM8 har vist seg å redusere leddgikts symptomer hos mennesker og dyr.

Dette felles supplement inneholder også en kombinasjon av enzymer som er testet og vist seg å hjelpe en hunds kropp fordøye og beholde de andre ingrediensene i formelen. Igjen er dette tillegget 100% naturlig, noe som betyr at det ikke er noen kunstige ingredienser som kan forårsake en reaksjon i kjæledyret ditt.

Disse tabletter er smaksatt med svinekjøttlever for å lokke hunden din for å ta dem som en godbit. De handler om en 1/2-tommers tykk og litt mindre enn en fjerdediameter. Du kan enkelt knuse dem hvis du trenger å drysse dem på hundens mat.

Hver flaske flekset felles kosttilskudd inneholder 60 tabletter. Doseringsanvisninger er:

  • Små hunder under 25 lbs. (og alle katter) - 1-2 tabletter per dag
  • Middels til store hunder som veier 25-75 lbs. - 2-3 tabletter per dag
  • Store og ekstra store hunder som veier mer enn 75 lbs. - 3-4 tabletter per dag

Disse flasker selger for $ 49.95 på Amazon, og dette er din sjanse til å vinne 2 flasker gratis!

Flexpet giveaway

Slik går du inn i Giveaway

Flexpet Joint Supplement GiveawayFor å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentere / dele.

Du blir automatisk inngått i Giveaway, og vi kontakter vinneren via Facebook. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev nedenfor, for e-post oppdateringer på kommende gave og varsler om alt vårt nye innhold. Også, ikke glem å følge oss på Twitter og Google+ For alle våre grundige video vurderinger, how-to guides, fremtidige giveaways og mye mer god informasjon for hundeeiere.

Vinneren av denne giveawayen vil bli trukket på 16. desember 2016. Denne giveawayen er kun for amerikanske innbyggere.

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: 2 flasker med flexpet joint supplement for hunder ($ 100 + verdi)